cb600f Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 εμενα χτες αλλαξε!το κοκκινο κυκλακι με το t Μιλάω για το pro Το ίδιο και σε μένα. Το βασικότερο όμως είναι πως από τώρα δουλεύει σωστά και δείχνει το τελευταίο μη αναγνωσμένο μήνυμα. Πριν, με πήγαινε όπου νάναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Το ίδιο και σε μένα. Το βασικότερο όμως είναι πως από τώρα δουλεύει σωστά και δείχνει το τελευταίο μη αναγνωσμένο μήνυμα. Πριν, με πήγαινε όπου νάναι. Για την ώρα αυτό δείχνει και πλέον είμαι ευτυχής που δεν ψάχνω στα φόρουμ που είμαι μέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ξέρουμε καμια εφαρμογη που με το που την πατας να άνοιξει να ανοίγει το wifi;; ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δεν θελω να είναι widget... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ξέρουμε καμια εφαρμογη που με το που την πατας να άνοιξει να ανοίγει το wifi;; ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δεν θελω να είναι widget... Αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kman.WifiManager φαντάζομαι σού κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Υπάρχει καποια εφαρμογή που να κάνει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας κλείνοντας κάποιες εφαρμογές? Πχ βλέπω πως τρέχουν αυτοματα καποιες εφαρμογές όπως το YouTube και διάφορες άλλες. Πως μπορώ να επιλέγω να τρέχουν μόνο καποιες βασικες εφαρμογές? Εχω nexus s με slim bean 3.2 build 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ξέρουμε καμια εφαρμογη που με το που την πατας να άνοιξει να ανοίγει το wifi;; ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δεν θελω να είναι widget... Υπάρχει και αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Fisherman.Greekwpa μόλις την τρέξεις ανοίγει το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Υπάρχει καποια εφαρμογή που να κάνει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας κλείνοντας κάποιες εφαρμογές? Πχ βλέπω πως τρέχουν αυτοματα καποιες εφαρμογές όπως το YouTube και διάφορες άλλες. Πως μπορώ να επιλέγω να τρέχουν μόνο καποιες βασικες εφαρμογές? Εχω nexus s με slim bean 3.2 build 2.2 Το θέμα μου είναι ότι μου τρώει πολύ μπαταρία Μετά απο 3ω κ 55λ με 21λ κλήσεις και 35λ οθόνη είμαι στο 60% επίσης εχω κ χρηση χάρτες στα στατιστικά μπαταρίας 14% μου λεει χρηση gps 41λ αλλα δεν ξέρω το λογο. Το είχα ανοίξει για 5 λεπτά το πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Υπάρχει καποια εφαρμογή που να κάνει καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας κλείνοντας κάποιες εφαρμογές? Πχ βλέπω πως τρέχουν αυτοματα καποιες εφαρμογές όπως το YouTube και διάφορες άλλες. Πως μπορώ να επιλέγω να τρέχουν μόνο καποιες βασικες εφαρμογές? Εχω nexus s με slim bean 3.2 build 2.2 Δες το greenify, είναι αυτό που ζητάς άλλα απαιτεί root..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 εμενα χτες αλλαξε!το κοκκινο κυκλακι με το t Μιλάω για το pro Κι εγώ για το Pro μιλάω. Αλλά σ' εμένα έχει σίγουρα αναβαθμιστεί από την προηγούμενη βδομάδα (για να μην επιμείνω για τις 2/1)! Όντως το θέμα με το 1ο αδιάβαστο post που γράψατε και οι υπόλοιποι ισχύει. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Κι εγώ για το Pro μιλάω. Αλλά σ' εμένα έχει σίγουρα αναβαθμιστεί από την προηγούμενη βδομάδα (για να μην επιμείνω για τις 2/1)! Κι εμένα το ίδιο κι από τότε έχει λάβει ήδη μία ακόμα αναβάθμιση. Το ίδιο συνέβει και στο τηλέφωνο αλλά και στο τάμπλετ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Δες το greenify, είναι αυτό που ζητάς άλλα απαιτεί root..;) Ευχαριστώ! Ρουταρισμενο το χω. Μερικές εφαρμογές δεν μου τις βρίσκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ευχαριστώ! Ρουταρισμενο το χω. Μερικές εφαρμογές δεν μου τις βρίσκει Για εφαρμογές συστήματος θέλει την donate έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ξέρουμε καμια εφαρμογη που με το που την πατας να άνοιξει να ανοίγει το wifi;; ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δεν θελω να είναι widget... https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.ne.neko.freewing.WiFiOnOff&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwifi+onoff+apk Χρησιμοποιώ καιρό τώρα αυτή και την έχω ορίσει με gesture στο Nova. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ρε παιδια για πειτε καμια εφαρμογη για cloud γιατι το μεν dropbox ειναι τελειο αλλα εχω μονο 3.75 γιγα και το δωρεαν google drive ειναι σπαστικο.ανεβαζω τρεςι μερες ενα μεγαλο αρχειο εχει πεσει τρεις φορες και το βασικο δεν εχει limit στο upload και δεν εχει και ενδειξη ποσο ακομα μενει!εστω στο περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ρε παιδια για πειτε καμια εφαρμογη για cloud γιατι το μεν dropbox ειναι τελειο αλλα εχω μονο 3.75 γιγα και το δωρεαν google drive ειναι σπαστικο.ανεβαζω τρεςι μερες ενα μεγαλο αρχειο εχει πεσει τρεις φορες και το βασικο δεν εχει limit στο upload και δεν εχει και ενδειξη ποσο ακομα μενει!εστω στο περιπου. To box τοχεις δοκιμασει; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) To box τοχεις δοκιμασει; εγω θελω να ανεβασω ενα αρχειο ,μια ταινια 5 γιγα δεν μπορω? το drive ποσο limit εχει ανα αρχειο? Edited January 9, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ρε παιδια για πειτε καμια εφαρμογη για cloud γιατι το μεν dropbox ειναι τελειο αλλα εχω μονο 3.75 γιγα και το δωρεαν google drive ειναι σπαστικο.ανεβαζω τρεςι μερες ενα μεγαλο αρχειο εχει πεσει τρεις φορες και το βασικο δεν εχει limit στο upload και δεν εχει και ενδειξη ποσο ακομα μενει!εστω στο περιπου. Copy https://www1.copy.com/home/ 15gb με την εγγραφή Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Copy https://www1.copy.com/home/ 15gb με την εγγραφή Βασικά δύο πράγματα με ενδιαφέρουν.να έχει μέσω ενός φακέλου που δημιουργείται στον υπολογιστή να μπορώ μετά που θα συγχρονιστει να το στείλω σε κάποιον που δεν θα έχει cloud και επίσης να μπορώ να ανεβάσω μεγάλα αρχεία 5 γιγα ας πούμε.Επίσης να έχει κόφτη στο upload όπως το Dropbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχω μια ερώτηση για αυτές τις εταιρείες cloud, λεπον έχω στο DB κάποια γίγα ελεύθερα και λήγει το περιθώριο που έχω μέχρι τον Αύγουστο, εάν λήξει θα μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου;ο υπόλοιπος χώρος θα πάρει χαμένος;τι ακριβώς γίνεται;θενξ Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχω μια ερώτηση για αυτές τις εταιρείες cloud, λεπον έχω στο DB κάποια γίγα ελεύθερα και λήγει το περιθώριο που έχω μέχρι τον Αύγουστο, εάν λήξει θα μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου;ο υπόλοιπος χώρος θα πάρει χαμένος;τι ακριβώς γίνεται;θενξ Έχω την εντύπωση ότι δε χάνεις τα αρχεία σου, αλλά δε μπορείς να ανεβάσεις άλλα. Αν τα σβήσεις τότε θα λειτουργούν πάλι όλα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Βασικά δύο πράγματα με ενδιαφέρουν.να έχει μέσω ενός φακέλου που δημιουργείται στον υπολογιστή να μπορώ μετά που θα συγχρονιστει να το στείλω σε κάποιον που δεν θα έχει cloud και επίσης να μπορώ να ανεβάσω μεγάλα αρχεία 5 γιγα ας πούμε.Επίσης να έχει κόφτη στο upload όπως το Dropbox. Στο dropbox μπορείς εάν έχεις rooted συσκευή να δοκιμάσεις ένα τρικ και να πάρεις 50gb για ένα έτος (αν ισχύει ακόμα). Αν διαβάσεις πιο πίσω έγραψα και εγώ και ένα άλλο ένα παλικάρι για ένα ρώσικο site που σου δίνει 1TB online χώρο για πάντα. Εγώ κατοχύρωσα καλού κακού 2 λογαριασμούς και έχω από χθες που ξεκίνησα να ανεβάζω προγράμματα, λογισμικά κάθε λογής για ώρα ανάγκης :-P Δεν είδα αν έχει κόφτη να σου πω την αλήθεια. @vrwmiaris θα είναι διαθέσιμα αλλά δεν θα μπορείς να ανεβάσεις ξανά κάτι μέχρι να φτάσεις στα gb του λογαριασμού σου (σου απάντησαν ήδη..). Edited January 9, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχω στο κινητό 2 3 εφαρμογές για sms .Όταν μου έρχεστε μήνυμα ενεργοποιούνται όλες και έχω το ίδιο μήνυμα και στις 3 Πώς γίνεται να βάλω μια σαν κύρια και οι άλλες απλά να υπάρχουν μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχω στο κινητό 2 3 εφαρμογές για sms .Όταν μου έρχεστε μήνυμα ενεργοποιούνται όλες και έχω το ίδιο μήνυμα και στις 3 Πώς γίνεται να βάλω μια σαν κύρια και οι άλλες απλά να υπάρχουν μέσα? Πηγαινε στις αλλες και απενεργοποιησε την ειδοποιηση νεων εισερχομενων. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Έχω μια ερώτηση για αυτές τις εταιρείες cloud, λεπον έχω στο DB κάποια γίγα ελεύθερα και λήγει το περιθώριο που έχω μέχρι τον Αύγουστο, εάν λήξει θα μπορώ να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου;ο υπόλοιπος χώρος θα πάρει χαμένος;τι ακριβώς γίνεται;θενξ Έχω την εντύπωση ότι δε χάνεις τα αρχεία σου, αλλά δε μπορείς να ανεβάσεις άλλα. Αν τα σβήσεις τότε θα λειτουργούν πάλι όλα κανονικά Λογικά θα σου στείλουν ένα email / notification / κάτι τέλος πάντων που θα λέει πως σε 15 μέρες (πχ) τελειώνει το bonus space των x gigabytes, παρακαλώ αδειάστε τον χώρο... Και εσύ πετάς τα παραπανίσια στα 50gb του box / copy / ότι άλλο έχεις και συνεχίζεις.... ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) περασα το copy καλο φαινεται με ρυθμισεις παρομοιες με το dropbox για limit του upload κλπ δεν μπορω να βρω ομως ποσο μεγαλο επιτρεπεται να ειναι το αρχειο που θα ανεβασω?δεν λεω τα 15 γιγα αποθηκευτικο αλλα ΕΝΑ αρχειο ποσο μεγαλο μπορει να ανεβει?μιλαω για μεσω της εφαρμογης για windows οχι μεσω browser που σε ολες τις παρομοιες εφαρμογες εχει limit. EDIT του βαζω στις ρυθμισεις upload limit στα 20kb/s ας πουμε δεν το κραταει ανεβαζει παλι με 80-90 kb/s Edited January 9, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts