araditsas Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Το exposed additions κάνει αυτό που θες Να σε καλα ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 εχω ενα tablet που το εχω κανει root, και προσπαθω να αφαιρεσω καποιες εφαρμογες με το ΤΙΤΑΝΙUM. Ενω μου δειχνει οτι τις απεγκαθιστα αυτες εξακολουθουν να υπαρχουν. Προσπαθησα μετα με τον root uninstaller και παλι μου γραφει οτι στον φακελλο system folder δεν έπειτρεπεται η παραχωρηση δικαιωματων RW. Ξερετε τι παιζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Εάν δεν το κάνεις για εξοικονόμηση χώρου, δοκίμασε το freeze που έχει το titanium backup. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παιδια μπορεί να μου πει κάποιος πως λέγεται η εφαρμογη που υπαγορευουμε μια φράση και τη μετατρέπει σε κείμενο ; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παιδια μπορεί να μου πει κάποιος πως λέγεται η εφαρμογη που υπαγορευουμε μια φράση και τη μετατρέπει σε κείμενο ; Εγώ χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο Swype με πολύ καλά αποτελέσματα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Ψάχνω για μία καλή εφαρμογή-client για το.....twitter.Μέχρι τώρα είχα την official εφαρμογή, αλλά μετά την τελευταία αναβάθμιση έγινε ξαφνικά πολύ αργή στο να φορτώσει τα νέα tweets. Οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε μια εφαρμογή,με γνώμονα κυρίως την ταχύτητα. Επίσης, έχω και μια άλλη απορία, που την είχα εδώ και καιρό, απλά ποτέ δεν το είχα ψάξει. Στο κινητό υπάρχουν κάποιες default εφαρμογές, που ήρθαν "πακέτο' με το κινητό και δεν τις χρησιμοποιώ (πχ ένας browser, ένας mail client, κτλ). Αυτές μπορώ να τις κάνω uninstall,ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και πρέπει να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία; ΥΓ: Το κινητό είναι rooted,αν αυτό παίζει ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Για tweeter κοίτα το Falcon pro. ψάξε στο Google Πώς θα το στήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παίδες ψάχνω καποια εφαρμογή για να ελεγχω το rooted tv box μου μεσω της συσκευής μου. Κυρίως mouse features και keyboard features με ενδιαφέρουν. Υπαρχει κάτι τετοιο? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Επίσης, έχω και μια άλλη απορία, που την είχα εδώ και καιρό, απλά ποτέ δεν το είχα ψάξει. Στο κινητό υπάρχουν κάποιες default εφαρμογές, που ήρθαν "πακέτο' με το κινητό και δεν τις χρησιμοποιώ (πχ ένας browser, ένας mail client, κτλ). Αυτές μπορώ να τις κάνω uninstall,ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα και πρέπει να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία; ΥΓ: Το κινητό είναι rooted,αν αυτό παίζει ρόλο. Φυσικα και παιζει ρολο γιατι χωρις root απλα δεν γινεται... Αφου ομως εισαι με rootαρισμενη συσκευη μπορεις πχ.με titanium backup ή με root explorer να σβησεις οτι δεν θες.... Τωρα για το αν θα υπαρξει προβλημα....παιζει ρολο ποιες εφαρμογες θα σβησεις.... Ας πουμε εγω εχω μια λιστα εδω με εφαρμογες απο samsung τηλεφωνα που μπορεις ή δεν μπορεις να διαγραψεις.... Αν μπορει να σε βοηθησει κατι τετοιο ριξε του μια ματια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteacher04 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 ευχαριστώ για τις απαντήσεις, έβαλα τελικά το twicca για το twitter,μου φαίνεται πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Παίδες ψάχνω καποια εφαρμογή για να ελεγχω το rooted tv box μου μεσω της συσκευής μου. Κυρίως mouse features και keyboard features με ενδιαφέρουν. Υπαρχει κάτι τετοιο? http://www.directmirror.com/files/1UJ79I7S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Ποιο teamviewer ειναι για συνδεομαστε απο το κινητο μας στον υπολογιστη??? Edited February 2, 2014 by xristos350 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Ερώτηση. Κάποια καλή εφαρμογή βίντεο που να μπορώ να προσθέσω ας πούμε 10 βίντεο μαζί,με επεξεργασία,ξάκρισμα κι εναλλαγή με ομαλό στυλ αλλά και εφέ? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Ποιο teamviewer ειναι για συνδεομαστε απο το κινητο μας στον υπολογιστη??? Το βρηκα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Εχετε να προτεινετε κανεναν καλο call recorder, με πληρωμη η χωρις δε με νοιαζει, γιατι οσους δοκιμασα απ'το playstore βγηκανε τελειως ελαττωματικοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Υπαρχει εφαρμογη που να αυξανει την ενταση του ηχειου; Κυκλοφορουν διαφορες αλλα υπαρχει καποια που να κανει οντως δουλεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Υπαρχει εφαρμογη που να αυξανει την ενταση του ηχειου; Κυκλοφορουν διαφορες αλλα υπαρχει καποια που να κανει οντως δουλεια; Volume+ νομίζω λέγεται και από όσο θυμάμαι κάνει δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Volume+ νομίζω λέγεται και από όσο θυμάμαι κάνει δουλειά... Απο ics ή jb και μετα δεν δουλεύει αν θυμάμαι καλά. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 http://www.directmirror.com/files/1UJ79I7S Eυχαριστω, να ρωτησω ομως επειδη δεν καταλαβα καλα, στην περιγραφη λεει πως ειναι για να χειριζεσαι τη συσκευη σου απο το PC ενω εγω στην ουσια θελω να χειριζομαι το tv box απο το Note 3. Κανει και αυτο που θελω? Ευχαριστω :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Απο ics ή jb και μετα δεν δουλεύει αν θυμάμαι καλά. Σωστα, το λενε οι οδηγιες. Μονο σε 2.3 Καποια αλλη υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Eυχαριστω, να ρωτησω ομως επειδη δεν καταλαβα καλα, στην περιγραφη λεει πως ειναι για να χειριζεσαι τη συσκευη σου απο το PC ενω εγω στην ουσια θελω να χειριζομαι το tv box απο το Note 3. Κανει και αυτο που θελω? Ευχαριστω :) Το Rkremote θες. Κάνει και για games. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Eυχαριστω, να ρωτησω ομως επειδη δεν καταλαβα καλα, στην περιγραφη λεει πως ειναι για να χειριζεσαι τη συσκευη σου απο το PC ενω εγω στην ουσια θελω να χειριζομαι το tv box απο το Note 3. Κανει και αυτο που θελω? Ευχαριστω :) Αρχείο apk είναι βρε.Ποιο pc... Κάνει αυτό ακριβώς που θέλεις ( και το κάνει καλά ) .Κι εγώ το tv box χειρίζομαι από το tablet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Αρχείο apk είναι βρε.Ποιο pc... Κάνει αυτό ακριβώς που θέλεις ( και το κάνει καλά ) .Κι εγώ το tv box χειρίζομαι από το tablet. Οκ εγκαθιστω λοιπον, θενξ και παλι :D Αναφερομουν στην περιγραφη που εχει η εφαρμογη στο Google Play, εκει διαβασα φευγαλεα για το Pc, ασχετο με το apk :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Εχετε να προτεινετε κανεναν καλο call recorder, με πληρωμη η χωρις δε με νοιαζει, γιατι οσους δοκιμασα απ'το playstore βγηκανε τελειως ελαττωματικοι... Δοκίμασε το call recorder του skvalex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Ερώτηση. Κάποια καλή εφαρμογή βίντεο που να μπορώ να προσθέσω ας πούμε 10 βίντεο μαζί,με επεξεργασία,ξάκρισμα κι εναλλαγή με ομαλό στυλ αλλά και εφέ? Το magisto το κάνει αυτί αλλά νομίζω είναι επί πληρωμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts