fuorigioco1981 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Υπάρχει πληκτρολόγιο που να έχει επιλογή εμφάνισης των αριθμών ΜΌΝΙΜΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Μου κάνει εντύπωση που κανένας σας δεν πρότεινε για σειρές την tv addict ,που είναι ελληνική, βρίσκεται στην ενότητα εδώ του φόρουμ των Ελληνικών Android εφαρμογών και η οποία είναι πολύ χρηστική. Εχεις να προτεινεις καμια αλλη γιατι αυτη δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μου? Επισης θα ηθελα την καλυτερη εφαρμογη για ειδησεις (πολιτικα,αθλητικα,κουτσομπολια).οτι καλο βρηκα ηταν μονο για ξενες ειδησεις οπως το flipboard Edited May 5, 2014 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Υπάρχει πληκτρολόγιο που να έχει επιλογή εμφάνισης των αριθμών ΜΌΝΙΜΑ; Στο TouchPal είναι μόνιμα στην πάνω σειρά μαζί με γράμματα και για να τα εισάγεις θέλει ένα απλό σύρσιμο του δαχτύλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Στο TouchPal είναι μόνιμα στην πάνω σειρά μαζί με γράμματα και για να τα εισάγεις θέλει ένα απλό σύρσιμο του δαχτύλου. το ξερω εγω θελω μια ΕΞΤΡΑ σειρα ΜΟΝΟ με τα νουμερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 το ξερω εγω θελω μια ΕΞΤΡΑ σειρα ΜΟΝΟ με τα νουμερα! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beansoft.keyboardplus&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Υπάρχει πληκτρολόγιο που να έχει επιλογή εμφάνισης των αριθμών ΜΌΝΙΜΑ; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jlsoft.inputmethod.latin.jelly.free&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 360 Clean Droid & KMPlayer τα εχει δοκιμασει κανεις να μου πει?! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δεν ξερω που να ποσταρω την ερωτηση, την βαζω εδω για τον λογο οτι ειναι εφαρμογη που συνεργαζεται με γκατζετ :p Η εφαρμογη ειναι η klick https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helloklick.android και για να δουλεψει θελει αυτο το γκατζετ http://www.aliexpress.com/item/Original-Klick-quick-button-smart-phone-dustproof-plug-for-andriod-cellphone-3-5mm-headphone-dust-plug/1754109365.html http://www.aliexpress.com/premium/Klick-quick-button.html?ltype=wholesale&d=y&origin=y&SearchText=Klick+quick+button&initiative_id=SB_20140505114421&isViewCP=y&catId=&I18nSearchText=Klick+quick+button Τα εχει δοκιμασει καποιος/α ? Ευχαριστω :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Τα κινεζικα σου ειναι καλα; Τι ακριβως κανει; Οκ το κοιταξα, θα πιανει μαλλον και συνδυασμους πατηματος για να μην εχει μονο μία συντομευση.. Edited May 5, 2014 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Τα κινεζικα σου ειναι καλα; Τι ακριβως κανει; Οκ το κοιταξα, θα πιανει μαλλον και συνδυασμους πατηματος για να μην εχει μονο μία συντομευση.. Δες και ενα βιντεακι Η ιδεα αν δεν κανω λαθος ειναι της xiaomi με το xiaomi mi key Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δεν ξερω που να ποσταρω την ερωτηση, την βαζω εδω για τον λογο οτι ειναι εφαρμογη που συνεργαζεται με γκατζετ :p Η εφαρμογη ειναι η klick https://play.google.com/store/apps/details?id=com.helloklick.android και για να δουλεψει θελει αυτο το γκατζετ http://www.aliexpress.com/item/Original-Klick-quick-button-smart-phone-dustproof-plug-for-andriod-cellphone-3-5mm-headphone-dust-plug/1754109365.html http://www.aliexpress.com/premium/Klick-quick-button.html?ltype=wholesale&d=y&origin=y&SearchText=Klick+quick+button&initiative_id=SB_20140505114421&isViewCP=y&catId=&I18nSearchText=Klick+quick+button Τα εχει δοκιμασει καποιος/α ? Ευχαριστω :) Ρε Θανάση. Συγγνώμη ξέρεις κινέζικα; Δεν καταλαβαίνω τίποτα :D Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ρε Θανάση. Συγγνώμη ξέρεις κινέζικα; Δεν καταλαβαίνω τίποτα :D Τι ? δεν ξερεις κινεζικα ? η γλωσσα του μελλοντος :lol: Εβαλα και ενα βιντεακι, ρυθμιζεις την εφαρμογη αναλογα με τα 'κλικ' και εκτελουνται εργασιες/εφαρμογες/ενεργειες, αντι για την ταπα που εχεις στο note για σκονες και βροχη βαζεις αυτη και κανεις ποιο ευκολη τη ζωη σου ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 To falcon Pro χρειαζεται ροοτ αναγκαστηκα?Δεν υπαρχει στο google play για αυτο ρωταω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Με ποια εφαρμογή μπορώ να παίρνω backup τις εφαρμογές που εχω εγκατεστημενες στο τηλέφωνο ούτως ώστε να τις επφαναφερω όποτε χρειαστεί σε ενα άλλο τηλέφωνο; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Titanium Backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Titanium Backup Πρέπει να είσαι root? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Πρέπει να είσαι root? :!: Ναι.... :!: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 :!: Ναι.... :!: Καμια άλλη γιατί δεν είμαι root? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Δοκίμασε το helium backup :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Εχεις να προτεινεις καμια αλλη γιατι αυτη δεν ειναι συμβατη με την συσκευη μου? Επισης θα ηθελα την καλυτερη εφαρμογη για ειδησεις (πολιτικα,αθλητικα,κουτσομπολια).οτι καλο βρηκα ηταν μονο για ξενες ειδησεις οπως το flipboard Αν κοιτάξεις πιο λίγο πιο πίσω αναφέρονται μερικές. Ορίστε: tvshowfavs, twee, traktoid, series guide. Για νέα κτλ δεν έχω ασχοληθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 unfortunately , google play store has stopped δοκιμασα ολες τις πιθανες λυσεις απο android sites , αλλα δεν βοηθησε κανενα καμια βοηθεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Αν κοιτάξεις πιο λίγο πιο πίσω αναφέρονται μερικές. Ορίστε: tvshowfavs, twee, traktoid, series guide. Για νέα κτλ δεν έχω ασχοληθεί. Βασικα ειχα την παλια μου συσκευη γιαυτο μου ελεγε προβλημα ασυμβατοτητας αλλα τωρα ειμαι οκ,οποτε και αυτη ειναι υπεραρκετη,ευχαριστω παντος :) unfortunately , google play store has stopped δοκιμασα ολες τις πιθανες λυσεις απο android sites , αλλα δεν βοηθησε κανενα καμια βοηθεια ? θυμαμαι και σε μενα το εκανε αυτο καποτε,κανε clean cache - dalvik cache και αν δεν λυθει το προβλημα σου βαλε ενα play store απο το internet οπως αυτο http://uploaded.net/file/5vuffwho Σημερα εβαλα το accuaweather μονο και μονο επειδη θελω να με ειδοποιει οταν ερχετε βροχη-χιονι κλπ.Η μονη βλακια ειναι οτι πανω αριστερα μου δειχνει την θερμοκρασια και δεν γινετε να την βγαλω.Υπαρχει παρομοια εφαρμογη που να σε ειδοποιει για καιρικα φαινομενα εκτος του accuaweather και φυσικα να βρισκει την τοποθεσια που εισαι αυτοματα χωρις να θελει να το κανεις εσυ χειροκινητα update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Τι ? δεν ξερεις κινεζικα ? η γλωσσα του μελλοντος :lol: Εβαλα και ενα βιντεακι, ρυθμιζεις την εφαρμογη αναλογα με τα 'κλικ' και εκτελουνται εργασιες/εφαρμογες/ενεργειες, αντι για την ταπα που εχεις στο note για σκονες και βροχη βαζεις αυτη και κανεις ποιο ευκολη τη ζωη σου ;) Τσέκαρε πάντως και αυτή μία. Κάνει παρόμοια δουλειά αλλά αντί του extra εξαρτήματος λειτουργεί με τα volume buttons. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Σημερα εβαλα το accuaweather μονο και μονο επειδη θελω να με ειδοποιει οταν ερχετε βροχη-χιονι κλπ.Η μονη βλακια ειναι οτι πανω αριστερα μου δειχνει την θερμοκρασια και δεν γινετε να την βγαλω.Υπαρχει παρομοια εφαρμογη που να σε ειδοποιει για καιρικα φαινομενα εκτος του accuaweather και φυσικα να βρισκει την τοποθεσια που εισαι αυτοματα χωρις να θελει να το κανεις εσυ χειροκινητα update? Αν λες για τις πληροφορίες στην status bar, αυτές απενεργοποιούνται μέσα απο τις ρυθμίσεις. Όσο για την τοποθεσία στη βρίσκει αυτόματα αλλά δεν υπάρχει ρύθμιση για το πότε να κάνει update. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ρε παιδια για να περασω εφαρμογες .apk απο το pc στο κινητο (και να γινουν install) χρειαζομαι αναγκαστηκα ροοτ? γιατι περασα το falcon pro (twitter client) και εγινε install. Το κινητο το εχω 1 βδομαδα ολα στοκ!!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts