m7ixalis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Θέλει ροοτ? Ναι ,χρειαζεται root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Swipe home button χωρίς root απλά κορυφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Δε μου άρεσε αυτό το all gestures νομίζω καλύτερο Δε μου άρεσε αυτό το all gestures νομίζω καλύτερο Πώς ορίζεις στο swipe τα προγράμματα? Στα settings ΔΕ βρίσκω τπτ... Edited April 10, 2014 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλησπερα ο καιρος στο google now που το εψαξα σημερα ειναι καταπληκτικος αλλα λειτουργει μονο αν εχω μονιμα ανοιχτη την τοποθεσια? Δεν γινεται αλλιως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Πώς ορίζεις στο swipe τα προγράμματα? Στα settings ΔΕ βρίσκω τπτ... Ποιο λες all gestures? Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλησπερα ο καιρος στο google now που το εψαξα σημερα ειναι καταπληκτικος αλλα λειτουργει μονο αν εχω μονιμα ανοιχτη την τοποθεσια? Δεν γινεται αλλιως? Για. να αλαζει την τοποθεσια ναι θελει μονιμα ανοιχτη την τοποθεσια. Αν θες μονο μια τοποθεσια δεν χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Έχω αγορασμένο το Swiftkey. Ξέρει κάποιος αν μπορούμε να προσθέτουμε λέξεις στο ελληνικό λεξικό (ή και στο αγγλικό) εκτός από αυτές που έχει ήδη προεγκατεστημενες ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Αν γράψεις μια φορά τη λέξη αυτόματα την κρατάει δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Επίσης μπορείς να βάλεις στην προσαρμογή να διαβάσει από το fb σου το τουίτερ το Gmail κτλ αυτά που γράφεις ώστε να βγάζει προβλέψεις όλο και πιο κοντά στα μέτρα σου. Όσο πιο συχνά το κάνεις τόσο καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Αν γράψεις μια φορά τη λέξη αυτόματα την κρατάει δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο. Επίσης μπορείς να βάλεις στην προσαρμογή να διαβάσει από το fb σου το τουίτερ το Gmail κτλ αυτά που γράφεις ώστε να βγάζει προβλέψεις όλο και πιο κοντά στα μέτρα σου. Όσο πιο συχνά το κάνεις τόσο καλύτερα Αυτό με το fb δεν το έχω δοκιμάσει. Θα το τσεκάρω. Όσο για το άλλο δεν νομίζω ότι το κάνει. Κάποιες λέξεις δεν τις προβλέπει αν δεν τις έχει αποθηκευμένες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Ειχα το Applock https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock που ηταν πολύ καλο και μπορουσα με κωδικο να κλειδωνω επι μερους εφαρμογες ή και ολες μαζι Εκανε αναβαθμιση εκδοσης και ενώ λεει ότι κλειδωσε δεν κλειδωνει τις εφαρμογες Κανω κατι λαθος ? Υπαρχει άλλη εφαρμογή παρομοια να κλειδωνει με κωδικο το κινητο ? Ευχαριστω Με τα... φραγκοεγγλεζικα μου τολμησα και εστειλα email στον προγραμματιστη και να η απαντηση: Hi, You are in the page of save as a new profile. It works to save the changes in one profile and save them as a new profile. If you don't activate the profile, the apps will not be locked. Please go back to AppLock page, then choose some apps. Sen yeni bir profil olarak kaydetmek arasında sayfasında. Bu bir profilde değişiklikleri kaydetmek ve yeni bir profil olarak kaydetmek için çalışır. Eğer tercihi etkinleştirmek değilseniz, uygulamalar kilitli olmayacaktır. Sonra bazı uygulamalar seçin, applock sayfaya gidin. Με λιγα λογια κανεις ένα προφιλ και το κανεις activate για να δουλεψει η εφαρμογή Σε μενα είναι πααααρα πολύ χρησιμη. Edited April 10, 2014 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Yπαρχει τροπος προβολης της οθονης του tablet σε εξωτερικη, αλλα χωρις να δειχνει η οθονη του ταμπλετ; (με καλωδιο HDMI) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Yπαρχει τροπος προβολης της οθονης του tablet σε εξωτερικη, αλλα χωρις να δειχνει η οθονη του ταμπλετ; (με καλωδιο HDMI) Από τις ρυθμίσεις στο hdmi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Από τις ρυθμίσεις στο hdmi. Στο μενου>μεταδοση οθονης δεν εχει τπτ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Στο μενου>μεταδοση οθονης δεν εχει τπτ Ψαχτο καλύτερα γιατί στο δικό μου έχει επιλογή για πόση ώρα θα μένει ανοιχτή, όταν θα συνδεθεί το HDMI. 30"/1MIN κλπ. Έκδοση 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Για. να αλαζει την τοποθεσια ναι θελει μονιμα ανοιχτη την τοποθεσια. Αν θες μονο μια τοποθεσια δεν χρειαζεται. Δεν βρηκα πως μπορω να αποθηκευσω μια τοποθεσια!! Χωρις να εχω ενεργοποιημενο το gps! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Να ρωτήσω κι εδώ: Ψάχνω μια όμορφη Lock screen εφαρμογή που να είναι παραμετροποιήσιμη, να μου εμφανίζει notifications στη lock screen και να μπορώ με ενα σύρσιμο να μπαίνω κατευθείαν στην εφαρμογή που θέλω. Υπάρχει κάτι της προκοπής έστω και paid; Δεν είμαι root. Χρησιμοποιώ το Cover αλλά θέλω κάτι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vland Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 καμια καλη εφαρμογη dialer (να κανω κλησεις να βλεπω τις επαφες μου κτλπ )για κινητα υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 καμια καλη εφαρμογη dialer (να κανω κλησεις να βλεπω τις επαφες μου κτλπ )για κινητα υπαρχει; ex dialer η καλύτερη Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 χρησιμοποιει κανεις το CPU Tuner? το χρειαζομαι για καλυτερη διαχειριση της μπαταριας , να κραταει παραπανω γιατι δεν ειμαι ευχαριστημενος επειδη δεν γνωριζω πολλα ( τωρα το εβαλα ) , με μπερδεψαν λιγο εχω ρυθμισει : User : Beginner Profile: Powersave Governor: Save battery Config : Sophisticated Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Να ρωτήσω κι εδώ: Ψάχνω μια όμορφη Lock screen εφαρμογή που να είναι παραμετροποιήσιμη, να μου εμφανίζει notifications στη lock screen και να μπορώ με ενα σύρσιμο να μπαίνω κατευθείαν στην εφαρμογή που θέλω. Υπάρχει κάτι της προκοπής έστω και paid; Δεν είμαι root. Χρησιμοποιώ το Cover αλλά θέλω κάτι καλύτερο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.achep.activedisplay Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzole Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Να ρωτήσω κι εδώ: Ψάχνω μια όμορφη Lock screen εφαρμογή που να είναι παραμετροποιήσιμη, να μου εμφανίζει notifications στη lock screen και να μπορώ με ενα σύρσιμο να μπαίνω κατευθείαν στην εφαρμογή που θέλω. Υπάρχει κάτι της προκοπής έστω και paid; Δεν είμαι root. Χρησιμοποιώ το Cover αλλά θέλω κάτι καλύτερο. Δες κι αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 πρόγραμμα που να κανει σωστη απεγκατασταση εφαρμογων διαγραφοντας ολους τους φακελους που δημιουργησε υπάρχει για μή ρουτιασμενη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Να ρωτήσω κι εδώ: Ψάχνω μια όμορφη Lock screen εφαρμογή που να είναι παραμετροποιήσιμη, να μου εμφανίζει notifications στη lock screen και να μπορώ με ενα σύρσιμο να μπαίνω κατευθείαν στην εφαρμογή που θέλω. Υπάρχει κάτι της προκοπής έστω και paid; Δεν είμαι root. Χρησιμοποιώ το Cover αλλά θέλω κάτι καλύτερο. Αρκετά ενδιαφέρον είναι και το C Locker Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Thnx guys. Τα δοκίμασα όλα όσα προτείνατε αλλά τελικά απ ότι φαίνεται θα παραμείνω στο cover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Yπάρχει κάποια εφαρμογή ή mod με το οποίο να μπορεί η συσκευή να μοιράζει το wifi δίκτυο που είναι συνδεδεμένη σε άλλες συσκευές; Κάτι σαν το connectifyme που υπάρχει για pc αλλά για android Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts