kermitlabross Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 O φίλος δεν ζητησε μονο δωρεαν...για ξανακοιτα το ποστ του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Καμια καλη εφαρμογή- widget για 2g-3g-4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Από καιρό έχω δοκιμάσει τα παντα. Επειδή είμαι φαν του μινιμαλ το πιο όμορφο είναι το ez weather Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ψάχνω μια καλή εφαρμογή καιρού. Έχετε κάποια να προτείνετε? Που να έχει σωστές προβλέψεις και ωραίο ui. Δεν με νοιάζει αν έχει ωραίο widget Η αν είναι επί πληρωμή...Έχω δει κάποιες στο play άλλα ρωτάω μήπως έχει κανένας κάποια άποψη. Ευχαριστώ Για δες και αυτήν είναι πολύ ωραία . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Elecont.WeatherClock&hl=el Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά ότι οποιαδήποτε συζήτηση αφορά παράνομο λογισμικό απαγορεύετε ρητά από τους Ο.Π.Χ. Όποτε παρακαλώ να σταματήσουμε εδώ.. Ευχαριστώ. Αφού θεωρείς παράνομο το lucky patcher, έχεις τουλάχιστον κάποια λύση στο πρόβλημα μου;; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Exω δοκιμάσει πολλά...Το καλυτερο -για μενα-απο κάθε άποψη ειναι το HD widgets.Mαζι με το colourfull pack ειναι πολυ πιο ωραιο,παραμετροποιησιμο απο καθε άλλο.Exei hot spots για καθε λειτουργια του,τρεις διαφορετικους παροχους καιρου(προτιμω τον weather undeground) και δεν συγκρινεται με κανενα απο τα παραπανω πυ σου προτειναν οι φιλοι...Βεβαια περι ορεξεως....δοκιμαζεις και βλεπεις. Πάντως μολις μπεις στο τριπακι και πατας το random(κουμπι που σου βγαζει διαφορα skins ειτε του φονταου,ειτε των γραμματων,ειτε του χρωματος,δεν προκειται να το αλλάξεις. Φιλικα Καλό αλλά πολύ βαρύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καμία ελαφριά εφαρμογή να μου δείχνει το ποσοστό μπαταρίας στην μπάρα ειδοποιήσεων; Ευχαριστώ. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δεν θες εφαρμογή. Ψάξε στις ρυθμίσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καμιά εφαρμογή τύπου flip cover που να μην καταναλώνει πολύ μπαταρία? Ακόμα και το automaton καταναλώνει αρκετή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Καμία ελαφριά εφαρμογή να μου δείχνει το ποσοστό μπαταρίας στην μπάρα ειδοποιήσεων; Ευχαριστώ. Δύο από τις καλύτερες με extra επιλογές α) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc β) https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Για ποιο λόγο να ψάχνεις για extra εφαρμογές όταν υπάρχει η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις της μπαταρίας; Ποια συσκευή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Για ποιο λόγο να ψάχνεις για extra εφαρμογές όταν υπάρχει η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις της μπαταρίας; Περί ορέξεως..... Απλά δεν υπάρχει γιατί, όταν κάποιος φίλος ζητάει κάτι κ το γνωρίζουμε αρκεί να του δώσουμε αυτό που ζήτησε κ όχι να τον σχολιάσουμε γιατί το ζήτησε ;) Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δεν θες εφαρμογή. Ψάξε στις ρυθμίσεις σου. Δεν υπάρχει πουθενά φιλε, γι αυτό ζήτησα εφαρμογή. ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για ποιο λόγο να ψάχνεις για extra εφαρμογές όταν υπάρχει η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις της μπαταρίας; Ποια συσκευή έχεις; Δεν υπάρχει στη συσκευή τέτοια επιλογή. Το Amoi A862W. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Περί ορέξεως..... Απλά δεν υπάρχει γιατί, όταν κάποιος φίλος ζητάει κάτι κ το γνωρίζουμε αρκεί να του δώσουμε αυτό που ζήτησε κ όχι να τον σχολιάσουμε γιατί το ζήτησε ;) Δεν κατάλαβες το νόημα της ερώτησης, πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει η σχετική επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Ψάχνω μια καλή εφαρμογή καιρού. Έχετε κάποια να προτείνετε? Που να έχει σωστές προβλέψεις και ωραίο ui. Δεν με νοιάζει αν έχει ωραίο widget Η αν είναι επί πληρωμή...Έχω δει κάποιες στο play άλλα ρωτάω μήπως έχει κανένας κάποια άποψη. Ευχαριστώ Beautiful widgets κορυφή Καμία ελαφριά εφαρμογή να μου δείχνει το ποσοστό μπαταρίας στην μπάρα ειδοποιήσεων; Ευχαριστώ. Gsam battery Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δεν υπάρχει στη συσκευή τέτοια επιλογή. Το Amoi A862W. Στο θέμα της συσκευής σου όπου ζήτησες κάτι διαφορετικό, σου προτάθηκε η λύση του gravitybox. Έχει λύση και στο παρόν αίτημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Στο θέμα της συσκευής σου όπου ζήτησες κάτι διαφορετικό, σου προτάθηκε η λύση του gravitybox. Έχει λύση και στο παρόν αίτημα σου. Οκ ευχαριστώ, απλά είπα μπας και γλιτώσω ολη αυτή τη διαδικασία και λυσω το πρόβλημα με μια απλή εφαρμογή. Αλλωστε το μόνο που θέλω είναι να βλέπω το ποσοστό στη μπάρα ειδοποιήσεων. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Οκ ευχαριστώ, απλά είπα μπας και γλιτώσω ολη αυτή τη διαδικασία και λυσω το πρόβλημα με μια απλή εφαρμογή. Αλλωστε το μόνο που θέλω είναι να βλέπω το ποσοστό στη μπάρα ειδοποιήσεων. Εαν θες να το κανεις με εφαρμογη δες και αυτην... αλλα και εγω θα σου προτεινα να το ενεργοποιησεις μεσα απο ρυθμισεις-μπαταρια-εμφανιση ποσοστου.... Your choice...;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Εαν θες να το κανεις με εφαρμογη δες και αυτην... αλλα και εγω θα σου προτεινα να το ενεργοποιησεις μεσα απο ρυθμισεις-μπαταρια-εμφανιση ποσοστου.... Your choice...;);) Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στη συσκευή μου, γι αυτό καταφεύγω σε εφαρμογή. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στη συσκευή μου, γι αυτό καταφεύγω σε εφαρμογή. Φίλε το batterybot είναι για σένα ελαφρύ με ευανάγνωστους χαρατκήρες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.darshancomputing.BatteryIndicator Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Φίλε το batterybot είναι για σένα ελαφρύ με ευανάγνωστους χαρατκήρες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.darshancomputing.BatteryIndicator Ευχαριστώ, φαίνεται καλό. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Στο θέμα της συσκευής σου όπου ζήτησες κάτι διαφορετικό, σου προτάθηκε η λύση του gravitybox. Έχει λύση και στο παρόν αίτημα σου. Με root όμως Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 (edited) κανενα καλο call recorder χωρις κοληματα?το Greenιfy δουλευει σε μη root συσκευη? Edited March 13, 2014 by komatias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 2) Ναι αλλά χειροκίνητα μόνο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Είμαι ο μόνος που δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τα Notifications στο Tapatalk; Το Off button είναι ανενεργό, δεν μπορώ να πατήσω πάνω του!! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts