Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει εφαρμογή που να κάνεις εναλλαγή στις εφαρμογές που ήδη τρέχουν με gesture ? Χωρίς κουμπιά...

αυτο εδω κανει ακριβως αυτο που θες,ομως νομιζω θα φανει χρησιμο με σε 5,5"+,εμενα με s4 δεν με βολεψε

https://play.google.com/store/apps/details?id=mohammad.adib.switchr

Ρε παιδιά γίνεται το whatsap να δουλεύει ταυτόχρονα σε ταμπλετ και κινητό? Όταν δουλεύει στο ένα σταματάει στο άλλο..

Ρε παιδιά γίνεται το whatsap να δουλεύει ταυτόχρονα σε ταμπλετ και κινητό? Όταν δουλεύει στο ένα σταματάει στο άλλο..

Ενεργοποίησε τα σε διαφορετικά τηλεφωνικά νούμερα.

Edited by jastonas
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

έχω ένα κινέζικο GT-A7100 και θέλω να ελέγχω την τηλεόραση μου από αυτό.

η εφαρμογή που την ελέγχει είναι η allshare.

υπάρχει η δυνατότητα να την εγκαταστήσω στο κινητό αυτό?

Με την εφαρμογή shortstop τραβάμε και screenshot η χρειάζεται άλλη εφαρμογή? Έχω το νοτε 3 Υπάρχει άλλος τρόπος?

Τρεχάτε!!!

Το VNC Viewer που κανονικά κοστίζει 10$, βγήκε ξαφνικά δωρεάν.

Δεν ξέρω, αν είναι μόνιμο ή κατά λάθος, αλλά το κατέβασα να το έχω.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τρεχάτε!!!

καλά μην σκοτωθείτε κιόλας..:p

δωρεάν θα παραμείνει..!;)

(btw, υπάρχει κανόνας στο play store, που λέει ότι όποια εφαρμογή γυρνάει σε free, δεν μπορεί να ξαναγίνει χρεώσιμη)

Τρεχάτε!!!

Μπορεις να δωσεις λινκ γιατι εχει πολλα vnc

Κάποια εφαρμογή που να σβήνει κάποιο κομμάτι της φωτογραφίας? Όχι crop. Και κάποια άλλη σαν το gallery ποιο smooth ?

Κάνεις? Screenshot Πώς περνούμε?

Edited by Carpe_Diem

Αν είσαι root, δοκίμασε το DataSync. Πιο advanced, αν είσαι root πάλι, κάνεις backup με TitaniumBackup αντιγράφεις τα αρχεία στην άλλη συσκευή και κάνεις restore πάλι με TitaniumBackup. Αν δεν είσαι root, δοκίμασε το Helium

Η εφαρμοηγ είναι σε root κινητο και το ταμπλετ οπου θελω να κανω την αντιγραφή ΔΕΝ ειναι root. Ποιο app μου προτεινετε?

Η εφαρμοηγ είναι σε root κινητο και το ταμπλετ οπου θελω να κανω την αντιγραφή ΔΕΝ ειναι root. Ποιο app μου προτεινετε?

Αν είσαι root, δοκίμασε το DataSync. Πιο advanced, αν είσαι root πάλι, κάνεις backup με TitaniumBackup αντιγράφεις τα αρχεία στην άλλη συσκευή και κάνεις restore πάλι με TitaniumBackup. Αν δεν είσαι root, δοκίμασε το Helium

..................

καλά μην σκοτωθείτε κιόλας..:p

δωρεάν θα παραμείνει..!;)

(btw, υπάρχει κανόνας στο play store, που λέει ότι όποια εφαρμογή γυρνάει σε free, δεν μπορεί να ξαναγίνει χρεώσιμη)

Την έχεις δοκιμάσει;

Μπήκα από κινητό σε άλλο κινητό, αλλά ανοίγοντας μια εφαρμογή δεν ξέρω πώς να κάνω back, να πάω στο κεντρικό μενού.

Ξέρεις πως γίνεται;

Μπορεις να δωσεις λινκ γιατι εχει πολλα vnc

Είμαι από κινητό.

Είναι της Realvnc.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Status bar--->quicksettings management και στο phone tweaks--->mobile data--->smart radio έχει αυτόματη ρύθμιση για 2g-3g όταν ανοίγεις-κλείνεις τα δεδομένα.πχ Αν βάλεις στην επιλογή smart radio--->on mobile data disabled --->switch to 2g τότε το κινητό με το που συνδέεται σε wifi δίκτυο,θα γυρίζει αυτόματα σε 2g και αν βάλεις στο on mobile data enabled-->switch to 3g με το που κλείνεις το wifi ή αποσυνδέεται απο το wifi router,θα γυρίζει αυτόματα σε 3g data.

Το έκανα έτσι όπως λες και δουλεύει κανονικά..το μόνο άσχημο είναι ότι όποτε αλλάζει η σύνδεση μου γράφει "Αδυναμία σύνδεσης στο εγγεγραμμένο δίκτυο".Κατά τα άλλα δουλεύει κανονικά...Και εσένα έτσι κάνει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια χαρά, ψάχνω μία εφαρμογή με την οποία να χειρίζομαι το τηλέφωνό μου από το pc. Αυτά που θέλω να κάνω κυρίως είναι να βλέπω στην οθόνη μου το desktop του κινητού κ να μπορώ να τρέχω τις εφαρμογές του στην οθόνη του pc, αν μπορώ να δέχομαι και τις κλήσεις ακόμα καλύτερα αλλά δεν είναι πρωταρχικής σημασίας.

Δοκίμασα το airdroid και η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα όχι όμως να βλέπω real-time την οθόνη ή έστω να τρέχω κάποια εφαρμογή από το pc. Τι επίλογες υπάρχουν σε αυτό που ψάχνω;

Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Γεια χαρά, ψάχνω μία εφαρμογή με την οποία να χειρίζομαι το τηλέφωνό μου από το pc. Αυτά που θέλω να κάνω κυρίως είναι να βλέπω στην οθόνη μου το desktop του κινητού κ να μπορώ να τρέχω τις εφαρμογές του στην οθόνη του pc, αν μπορώ να δέχομαι και τις κλήσεις ακόμα καλύτερα αλλά δεν είναι πρωταρχικής σημασίας.

Δοκίμασα το airdroid και η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα όχι όμως να βλέπω real-time την οθόνη ή έστω να τρέχω κάποια εφαρμογή από το pc. Τι επίλογες υπάρχουν σε αυτό που ψάχνω;

κοιταξε το team viewer

οπως επισης και το VNC Viewer που αναφερθηκε προηγουμενως

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω μια εφαρμογή για δικαρτο τηλ. που να μπορώ να του ορισω με ποια sim να καλεί καποιες επαφες μου.

Παιδια τελικα δεν.μπορω να καταλήξω σε εφαρμογή για σημειώσεις και Ειδοποιήσεις γεγονότων κλπ.

Θελω να εχει reminder αλλα οχι την ιδια ημερα. Ειχα το gnotes αλλα οποτε εβαζα αλλη ρομ ή αλλαζα τηλέφωνο ενω εμπαινα στο λογαριασμο μου δεν.ειχε μεδα τις σημειώσεις. Μπορειτε να βοηθήσετε?

Γιατί δε δοκιμάζεις το Google Keep;

http:// https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep

Ή το ColorNote http:// https://play.google.com/store/apps/details?id=com.socialnmobile.dictapps.notepad.color.note

Και τα δυο συγχρονίζουν τις σημειώσεις σου στο cloud, ενώ με το keep είναι διαθέσιμες και από τον chrome στον υπολογιστή σου.

Εκτός από ειδοποιήσεις σε συγκεκριμένο χρόνο, το keep μπορεί να σε ειδοποιήσει και όταν βρίσκεσαι κοντά σε κάποιο μέρος που θα ορίσεις. (Πχ να σού θυμίσει τα ψώνια μόλις μπεις στο supermarket, άσχετα με τι ώρα θα πας)

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά καλησπέρα, ψάχνω μια εφαρμογή για δικαρτο τηλ. που να μπορώ να του ορισω με ποια sim να καλεί καποιες επαφες μου.

Σίγουρα δεν το κάνει από μόνο του;

Στο κινεζικο που έχω εγώ, μπορείς να ορίσεις ποιος αριθμός θα καλείται από ποια sim.

Edited by kted

Γιατί δε δοκιμάζεις το Google Keep;

http:// https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep

Ή το ColorNote http:// https://play.google.com/store/apps/details?id=com.socialnmobile.dictapps.notepad.color.note

Και τα δυο συγχρονίζουν τις σημειώσεις σου στο cloud, ενώ με το keep είναι διαθέσιμες και από τον chrome στον υπολογιστή σου.

Εκτός από ειδοποιήσεις σε συγκεκριμένο χρόνο, το keep μπορεί να σε ειδοποιήσει και όταν βρίσκεσαι κοντά σε κάποιο μέρος που θα ορίσεις. (Πχ να σού θυμίσει τα ψώνια μόλις μπεις στο supermarket, άσχετα με τι ώρα θα πας)

Το keep το ειχα αλλα για καποιο λογο μου ετρωγε μπαταρια. Αυτη τη στιγμή ειμαι με το κλασικο εργασιες που εχει η LG

Θοδωρής

κοιταξε το team viewer

οπως επισης και το VNC Viewer που αναφερθηκε προηγουμενως

Νομίζω ότι ο φίλος μας ζητάει το αντίθετο, να διαχειριστεί το κινητό από τον υπολογιστή. Μία εφαρμογή που κάνει δουλειά είναι το myphone explorer. Δεν δουλεύει όμως σε Full screen

Όλα καλά.

Νομίζω ότι ο φίλος μας ζητάει το αντίθετο, να διαχειριστεί το κινητό από τον υπολογιστή. Μία εφαρμογή που κάνει δουλειά είναι το myphone explorer. Δεν δουλεύει όμως σε Full screen

Ακριβώς. Τα προγράμματα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω τα γνωρίζω και μάλιστα το teamviewer το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Προσφέρουν όμως "μονόδρομο" έλεγχο, δηλαδή μέσω android, να έχεις real-time σύνδεση με το περιβάλλον του pc ενώ εγώ θέλω να χειρίζομαι το κινητο μου από το περιβάλλον του pc. To myphone θα το δοκιμάσω, υποθέτω το βρίσκω στο Play.

Edit: Μόλις του έριξα μια ματιά. Μοιάζει και αυτό με το airdroid, δηλαδή περισσότερο "management" παρά remote desktop. Δεν νομίζω να έχει δυνατότητα να τρέξεις μια εφαρμογή και να την δεις στο pc, εκτός και μου ξέφυγε κάτι.

Edited by mclisme
Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018)

Ακριβώς. Τα προγράμματα που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω τα γνωρίζω και μάλιστα το teamviewer το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Προσφέρουν όμως "μονόδρομο" έλεγχο, δηλαδή μέσω android, να έχεις real-time σύνδεση με το περιβάλλον του pc ενώ εγώ θέλω να χειρίζομαι το κινητο μου από το περιβάλλον του pc. To myphone θα το δοκιμάσω, υποθέτω το βρίσκω στο Play.

Βρες το από Google.Αφού το εγκαταστήσεις στο pc και συνδέσεις το τηλέφωνο θα σού εγκαταστήσει και το apk.

Το έχει και στο Play απότι είδα: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fjsoft.myphoneexplorer.client

Το θέμα είναι ότι πρόκειται για εφαρμογή "επιλεκτικής διαχείρισης" - συγχρονισμού (πχ. Επαφές, Ημερολόγιο, sms) και όχι καθαρού real-time ελέγχου όλων των λειτουργιών του τηλεφώνου. Για παράδειγμα, θέλω να βλέπω τις οθόνες του κινητού μου και να μπορώ να επιλέγω κάποια εφαρμογή και να την τρέχω (στο κινητό), βλέποντας τη όμως και ελέγχοντας τη από το pc.

Σε kit kat έχετε παρατηρήσει ότι δεν κόβονται οι διαφημίσεις ; η το κάνει μόνο σε εμένα έχω το adaway.

μπας και δουλεύει καλύτερα το abfree;

Σε kit kat έχετε παρατηρήσει ότι δεν κόβονται οι διαφημίσεις ; η το κάνει μόνο σε εμένα έχω το adaway.

μπας και δουλεύει καλύτερα το abfree;

Έχω το adfree σε N4 αρκετό καιρό, μια χαρά μου δουλεύει κ στο browser (Mozilla) αλλά κ στις εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες, σε καμία δεν εμφανίζει διαφημίσεις.

sent from my Nexus 4

Έχω το adfree σε N4 αρκετό καιρό, μια χαρά μου δουλεύει κ στο browser (Mozilla) αλλά κ στις εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες, σε καμία δεν εμφανίζει διαφημίσεις.

ok δοκιμάζω.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II