Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από ότι φαίνεται αν επιλέξω tethering μέσω usb χρησιμοποιεί το wifi και όχι τα data ... Ελπίζω να γίνεται αυτό ακόμη και όταν είναι ενεργοποιημένα τα data ..

Κάνει tethering τη σύνδεσή σου.

Αν εκείνη τη στιγμή παίρνεις από data, αυτή θα κάνει.

Όσο παίρνεις από wifi, θα κάνει το wifi.

Εγώ ακόμη δεν έχω δει την αναβάθμιση για το facebook messenger.

Όσοι έχετε πρόβλημα με ram και wakelocks, δοκιμάστε με την επί πληρωμή έκδοση του greenify και ακολουθήστε τις οδηγίες. Θα λαμβάνετε μηνύματα όταν σας στέλνουν, χωρίς να χρειάζεται να τρέχει η εφαρμογή συνέχεια.

Τι είναι τα wakelocks ??

:ninja:

Η διεργασίες που "ξυπνούν" την.συσκευή και καταναλώνουν ραμ σε κατάσταση αναμονής

Την εκανα και εγω την ενημέρωση. Για να δούμε.

Ui ios7 μου φαίνεται και εχει επιλογή να ωγεις offline. Μια χαρα ειναι

Edited by tpal
Θοδωρής

Η διεργασίες που "ξυπνούν" την.συσκευή και καταναλώνουν ραμ σε κατάσταση αναμονής

Την εκανα και εγω την ενημέρωση. Για να δούμε.

Ui ios7 μου φαίνεται και εχει επιλογή να ωγεις offline. Μια χαρα ειναι

Το είπες λίγο επιστημονικά !! χαχα

και πως το καταλαβαίνουμε αυτό ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεν εχεις προβληματα με υψηλη καταναλωση μπαταριας, τοτε δεν το εχεις.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Κάποιες εφαρμογές ξυπνούν τη συσκευή σε κατάσταση κλειστής οθόνης ,αναμονής δηλαδή και καταναλώνοντας ραμ τρώνε.μπαταρία χωρίς να.πειράζεις εσυ το τηλέφωνο. Οπως είπε και ο.φίλος αν δεν έχεις προβλήματα με μπαταρία ολα καλα. αν σου παρουσιαστεί βάζεις το betterbatterystats απο xda ή το.wakelock detector απο playstote και το ψάχνεις Καλημέρα παιδια δεν ειπα

Edited by tpal
Θοδωρής

Από wakelocks δεν βρήκα πρόβλημα... (από το wakelock detector)

Είναι επιτέλους μια σωστή εφαρμογή!

ζηταει κινητο τηλεφωνο..

γινεται να χρησιμοποιησω τη νεα εκδοση χωρις να δωσω το νουμερο μου στο FB?

un/reinstall :) το εκανε σε μενα και λυθηκε μονο με update

Εγώ που χρησιμοποιώ ΜΧ Player έχω αυτή για υπότιτλους και είναι μια χαρά.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.guenmat.android.subtitles

Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Εκανα απεγκατασταση/εγκατασταση του bs player και κατεβασα και την εφαρμογη για υποτιτλους. Ενταξει,δεν θα τους βρισκουμε και ολους απο τις εφαρμογες,θελει και λιγη χειροκινητη δουλεια! :-)

Τουλαχιστον,ελπιζω να γλυτωσω απο αρκετο ψαξιμο. Μερσι!

Ρε παιδιά τι πρέπει να ρυθμίσω στο greenify, στις εφαρμογές που έχω κάνει hibernate να ξυπνούν όταν υπάρχει ειδοποίηση;

ΥΓ :Έχω εγκαταστήσει και το xposed installer και το xblast tools, μήπως θέλει κάνα πείραγμα εκεί πέρα;

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Ρε παιδιά τι πρέπει να ρυθμίσω στο greenify, στις εφαρμογές που έχω κάνει hibernate να ξυπνούν όταν υπάρχει ειδοποίηση;

ΥΓ :Έχω εγκαταστήσει και το xposed installer και το xblast tools, μήπως θέλει κάνα πείραγμα εκεί πέρα;

δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση...οταν κατι γινεται hybernate γινεται εξ ολοκληρου,κ για να παρεις την ειδοποιηση πρεπει ν ανοιξεις την εκαστοτε εφαρμογη,πχ αν κανεις hybernate το whatsapp θα παρεις ειδοποιηση μονο οταν το ανοιξεις.....

Έχεις τη donation έκδοση;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση...οταν κατι γινεται hybernate γινεται εξ ολοκληρου,κ για να παρεις την ειδοποιηση πρεπει ν ανοιξεις την εκαστοτε εφαρμογη,πχ αν κανεις hybernate το whatsapp θα παρεις ειδοποιηση μονο οταν το ανοιξεις.....

Δεν είναι έτσι.Στην donate έκδοση γίνεται.

Δεν είναι έτσι.Στην donate έκδοση γίνεται.

ναι ε?για να ψαξω να την βρω τοτε την donation γιατι αν ειναι ετσι θα μου λυσει κ μενα τα χερια,ευχαριστω

I

Και βέβαια δεν είναι έτσι αγοράζεις και το γκρενιφι και μετά έχει επιλογή αν κάποια εφαρμογή θέλει ενημέρωση από ίντερνετ η πχ το viber όταν σου έρθει μνμ την ενεργοποιεί γιαυτό είναι η καλύτερη εφαρμογή χαχα

http://img.tapatalk.com/d/13/11/14/e7ety2e3.jpg

Με το τελευταίο ταπαταλκ δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα στο φόρουμ για πείτε το κάνει και σε εσάς είναι θέμα έκδοσης να βάλω την προηγούμενη η άλλαξε κάτι στο φόρουμ;;;

Ξαναπέρασα την προηγούμενη έκδοση 4.22 και όπως βλέπετε έβαλα κανονικά εικόνα....

Edited by araditsas

Τι παιζει με το νεο messenger facebook?στελνω μεσα απο την εφαρμογη μηνυμα σε ενα φιλο που εχει μονο facebook και χωρις να χει δηλωσει κινητο και το μηνυμα του παει στο κινητο του!τι παιχτηκε?και ποιος χρεωνεται??
Δημήτρης

I

Και βέβαια δεν είναι έτσι αγοράζεις και το γκρενιφι και μετά έχει επιλογή αν κάποια εφαρμογή θέλει ενημέρωση από ίντερνετ η πχ το viber όταν σου έρθει μνμ την ενεργοποιεί γιαυτό είναι η καλύτερη εφαρμογή χαχα

Με το τελευταίο ταπαταλκ δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα στο φόρουμ για πείτε το κάνει και σε εσάς είναι θέμα έκδοσης να βάλω την προηγούμενη η άλλαξε κάτι στο φόρουμ;;;

Ξαναπέρασα την προηγούμενη έκδοση 4.22 και όπως βλέπετε έβαλα κανονικά εικόνα....

Την πληρωμένη έκδοση έχω για να το κοιτάξω και έκανα την ερώτηση γιατί όντως κάπου είχα διαβάσει ότι γίνεται σε ευχαριστώ

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

I

Ναι αλλα ξεχνατε να αναφερετε πως χρειαζεται και το xposed framework για να δουλεψουν τα πειραματικα χαρακτηριστικα και δεν φτανει μονο η donate εκδοση.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Λοιπόν ωραία η νέα έκδοση messenger αλλά έχει ήχους για τα πάντα. Ήχο όταν στέλνεις, ήχο για Όταν το διαβάζει ο άλλος ήχο όταν σου έρχεται. Ότι να ναι. Σπαστικό
Θοδωρής

Λοιπόν ωραία η νέα έκδοση messenger αλλά έχει ήχους για τα πάντα. Ήχο όταν στέλνεις, ήχο για Όταν το διαβάζει ο άλλος ήχο όταν σου έρχεται. Ότι να ναι. Σπαστικό

Και σκέψου ότι όσο ήταν beta οι ήχοι δεν κόβονταν... Μου είχε σπάσει τα νεύρα όσο την δοκίμαζα. Ευτυχώς στην τελική μπορείς να τους απενεργοποιήσεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Και σκέψου ότι όσο ήταν beta οι ήχοι δεν κόβονταν... Μου είχε σπάσει τα νεύρα όσο την δοκίμαζα. Ευτυχώς στην τελική μπορείς να τους απενεργοποιήσεις..

Ναι αλλά πως θα ακούω αν έρχεται μήνυμα? Επίσης μου σπάει τα νεύρα ότι είναι ios 7 το ui...είμαι σπαστικος το ξέρω

Θοδωρής

Τι παιζει με το νεο messenger facebook?στελνω μεσα απο την εφαρμογη μηνυμα σε ενα φιλο που εχει μονο facebook και χωρις να χει δηλωσει κινητο και το μηνυμα του παει στο κινητο του!τι παιχτηκε?και ποιος χρεωνεται??

Αν χρεώθηκε κάποιος, αυτός θα είσαι εσύ. Ρωτάει η εφαρμογή στην αρχή αν θες να κάνει συγχρονισμό των επαφών σου, από εκεί λογικά βρήκε τον αριθμό του φίλου σου.

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Αν χρεώθηκε κάποιος, αυτός θα είσαι εσύ. Ρωτάει η εφαρμογή στην αρχή αν θες να κάνει συγχρονισμό των επαφών σου, από εκεί λογικά βρήκε τον αριθμό του φίλου σου.

Ναι αλλά εγώ πατησα όχι.μάλιστα στις ρυθμίσεις φαίνεται οτι δεν έχω κάνει. Κ πως να με χρεώνει αφού Στέλνω μεσώ νετ;είναι μλκ μεγάλη αν ισχύει αυτό.

Δημήτρης

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II