agiosggg Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather Πολύ καλό . Το χρησιμοποιώ τρία χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Μιας και συζητηθηκε το ταπαταλκ στο αντροιντ με 4.4 και το myphone δεν εχω καποιο θεμα.το γνωστο μηνυμα "απετυχε να συνδεθει με φορουμ" και το να μην ερχονται ειδοποιησεις για πμ υπαρχουν αλλα αυτα υπηρχαν και παλιοτερα.τα προβληματα του να μην εμφανιζονται παρακολουθησεις,αδιαβαστα μηνυματα κλπ ειδα να διογκωνεται στο ιος αλλα αυτο δεν ειναι για συζητηση στο παρον θρεντ... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Το gravitybox λειτουργεί σωστά μονό σε συσκευές με "καθαρό" android, όπως λέει και στο OP στο XDA: - this module is designed to run on vanilla or close-to-vanilla Android 4.1, 4.2 and 4.3 (AOSP) - supports majority of MTK6589, MTK6577, MTK8389 devices - supports "Google devices" like Nexus, HTC One Google play edition, and others running vanilla Android 4.1/4.2/4.3 -*Samsung Touchwiz, HTC Sense, MIUI, LeWa, etc. are NOT supported. It is not guaranteed this module will work on these at all so try at your own risk. This module is simply too complex to support all kind of ROM brands that were vastly modified by vendors. -*DO NOT USE WITH CUSTOM ROMS LIKE CM,AOSPA,ROOTBOX,AOKP,SLIM, ETC... IT MAKES NO SENSE AND CAN CAUSE CONFLICTS AND UNEXPECTED BEHAVIOUR Εσύ βλέπω έχεις Samsung, έτσι; Σαν να εχεις δικιο μου φαινεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileakias Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Υπαρχει καμια εφαρμογη που να ξανά-ενεργοποιεί το home button σε sview θηκες τριτων κατασκευαστων γιατι με την android 4.4.2 πλεον δεν λειτουργει. Ευχαριστω πολυ. Edited May 28, 2014 by mobileakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δεν υπάρχει εφαρμογή της wind που να δείχνει υπόλοιπα λεπτών, μηνυμάτων και δεδομένων ΣΥΜΒΟΛΑΊΟΥ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλημερα παιδια! Θα ηθελα καποιος να μου προτεινει μια εφαρμογη για διορθωση προβληματων της μπαταριας. ευχαριστω! Αν κατάλαβα καλά θέλεις μια εφαρμογή που να κάνει reset τα stats της μπαταρίας. Αυτό μπορείς να κάνεις με διάφορες (γράψε για παράδειγμα Battery Calibration στο Market) αλλά όλες χρειάζονται να είσαι root. Αν είσαι, και έχεις custom recovery (πχ. CWM recovery), μπορείς να το κάνεις και μέσα από εκεί, έχει επιλογή για reset battery stats (η κάπως έτσι, δεν θυμάμαι ακριβώς την ορολογία), οπότε αποφεύγεις να χρησιμοποιήσεις κάποια επιπλέον εφαρμογή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Γίνετε σε τρεις συσκευές και μόνο στο myphone .Δεν νομίζω οτι έχει να κάνει η συσκευή... Περίεργο πάντως. Μιλάμε για την pro έκδοση; Μιλάμε τρέχει σφαίρα στο κινεζοταμπλετ και στο κινητό εδώ και μέρες, όπως τόσο καιρό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Περίεργο πάντως. Μιλάμε για την pro έκδοση; Μιλάμε τρέχει σφαίρα στο κινεζοταμπλετ και στο κινητό εδώ και μέρες, όπως τόσο καιρό. Η pro έκδοση στο Hyundai T10 και και στο Xperia s. Η απλή έκδοση στο iPad Air . Τελικά μάλλον το πρόβλημα εντοπίζεται στην έκδοση για iOS ,απλά συνέπεσε με τις εργασίες συντήρησης του forum και φάνηκε να ειναι γενικό . Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Μιας και τώρα στις android συσκευές φαίνεται να λειτουργεί καλα ενώ στο iOS εξακολουθεί να κάνει τα δικά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Αν κατάλαβα καλά θέλεις μια εφαρμογή που να κάνει reset τα stats της μπαταρίας. Αυτό μπορείς να κάνεις με διάφορες (γράψε για παράδειγμα Battery Calibration στο Market) αλλά όλες χρειάζονται να είσαι root. Αν είσαι, και έχεις custom recovery (πχ. CWM recovery), μπορείς να το κάνεις και μέσα από εκεί, έχει επιλογή για reset battery stats (η κάπως έτσι, δεν θυμάμαι ακριβώς την ορολογία), οπότε αποφεύγεις να χρησιμοποιήσεις κάποια επιπλέον εφαρμογή. Δεν ειμαι ρουτ! Αν εχεις να μου προτεινεις καποια παρομοια για official rom? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δεν ειμαι ρουτ! Αν εχεις να μου προτεινεις καποια παρομοια για official rom? Ευχαριστω! Αν δεν είσαι root δεν μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα στο Android. Ένα από αυτά είναι να 'πειράξεις' και τα stats της μπαταρίας, ή να αλλάξεις kernel για να έχεις καλύτερη αυτονομία. Sorry. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδια χρησιμοποιει κανεις evolve sms? Ειναι πολυ δυνατη εφαρμογη αλλα δεν πρεπει να εχει 160 χαρακτηρες ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδια χρησιμοποιει κανεις evolve sms? Ειναι πολυ δυνατη εφαρμογη αλλα δεν πρεπει να εχει 160 χαρακτηρες ετσι? Φυσικά και έχει. Πηγαίνεις στο Advanced Settings tab και κάνεις tick την 1η επιλογή, Strip Unicode. Αυτό που λείπει είναι η επιλογή για να μπορείς να στέλνεις scheduled sms, την οποία πρέπει να αγοράσεις μέσα από την εφαρμογή. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Φυσικά και έχει. Πηγαίνεις στο Advanced Settings tab και κάνεις tick την 1η επιλογή, Strip Unicode. Αυτό που λείπει είναι η επιλογή για να μπορείς να στέλνεις scheduled sms, την οποία πρέπει να αγοράσεις μέσα από την εφαρμογή. Ευχαριστω φιλε το εκανα αλλα και παλι μετα απο μια σειρα μου εμφανιζει εκει οτι μπαινω σε δευτερο μηνυμα! Μηπως ειναι μονο για κεφαλαια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Όσοι χρησιμοποιείτε xposed framework, βγήκε ένα νέο module το "MinMinLock" με το οποίο έχουμε τη δυνατότητα να κλειδώνουμε εφαρμογές με κωδικό, χωρίς πλέον να χρειάζεται να κατεβάσουμε κάποια έξτρα εφαρμογή. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καταρχάς θα ήθελα να ζητησω συγγνώμη αν το γράφω σε λάθος σημειο... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.batterydoctorrepair&hl=el Θα ηθελα να μαθω τις εντυπώσεις σας απο αυτη την εφαρμογή...Εγω τη χρησιοποιησα πριν απο ενα 20ημερο σε ενα κινέζικο κινητο που έχω..Τότε ειχε βρει αρκετά σφάλματα (κοκκινα και πορτοκαλι) και πατησα το κουμπί fix...Τα έλυσε ολα...Απο τοτε μεχρι και σημερα εχω φλασαρει απειρες ρομ στο κινητο και γενικά δεν το άφησα στην ησυχια του για να στρώσει και η μπαταρια...Εβαλα, λοιπον και σημερα αυτη την εφαρμογή....Περίμενα να δω πάλι την ίδια κοροιδία, να μου βγάλει άπειρα προβλήματα (αλλιώς ποιος ο λογος να την κατεβάσεις) και να μου ζητήσει να πατησω το κουμπί fix..Κι όμως, βρήκε μόνο ένα μικρό πρόβληματακι το οποιο και έλυσε, σε αντίθεση με πριν απο 1 μηνα που ειχε βρει αμέτρητα...Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει οτι όντως κανει δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 (edited) Καταρχάς θα ήθελα να ζητησω συγγνώμη αν το γράφω σε λάθος σημειο... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.batterydoctorrepair&hl=el Θα ηθελα να μαθω τις εντυπώσεις σας απο αυτη την εφαρμογή...Εγω τη χρησιοποιησα πριν απο ενα 20ημερο σε ενα κινέζικο κινητο που έχω..Τότε ειχε βρει αρκετά σφάλματα (κοκκινα και πορτοκαλι) και πατησα το κουμπί fix...Τα έλυσε ολα...Απο τοτε μεχρι και σημερα εχω φλασαρει απειρες ρομ στο κινητο και γενικά δεν το άφησα στην ησυχια του για να στρώσει και η μπαταρια...Εβαλα, λοιπον και σημερα αυτη την εφαρμογή....Περίμενα να δω πάλι την ίδια κοροιδία, να μου βγάλει άπειρα προβλήματα (αλλιώς ποιος ο λογος να την κατεβάσεις) και να μου ζητήσει να πατησω το κουμπί fix..Κι όμως, βρήκε μόνο ένα μικρό πρόβληματακι το οποιο και έλυσε, σε αντίθεση με πριν απο 1 μηνα που ειχε βρει αμέτρητα...Θα μπορούσε αυτό να σημαίνει οτι όντως κανει δουλεια? Προσωπική μου άποψη, μακριά από τέτοιου είδους εφαρμογές. Το μόνο που μπορεί να σου κάνει μια εφαρμογή (software βοήθεια δηλαδή) όσον αφορά τη μπαταρία είναι εκ νέου καλιμπράρισμα της μπαταρίας και θα απαιτεί και άδεια διαχειριστή για να μπορέσει να κάνει κάτι τέτοιο (aka root, κάτι που δεν βλέπω να ζητάει η εν λόγω εφαρμογή). Τέλος για εφαρμογή η οποία "διορθώνει" τη μπαταρία, ζητάει υπερβολικά πολλές, σημαντικές και άσχετες με το αντικείμενο άδειες όπως φαίνεται στην εικόνα. Παρ'όλα αυτά, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, δεν έχω ανοίξει την εφαρμογή να τη ψάξω, ούτε την έχω δοκιμάσει. Edited May 29, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ψάχνω μια εφαρμογή ραδιοφώνου (απλή) οχι ιντερνετικη για να αντικαταστησω την υπαρχουσα, ξέρετε καμία καλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Μια υπάρχει. Spirit fm. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 μόνο μια? την δοκιμασα αλλα δεν δουλεύει! οτι βρίσκω ειναι για ιντερνετικο ρε γμτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ευχαριστω φιλε το εκανα αλλα και παλι μετα απο μια σειρα μου εμφανιζει εκει οτι μπαινω σε δευτερο μηνυμα! Μηπως ειναι μονο για κεφαλαια? Μπορεί να σου λέει ότι μπαίνει σε δεύτερο μήνυμα, αλλά αυτό στέλνει μόνο ένα και όλα τα γράμματα κεφαλαια . Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 μόνο μια? την δοκιμασα αλλα δεν δουλεύει! οτι βρίσκω ειναι για ιντερνετικο ρε γμτ! Σε τι συσκευή; Μπες XDA στο νήμα και δες εάν υποστηρίζεται. Υπάρχει και τσάμπα έκδοση εκεί, αλλά με περιορισμούς. Στο δικό μου δουλεύει απροβλημάτιστα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileakias Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Ενω εχω ηδη εγκατεστημενο το προγραμμα es explorer 3.1.4 οταν παω στο google play μου δειχνει οτι υπαρχει ενημερωση αλλα με το που μπω στο προγραμμα δεν μου βγαζει καν το κουμπι ενημερωση. Λογικα θα ειναι bug του προγραμματος απλα το αναφερω εδω ωστε αν το συναντηση και κανενας αλλος να ξερει οτι μαλλον ειναι θεμα του es explorer που λογικα θα το διορθωσουν. Edit: Το εφτιαξαν πλεον αφου η νεοτερη εκδοση ειναι η 3.1.5 Edited May 30, 2014 by mobileakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 @mobileakias Σε εμένα μου έκανε update κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ποιό είναι το καλύτερο app για NFC λειτουργίες? Θέλω να δημιουργώ profile και να είναι εύκολο στη χρήση. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ποιό είναι το καλύτερο app για NFC λειτουργίες? Θέλω να δημιουργώ profile και να είναι εύκολο στη χρήση. Ευχαριστώ! Το trigger. Έχει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts