patsalos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Αφού επιλέξεις το "Delivery Reports" από τα SMS retrieve settings, θα πας στο "Notification Settings" και από το "Send Notifications" θα επιλέξεις το τρίτο: "Notify when message is received". Μπράβο ρε φίλε, απο τότε που αγόρασα το κινητό παλεύω να βρώ ηχητική αναφορά και τίποτα. Να είσαι καλά, καληνύχτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Έχω πάρει μία καινούρια μπαταρία (την έχω ήδη 3 εβδομάδες) για το S3 mini και έχω ένα μικροπροβληματάκι. Πέφτει πολύ γρήγορα από το 100% στο 90% και μετά κρατάει αρκετά καλά. Θα βοηθούσε να έκανα ένα battery calibration και με ποιο πρόγραμμα; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Έχω πάρει μία καινούρια μπαταρία (την έχω ήδη 3 εβδομάδες) για το S3 mini και έχω ένα μικροπροβληματάκι. Πέφτει πολύ γρήγορα από το 100% στο 90% και μετά κρατάει αρκετά καλά. Θα βοηθούσε να έκανα ένα battery calibration και με ποιο πρόγραμμα; δεν κανουν απολυτως τιποτα Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μπορώ να συγχρονίσω να γίνεται αυτόματα upload των φωτογραφιών μου μέσω του ES Explorer στον λογαριασμό μου στο Dropbox; (Με παγωμένη ή απεγκατεστημένη την εφαρμογή Dropbox) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Αν θυμάμαι καλά μέσα από το Dropbox γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Μπορώ να συγχρονίσω να γίνεται αυτόματα upload των φωτογραφιών μου μέσω του ES Explorer στον λογαριασμό μου στο Dropbox; (Με παγωμένη ή απεγκατεστημένη την εφαρμογή Dropbox) Ευχαριστώ. Μπορεις να βαλεις αυτο Dropsync (Dropbox Autosync), που ειναι ελαφρυ και πολυ καλο! Η δωρεαν εκδοση εχει περιορισμο στον ενα φακελο. Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 @xapos, xsol Ευχαριστώ, αλλά έλεγα μήπως το ίδιο το ES κάνει αυτή τη δουλειά, για να μην τρέχει και το DB στο παρασκήνιο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 @xapos, xsol Ευχαριστώ, αλλά έλεγα μήπως το ίδιο το ES κάνει αυτή τη δουλειά, για να μην τρέχει και το DB στο παρασκήνιο! :) Απο τον ES κατευθειαν δεν εχω βρει να γινεται αλλα το dropsync δε χρειαζεται το dropbox για να λειτουργησει και αφου ειναι πιο ελαφρυ θα γλιτωσεις χωρο/ραμ σε σχεση με το dropbox. Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Για εγγραφή βίντεο ότι δείχνει η οθόνη ποια εφαρμογή προτείνετε αλλά οταν παίζω το βίντεο να φαίνεται ΌΡΘΙΑ όχι οριζόντια! Τώρα έχω το scr αλλά μετά στον υπολογιστή φαίνεται οριζόντια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Απορια. To Gravity Box https://play.google.com/store/apps/details?id=air.GravityBox&hl=el μπορει καποιος να μου πει τη κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Απορια. To Gravity Box https://play.google.com/store/apps/details?id=air.GravityBox&hl=el μπορει καποιος να μου πει τη κανει? μάλλον για αυτό το gravity box μιλάς στο link που σου έδωσα γράφει τα πάντα για το τι κάνει αλλά και το τι χρειάζεται για να "τρέξει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsak77 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλή χρονιά σε όλους. Έχει κανείς δοκιμάσει αυτό τον οδηγό root ( https://play.google.com/store/apps/details?id=de.msg.howtorootyourdevice) ; Είναι αξιόπιστος; Έχω το nexus 5 και ήθελα έναν οδηγό όσο γίνεται ποιο απλό και αυτοματοποιημένο. Ευχαριστώ εξ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλή χρονιά σε όλους. Έχει κανείς δοκιμάσει αυτό τον οδηγό root ( https://play.google.com/store/apps/details?id=de.msg.howtorootyourdevice) ; Είναι αξιόπιστος; Έχω το nexus 5 και ήθελα έναν οδηγό όσο γίνεται ποιο απλό και αυτοματοποιημένο. Ευχαριστώ εξ των προτέρων. Το πιό απλό tool είναι μάλλον το NRT. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517778 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλή χρονιά σε όλους. Έχει κανείς δοκιμάσει αυτό τον οδηγό root ( https://play.google.com/store/apps/details?id=de.msg.howtorootyourdevice) ; Είναι αξιόπιστος; Έχω το nexus 5 και ήθελα έναν οδηγό όσο γίνεται ποιο απλό και αυτοματοποιημένο. Ευχαριστώ εξ των προτέρων. Έχεις Nexus, γιατί να ασχοληθείς με εφαρμογές από το Market όταν μπορείς να κάνεις τα πάντα με τα toolkit που υπάρχουν; Όπως σου έγραψε και ο Razkal ένα από αυτά που κυκλοφορούν είναι του Wug. Ένα άλλο είναι του mskip (το δικό του toolkit είχα χρησιμοποιήσει εγώ για το δικό μου Nexus 4). Και τα δυο πιστεύω μια χαρά θα δουλεύουν, αλλά για το ποιο είναι το καλύτερό/πιο εύχρηστο , ρώτησε στο thread του Nexus 5. Σίγουρα θα σου απαντήσουν τα παιδιά εκεί μέσα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Παιδιά καμιά καλή εφαρμογή στην οποία να «κρατάω» τα έξοδα μου; Και ως 16χρονος εννοείτε πως δεν θέλω να λέει για πετρέλαια, ρεύματα και τέτοια :-P Ούτε λογαριασμούς. Απλά ας πούμε να έχω κάπου πόσα ξοδεύω σε βόλτες με την παρέα ή κάνα παιχνιδάκι.. Τέτοια πράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Έχεις Nexus, γιατί να ασχοληθείς με εφαρμογές από το Market όταν μπορείς να κάνεις τα πάντα με τα toolkit που υπάρχουν; Όπως σου έγραψε και ο Razkal ένα από αυτά που κυκλοφορούν είναι του Wug. Ένα άλλο είναι του mskip (το δικό του toolkit είχα χρησιμοποιήσει εγώ για το δικό μου Nexus 4). Και τα δυο πιστεύω μια χαρά θα δουλεύουν, αλλά για το ποιο είναι το καλύτερό/πιο εύχρηστο , ρώτησε στο thread του Nexus 5. Σίγουρα θα σου απαντήσουν τα παιδιά εκεί μέσα. Αν και είμαστε off-topic, σε 2 Nexus 5 έκανα root με του wug, στο ένα πέρασα cwm στο άλλο twrp και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το πιό απλό tool είναι μάλλον το NRT. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517778 Στην μια ψήφος στο nrt από μένα, ότι πιο εύκολο και σίγουρο για nexus πιστεύω.. και με δυνατότητα επαναφοράς.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ποια θεωρείται την πιο αξιόπιστη εφαρμογή για την εύρεση του τηλεφώνου σε περίπτωση απώλειας; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Ποια θεωρείται την πιο αξιόπιστη εφαρμογή για την εύρεση του τηλεφώνου σε περίπτωση απώλειας; Plaisio :lol: Ας σοβαρευτούμε. Εγώ χρησιμοποιώ το androidlost με πολλά χαρακτηριστικά όπως sms, φωτογραφία από μπροστινή κάμερα, location της συσκευής, και full wipe. Edited January 4, 2014 by yiangoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Ποια θεωρείται την πιο αξιόπιστη εφαρμογή για την εύρεση του τηλεφώνου σε περίπτωση απώλειας; Αν μου πεις έστω και έναν που βρήκε το κινητό του από τις "αξιόπιστες" αυτές εφαρμογές θα πετάξω την σκούφια μου... Το μόνο καλό είναι ότι μπορείς να διαγραψεις τα πάντα εξ αποστάσεως... Αυτό εμένα ποσος Μ ενδιαφέρει... Αν χάσω το κινητό... Τέλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Παίδες για τέτοια θέματα με Androidlost, Cerberus κλπ υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για συζήτηση. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Αν μου πεις έστω και έναν που βρήκε το κινητό του από τις "αξιόπιστες" αυτές εφαρμογές θα πετάξω την σκούφια μου... Το μόνο καλό είναι ότι μπορείς να διαγραψεις τα πάντα εξ αποστάσεως... Αυτό εμένα ποσος Μ ενδιαφέρει... Αν χάσω το κινητό... Τέλος... Ούτε εγώ έχω εγκαταστήσει ποτέ τέτοια εφαρμογή όπως επίσης και δεν περιμένω να βρουν μια συσκευή όταν γίνει το κακό, αυτό με τα wipes όμως ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούμε αφού οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πολλά πράγματα στις συσκευές μας (λογαριασμούς σε sites, emails, αριθμοί πιστωτικών καρτών, κάρτες sim..) που σίγουρα δεν θα θέλαμε να βρεθούν σε λάθος χέρια..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Ούτε εγώ έχω εγκαταστήσει ποτέ τέτοια εφαρμογή όπως επίσης και δεν περιμένω να βρουν μια συσκευή όταν γίνει το κακό, αυτό με τα wipes όμως ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούμε αφού οι περισσότεροι από εμάς έχουμε πολλά πράγματα στις συσκευές μας (λογαριασμούς σε sites, emails, αριθμοί πιστωτικών καρτών, κάρτες sim..) που σίγουρα δεν θα θέλαμε να βρεθούν σε λάθος χέρια..;) Το έχω ψάξει αρκετά το θέμα και με σιγουριά μπορώ να πω πως αν το κινητό το βρει κάποιος που δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει, δεν ξέρει γενικά από ροοτ και καστομ ρομ, από hart ρισετ κτλ, το κινητό μπορείς να το εντοπίσεις και ας βάλει ο άλλος άλλη κάρτα μέσα. Τώρα αν το βρει κάποιος ο οποίος διαβάζει το my phone το ξεχνάς το κινητό. Από την άλλη θα πω και την άλλη εμπειρία μου. Είχα κινητό και του είχα περάσει το cerberus. Κάποια στιγμή το πούλησα στον αδερφό μου. Όταν έβαλε την δική του κάρτα ξεκίνησε το cerberus και μου έστελνε πληροφορίες που είναι το κινητό. Του έβγαλα το cerberus (το είχα κλειδωμένο να μην γίνεται απεγκατάσταση χωρίς κωδικό) και σταμάτησε να μου έρχεται πληροφορία για το που είναι το κινητό. Στη συνέχεια άλλαξε αρκετές ρομ και του είπα να το περάσει το cerberus μην του φανεί χρήσιμο. Με το που το έβαλε και πριν κάνει καν login στο πρόγραμμα αυτόματα μου ήρθε μήνυμα που είναι το κινητό. Το συμπέρασμα μου είναι πως ας περάσει ότι θέλει ο άλλος στο κινητό, και όποια ρομ θέλει, (ο αδερφός μου είχε βάλει cm) αν κάνει το λάθος και περάσει το cerberus με το που θα βρεθεί ίντερνετ θα σου έλθουν σχετικές πληροφορίες για το κινητό. Edited January 4, 2014 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το έχω ψάξει αρκετά το θέμα και με σιγουριά μπορώ να πω πως.... Άλλος ένας λόγος λοιπόν να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πόσο χρήσιμη μπορεί να φανεί μια τέτοια εφαρμογή τελικά..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Δουλεύει κάποιος το mobile counter pro? Θέλω την γνώμη του Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts