Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το εχω δοκιμάσει και φοβάμαι μην κανω καμιά πατάτα

οχι ρε τι πατατα

συγκεκριμενα πραγματα

επανεκκινηση στo custom recovery

πηγαινεις για backup

αφηνεις να κανει τη δουλεια του

και μετα επιλεγεις επανεκκινηση

απλα

σημειωση:υποθετω εχεις custom recovery εγκατεστημενο

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

οχι ρε τι πατατα

συγκεκριμενα πραγματα

επανεκκινηση στo custom recovery

πηγαινεις για backup

αφηνεις να κανει τη δουλεια του

και μετα επιλεγεις επανεκκινηση

απλα

σημειωση:υποθετω εχεις custom recovery εγκατεστημενο

Νομίζω πως ναι. Τελος πάντων. Το έκανα με το titanium τώρα. Ευχαριστώ πολύ πάντως

Θοδωρής

Στο tapatalk 4 στο widget για τα topics όταν πατάς πάνω σε ένα topic δεν ανοίγει την εφαρμογή στο συγκεκριμένο topic?

Στο tapatalk 4 στο widget για τα topics όταν πατάς πάνω σε ένα topic δεν ανοίγει την εφαρμογή στο συγκεκριμένο topic?

Έλα ντε.....

Πως μπορω με το titanium να περνω backup και τις αρχικες οθονες και τους φακελους που εχω τις εφαρμογες?

Ρε παιδια τι γινεται τελικα με την εφαρμογη youtube φτιαχνει το ενα χαλαει το αλλο....

Ενω εφτιαξε για μερικα κινητα το θεμα που στην οριζοντια θεση δεν ειχε τη μπαρα πλοηγησης τωρα χαλασε το οτι ειχα συνδεθει στο λογαριασμο(Μειλ που ειχα και στο κινητο) για να εχω καποια καναλια κ.τ.λ. και τωρα απλα δεν μπορει να συνδεθει και μου βγαζει αν παταω πανω αριστερα συνεχεια την επιλογη "επαναληψη" με αποτελεσμα να ΜΗΝ κανει κατι οσες φορες και να το πατησεις.

Τα ίδια και εδώ

Κανενας αλλος εχει το ιδιο θεμα μετα την τελευταια αναβαθμηση της εφαρμογης youtube?

Κανενας αλλος εχει το ιδιο θεμα μετα την τελευταια αναβαθμηση της εφαρμογης youtube?

Και σε μενα το ιδιο....

Παιδια πως γινεται να στειλουμε μυνημα στους δημιουργους καθε android app ΧΩΡΙΣ να μπεις στο google +???

Μία από τα ίδια κι εγώ:mad: Τελικά όλο εκπλήξεις είναι αυτές οι ενημερώσεις των εφαρμογών!

Ας ελπίσουμε να διορθωθεί σύντομα.

Κανενα θεμα εγω με αναβαθμιση youtube.και μπαρα πλοηγησης βιντεο και κανονικα log in

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα Samsung Galalaxy S3 - I9300 με android 4.1.2 (root).

Του έχω για διαχείριση μπαταρίας 3 εφαρμογές :

- το Battery Doctor

- το GO Power Master PRO

- το Mobile Care.

Η ερώτησή μου είναι

1. κάνω καλά που έχω να τρέχουν και οι 3 αυτές εφαρμογές ή μήπως θα πρέπει να αφήσω μόνο 1 από τις 3 και να κάνω unistall τις άλλες 2?

2. επηρεάζεται η απόδοση της μπαταρίας και από τις 3 ή θα έχω καλύτερη απόδοση αν αφήσω 1 από τις 3?

3. ποιά από τις 3 παραπάνω προτιμάτε?

Ευχαριστώ.

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Η λογική λέει ότι χρησιμοποιείς 1 και καλή εφαρμογή. Σε γενικές γραμμές όλες την ίδια δουλειά κάνουν. Δες και κρίνε εσύ ανάλογα τις ανάγκες σου ποια σε καλύπτει.

Έχει παρατηρήσει κανείς στο aquamail όταν πατάς το τίτλο ενός μηνύματος εκεί στην λίστα στο inbox να κρασαρει η εφαρμογή ; μιλήσω για android 4.2.1 το ψάχνουμε με τον developer και άκρη δεν βγάζουμε...

Έχει παρατηρήσει κανείς στο aquamail όταν πατάς το τίτλο ενός μηνύματος εκεί στην λίστα στο inbox να κρασαρει η εφαρμογή ; μιλήσω για android 4.2.1 το ψάχνουμε με τον developer και άκρη δεν βγάζουμε...

Δοκίμασες και άλλες εκδόσεις? Πιο παλιές?

μάλλον να γίνω πιο συγκεκριμένος... αν τρέχουν και οι 3 ταυτόχρονα υπάρχει θέμα στην απόδοση του κινητού?

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

Δοκίμασες και άλλες εκδόσεις? Πιο παλιές?

Να σου πω την μαύρη αλήθεια, όχι γιατί ο προγραμματιστής μου λέει ότι είναι σφάλμα του android όχι της εφαρμογής!

Εγω παλι πιστευω οτι ειναι σαν τα Antivirus στον υπολογιστη 1 απο τα 3 θα δουλευει απλα πρεπει να βρεις ποιο κανει την καλυτερη δουλεια :P

Παιδια παντα για την εφαρμογη youtube ξαφνικα τωρα χωρις καποιο update εφτιαξε και το log in.

Δεν ξερω αν ειναι προσωρινο ή τυχαιο αλλα προς το παρον εφτιαξε.

Αλλα εχω αλλο θεμα ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ YOUTUBE σας εχει τυχει ενω εχετε συνδρομη σε καποια αλφα καναλια ξαφνικα ΧΩΡΙΣ να τα εχει προσθεσει εσεις να σας εμφανιζωνται και αλλα καναλια στις συνδρομες καναλιων που ειχατε?

μάλλον να γίνω πιο συγκεκριμένος... αν τρέχουν και οι 3 ταυτόχρονα υπάρχει θέμα στην απόδοση του κινητού?

Φυσικά. Διότι και τα 3 σου καταναλώνουν μπαταρία, και μπορεί πάνω κάτω να κάνουν τα ίδια πράγματα. Είναι σαν να θες να αδυνατίσεις γρήγορα και να τρως 3 δίαιτες ταυτόχρονα. Μπορείς να αδυνατίσεις έτσι;

Μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποιο καλό email reader γιατί άκουσα καλά λόγια όσα το K9 άλλα το θεωρώ πραγματικά τραγικό με το πόσες πολύ λεπτομέρειες πρέπει να ρυθμίσεις για να συγχρονιστεί με τους λογαριασμούς του Yahoo, Hotmail και gmail και στο τέλος ποτέ δεν το καταφέρνει...

Εγώ μετά από αρκετούς, κατέληξα στον maildroid. Δοκίμασε τον.... Αξίζει

Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι άχρηστες από το android 2.3 και μετά

Αν θες εφαρμογή που να κάνει δουλειά χρησιμοποίησε το greenify

Παιδιά Καλημέρα. Έχω πρόβλημα με το boat browser και κυρίως με την υποστήριξη του flash player και συγκεκριμένα όλο αυτό το καιρό και μέχρι την έκδοση 6.0 μου έπαιζε όλα τα sait με φλας όπως το ant1 live η κάποιες σειρές - επεισόδια από το mega προχτές λοιπόν το κάνω αναβάθμιση στη έκδοση 6.1 και πάω να δω π. χ live ant1 η σειρά του mega κολλάεικαι με ππετάει έξω από την εφαρμογή.. Ξαναβάζω την προηγούμενη 6.0 αλλά κρασαρει και εννοείται ότι έχω την επιλογή στης ρυθμίσεις πάντα εμφάνιση όπως ήταν πριν και μου δουλευε . Ξέρετε γιατ ίτο κάνει αυτό και πως θα το φτιάξω γιατί έχω πρόβλημα ??? I Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II