paris_89 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 SeriesGuide. Η κορυφαία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 SeriesGuide. Η κορυφαία. αυτό που έψαχνα! ευχαριστώ :D Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 ψάχνω εφαρμογή scanner και είμαι μεταξύ αυτών των δύο: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intsig.lic.camscanner https://play.google.com/store/apps/details?id=net.doo.snap Το camscanner είναι παλιό και γνωστό αλλά νομίζω ότι ο λόγος που είναι σε έκπτωση είναι η κυκλοφορία του scanbot. Τι λέτε; κάποιος που να τα έχει δοκιμάσει; άλλη καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Είναι άδειος... Στην εσωτερική μνήμη υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Στην εσωτερική μνήμη υπάρχει? Όχι αυτό είναι το τρελό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 se 2 συσκευες που εχω ο φακελος υπαρχει στην micro sd παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Καλημέρα.Υπάρχει εφαρμογή που να στέλνει fax; Καλημέρα φίλε! Εγώ θα σου πρότεινα την παρακάτω, την οποία και έχω δοκιμάσει στο παρελθόν, αφήνοντας με απολύτως ικανοποιημένο! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.actualsoftware.faxfile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Οποιος μπορει, ας μου στειλει το .apk του Plague Inc. με την καινουργια αναβαθμιση σε ενα PM γιατι το play store μου εχει μουλαρωσει... Ευχαριστω :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 παιδιά καμια εφαρμογή που να μπορείς να βάζεις λίστες με τις σειρές και τα επισόδεια που παρακολουθείς ώστε να μην χάνεσε ,ποια προτείνετε? Tvshowfavs. Όχι η πιο όμορφη στο είδος αλλά μετά από αρκετό ψάξιμο η πιο απροβλημάτιστη και πιο χρηστική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Tvshowfavs. Όχι η πιο όμορφη στο είδος αλλά μετά από αρκετό ψάξιμο η πιο απροβλημάτιστη και πιο χρηστική Συμφωνώ απόλυτα. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά αυτή είναι η πιο πλήρης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Οποιος μπορει, ας μου στειλει το .apk του Plague Inc. με την καινουργια αναβαθμιση σε ενα PM γιατι το play store μου εχει μουλαρωσει... Ευχαριστω :) Δεν μπορώ να το ανεβάσω γιατί μπαίνω από remote, αλλά πήγαινε εδώ, βάλε το όνομα πακέτου (ό,τι υπάρχει μετά το details?id= στο url, στη συγκεκριμένη περίπτωση βάζεις com.miniclip.plagueinc) και πατάς generate download link ;) Εννοείται ότι δουλεύει μόνο για δωρεάν εφαρμογές! Επίσης άλλο ένα + για το tvshowfavs, πρόσφατα μάλιστα έμαθα ότι συγχρονίζει και με το trakt.tv. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman88 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο add on ώστε να μπορώ να ακούω το web radio που έχει ένα site ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 θα ήθελα να ρωτήσω το osmino wifi, και όλες αυτές οι εφαρμογές που λένε free wifi όπως αυτή εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jiwire.android.finder τι ακριβώς κάνουν; δεν έχω καταλάβει! έχω root το τηλέφωνο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Παιδιά υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο add on ώστε να μπορώ να ακούω το web radio που έχει ένα site ;δοκίμασε από το play TuneIn Radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftergr Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 παιδιά καμια εφαρμογή που να μπορείς να βάζεις λίστες με τις σειρές και τα επισόδεια που παρακολουθείς ώστε να μην χάνεσε ,ποια προτείνετε? Για τσέκαρε και αυτή : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.battlelancer.seriesguide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Στην εφαρμογή facebook που πήγε η επιλογή να φαίνονται πάνω πάνω οι πιο πρόσφατες αντί για τις άλλες ενημερώσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nommos Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Στην εφαρμογή facebook που πήγε η επιλογή να φαίνονται πάνω πάνω οι πιο πρόσφατες αντί για τις άλλες ενημερώσεις ; Τελευταίο εικονίδιο δεξιά (οι τρεις γραμμές), κατεβαίνεις λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Για τσέκαρε και αυτή : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.battlelancer.seriesguide Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συγκεκριμένη. Συγχρονίζει και με το trakt.tv οπότε έχω σε όλες τις συσκευές up to date τα επεισόδια που έχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη συγκεκριμένη. Συγχρονίζει και με το trakt.tv οπότε έχω σε όλες τις συσκευές up to date τα επεισόδια που έχω δει και εγώ αυτή έβαλα και είμαι κομπλέ! :D Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εγω τις δοκίμασα για μερικούς μήνες όλες και κατέληξα στο tv show favs. Πλήρες, απλό και χωρίς περιορισμό σε 8 μονο σειρές κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δεν μπορώ να το ανεβάσω γιατί μπαίνω από remote, αλλά πήγαινε εδώ, βάλε το όνομα πακέτου (ό,τι υπάρχει μετά το details?id= στο url, στη συγκεκριμένη περίπτωση βάζεις com.miniclip.plagueinc) και πατάς generate download link ;) Εννοείται ότι δουλεύει μόνο για δωρεάν εφαρμογές! Επίσης άλλο ένα + για το tvshowfavs, πρόσφατα μάλιστα έμαθα ότι συγχρονίζει και με το trakt.tv. Δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο. Αλλά θα το τσεκάρω καλύτερα. Για σίγουρο συγχρονισμό με το trakt.tv βάζουμε το traktoid και δευτερεύον το seriesguide. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Για πείτε μια εφαρμογή για διάβασμα βιβλίων σε μορφή PDF αλλά και eBook Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Για πείτε μια εφαρμογή για διάβασμα βιβλίων σε μορφή PDF αλλά και eBook https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.reader&hl=el μπορουμε σε αυτο το πληκτρολογιο να προσθεσουμε και emoticons οπως το κανονικo του android? http://www.androidtapp.com/wp-content/uploads/2011/09/Smart-Keyboard-Pro-T9-old-school.jpg Edited May 5, 2014 by anastasiszn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 @anastasiszn Για το Smart Keyboard PRO ναι, στης ρυθμίσεις γλώσσας του πληκτρολόγιο, στης γλώσσες υπάρχει επιλογή "Emoji" η με τα αρχικά "ΕΜ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Μου κάνει εντύπωση που κανένας σας δεν πρότεινε για σειρές την tv addict ,που είναι ελληνική, βρίσκεται στην ενότητα εδώ του φόρουμ των Ελληνικών Android εφαρμογών και η οποία είναι πολύ χρηστική. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts