Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είπα να δοκιμάσω το Gsam battery free στο Nexus 4.

Έκανα μια 1 πλήρη φόρτιση και μέσα στα στατιστικά του για Averages per complete charge βγάζει συνεχώς Calculating.

Θέλει χρόνο για να δείξει κάτι;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σχετικά με τις γιορτές, εγώ έχω περάσει όλες τις ονομαστικές εορτές, αλλά και τα γενέθλια των facebook φίλων μου στο Gmail, κι έτσι δε χρειάζομαι κάποια έξτρα εφαρμογή.

Σχετικά με τις γιορτές, εγώ έχω περάσει όλες τις ονομαστικές εορτές, αλλά και τα γενέθλια των facebook φίλων μου στο Gmail, κι έτσι δε χρειάζομαι κάποια έξτρα εφαρμογή.

Αυτό είναι το καλύτερο, αλλά ποιος το κάνει........

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Είπα να δοκιμάσω το Gsam battery free στο Nexus 4.

Έκανα μια 1 πλήρη φόρτιση και μέσα στα στατιστικά του για Averages per complete charge βγάζει συνεχώς Calculating.

Θέλει χρόνο για να δείξει κάτι;

Ναι, θελει 2-3 μερες νομιζω.

Αυτό είναι το καλύτερο, αλλά ποιος το κάνει........

Το έχω κάνει εδώ και ένα χρόνο περίπου, και δεν το έκανα χειροκίνητα φυσικά. Υπάρχει τρόπος να κάνεις export τα γενέθλια από το facebook, και import στο Gmail. Αντίστοιχα, import όλες τις ονομαστικές εορτές, από αρχεία που θα βρεις στο ίντερνετ.

Μπαίνω αποκλειστικά από κινητό, και δεν έχω τη δυνατότητα για λεπτομερή ανάλυση όλων των βημάτων, αλλά όποιος ενδιαφέρεται, θα το ψάξω αν είναι και θα βοηθήσω όσο μπορώ.

Παιδιά το COSMOTE info δε μου κάνει update τους χρόνους κτλπ ενώ να μηνύματα ανανέωσης μου έρχονται τι μπορεί να φταίει?

Παιδιά το COSMOTE info δε μου κάνει update τους χρόνους κτλπ ενώ να μηνύματα ανανέωσης μου έρχονται τι μπορεί να φταίει?

Μήπως άλλαξες πρόσφατα πρόγραμμα; αν ναι θα φανούν οι ειδοποιήσεις από τον επόμενο λογαριασμό.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Έκανα στην άκρη το adaway. Πολύ σπαστικό κάθε φορά να προσπαθεί να κατεβάσει νέα αρχεία και να μην γίνεται τίποτα. Προς το παρόν θα δοκιμάσω το adfree και μετά βλέπουμε. Στο παρελθόν δεν κατάφερα να κάνω να δουλέψει το lucky patcher.

Μήπως είσαι ένας από τους αρκετούς που έχουν πρόβλημα, και πρέπει να δοκιμάσεις το AdAway v2.8.1 with d4rken mod;

Μ' αυτό όσοι είχαν πρόβλημα, γράφουν πως λύθηκε.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Και εδώ με adaway.Όλα καλά με της ενημερώσεις,γύρω στα 5 δεύτερα και βγάζει το κουμπί για επανεκκίνηση.Το θέμα είναι όμως πως τελευταία σαν να μην κάνει σωστή δουλειά.Ανοίγοντας μετά από επανεκκίνηση πχ το subway surf πετάγεται διαφήμιση κάθε φορα.

Το έχει παρατηρήσει κανεις?

Καλησπέρα,

Ερώτηση, υπάρχει εφαρμογή που να ελέγχει μέσω κινητού Android ενα tablet με ίδιο λειτουργικό;

Παιδιά, ότι κάνει ο exdialer αλλα να μη πληρώνεις αλλα κυρίως να διαβάζει τις επαφές σωστα, που είναι συγχρονισμένες με το facebook παίζει?

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

Για καποιον που εχει αγορασει την εφαρμογη aqua mail μπορει να μου πει αν με το που ανοιγει το κινητο του και συνδεεται το κινητο σε wifi κανει κανονικα αυτοματη ανανεωση στο aqua mail pro ή πρεπει την πρωτη μονο φορα να κανεις χειροκινητο τσεκαρισμα mails και μετα κανει αυτοματα μονο του καθε 15 λεπτα.

Εμενα μου κανει το παραπανω ζητημα και ειπα αν υπαρχει καμια λυση στο προβλημα αυτο.

Μήπως άλλαξες πρόσφατα πρόγραμμα; αν ναι θα φανούν οι ειδοποιήσεις από τον επόμενο λογαριασμό.

Όχι δεν άλλαξα...

Αδερφια μου,αλητες,πουλια θελω την αποψη σας,ποιος ειναι κατα την γνωμη σας ο καλυτερος emulator που να παιζει παιχνιδια απο ολες τις κονσολες? (snes,N64 κλπ)

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Αδερφια μου,αλητες,πουλια θελω την αποψη σας,ποιος ειναι κατα την γνωμη σας ο καλυτερος emulator που να παιζει παιχνιδια απο ολες τις κονσολες? (snes,N64 κλπ)

Drastic για ds,gameboid για game boy , ppsspp για psp.

Drastic για ds,gameboid για game boy , ppsspp για psp.

1 προγραμμα για ολες τις κονσολες εχουμε?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Καλησπερα. Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή sygic να μου πεί γνώμη; Χρειάζομαι ενα καλό πρόγραμμα με offline πλοήγηση. Είναι ακριβή εφαρμογή; Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπερα. Μπορεί κάποιος που χρησιμοποιεί την εφαρμογή sygic να μου πεί γνώμη; Χρειάζομαι ενα καλό πρόγραμμα με offline πλοήγηση. Είναι ακριβή εφαρμογή; Ευχαριστώ πολύ.

Για το Sygic υπαρχει ολοκληρο θεμα εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μήπως είσαι ένας από τους αρκετούς που έχουν πρόβλημα, και πρέπει να δοκιμάσεις το AdAway v2.8.1 with d4rken mod;

Μ' αυτό όσοι είχαν πρόβλημα, γράφουν πως λύθηκε.

Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ!

Θέμα με τις διαφημησειε... Έχω μια δφαρμογη που ελεγχει τις εφαρμογές και φέτος βρίσκει κάτι αλλά δύο ξεκαρφοτο όταν ανοίγω το κινητό μπορεί να παιταξει μια σελίδα χωρίς να εχω ανοιχτό κάποιο πρόγραμμα και να βγάλει διαφήμιση που το κλεινω με Χ .τι είναι αυτό ξέρει κανείς?

Καλημερα στην καινούρια αναβάθμιση του facebook δεν εχει να επιλέξω στης ενημερώσεις αν θελω της ποιο σημαντικές η της ποιο πρόσφατες?

Καλημερα στην καινούρια αναβάθμιση του facebook δεν εχει να επιλέξω στης ενημερώσεις αν θελω της ποιο σημαντικές η της ποιο πρόσφατες?

εκεί που λέει ενημερώσεις δίπλα έχει ένα γρανάζι....το πατάς και επιλέγεις τι από τα δυο θέλεις.

Για καποιον που εχει αγορασει την εφαρμογη aqua mail μπορει να μου πει αν με το που ανοιγει το κινητο του και συνδεεται το κινητο σε wifi κανει κανονικα αυτοματη ανανεωση στο aqua mail pro ή πρεπει την πρωτη μονο φορα να κανεις χειροκινητο τσεκαρισμα mails και μετα κανει αυτοματα μονο του καθε 15 λεπτα.

Εμενα μου κανει το παραπανω ζητημα και ειπα αν υπαρχει καμια λυση στο προβλημα αυτο.

Φίλε καλημέρα.

Εγώ το έχω αγορασμένο εδώ και έναν χρόνο και όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Κράτα παρατεταμένα το δάχτυλο σου πάνω στον λογαριασμό που σε ενδιαφέρει και εκεί υπάρχουν επιλογές ("Special Settings", "Options and Folders") που πρέπει να κάνεις configure. Επίσης αν κάνεις αριστερό κλικ (το κουμπί αριστερά του home button), έχει κάποιες Extra ρυθμίσεις. Ρύθμισε τα όπως σε βολεύουν και θα δεις ότι όλα θα λειτουργήσουν ρολόι.

εκεί που λέει ενημερώσεις δίπλα έχει ένα γρανάζι....το πατάς και επιλέγεις τι από τα δυο θέλεις.

Ναι στην προηγούμενη αναβάθμιση το έβγαζε το γρανάζι σε αυτην δεν το βγάζει.

Ποια έκδοση έχεις;

Η τελευταία είναι η 6.0.0.28.28, και υπάρχει κανονικά το "γρανάζι". Θα σου πρότεινα να το κάνεις re-install.

Edited by nvianitakis
生活是好的 [sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II