Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από καιρό έχω δοκιμάσει τα παντα. Επειδή είμαι φαν του μινιμαλ το πιο όμορφο είναι το ez weather

Ψάχνω μια καλή εφαρμογή καιρού. Έχετε κάποια να προτείνετε? Που να έχει σωστές προβλέψεις και ωραίο ui. Δεν με νοιάζει αν έχει ωραίο widget Η αν είναι επί πληρωμή...Έχω δει κάποιες στο play άλλα ρωτάω μήπως έχει κανένας κάποια άποψη.

Ευχαριστώ

Για δες και αυτήν είναι πολύ ωραία . https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Elecont.WeatherClock&hl=el

Xiaomi Redmi Note 7

Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά ότι οποιαδήποτε συζήτηση αφορά παράνομο λογισμικό απαγορεύετε ρητά από τους Ο.Π.Χ.

Όποτε παρακαλώ να σταματήσουμε εδώ.. Ευχαριστώ.

Αφού θεωρείς παράνομο το lucky patcher, έχεις τουλάχιστον κάποια λύση στο πρόβλημα μου;;

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Administrators
Exω δοκιμάσει πολλά...Το καλυτερο -για μενα-απο κάθε άποψη ειναι το HD widgets.Mαζι με το colourfull pack ειναι πολυ πιο ωραιο,παραμετροποιησιμο απο καθε άλλο.Exei hot spots για καθε λειτουργια του,τρεις διαφορετικους παροχους καιρου(προτιμω τον weather undeground) και δεν συγκρινεται με κανενα απο τα παραπανω πυ σου προτειναν οι φιλοι...Βεβαια περι ορεξεως....δοκιμαζεις και βλεπεις.

Πάντως μολις μπεις στο τριπακι και πατας το random(κουμπι που σου βγαζει διαφορα skins ειτε του φονταου,ειτε των γραμματων,ειτε του χρωματος,δεν προκειται να το αλλάξεις.

Φιλικα

Καλό αλλά πολύ βαρύ.

Modpic.gif

Καμία ελαφριά εφαρμογή να μου δείχνει το ποσοστό μπαταρίας στην μπάρα ειδοποιήσεων;

Ευχαριστώ.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Καμιά εφαρμογή τύπου flip cover που να μην καταναλώνει πολύ μπαταρία? Ακόμα και το automaton καταναλώνει αρκετή μπαταρία.

Καμία ελαφριά εφαρμογή να μου δείχνει το ποσοστό μπαταρίας στην μπάρα ειδοποιήσεων;

Ευχαριστώ.

Δύο από τις καλύτερες με extra επιλογές α) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc β) https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle

sent from my Nexus 4

• Administrators
Για ποιο λόγο να ψάχνεις για extra εφαρμογές όταν υπάρχει η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις της μπαταρίας; Ποια συσκευή έχεις;

Modpic.gif

Για ποιο λόγο να ψάχνεις για extra εφαρμογές όταν υπάρχει η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις της μπαταρίας;

Περί ορέξεως.....

Απλά δεν υπάρχει γιατί, όταν κάποιος φίλος ζητάει κάτι κ το γνωρίζουμε αρκεί να του δώσουμε αυτό που ζήτησε κ όχι να τον σχολιάσουμε γιατί το ζήτησε ;)

sent from my Nexus 4

Δεν θες εφαρμογή. Ψάξε στις ρυθμίσεις σου.

Δεν υπάρχει πουθενά φιλε, γι αυτό ζήτησα εφαρμογή.

----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για ποιο λόγο να ψάχνεις για extra εφαρμογές όταν υπάρχει η σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις της μπαταρίας; Ποια συσκευή έχεις;

Δεν υπάρχει στη συσκευή τέτοια επιλογή.

Το Amoi A862W.

• Administrators
Περί ορέξεως.....

Απλά δεν υπάρχει γιατί, όταν κάποιος φίλος ζητάει κάτι κ το γνωρίζουμε αρκεί να του δώσουμε αυτό που ζήτησε κ όχι να τον σχολιάσουμε γιατί το ζήτησε ;)

Δεν κατάλαβες το νόημα της ερώτησης, πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει η σχετική επιλογή.

Modpic.gif

Ψάχνω μια καλή εφαρμογή καιρού. Έχετε κάποια να προτείνετε? Που να έχει σωστές προβλέψεις και ωραίο ui. Δεν με νοιάζει αν έχει ωραίο widget Η αν είναι επί πληρωμή...Έχω δει κάποιες στο play άλλα ρωτάω μήπως έχει κανένας κάποια άποψη.

Ευχαριστώ

Beautiful widgets κορυφή

Ευχαριστώ.

Gsam battery

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Administrators
Δεν υπάρχει στη συσκευή τέτοια επιλογή.

Το Amoi A862W.

Στο θέμα της συσκευής σου όπου ζήτησες κάτι διαφορετικό, σου προτάθηκε η λύση του gravitybox. Έχει λύση και στο παρόν αίτημα σου.

Modpic.gif

Στο θέμα της συσκευής σου όπου ζήτησες κάτι διαφορετικό, σου προτάθηκε η λύση του gravitybox. Έχει λύση και στο παρόν αίτημα σου.

Οκ ευχαριστώ, απλά είπα μπας και γλιτώσω ολη αυτή τη διαδικασία και λυσω το πρόβλημα με μια απλή εφαρμογή.

Αλλωστε το μόνο που θέλω είναι να βλέπω το ποσοστό στη μπάρα ειδοποιήσεων.

Οκ ευχαριστώ, απλά είπα μπας και γλιτώσω ολη αυτή τη διαδικασία και λυσω το πρόβλημα με μια απλή εφαρμογή.

Αλλωστε το μόνο που θέλω είναι να βλέπω το ποσοστό στη μπάρα ειδοποιήσεων.

Εαν θες να το κανεις με εφαρμογη δες και αυτην... αλλα και εγω θα σου προτεινα να το ενεργοποιησεις μεσα απο ρυθμισεις-μπαταρια-εμφανιση ποσοστου....

Your choice...;);)

Εαν θες να το κανεις με εφαρμογη δες και αυτην... αλλα και εγω θα σου προτεινα να το ενεργοποιησεις μεσα απο ρυθμισεις-μπαταρια-εμφανιση ποσοστου....

Your choice...;);)

Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στη συσκευή μου, γι αυτό καταφεύγω σε εφαρμογή.

Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στη συσκευή μου, γι αυτό καταφεύγω σε εφαρμογή.

Φίλε το batterybot είναι για σένα

ελαφρύ με ευανάγνωστους χαρατκήρες

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.darshancomputing.BatteryIndicator

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Φίλε το batterybot είναι για σένα

ελαφρύ με ευανάγνωστους χαρατκήρες

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.darshancomputing.BatteryIndicator

Ευχαριστώ, φαίνεται καλό.

Με root όμως

κανενα καλο call recorder χωρις κοληματα?το Greenιfy δουλευει σε μη root συσκευη? Edited by komatias

2) Ναι αλλά χειροκίνητα μόνο

Είμαι ο μόνος που δεν μπορεί να ενεργοποιήσει τα Notifications στο Tapatalk;

Το Off button είναι ανενεργό, δεν μπορώ να πατήσω πάνω του!!

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II