pisons Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Καλησπέρα.. Κάποιος εδώ; το Instagram ??? Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kalampoyri Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ξερουμε φιλε μου με ακουστικα ειδικα αν δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ξερουμε φιλε μου με ακουστικα ειδικα αν δουλευει?εμενα γραφει απλα η φωη ειναι λιγο πιο χαμηλης εντασης απο οτι οταν μιλας με ακουστικο.εχει trial γιατι δεν την δοκιμαζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 το Instagram ??? Όχι.. Το χρησιμοποιώ αλλά δεν κάνει αυτή τη δουλειά.. Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 [ATTACH]48711[/ATTACH] αυτή είναι η καλύτερη.οι φωνές ακούγονται όπως ακριβώς είναι. Άσχετο, ποια rom χρησιμοποιείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Άσχετο, ποια rom χρησιμοποιείς;4.4.2 official kitkat from huawei στο Huawei honor 3c μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Τα repo είναι ιδια! εάν δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με xbmc εδώ έχω ανεβάσει ότι χρειάζεται https://mega.co.nz/#F!28QiRLJY!K1VPNCEyr2mzM2MWXxdKnw Δεν παίζει το link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Δεν παίζει το link https://mega.co.nz/#F!28QiRLJY!K1VPNCEyr2mzM2MWXxdKnw ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τι το ανοίγεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 https://mega.co.nz/#F!28QiRLJY!K1VPNCEyr2mzM2MWXxdKnw ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με τι το ανοίγεις; IE, firefox, opera δεν ανοίγει με κανένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 IE, firefox, opera δεν ανοίγει με κανένα σε εμενα με chrome κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 IE, firefox, opera δεν ανοίγει με κανένα το link δουλεύει μια χαρα (δεν εχω pc αυτες τις ημέρες λόγο διακοπών αλλά στα ταβλετ μου ανοίγει κανονικά (εχω κανει εγκατάσταση το mega απο play store ) ας απαντήσει κάποιος άλλος εαν του ανοίγει . τι ακριβώς σου βγάζει ; σου ειναι εύκολα να στείλεις μια φώτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 το link δουλεύει μια χαρα (δεν εχω pc αυτες τις ημέρες λόγο διακοπών αλλά στα ταβλετ μου ανοίγει κανονικά (εχω κανει εγκατάσταση το mega απο play store ) ας απαντήσει κάποιος άλλος εαν του ανοίγει . τι ακριβώς σου βγάζει ; σου ειναι εύκολα να στείλεις μια φώτο; σε pc με 7ρια και chrome ανοίγει μία χαρά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iamIcarus Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 σε εμενα με chrome κανονικα! Εγώ το αφήνω για πέντε λεπτά περίου και δεν ανοίγει σε Chrome. Για πόσο χρόνο το έχεις? Παράθεση Το παιχνίδι μου για Android http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397811 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Για να πω την αλήθεια το υποψιάστηκα ότι αφού δεν έχει διαμαρτυρηθεί κανείς άλλος ως τώρα μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα. Δοκίμασα και από το κινητό παίζει μια χαρά. Τώρα γιατί δεν ανοίγει στο pc, άγνωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Εγώ το αφήνω για πέντε λεπτά περίου και δεν ανοίγει σε Chrome. Για πόσο χρόνο το έχεις? για Firefox (pc) θέλει https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/meganz/ για Chrome (pc) https://chrome.google.com/webstore/detail/mega/bigefpfhnfcobdlfbedofhhaibnlghod μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Εγώ το αφήνω για πέντε λεπτά περίου και δεν ανοίγει σε Chrome. Για πόσο χρόνο το έχεις? αμεσως ανοιγει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ψάχνω εφαρμογουλα που να κλειδωνω μονο την υπάρχουσα gallery του κινητού. Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ψάχνω εφαρμογουλα που να κλειδωνω μονο την υπάρχουσα gallery του κινητού. Το CM security έχει αυτή την επιλογή και όχι μόνο gallery αλλά και οποία άλλη θες Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Βαλε μια τελεια σαν πρωτο χαρακτηρα στο φακελο που θες και δε θα τον εμφανιζει στη gallery Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Ψάχνω εφαρμογουλα που να κλειδωνω μονο την υπάρχουσα gallery του κινητού. τα αρχεία (φωτο+video ) τοποθέτησε τα σε ενα φάκελο ,σε αυτο το φάκελο φτιάξε ενα αρχείο με το όνομα .nomedia (το αρχείο αυτο μπορείς να το τοποθετήσεις σε καθε φάκελο που δεν θελεις να εμφανίζεται στο gallery) κανε μια επανεκκίνηση και εισαι ετοιμος .(τα αρχεία που θελεις να κρυψεις θα εξαφανιστούν απο το gallery! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 πάντως ρε παιδιά άκουγα με την κιτκατ ότι υπάρχει θέμα με την κάρτα μνήμης κλπ εάν κάποια εφαρμογή χρειαστεί να εγγράψει εκεί αλλά τώρα που το κινητό μου πήρε την κιτκατ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με καμία εφαρμογή.... μου εξηγεί κάποιος ποιο είναι το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Εφαρμογές εκτός συστήματος χωρίς root δεν μπορούν να τροποποιήσουν η να γράψουν στην εξωτερική κάρτα μνήμης Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Εφαρμογές εκτός συστήματος χωρίς root δεν μπορούν να τροποποιήσουν η να γράψουν στην εξωτερική κάρτα μνήμης εμένα όταν εγκαθιστω εφαρμογές πάντως χωρίς ρουτ βλέπω και γράφουν αρχεία τους στην κάρτα μνήμης.έχω Huawei honor 3c.προγράμματα GPS π.χ. οι χάρτες φωνές πήγαν στην κάρτα μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Υπαρχει κανενας καλος video player, προσεξτε ομως, με μικρο μεγεθος εγκαταστασης; Πχ μεχρι 2mb? (το apk, -εγκατεστημενος) Το κινητο μου εχει 'γεμισει', δυσκολα μπορω να αφαιρεσω εφαρμογη, ειμαι ενοψει αγορας καινουριου, αλλα μεχρι να γινει αυτο, θα θελα να μπορω να δω μερικα βιντεο απο την sd card. Ο ενσωματωμενος video player της rom, αλλα βιντεο τα δειχνει και αλλα οχι, πετα διαφορα μηνυματα κλπ Υπαρχει κατι μικρο σε μεγεθος, που να κανει δουλεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) Είναι " βλαβερό " το να μεταφέρεις την εφαρμογή Android Keyboard στην κάρτα SD ? Μέσω titanium backup. Βασικά γραψτε άκυρο. Είναι μικρό το μέγεθος για το ρίσκο μεταφοράς. Edited August 22, 2014 by Nirvana19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts