fitofagos85 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 υπαρχει εφαρμογή με πολλες επιλογες απο φωτογραφιες με υψηλη αναλυση για σ4 για το κλειδωμα της οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Υπάρχει δυνατότητα ελέγχου συσκευής απο άλλη συσκευή μέσω team viewer? Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 υπαρχει εφαρμογή με πολλες επιλογες απο φωτογραφιες με υψηλη αναλυση για σ4 για το κλειδωμα της οθονης? εννοείς από δικό σου φάκελο με φωτογραφίες; εγώ χρησιμοποιώ το ήδη υπάρχων φόντο ταξιδίου στο κλείδωμα της οθόνης που ανανεώνει αυτόματα φωτογραφίες πόλεων από το ιντερνετ Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Το handcent το έχει στα widgets το εικονίδιο που δείχνει αριθμό αδιάβαστων εισερχομένων. Για τα άλλα δεν θυμάμαι. Οντως εχει. Και το chomp που κοιταξα εχει κι αυτο. Σ'ευχαριστω. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 υπαρχει εφαρμογή με πολλες επιλογες απο φωτογραφιες με υψηλη αναλυση για σ4 για το κλειδωμα της οθονης? Για δες το Zedge.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλος!!! Πολύ καλή!!! Εμένα γιατί μου βγάζει ότι δεν βρέθηκαν αποτελέσματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Ευχαριστώ. Και τα τρία είναι πολύ καλά. Το chomp μου αρεσε λιγο περισσότερο. Ούτε αυτό δείχνει να έχει διαφημίσεις. Αριθμό αδιάβαστο εισερχομένων πανω στο εικονίδιο όμως δεν βλέπω να έχει καμια απο αυτές. Καλο, χρυσο το chomp αλλα πως στελνει 160 χαρακτηρες? Στις ρυθμισεις δεν βρηκα κατι κι ετσι ενα μηνυμα 100 χαρακτηρωμ το σπαει σε 2. Οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας βοηθησει παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Καλο, χρυσο το chomp αλλα πως στελνει 160 χαρακτηρες? Στις ρυθμισεις δεν βρηκα κατι κι ετσι ενα μηνυμα 100 χαρακτηρωμ το σπαει σε 2. Οποιος γνωριζει κατι παραπανω ας βοηθησει παρακαλω. Με κεφαλαια νομιζω στελνει 160 χαρακτηρες. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να βλέπουμε Ελληνική τηλεόραση από το εξωτερικό; Τώρα χρησιμοποιώ το xbmc αλλά δεν παίζουν όλα τα κανάλια σωστά πχ ant1, skai και όταν παίζουν ψιλοκολλανε! Κάποια που να δουλεύει σωστά στο εξωτερικό; Έχω το Note 3 και LG gpad. Νομίζω μόνο αυτό είναι. Αν ξέρει κάποιος κάτι καλύτερο ας μας πει. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Google-αρεις live Greek TV και ψάχνεις. Σε μια βδομάδα θα βρεις πολλά streaming. Αποθηκευσε τα στα αγαπημένα και θα κάνεις δουλειά. Θα βρεις απίστευτα πράγματα. Εκτός βέβαια από τις σειρές κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 Google-αρεις live Greek TV και ψάχνεις. Σε μια βδομάδα θα βρεις πολλά streaming. Αποθηκευσε τα στα αγαπημένα και θα κάνεις δουλειά. Θα βρεις απίστευτα πράγματα. Εκτός βέβαια από τις σειρές κλπ. Φίλε μου ρώτησα συγκεκριμένα! Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορεί κάποιος να δει τα ελληνικά κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης από την στιγμή που είναι στο εξωτερικό; Η ερώτηση είναι πολύ συγκεκριμένη διότι υπάρχει πρόβλημα και σχεδόν όλες οι εφαρμογές δεν παίζουν από την στιγμή που βρίσκεσαι εκτός Ελλάδος! Μιλάω για εφαρμογές του Google Play ή και εκτός αυτού. Όχι σελίδα με live streaming διότι είναι άβολο στο tablet και στο κινητό. Προς στιγμήν η δουλειά γίνεται με το xbmc αλλά δεν δουλεύει ικανοποιητικα. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2014 (edited) Αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Οτι οι επίσημες εφαρμογές, έχουν περιορισμούς. Παίρνουν από επίσημους σερβερς. Για να περάσεις αυτούς τους περιορισμούς, πρέπει να κάνεις αυτό που πρότεινα. Αν το ταμπλετ σου υποστηρίζει τα Πρωτόκολλα, δεν έχεις πρόβλημα. Απλώς ο γραπτός λόγος, μας μπερδεύει. :D Πχ το konrad channel το βλέπεις? Τυχαία επιλογή. Edited March 14, 2014 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Έχω περάσει την cyanogen 11 σε galaxy S2 η οποία δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις, γνωρίζει κάποιος μια εφαρμογή ώστε να μπορέσω να εκμεταλλευτώ τις βιντεοκλήσεις της συσκευής?? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Υπάρχει δυνατότητα ελέγχου συσκευής απο άλλη συσκευή μέσω team viewer? Android και οι 2 ή android με windows; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Έχω περάσει την cyanogen 11 σε galaxy S2 η οποία δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις, γνωρίζει κάποιος μια εφαρμογή ώστε να μπορέσω να εκμεταλλευτώ τις βιντεοκλήσεις της συσκευής?? Με Cm δυστυχώς δεν μπορείς σε καμιά συσκευή να εκμεταλλευτείς τη δυνατότητα βιντεοκλήσης μέσω παρόχου. Μόνο μέσω ίντερνετ με εφαρμογές τρίτων τύπου Skype, hangouts κτλ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Android και οι 2 ή android με windows; Και τα δύο Android. Το ένα με Android 4.2 και το με 4.3. Προσπάθησα να συνδεθώ μέσω team viewer αλλά μου γράφει πως δεν είναι συμβατές οι εκδόσεις. Δεν είμαι σίγουρος αν εννοεί για τις Android Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Έχω περάσει την cyanogen 11 σε galaxy S2 η οποία δεν υποστηρίζει βιντεοκλήσεις, γνωρίζει κάποιος μια εφαρμογή ώστε να μπορέσω να εκμεταλλευτώ τις βιντεοκλήσεις της συσκευής?? Με Cm δυστυχώς δεν μπορείς σε καμιά συσκευή να εκμεταλλευτείς τη δυνατότητα βιντεοκλήσης μέσω παρόχου. Μόνο μέσω ίντερνετ με εφαρμογές τρίτων τύπου Skype, hangouts κτλ. Κρίμα φαντάστηκα πως με κάποια εφαρμογή θα μπορούσε να λυθεί Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ Ψάχνοντας για ένα καλό εορτολόγιο έπεσα πάνω σε αυτό. Απορώ που δεν το είχε προτείνει κανείς μέχρι τώρα. Είναι από τα καλύτερα που έχω κατεβάσει. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nop.eortoo Δε μου δουλεύει το widget σε Νοτε 3 (4.4.2). Δείχνει τη μέρα αλλά από κάτω είναι κενό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλημέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω για το nova go... Έχει τπτ χρεώσεις?? Πρέπει να πληρώνω κάθε μήνα κάτι η κάνω απλά εγγραφή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλημέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω για το nova go... Έχει τπτ χρεώσεις?? Πρέπει να πληρώνω κάθε μήνα κάτι η κάνω απλά εγγραφή? καλήμερα...από όσο ξέρω δεν πληρώνεις τίποτα απλά πρέπει να πάρεις τους κωδικούς από αυτούς και ότι σε αφήνει να αλλάζεις συσκευές πού θα το έχεις ενεργοποιημένο μία φορά τον μήνα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nvianitakis Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Καλημέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω για το nova go... Έχει τπτ χρεώσεις?? Πρέπει να πληρώνω κάθε μήνα κάτι η κάνω απλά εγγραφή? Και βέβαια έχει χρεώσεις. Πρέπει να είσαι συνδρομητης Nova. Αναλόγως το πακέτο που έχεις, βλέπεις και τα αντίστοιχα κανάλια. Εξαίρεση το Start Pack, όπου δεν έχει δικαίωμα στο NovaGO. Αν είσαι συνδρομητης, απλά συμπληρώνεις την φόρμα και σου έρχονται οι κωδικοί. Παράθεση 生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 (edited) Και βέβαια έχει χρεώσεις. Πρέπει να είσαι συνδρομητης Nova. Αναλόγως το πακέτο που έχεις, βλέπεις και τα αντίστοιχα κανάλια. Εξαίρεση το Start Pack, όπου δεν έχει δικαίωμα στο NovaGO. Αν είσαι συνδρομητης, απλά συμπληρώνεις την φόρμα και σου έρχονται οι κωδικοί. Δεν έχει καμία επιπλέον χρέωση, πέρα από τα χρήματα που πληρώνεις ούτως ή άλλως για τη συνδρομή σου. Αν είσαι συνδρομητής θα πληρώνεις τα ίδια χρήματα που πλήρωνες και πριν ενεργοποιήσεις το Nova Go. Αυτή τη φόρμα που λες, που τη βρήκες; Έχεις κάποιο link; (EDIT: Το βρήκα, αυτό είναι) Νόμιζα πως παίρνεις τους κωδικούς σου ΜΟΝΟ με τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών. Edited March 16, 2014 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Και τα δύο Android. Το ένα με Android 4.2 και το με 4.3. Προσπάθησα να συνδεθώ μέσω team viewer αλλά μου γράφει πως δεν είναι συμβατές οι εκδόσεις. Δεν είμαι σίγουρος αν εννοεί για τις Android Τότε γίνεται με το realvnc και το droidvnc. Το έχω κάνει μεταξύ του κινητού μου και του tv box μου. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp1967 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιο προγράμματακι που να αυξάνει το ήχο όταν μιλώ σε ανοικτή ακρόαση? Παράθεση «Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου, κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!Βασίλης Μιχαηλίδης (1849-1917) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Εβαλα το chomp να το δοκιμασω... Τι γελοιοι; Στα θεματα αν πατησετε να δειτε Sample συζητησεις πως δειχνει κτλ, εχει οτι να'ναι! 12χρονο τα μεταφρασε;;; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts