diplo Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Αυτήν την επιλογή που λες, που την βρίσκεις ; στο settings/photo sync/upload only when charging εμένα σχεδόν κάθε φορά που κάνω reboot το κινητό το MEGA μου ζητάει username/pass... είναι bug ή το κάνει μόνο σε εμένα; είχα διαβάσει σε ενα πρόσφατο update ότι αυτό είχε διορθωθεί αλλά μου το κάνει ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Κάποια εφαρμογή που να κατεβάζεις φωτογραφίες από το instagram;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Υπάρχει εφαρμογή ή κάποιος άλλος τρόπος για να μπορώ να διαβάζω ειδήσεις της Ελλάδας μέσω του κινητού χωρίς σύνδεση στο internet/wifi? θέλω να ενημερώνομαι με κάποιο τρόπο αλλά χωρίς να χρειάζεται σύνδεση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Κάποια εφαρμογή που να κατεβάζεις φωτογραφίες από το instagram;;; instasave! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Υπάρχει εφαρμογή ή κάποιος άλλος τρόπος για να μπορώ να διαβάζω ειδήσεις της Ελλάδας μέσω του κινητού χωρίς σύνδεση στο internet/wifi? θέλω να ενημερώνομαι με κάποιο τρόπο αλλά χωρίς να χρειάζεται σύνδεση!μηπως με τα συννεφα που επικοινωνουσαν οι ινδιανοι?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ειχα παλια μια εφαρμογη που εστελνα μηνυμα με οτι αποστολεα ηθελα και οχι το κανονικο νουμερο!δεν θυμαμαι πως την λενε ομως!μπορει καποιος να βοηθησει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 δεν σε καταλαβαίνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Υπάρχει εφαρμογή ή κάποιος άλλος τρόπος για να μπορώ να διαβάζω ειδήσεις της Ελλάδας μέσω του κινητού χωρίς σύνδεση στο internet/wifi? θέλω να ενημερώνομαι με κάποιο τρόπο αλλά χωρίς να χρειάζεται σύνδεση! Υπάρχει το 0.facebook.com. Αν το υποστηρίζει ο πάροχος σου και αν ακολουθήσεις ειδησεογραφικά sites στο προφίλ σου, θα κάνεις δουλειά. Άλλο τρόπο δε μπορώ να σκεφτώ. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Υπάρχει το 0.facebook.com. Αν το υποστηρίζει ο πάροχος σου και αν ακολουθήσεις ειδησεογραφικά sites στο προφίλ σου, θα κάνεις δουλειά. Άλλο τρόπο δε μπορώ να σκεφτώ. το υποστηρίζει μπαίνω συνέχεια στο 0.facebook.com αλλά μετά τι κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flyingottersoftware.mega και πώς μεταφέρω τα αρχεία από το Dropbox στο Mega; Μόνο μέσω του υπολογιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Αν όμως το Mega κλείσει μια ωραία μέρα, όπως έγινε και με προηγούμενο site του ίδιου ιδιοκτήτη, κλαψτε τα αρχεία σας. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Ειχα παλια μια εφαρμογη που εστελνα μηνυμα με οτι αποστολεα ηθελα και οχι το κανονικο νουμερο!δεν θυμαμαι πως την λενε ομως!μπορει καποιος να βοηθησει??? μήπως την είχες σε iPhone? μήπως λες αυτήν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.thelostweb.isms πες μου αν δουλεύει;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatuso Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Η καλύτερη εφαρμογή για το μουντιάλ με τους αγώνες πια ειναιβρε παιδιά.? Δοκιμαζω την footmob και είναι έτσι κ έτσι. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onefootball.brasil&hl=el Παράθεση Γιωργος Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Από χτες δεν μπορώ να μπω στο site μέσα από το Tapatalk. Μένει αιωνίως με μαύρη οθόνη και δεν εμφανίζονται τα threads ποτέ. Έχετε κι εσείς ίδιο πρόβλημα ή είμαι μόνο εγώ; Κάποια εφαρμογή που να κατεβάζεις φωτογραφίες από το instagram;;; instasave! Εγώ χρησιμοποιώ module για το xposed framework που λέγεται Instagram Downloader. Το μόνο θα που υπάρχει είναι πως συνήθως όταν το Instagram κάνει update, συνήθως αυτό έχει προβλήματα και σχεδόν αμέσως βγάζει και άλλο update, οπότε μέχρι να γίνει και update στο module έτσι ώστε να υποστηρίζει την τελευταία version, πρέπει να περιμένεις λίγο και να μην αναβαθμιστείς. ;-) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Από χτες δεν μπορώ να μπω στο site μέσα από το Tapatalk. Μένει αιωνίως με μαύρη οθόνη και δεν εμφανίζονται τα threads ποτέ. Έχετε κι εσείς ίδιο πρόβλημα ή είμαι μόνο εγώ; Εμένα μπαίνει κανονικά . Κανένα σκαλωμα θα χει φάει στο δικό σου. Edited June 15, 2014 by SERS1612 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Τελικά το Forza για το mundial φαίνεται πολύ ωραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Πολύ καλό για livescores σε όλα τα αθλήματα και για μουντιάλ βέβαια είναι και το sofascore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Παιδιά θυμίστε μου ποιά εφαρμογή κάνει το αντίθετο του teamviewer. Συγκεκριμένα πλήρη έλεγχο της οθόνης του κινητού από το pc. Δεν εννοώ to airdroid για διαχείριση αρχείων κλπ. Εννοώ την οθόνη του κινητού στο pc για να το δουλεύω με το ποντίκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 (edited) Η καλύτερη εφαρμογή για το μουντιάλ με τους αγώνες πια ειναιβρε παιδιά.? Δοκιμαζω την footmob και είναι έτσι κ έτσι. Fixture 14. Πολύ ωραίο περιβάλλον και η μοναδική δωρεάν που βρήκα χωρίς διαφημίσεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fixture14&hl=en Edited June 15, 2014 by SkyHi λάθος quote Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Από χτες δεν μπορώ να μπω στο site μέσα από το Tapatalk. Μένει αιωνίως με μαύρη οθόνη και δεν εμφανίζονται τα threads ποτέ. Έχετε κι εσείς ίδιο πρόβλημα ή είμαι μόνο εγώ; Ρε φιλαράκι, πραγματικά σε λυπάμαι. Έχεις πιάσει πόσες εφαρμογές που κανοΝικά δουλεύουν μια χαρά και σε σένα σκάνε όλο προβλήματα. Και είναι κουφό με τέτοιο κινητό όπως το Ν4 να έχεις τόσα θέματα, αλλά κάτι δεν πάει καλά με σένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδιά θυμίστε μου ποιά εφαρμογή κάνει το αντίθετο του teamviewer. Συγκεκριμένα πλήρη έλεγχο της οθόνης του κινητού από το pc. Δεν εννοώ to airdroid για διαχείριση αρχείων κλπ. Εννοώ την οθόνη του κινητού στο pc για να το δουλεύω με το ποντίκι Υπάρχει κ το teamviewer quick support για android. Βέβαια σε κάθε σύνδεση πρεπει να κανεις accept απο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω το μέγεθος των widget?πχ από 4χ3 να το κάνω 5χ2 Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Υπάρχει εφαρμογή για να βλέπω τα score από το μουντιάλ χωρίς σύνδεση στο internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Υπάρχει εφαρμογή για να βλέπω τα score από το μουντιάλ χωρίς σύνδεση στο internet? μα πώς είναι δυνατόν να μπορεί να γίνει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 μα πώς είναι δυνατόν να μπορεί να γίνει αυτό; Έλα ντε... Αυτή την απορία έχω κι εγώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts