STELSTEL Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 έχετε κάποιο πρόγραμμα υπόψη σας για download μέσω easybytez για android? Δηλαδή σαν το Jdownloader, να βάζω το account μου, τα links και να πατάω download. Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 1 προγραμμα για ολες τις κονσολες εχουμε? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.retroarch Δεν το έχω δοκιμάσει όμως. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 έχετε κάποιο πρόγραμμα υπόψη σας για download μέσω easybytez για android? Δηλαδή σαν το Jdownloader, να βάζω το account μου, τα links και να πατάω download. Ponydroid Δουλευει πολυ καλα με διαφορες σελ8δες που δοκιμασα Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Οταν στέλνω μήνυμα σε εξαψηφιο αριθμό (διαγωνισμό ραδιοφωνικού σταθμού) μου λέει ότι 'η διαδικασία Com. Android. phone διακόπηκε' Γνωρίζει κανείς πως το να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Οταν στέλνω μήνυμα σε εξαψηφιο αριθμό (διαγωνισμό ραδιοφωνικού σταθμού) μου λέει ότι 'η διαδικασία Com. Android. phone διακόπηκε' Γνωρίζει κανείς πως το να το διορθώσω? Μην παίρνεις μέρος σε διαγωνισμούς... :) Αστειεύομαι βεβαίως βεβαίως... Δοκίμασε με άλλη εφαρμογή μηνυμάτων (8sms, handcent). Ίσως και με μια εκκαθάριση της cache memory της εφαρμογής μηνυμάτων να έστρωνε. Edited March 11, 2014 by renesis_87 Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μην παίρνεις μέρος σε διαγωνισμούς... :) Αστειεύομαι βεβαίως βεβαίως... Δοκίμασε με άλλη εφαρμογή μηνυμάτων (8sms, handcent). Ίσως και με μια εκκαθάριση της cache memory της εφαρμογής μηνυμάτων να έστρωνε. Με SwiftKey γράφω SMS.... Με έχει νευριασει το θέμα!!! Γνωρίζει κανείς άλλος φίλος τι να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Με SwiftKey γράφω SMS.... Με έχει νευριασει το θέμα!!! Γνωρίζει κανείς άλλος φίλος τι να κάνω??? Εννοεί να αλλάξεις εφαρμογή sms και όχι πληκτρολογίου .. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 (edited) Μπορεί κάποιος να ανεβάσει το apk του cyberlink photodirector? Η εφαρμογή είναι δωρεάν δεν τίθεται θέμα παράνομου λογισμικού. Απλά από το play store σε αφήνει να το εγκαταστήσεις μόνο σε ταμπλετ και θέλω να δω αν έχοντας το apk θα μπορέσω να το εγκαταστήσω σε S4 Edited March 11, 2014 by salmp7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 https://www.dropbox.com/s/2c5jg91cs36np7u/com.cyberlink.photodirector-1.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Το titanium backup δεν αναβαθμίζεται, λέει δεν υπάρχει επαρκής χώρος ενώ έχω 8gb ελεύθερα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Το titanium backup δεν αναβαθμίζεται, λέει δεν υπάρχει επαρκής χώρος ενώ έχω 8gb ελεύθερα... Η μνήμη συστήματος δεν είναι τόση . Μάλλον μιλάς για την sd. Η εφαρμογές εγκαθίστανται στην μνήμη συστήματος . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μάλλον έχεις μείνει λίγα χρόνια πίσω φίλε μου :p Πέτρο lucky patcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Μάλλον έχεις μείνει λίγα χρόνια πίσω φίλε μου :p Πέτρο lucky patcher? Τι εννοείς ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Εννοώ ότι ο χώρος της sd και του data είναι ένα πλέον (από το 2012) και όχι χωρισμένο όπως παλιά. Παλιές, φθηνές, η και τα δύο, συσκευές μπορεί να έχουν ακόμα data partition ξεχωριστό (και μικρό) από την sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 https://www.dropbox.com/s/2c5jg91cs36np7u/com.cyberlink.photodirector-1.apk Είσαι άρχοντας. Να σαι καλά. Μια χαρά παίζει και σε κινητό μόλις το τέσταρα. Φοβερή εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Μάλλον έχεις μείνει λίγα χρόνια πίσω φίλε μου :p Πέτρο lucky patcher? Ναι, το εχω.... Τι; :worry: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Όταν patchαρεις εφαρμογές δεν πρέπει να κάνεις update ουτε απεγκατάσταση. Πρώτα αφαιρείς το patch και μετά βγάζεις η κάνεις update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 1) Ενδιαφέρον, δε το ήξερα... Άρα έχω κάνει αρκετές βλακείες :p 2) Δεν το πείραξα όμως το Titanium :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά ότι οποιαδήποτε συζήτηση αφορά παράνομο λογισμικό απαγορεύετε ρητά από τους Ο.Π.Χ. Όποτε παρακαλώ να σταματήσουμε εδώ.. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ακριβό αλλά άψογο ...τουλάχιστον μέχρι τώρα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.edjing.edjingpro&hl=el Υπάρχει και free έκδοση να δοκιμάσεις . Αν θέλεις δώσε link για την Free, για να την δοκιμάσω..! ο.κ. την βρήκα.... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.edjing.edjingdjturntable&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ψάχνω μια καλή εφαρμογή καιρού. Έχετε κάποια να προτείνετε? Που να έχει σωστές προβλέψεις και ωραίο ui. Δεν με νοιάζει αν έχει ωραίο widget Η αν είναι επί πληρωμή...Έχω δει κάποιες στο play άλλα ρωτάω μήπως έχει κανένας κάποια άποψη. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ψάχνω μια καλή εφαρμογή καιρού. Έχετε κάποια να προτείνετε? Που να έχει σωστές προβλέψεις και ωραίο ui. Δεν με νοιάζει αν έχει ωραίο widget Η αν είναι επί πληρωμή...Έχω δει κάποιες στο play άλλα ρωτάω μήπως έχει κανένας κάποια άποψη. Ευχαριστώ Ez weather νομίζω ότι θα σε καλύψει σε κάθε προσδοκία, ακόμα και στο widget..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Ez weather νομίζω ότι θα σε καλύψει σε κάθε προσδοκία, ακόμα και στο widget..:) Εμένα με έχει καλύψει το chronus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Exω δοκιμάσει πολλά...Το καλυτερο -για μενα-απο κάθε άποψη ειναι το HD widgets.Mαζι με το colourfull pack ειναι πολυ πιο ωραιο,παραμετροποιησιμο απο καθε άλλο.Exei hot spots για καθε λειτουργια του,τρεις διαφορετικους παροχους καιρου(προτιμω τον weather undeground) και δεν συγκρινεται με κανενα απο τα παραπανω πυ σου προτειναν οι φιλοι...Βεβαια περι ορεξεως....δοκιμαζεις και βλεπεις. Πάντως μολις μπεις στο τριπακι και πατας το random(κουμπι που σου βγαζει διαφορα skins ειτε του φονταου,ειτε των γραμματων,ειτε του χρωματος,δεν προκειται να το αλλάξεις. Φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Exω δοκιμάσει πολλά...Το καλυτερο -για μενα-απο κάθε άποψη ειναι το HD widgets.Mαζι με το colourfull pack ειναι πολυ πιο ωραιο,παραμετροποιησιμο απο καθε άλλο.Exei hot spots για καθε λειτουργια του,τρεις διαφορετικους παροχους καιρου(προτιμω τον weather undeground) και δεν συγκρινεται με κανενα απο τα παραπανω πυ σου προτειναν οι φιλοι...Βεβαια περι ορεξεως....δοκιμαζεις και βλεπεις. Πάντως μολις μπεις στο τριπακι και πατας το random(κουμπι που σου βγαζει διαφορα skins ειτε του φονταου,ειτε των γραμματων,ειτε του χρωματος,δεν προκειται να το αλλάξεις. Φιλικα Ξέχασες να αναφέρεις πως αυτό που προτείνεις είναι επί πληρωμή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts