Fick Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) και εμενα στην απλη δεν εχει αλλαξει το εικονιδιο.στην pro εχει αλλαξει!και στα δυο το navimania.gr ομως εχει εξαφανιστει γμτ Μήπως είναι θέμα του navimania αυτό Edit: χα! Μόλις μου έβγαλε update και άλλαξε και το εικονίδιο Edited January 15, 2014 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Κάποια εφαρμογή που να μην επιτρέπει τυχαίες κλήσεις, όταν κάνουμε scroll τα ονόματα στις επαφές; Να χρειάζεται δηλαδή επιβεβαίωση για να κληθεί κάποιος αριθμός. Αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.callconfirm.free έχω εγώ(Pro). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Σε μένα στην pro έκδοση του tapatalk, υπάρχει κανονικά το Navimania Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Σε μένα στην pro έκδοση του tapatalk, υπάρχει κανονικά το Navimaniaκαλα θα μας τρελανει το tapatalk :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Επίσης υπάρχει μια εφαρμογή με την οποία κάνεις backup χωρίς να μπεις σε recovery, λέγεται online Nandroid backup. Την δουλεύω και όλα είναι μια χαρά Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Πάντως σε αυτό το νήμα οι μισές δημοσιεύσεις είναι για το Tapatalk. Κι όλες με προβλήματα. Τι στο καλό το χρειαζόμαστε αυτό το παλιό πρόγραμμα αφού μπορούμε να μπούμε με το browser. ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αν δεν το έχεις δουλέψει ποτέ φυσικό και επόμενο να μην ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αν δεν το έχεις δουλέψει ποτέ φυσικό και επόμενο να μην ξέρεις. Ακριβώς αυτό, τα ίδια έλεγα κι εγώ μέχρι που το αγόρασα πριν 1-2 χρόνια και πίεσα τον εαυτό μου να το μάθει. Στην αρχή μου φάνηκε υπερβολικά άβολη εφαρμογή, μετά από κάνα δυο βόλτες μέσα στο myphone όμως σύντομα διαπίστωσα ότι στα φορουμς είναι μονόδρομος! Από τότε μπαίνω πολύ σπάνια από pc και browsers..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Πάντως σε αυτό το νήμα οι μισές δημοσιεύσεις είναι για το Tapatalk. Κι όλες με προβλήματα. Τι στο καλό το χρειαζόμαστε αυτό το παλιό πρόγραμμα αφού μπορούμε να μπούμε με το browser. ; Όταν χρησιμοποιείς Tapatalk, το να μπαίνεις μέσω browser είναι χάσιμο χρόνου. Δεν συγκρίνεται η ευκολία και η αμεσότητα. Επίσης εδώ και αρκετές εκδόσεις το Tapatalk δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ακόμα κι όταν ήταν laggy και πάλι ήταν προτιμότερο. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Επίσης υπάρχει μια εφαρμογή με την οποία κάνεις backup χωρίς να μπεις σε recovery, λέγεται online Nandroid backup. Την δουλεύω και όλα είναι μια χαρά Πώς ακριβώς λειτουργεί μιας και το χρησιμοποιείς; Οι πληροφορίες στο Market δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Με ενδιαφέρει γιατί είμαι οριακά από χώρο, οπότε θα ήθελα να μάθω. Το backup λογικά αποθηκεύεται σε κάποιον server, οπότε όχι στη μνήμη του κινητού, αλλά μετά το resotre πώς γίνεται; Μπορείς και 'βλέπεις' με κάποιο τρόπο το backup από τον server και έτσι ξεκινάει το restore, ή πρέπει να πάρεις το αρχείο σου, να το βάλεις στο κινητό και να κάνεις restore από το recovery σου; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Όταν χρησιμοποιείς Tapatalk, το να μπαίνεις μέσω browser είναι χάσιμο χρόνου. Δεν συγκρίνεται η ευκολία και η αμεσότητα. Επίσης εδώ και αρκετές εκδόσεις το Tapatalk δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ακόμα κι όταν ήταν laggy και πάλι ήταν προτιμότερο. Ετσι ακριβως, με το tapatalk τα εχεις ολα με 2 ''κλικ''.Οι τελευταιες αναβαθμισεις το εχουν κανει ακομα καλυτερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Η τελευταία έκδοση απλά δεν παίζεται. Λειτουργεί άψογα. Έχω σταματήσει πολύ καιρό πλέον να μπω σε φόρουμ από υπολογιστή. Χάσιμο χρόνου και άβολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Η τελευταία έκδοση απλά δεν παίζεται. Λειτουργεί άψογα. Έχω σταματήσει πολύ καιρό πλέον να μπω σε φόρουμ από υπολογιστή. Χάσιμο χρόνου και άβολο. Και εγώ! Είμαι σπίτι μπροστά στο κομπιούτερ με 23αρα οθόνη και μπαίνω στα φόρουμ από το κινητό μέσω tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Η τελευταία έκδοση απλά δεν παίζεται. Λειτουργεί άψογα. Έχω σταματήσει πολύ καιρό πλέον να μπω σε φόρουμ από υπολογιστή. Χάσιμο χρόνου και άβολο. Συμφωνώ γενικά αλλά μόλις παρατήρησα κάτι που δεν ξέρω αν είναι bug. Σε προηγούμενες αναβαθμίσεις που είχα δοκιμάσει, πατώντας σε κάποιο θέμα στο widget δεν στο άνοιγε στο tapatalk και απλά δεν έκανε τίποτα. Ενώ τώρα είδα ότι το έχουν φτιάξει αυτό, μπαίνοντας στο θέμα με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να κάνεις παράθεση ούτε να απαντήσεις. Αν φτιάξουν κι αυτό θα είναι τέλειο. Κι εγώ σπάνια μπαίνω πλέον σε φορουμ από το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Το μόνο που με χαλάει τώρα με το tapatalk, είναι αυτή η ανακατεύθυνση που κάνει όταν ανοίγεις ένα link μέσα σε κάποιο θέμα. Λύνεται βέβαια με το xposed installer και κάποιο module. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αν δεν το έχεις δουλέψει ποτέ φυσικό και επόμενο να μην ξέρεις. Ακριβώς αυτό, τα ίδια έλεγα κι εγώ μέχρι που το αγόρασα πριν 1-2 χρόνια και πίεσα τον εαυτό μου να το μάθει. Στην αρχή μου φάνηκε υπερβολικά άβολη εφαρμογή, μετά από κάνα δυο βόλτες μέσα στο myphone όμως σύντομα διαπίστωσα ότι στα φορουμς είναι μονόδρομος! Από τότε μπαίνω πολύ σπάνια από pc και browsers..:) Το έχω δουλέψει και να πω την αλήθεια μου φάνηκε ότι πάντα κάτι έλειπε σε σχέση με τον browser. Έχω προσπαθήσει μαλιστα παραπάνω από τρεις φορές με δαύτο και πάντα έβρισκα κάποιο πρόβλημα. Αλλά επειδή δεν είμαι δογματικος, θα το ξαναδοκιμάσω. Ποια έκδοση είναι η καλύτερη κατά τη γνώμη σας; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Η τελευταία φυσικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Όπως ανέφερα πιο πάνω η τελευταία λειτουργεί πλέον άψογα. Έχω και την pro και την απλή. Χρησιμοποιώ την pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Όπως ανέφερα πιο πάνω η τελευταία λειτουργεί πλέον άψογα. Έχω και την pro και την απλή. Χρησιμοποιώ την pro. Στη pro πως ανεβαζουμε φωτο;Χρησιμοποιώ ακομη τη παλια εκδοση τη 2 Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Στη pro πως ανεβαζουμε φωτο;Χρησιμοποιώ ακομη τη παλια εκδοση τη 2 [ATTACH]39968[/ATTACH] Έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ευχαριστω.Νασαι καλα.Θα τη κατεβασω αφου την εχω πληρωμενη Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εγώ γιατί δε μπορώ να μπω άραγε στο myphone από το tapatalk εδώ και καιρό; βγάζει σφάλμα και δε μπαίνει καθόλου. Πολύ καιρό τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μπαίνει κανονικά. Κάνε μια απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Κανε πρώτα εκκαθάριση δεδομένων Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Παιδιά υπάρχει καμιά καλή εναλλακτική του AdFree για KitKat; Το AdFree ενώ δουλεύει μια χαρά, για κάποιο λόγο μου χαλάει το πώς εμφανίζεται ένα συγκεκριμένο site που μπαίνω αρκετά συχνά (είναι στοιχηματικό, δεν ξέρω αν είναι ενάντια στους όρους του φόρουμ να το αναφέρω). Εξαφανίζει τις εικόνες, δεν μπορώ να κάνω login με τίποτα. Τόσο στην mobile έκδοση του site, όσο και στην desktop.. Ψάχνω λοιπόν κάτι εφάμιλλο.. Το AdAway δεν μου το βγάζει καν στο play store, το AdBlock για κάποιο λόγο δεν μου κάθεται καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts