Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτήν την επιλογή που λες, που την βρίσκεις ;

στο settings/photo sync/upload only when charging

εμένα σχεδόν κάθε φορά που κάνω reboot το κινητό το MEGA μου ζητάει username/pass... είναι bug ή το κάνει μόνο σε εμένα;

είχα διαβάσει σε ενα πρόσφατο update ότι αυτό είχε διορθωθεί αλλά μου το κάνει ακόμη...

Υπάρχει εφαρμογή ή κάποιος άλλος τρόπος για να μπορώ να διαβάζω ειδήσεις της Ελλάδας μέσω του κινητού χωρίς σύνδεση στο internet/wifi? θέλω να ενημερώνομαι με κάποιο τρόπο αλλά χωρίς να χρειάζεται σύνδεση!

Υπάρχει εφαρμογή ή κάποιος άλλος τρόπος για να μπορώ να διαβάζω ειδήσεις της Ελλάδας μέσω του κινητού χωρίς σύνδεση στο internet/wifi? θέλω να ενημερώνομαι με κάποιο τρόπο αλλά χωρίς να χρειάζεται σύνδεση!
μηπως με τα συννεφα που επικοινωνουσαν οι ινδιανοι?? :p

Ειχα παλια μια εφαρμογη που εστελνα μηνυμα με οτι αποστολεα ηθελα και οχι το κανονικο νουμερο!δεν θυμαμαι πως την λενε ομως!μπορει καποιος να βοηθησει???

Υπάρχει το 0.facebook.com. Αν το υποστηρίζει ο πάροχος σου και αν ακολουθήσεις ειδησεογραφικά sites στο προφίλ σου, θα κάνεις δουλειά. Άλλο τρόπο δε μπορώ να σκεφτώ.

Υπάρχει το 0.facebook.com. Αν το υποστηρίζει ο πάροχος σου και αν ακολουθήσεις ειδησεογραφικά sites στο προφίλ σου, θα κάνεις δουλειά. Άλλο τρόπο δε μπορώ να σκεφτώ.

το υποστηρίζει μπαίνω συνέχεια στο 0.facebook.com αλλά μετά τι κάνω;

και πώς μεταφέρω τα αρχεία από το Dropbox στο Mega; Μόνο μέσω του υπολογιστή;

Αν όμως το Mega κλείσει μια ωραία μέρα, όπως έγινε και με προηγούμενο site του ίδιου ιδιοκτήτη, κλαψτε τα αρχεία σας.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ειχα παλια μια εφαρμογη που εστελνα μηνυμα με οτι αποστολεα ηθελα και οχι το κανονικο νουμερο!δεν θυμαμαι πως την λενε ομως!μπορει καποιος να βοηθησει???

μήπως την είχες σε iPhone?

μήπως λες αυτήν

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thelostweb.isms

πες μου αν δουλεύει;...

Η καλύτερη εφαρμογή για το μουντιάλ με τους αγώνες πια ειναιβρε παιδιά.?

Δοκιμαζω την footmob και είναι έτσι κ έτσι.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onefootball.brasil&hl=el

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

Από χτες δεν μπορώ να μπω στο site μέσα από το Tapatalk. Μένει αιωνίως με μαύρη οθόνη και δεν εμφανίζονται τα threads ποτέ.

Έχετε κι εσείς ίδιο πρόβλημα ή είμαι μόνο εγώ;

Κάποια εφαρμογή που να κατεβάζεις φωτογραφίες από το instagram;;;

instasave!

Εγώ χρησιμοποιώ module για το xposed framework που λέγεται Instagram Downloader.

Το μόνο θα που υπάρχει είναι πως συνήθως όταν το Instagram κάνει update, συνήθως αυτό έχει προβλήματα και σχεδόν αμέσως βγάζει και άλλο update, οπότε μέχρι να γίνει και update στο module έτσι ώστε να υποστηρίζει την τελευταία version, πρέπει να περιμένεις λίγο και να μην αναβαθμιστείς. ;-)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Από χτες δεν μπορώ να μπω στο site μέσα από το Tapatalk. Μένει αιωνίως με μαύρη οθόνη και δεν εμφανίζονται τα threads ποτέ.

Εμένα μπαίνει κανονικά . Κανένα σκαλωμα θα χει φάει στο δικό σου.

Edited by SERS1612

Πολύ καλό για livescores σε όλα τα αθλήματα και για μουντιάλ βέβαια είναι και το sofascore

Παιδιά θυμίστε μου ποιά εφαρμογή κάνει το αντίθετο του teamviewer. Συγκεκριμένα πλήρη έλεγχο της οθόνης του κινητού από το pc.

Δεν εννοώ to airdroid για διαχείριση αρχείων κλπ. Εννοώ την οθόνη του κινητού στο pc για να το δουλεύω με το ποντίκι

Η καλύτερη εφαρμογή για το μουντιάλ με τους αγώνες πια ειναιβρε παιδιά.?

Δοκιμαζω την footmob και είναι έτσι κ έτσι.

Fixture 14. Πολύ ωραίο περιβάλλον και η μοναδική δωρεάν που βρήκα χωρίς διαφημίσεις.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fixture14&hl=en

Edited by SkyHi
λάθος quote

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Ρε φιλαράκι, πραγματικά σε λυπάμαι.

Έχεις πιάσει πόσες εφαρμογές που κανοΝικά δουλεύουν μια χαρά και σε σένα σκάνε όλο προβλήματα.

Και είναι κουφό με τέτοιο κινητό όπως το Ν4 να έχεις τόσα θέματα, αλλά κάτι δεν πάει καλά με σένα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά θυμίστε μου ποιά εφαρμογή κάνει το αντίθετο του teamviewer. Συγκεκριμένα πλήρη έλεγχο της οθόνης του κινητού από το pc.

Δεν εννοώ to airdroid για διαχείριση αρχείων κλπ. Εννοώ την οθόνη του κινητού στο pc για να το δουλεύω με το ποντίκι

Υπάρχει κ το teamviewer quick support για android. Βέβαια σε κάθε σύνδεση πρεπει να κανεις accept απο το κινητό.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω το μέγεθος των widget?πχ από 4χ3 να το κάνω 5χ2
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Υπάρχει εφαρμογή για να βλέπω τα score από το μουντιάλ χωρίς σύνδεση στο internet?

μα πώς είναι δυνατόν να μπορεί να γίνει αυτό;

μα πώς είναι δυνατόν να μπορεί να γίνει αυτό;

Έλα ντε... Αυτή την απορία έχω κι εγώ .

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II