Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατηρώ οτι ο Nova Launcher Prime έχει να πάρει update απο τον Αύγουστο του 2013 και παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι στο Top 5 εδώ και μήνες.

Τι παίζει; Έχει σταματήσει η ανάπτυξη του ή απλά οι devs έχουν τη φιλοσοφία "ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε";

Ειχε βγάλει το Νοέμβριο την 2.3 σε beta η οποία το Δεκέμβρη έγινε επίσημη:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=el

Καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη!

Ρε παιδιά βρέθηκε καμια λύση για Tapatalk + adfree για τα προβλήματα τελευταια;

Με το app Hosts Editor απενεργοποιώ από το αρχείο host ότι εγγραφή έχει σχέση με το tapatalk....

Ειχε βγάλει το Νοέμβριο την 2.3 σε beta η οποία το Δεκέμβρη έγινε επίσημη:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=el

Αυτή είναι η απλή έκδοση. Εγώ αναφέρομαι στην prime που φιγουράρει επι σειρά μηνών στο top 5 των επι πληρωμή εφαρμογών

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime&hl=el

Αυτή είναι η απλή έκδοση. Εγώ αναφέρομαι στην prime που φιγουράρει επι σειρά μηνών στο top 5 των επι πληρωμή εφαρμογών

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher.prime&hl=el

Μια είναι η έκδοση, το prime που έβγαλες δεν αναβαθμίζεται, είναι απλά το κλειδί που ξεκλειδώνει περισσότερες λειτουργίες.

Oneplus 6 8/128

Ελέγχει την έκδοση Android και τις εγκατεστημένες εφαρμογές για το αν η έκδοση OpenSSL τους είναι επιρρεπής στον καινούργιο κίνδυνο "Heartbleed". Μη με ρωτήσετε τι είναι: http://heartbleed.com/

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bblabs.heartbleedscanner

Κάνει δουλειά.

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Καλημερα,υπαρχει καποια καλη εφαρμογη για live streaming ? θελω να βλεπω motogp :(

Μόνο μια συνδρομή θα σε σώσει. Μην πάρεις το πλήρες πακέτο και το "μικρό" μια χαρά είναι. Αν ενεργοποιήσεις συνδρομή, υπάρχει μετά δωρεάν εφαρμογή στο play για να βλέπεις από tablet ή android συσκευή.

Μόνο μια συνδρομή θα σε σώσει. Μην πάρεις το πλήρες πακέτο και το "μικρό" μια χαρά είναι. Αν ενεργοποιήσεις συνδρομή, υπάρχει μετά δωρεάν εφαρμογή στο play για να βλέπεις από tablet ή android συσκευή.

συνδρομη σε connex η nova ? δεν ξερω αν αξιζει γιατι μονο το motogp με ενδιαφερει δεν παρακολουθω αλλα σπορτ

συνδρομη σε connex η nova ? δεν ξερω αν αξιζει γιατι μονο το motogp με ενδιαφερει δεν παρακολουθω αλλα σπορτ

συνδρομή στην "αγαπημένη" μας Dorna Sports. Πληροφορίες στο motogp.com

Πείτε μια καλή εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας/photo.

Έχω το Note 3

είναι πολλές αλλά ρώτα εδώ .

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271531

Εφαρμογή που να συγχωνεύει τις επαφές από όλα τα accounts που έχεις πχ facebook, google, skype κλπ. υπάρχει;

Σορυ αλλα εάν δύο συσκευές βλέπουν το ίδιο ρουτερ γιατί η ΚΑΘΕΜΊΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ νά μήν συνδεθεί μόνη της;;;

Γιατί δε μπορείς να κάνεις Man in the Middle και να υποκλέπτεις την κίνηση του άλλου :)

Ειναι σαν να μου λες "στην Ελλαδα ζουμε,πολλα ζητας" :lol:

Παντος στην θεσσαλονικη δεν εχω δει κανενα κτηριο να ανυψωνετε στον χαρτη μου :worry:

Η google έδινε παλιότερα (και δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι την αφαίρεσε) τη δυνατότητα να εισάγεις 3D πληροφορία για την περιοχή σου, ώστε να εμφανίζονται έτσι τα κτίρια. Στην ουσία συμβάλεις στο google maps/google earth. Εάν σε ενδιαφέρει και έχεις χρόνο, μπορείς να τα βλέπεις και εσύ και άλλοι έτσι :).

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή που να μου δίνει widget για switches?

Δλδ...θέλω να βάλω στη home screen ένα widget με επιλογές on / off για wifi, bluetooth, κτλ...

Προσωπικά χρησιμοποιώ το widgetsoid που είναι πολύ παραμετροποιήσιμο. Με πολλές επιπλέον λειτουργίες υπάρχει και το Elixir, ενώ πολύ δημοφιλής ειναι και άλλη μια εφαρμογή που τα βάζει απευθείας στη notification screen, αλλά μου διεφεύγει το όνομά της.

Δεν είμαι σίγουρος αν είμαι στο σωστό section γι' αυτό που θα ρωτήσω.

Έχω περάσει δύο λογαριασμούς στο Hangouts και θέλω να καταργήσω τον έναν (απ' το Hangouts). Πώς το κάνω; Δεν μπορώ να βρω τίποτα απ' το μενού του.

Γνωρίζει κανείς;

Ευχαριστώ.....

Επιστροφή στη στόκ μέχρι τότε :X

Σε έναν οδηγό root που έβλεπα. προτείνει για μια ροουταρισμένη συσκευή να περάσουμε την εφαρμογή busybox...

Σε τι χρησιμεύει αυτή η εφαρμογή ???

ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Το καλύτερο εναλλακτικό store ποιο πιστεύετε ότι είναι;

Έχω ένα tablet Bitmore 1020, και έχει περασμένο το slideme market αλλά δεν μου αρέσει. Ψάχνω για παράδειγμα "launcher" και μου βγάζει θέματα για go launcher, άκυρα δηλαδή αποτελέσματα.

Επειδή το ταμπλετ δεν είναι δικό μου δεν θέλω να του κάνω ρουτ κλπ. Αν υπάρχει διαδικασία να του περάσω Play store έτσι τότε αυτή θα ήταν η ιδανική επιλογή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Το καλύτερο εναλλακτικό store ποιο πιστεύετε ότι είναι;

Έχω ένα tablet Bitmore 1020, και έχει περασμένο το slideme market αλλά δεν μου αρέσει. Ψάχνω για παράδειγμα "launcher" και μου βγάζει θέματα για go launcher, άκυρα δηλαδή αποτελέσματα.

Επειδή το ταμπλετ δεν είναι δικό μου δεν θέλω να του κάνω ρουτ κλπ. Αν υπάρχει διαδικασία να του περάσω Play store έτσι τότε αυτή θα ήταν η ιδανική επιλογή.

μπορεις να το κατεβασεις απο εδω

http://www.mediafire.com/download/8rjwcrsapbyuj0e/com.android.vending-4.6.16.apk

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

χωρίς root δεν μπορείς να βάλεις play.

settings-google-πας στο mail ου θες και πατας καταργηση λογαριασμου

Settings -> Accounts and sync -> Google (στα δικά μου).

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε έναν οδηγό root που έβλεπα. προτείνει για μια ροουταρισμένη συσκευή να περάσουμε την εφαρμογή busybox...

Σε τι χρησιμεύει αυτή η εφαρμογή ???

Περιέχει ένα υποσύνολο περιβάλλοντος γραμμής εντολών. Δεν απαιτείται, αλλά μπορούν να σου κάνουν τη ζωή εύκολη όταν ψαχουλεύεις.

----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στο πληκτρολόγιο Swype πως βάζω τόνους στα ελληνικά?

Κρατάς πατημένο το φωνήεν που θέλεις να τονίσεις. Πάντως υπάρχει και θέμα ειδικά για πληκτρολόγια, εκεί θα βρεις και πιο εξειδικευμένα πράγματα.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II