panos_27 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα. Το έκανε με όλα τα sites? Οταν ανοίγεις καποιο λινκ απο δω εβγαζε πρόβλημα φόρτωσης στον περιηγητή. Και Google play εφαρμογή να ήταν, και ebay link να ήταν και γενικά δεν άνοιγε και τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Οταν ανοίγεις καποιο λινκ απο δω εβγαζε πρόβλημα φόρτωσης στον περιηγητή. Και Google play εφαρμογή να ήταν, και ebay link να ήταν και γενικά δεν άνοιγε και τίποτα Εμένα με τρέλανε χθες, δεν μου άνοιγε τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ναι ρε γμτ και εγώ χθες τρελάθηκα, εψαχνα adfree updates κτλ χωρίς αποτέλεσμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Εμένα με τρέλανε χθες, δεν μου άνοιγε τίποτα... Εμενα κανα 2-3 μερες το κάνει αυτό όχι μόνο χθες :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Εμενα κανα 2-3 μερες το κάνει αυτό όχι μόνο χθες :Ρ Χθες χρειάστηκα να ανοίξω μερικά link. Μπορεί να είχε πρόβλημα για περισσότερες μέρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Χθες χρειάστηκα να ανοίξω μερικά link. Μπορεί να είχε πρόβλημα για περισσότερες μέρες.... Ναι όντως ηταν για κανα 2-3 μερες σίγουρα :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Update το tapatalk. Πλέον δουλεύουν τα λινκ :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Επαναφέρω την ερώτηση ψάχνοντας για απάντηση. Αυτό πού θέλεις δεν μπορεί να γίνει. Είναι σαν να λες ,θέλω να επισκεφτώ ένα site και να σβήσω ότι δεν μού αρέσει.... Αυτό που μπορείς να κάνεις,είναι αυτό πού σού είπε ο araditsas. Τα θέματα υπό παρακολούθηση μπορούν να ελεγχθούν από εσένα. Προσθέτεις και αφαιρείς ότι θέλεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Update το tapatalk. Πλέον δουλεύουν τα λινκ :) Που, πως ? δεν βρήκα τιποτα εγώ....:rolleyes: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Που, πως ? δεν βρήκα τιποτα εγώ....:rolleyes: 5 Ιουλίου τελευταία έκδοση, εγώ είχα ξεχάσει να την κάνω τότε και τημ είδα σήμερα .. Πάντως δουλεύουν κανονικά :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Επίσης με το νέο tapatalk διορθώθηκε το θέμα που δε σε κρατούσε μέσα όταν έβγαινες από την εφαρμογή. Εγώ τουλάχιστον είχα θέμα πριν Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Επίσης με το νέο tapatalk διορθώθηκε το θέμα που δε σε κρατούσε μέσα όταν έβγαινες από την εφαρμογή. Εγώ τουλάχιστον είχα θέμα πριν Ρε συ Θοδωρή, καλό ήταν αυτό. Ούτως ή άλλως χρειάζεσαι reload για να δεις τα αδιάβαστα Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Μήπως πρέπει ότι σε ενδιαφέρει να παρακολουθεις να πατήσεις πάνω στο αστεράκι και αφού γίνει κίτρινο θα σου εμφανίζει το θέμα στα *παρακολουθείτε* και από εκεί αν κάποιο δεν το θες μετά ξαναπατάς πάνω στο αστεράκι και φεύγει. Δεν είμαι σίγουρος αν ψάχνεις αυτό και είπα μπας και... Σ' ευχαριστώ για την παρέμβασή σου αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω. Εσύ πως κάνεις delete ένα post σε ένα νήμα; Αυτό πού θέλεις δεν μπορεί να γίνει. Είναι σαν να λες ,θέλω να επισκεφτώ ένα site και να σβήσω ότι δεν μού αρέσει.... Αυτό που μπορείς να κάνεις,είναι αυτό πού σού είπε ο araditsas. Τα θέματα υπό παρακολούθηση μπορούν να ελεγχθούν από εσένα. Προσθέτεις και αφαιρείς ότι θέλεις.... Μα το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να σβήσω ένα post σε ένα νήμα. Δεν υπάρχει καλάθι ή σχετική επιλογή πουθενά Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει σε όλους ή μόνο σ' εμένα Edited July 7, 2014 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Σ' ευχαριστώ για την παρέμβασή σου αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω. Εσύ πως κάνεις delete ένα post σε ένα νήμα; Μα το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να σβήσω ένα post σε ένα νήμα. Δεν υπάρχει καλάθι ή σχετική επιλογή πουθενά Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει σε όλους ή μόνο σ' εμένα Αυτό δεν υποστηρίζεται από το myphone. Ούτε στο site γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Αυτό δεν υποστηρίζεται από το myphone. Ούτε στο site γίνεται. Ευχαριστώ. Αν είναι έτσι, τσάμπα ψάχνω τόσο καιρό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ρε συ Θοδωρή, καλό ήταν αυτό. Ούτως ή άλλως χρειάζεσαι reload για να δεις τα αδιάβαστα Ναι αλλά σκέψου να διαβάζω κάτι. Να βαράει ειδοποίηση fb να πηγαίνω fb και μετά όταν γυρίζω να ξεκινάει από την αρχή το tapatalk. Αυτό το θέμα μου παρουσιάζε εμενα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ναι αλλά σκέψου να διαβάζω κάτι. Να βαράει ειδοποίηση fb να πηγαίνω fb και μετά όταν γυρίζω να ξεκινάει από την αρχή το tapatalk. Αυτό το θέμα μου παρουσιάζε εμενα Α εσύ είσαι multitasking. Εγώ ένα tapatalk και πολύ μου είναι Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Α εσύ είσαι multitasking. Εγώ ένα tapatalk και πολύ μου είναι Ε μα τώρα χαχαχα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Ναι αλλά σκέψου να διαβάζω κάτι. Να βαράει ειδοποίηση fb να πηγαίνω fb και μετά όταν γυρίζω να ξεκινάει από την αρχή το tapatalk. Αυτό το θέμα μου παρουσιάζε εμενα Στην Pro δεν το έκανε πάντα αυτό που λες. Τώρα δηλαδή δεν το κάνει καθόλου; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Στην Pro δεν το έκανε πάντα αυτό που λες. Τώρα δηλαδή δεν το κάνει καθόλου; Τώρα καθόλου. Και Εγώ την προ νομίζω έχω. Ξέρω και εγώ το έχω από τότε που ήταν ένα και το είχα αγοράσει κιόλας. Τώρα πάντως δεν το κάνει καθόλου είτε μπω από τα recents είτε ανοίξω την εφαρμογή από τον app drawer Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 7 ημερων feedback: http://m.ebay.com/itm?itemId=221437719067 Οσο κραταγε η μπαταρια χωρις αυτο το ιδιο κρατα και με αυτο. Καμια διαφορα (και το og δε φημιζεται με stock rom για την αυτονομια του). εχω βαλει με ενα πατημα ναναι το home button.αν ειναι κλειδωμενο να φωτιζει δηλαδη. Αν τοχω μολις κλειδωσει πιανει. Αν εχει περασει λιγη ωρα η οθονη αναβει και σβηνει αμεσως.ξανα πατωντας το αναβει η οθονη και το ξεκλειδωνεις. Το μονο μελανο σημειο ως ωρας... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Καλημέρα φίλε μου έχω και εγώ CyanogenMod 11 με 4.4.3 KitKat, για να περάσεις θέματα πρέπει να πας ρυθμίσεις μετά θέματα και μετά πακέτα θέματος και θα πατήσεις get more που βρίσκεται πάνω δεξιά και εκεί θα έχει κάποια δωρεάν και κάποια επί πληρωμή. Εγώ έχω περάσει το Great Freedom και το Vermunds που πιστεύω ότι είναι το καλύτερο. Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 υπαρχει εφαρμογη που μπορεις να δεις την κατασταση της μπαταριας; αν ειναι για πεταμα δηλαδη ή οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ναι αλλά σκέψου να διαβάζω κάτι. Να βαράει ειδοποίηση fb να πηγαίνω fb και μετά όταν γυρίζω να ξεκινάει από την αρχή το tapatalk. Αυτό το θέμα μου παρουσιάζε εμενα Και εμένα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και με συσκευή με 1GB μνήμης... Διάβαζα το μήνυμα που ερχόταν και μετά από την αρχή το tapatalk... Τώρα φαίνεται να έστρωσε κάπως, καταλαμβάνει λιγότερη μνήμη στο παρασκήνιο και τα transitions είναι πιο smooth...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πώς γίνεται να αλλάξω το start up logo και να περάσω θέματα μέσα στο κινητό; αυτο εδω. το εχω και γω και δουλευει μια χαρα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts