Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλος ένας νέος χρήστης του BBM

Δεν ανταλλαζουμε Pin λεω γω να κραζουμε οσους δεν το εχουν?:p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Σε όσους δεν έχει έρθει το mail και έχετε πολλές ώρες από την ενεργοποίηση δοκιμάστε να ξανανοίξετε την εφαρμογή και να δώσετε το mail στην πρώτη οθόνη που το ζητάει.

Εγώ το έβαλα χθες το βράδυ και σήμερα πριν λίγες ώρες δεν είχε έρθει το mail και δοκίμασα και με άφησε να κάνω δημιουργία ID κανονικά. Mail ακόμα να έρθει.

Φαίνεται ωραίος και εκτιμώ τα μάλα ότι λειτουργεί με pin κι όχι με τον αριθμό. Τώρα είμαι στην προσπάθεια να πείσω φίλους να το περάσουν γιατί δεν έχω ούτε έναν για να το δοκιμάσω!! Αν προωθηθεί πιστεύω θα πάει πολύ καλά. Κι αν επιταχύνουν λίγο και τη διαδικασία..!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Μερικές σελίδες πιο πάνω είχα αναφέρει τις διαφορές του bbm με τους άλλους messenger, απλά και μόνο που δεν χρειάζεται τηλεφωνικό αριθμό, τον κάνει και πιο ασφαλές σαν χρήση, εγώ λόγω BlackBerry είχα ήδη ID και έτσι τον απολαμβάνω από τώρα και έχουμε και ένα γκρουπ... Αυτά
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Εγώ από την άλλη δεν θεωρώ σημαντικό λόγο ασφαλείας ότι δεν βλέπει τις επαφές μου. Πρώτον δεν έχω κάτι να φοβηθώ, γιατί δεν έχω φίλο κάποιον κακοποιό και δεύτερον έχω ήδη κάνει γνωστές τις επαφές μου στην google. Ο λόγος που έχω ήδη απορρίψει το bbm είναι ότι δεν δέχεται τις ειδοποιήσεις μέσω gcm. Όσοι χρησιμοποιούν την donate έκδοση του greenify με καταλαβαίνουν.

Εγώ δεν καταλαβαίνω, χρησιμοποιώ την έκδοση που λες

Εγώ δεν καταλαβαίνω, χρησιμοποιώ την έκδοση που λες

Εάν το κάνεις Greenify, δεν θα ξυπνήσει από μόνο του σε περίπτωση που έχεις μήνυμα όπως ισχύει με το whatsapp.

Ήμουν έτοιμος να το περάσω μέχρι που διάβασα αυτό :-P

Εάν το κάνεις Greenify, δεν θα ξυπνήσει από μόνο του σε περίπτωση που έχεις μήνυμα όπως ισχύει με το whatsapp.

Ήμουν έτοιμος να το περάσω μέχρι που διάβασα αυτό :-P

Εμένα γιατί δεν ξυπναγε το what's app με το greenify; Και το συγκεκριμένο δεν το κάνω hibernate οπότε δεν με νοιάζει.

Το pin μου είναι 7C1ECD42 Οποιος θέλει να με κάνει add να τον βάλω και σε ένα γκρουπ που είμαστε με κάποια παιδιά.

Εμένα γιατί δεν ξυπναγε το what's app με το greenify; Και το συγκεκριμένο δεν το κάνω hibernate οπότε δεν με νοιάζει.

Το pin μου είναι 7C1ECD42 Οποιος θέλει να με κάνει add να τον βάλω και σε ένα γκρουπ που είμαστε με κάποια παιδιά.

Έμφραγμα πάντως σε λιγότερο από 24 ώρες μου ήρθε το pin από την ώρα που πρωτοέβαλα το μέιλ για την δημιουργία του λογαριασμού...

εχεις την donate εκδοση του greenify?

Έμφραγμα πάντως σε λιγότερο από 24 ώρες μου ήρθε το pin από την ώρα που πρωτοέβαλα το μέιλ για την δημιουργία του λογαριασμού...

Εμένα μου ήρθε σε 4-5 λεπτά... Θα έχω κάποιο βύσμα στην RIM και δεν το γνωρίζω :lol:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

εχεις την donate εκδοση του greenify?

Ναι φίλε μου

Με έπεισες με το γκρουπ, θα σε κάνω add μόλις ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου!

Τι καλύτερο από το Skype έχει το ΒΒΜ?

Δεν νομίζω ότι είναι κάπου καλύτερο από όσα υπάρχουν και με ΜΕΓΆΛΟ μειονέκτημα ότι δεν υποστηρίζει παλαιότερες εκδόσεις.

Ψιλοπατατα θα το έλεγα. Πολύς ντόρος για μια μέση εφαρμογή.

Οι βιντεοκλησεις τι λένε;

Έχεις εγκαταστήσει το xposed framework?

Να ρωτησω κατι βρε παιδια, χρησιμοποιώ το tapatalk 4.2 μετα το update μου βγαζει μήνυμα 'απετυχε η συνδεση στο forum, πσρακαλώ ελεγχτε με το διαχ.του forum αν το προβλημα παραμενει' οταν παω να συνδεθω στο myphone.Στη συνεχεια ομως μου το εμφανιζει κανονικα το forum.Ξερει κανεις κατι για αυτό.Εχω κανει εγω κατι λαθος;

Να ρωτησω κατι βρε παιδια, χρησιμοποιώ το tapatalk 4.2 μετα το update μου βγαζει μήνυμα 'απετυχε η συνδεση στο forum, πσρακαλώ ελεγχτε με το διαχ.του forum αν το προβλημα παραμενει' οταν παω να συνδεθω στο myphone.Στη συνεχεια ομως μου το εμφανιζει κανονικα το forum.Ξερει κανεις κατι για αυτό.Εχω κανει εγω κατι λαθος;

έχει σταματήσει προ πολλού το site να υποστηρίζει την εφαρμογή και για αυτό τον λόγο δεν εχεις και ειδοποιήσεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπερα.Στη δωρεαν εκδοση του greenify δεν μου ερχονται ειδοποιησεις οταν καποιος μου στειλει μηνυμα στο viber..Κατι αλλο στην εφαρμογη που αλλαζουμε τις συχνοτητες του επεξεργαστη ποιες ειναι οι τιμες που πρεπει να βαλουμε και τι αλλες ρυθμισεις?Εχει π.χ κατι που λεει hybrid,ondemand και αλλα..τι βαζουμε?

Καλησπερα.Στη δωρεαν εκδοση του greenify δεν μου ερχονται ειδοποιησεις οταν καποιος μου στειλει μηνυμα στο viber..Κατι αλλο στην εφαρμογη που αλλαζουμε τις συχνοτητες του επεξεργαστη ποιες ειναι οι τιμες που πρεπει να βαλουμε και τι αλλες ρυθμισεις?Εχει π.χ κατι που λεει hybrid,ondemand και αλλα..τι βαζουμε?

Αν έχεις κάνει το viber hybernate λογικό να μη σου έρχονται τα μηνύματα. Αυτός είναι ο λόγος που βάζεις το greenify.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Εμένα πάντως σε δύο απόπειρες να βάλω το free greenify την μια μου έκανε δύο φορές επανεκκίνηση το κινητό και την άλλη σε ανύποπτο χρόνο κόλλησε το κινητό όταν πήγα να ανοίξω την κάμερα και μόνο όταν έβγαλα την μπαταρία δούλεψε το κινητό.

Ναι εχεις δικιο απλα ειχα διαβασει καπου οτι εχει τη δυνατοτητα οταν καποιος σου στειλει μηνυμα στο viber να το ξυπναει αυτοματα..Μαλλον δεν ισχυει :(

Ναι εχεις δικιο απλα ειχα διαβασει καπου οτι εχει τη δυνατοτητα οταν καποιος σου στειλει μηνυμα στο viber να το ξυπναει αυτοματα..Μαλλον δεν ισχυει :(

Ισχύει απλά στην donate έκδοση.Διάβασε πώς γίνεται στο μάρκετ.

Στη donate ισχυει?Τοτε ειναι πολυ καλο..Μεχρι τωρα δεν εχω αγορασει εφαρμογη αλλα αν το κανει αυτο νομιζω αξιζει..Με 512 ram που εχει η συσκευη μου ειναι πολυτιμο!!

Επειδή εγώ έχω πολύ ραμ κλείνοντας πχ το Facebook γλυτωνω μπαταρία ή μπα;

Τι σχεση εχει η μπαταρια με τη Ram;

Το οτι υπαρχει το Fb απο πισω δεν σημαινει οτι τρωει μπαταρια.

Ram ναι, αλλα αφου εχεις πολυ δεν σε ενδιαφερει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Τι σχεση εχει η μπαταρια με τη Ram;

Το οτι υπαρχει το Fb απο πισω δεν σημαινει οτι τρωει μπαταρια.

Ram ναι, αλλα αφου εχεις πολυ δεν σε ενδιαφερει.

Αν τρέχει το facebook από πίσω δεν καταναλώνει εκτός από ραμ και μπαταρία;

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II