eltsele Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Από κατανάλωση ram πώς πάνε τέτοιου είδους εφαρμογές; Το Cerberus δεν με απασχόλησε ποτέ από πλευράς μνήμης. Ποτέ δεν το είδα ψηλά σε δέσμευση RAM. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Βλάση και το Cerberus είναι πολύ καλό. Έχει όλες τις απαραίτητες επιλογές και όσες φορές δοκίμασα tracking δεν δούλεψε σωστά. Βέβαια αν υπήρχε τότε το Device Manager πιθανόν να είχα μόνο αυτό. Η άποψή μου είναι πως σε περίπτωση που σε κλέψουν το σημαντικότερο είναι να σβήσεις τα δεδομένα σου. Γιατί να πάρεις στο κατόπι τον κλέφτη με κανένα δίκανο είναι κομμάτι δύσκολο!!:-P Μπα μη το λες για το δίκανο, καθόλου δύσκολο:lol::lol::p Αφού δεν δούλεψε καλά ρε συ Ελένη γιατί μου το προτείνεις το Cerberus;;;:lol::lol: Μάλλον λάθος από βιαστικό γράψιμο να υποθέσω; Δεν σου πάει το touchpal, γύρνα στο SwiftKey:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Καλημέρα θελω μια εφαρμογή να κρατάει μητρώο τον κλήσεων ακομα και οταν εχουν διαγραφεί απο το stock αρχείο κλήσεων γιατι με τον γιο μου εχω χάσει πολλους αριθμους . Αυτή κάνει δουλειά https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.CallLogBackupRestore Μπορεί να μου προτείνει κανείς κάποιο καλό email reader γιατί άκουσα καλά λόγια όσα το K9 άλλα το θεωρώ πραγματικά τραγικό με το πόσες πολύ λεπτομέρειες πρέπει να ρυθμίσεις για να συγχρονιστεί με τους λογαριασμούς του Yahoo, Hotmail και gmail και στο τέλος ποτέ δεν το καταφέρνει... Αν και έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν όλους τους γνωστούς email readers, κατέληξα στο προεγκατεστημένο official gmail app. Το έχω κάνει και greenify, με την επί πληρωμή έκδοση, για να έχω και ειδοποιήσεις, χωρίς να τρέχει στο παρασκήνιο. Μπορείς να ρυθμίσεις να σου έρχονται τα emails από το yahoo και το hotmail στο gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Μπα μη το λες για το δίκανο, καθόλου δύσκολο:lol::lol::p Αφού δεν δούλεψε καλά ρε συ Ελένη γιατί μου το προτείνεις το Cerberus;;;:lol::lol: Μάλλον λάθος από βιαστικό γράψιμο να υποθέσω; Δεν σου πάει το touchpal, γύρνα στο SwiftKey:p Δεν είδα να έχεις γράψει στο ποστ ότι το έχεις δοκιμάσει (εννοώ σε αυτό της προηγούμενης σελίδας) γι' αυτό και σου το πρότεινα. Εντάξει το SwiftKey με ήξερε καλύτερα αλλά κι αυτό κάνει ό,τι μπορεί!!!! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Ανάλογα την επιλογή που έχεις κάνει εσύ ,στο μέγιστο ιστορικό αντιγράφων ασφαλείας.Άν έχεις επιλέξει 1,τα προηγούμενα θα αντικατασταθούν από τα καινούρια. Ευχαριστώ πολύ. Παιδιά αυτό δεν κάνει πλήρες backup? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Δεν είδα να έχεις γράψει στο ποστ ότι το έχεις δοκιμάσει (εννοώ σε αυτό της προηγούμενης σελίδας) γι' αυτό και σου το πρότεινα. Εντάξει το SwiftKey με ήξερε καλύτερα αλλά κι αυτό κάνει ό,τι μπορεί!!!! Ναι βρε...πλάκα σου κάνω...Και σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση σου!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Ευχαριστώ πολύ. Παιδιά αυτό δεν κάνει πλήρες backup? απο οτι καταλαβαινω ναι γιατι δεν κανεις απο το recovery να εχεις και το καφαλι σου ησυχο? Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Ναι βρε...πλάκα σου κάνω...Και σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση σου!:) Χαχαχα! Λέω κι εγώ, το έγραφε και δεν το είδα?! Τόση μυωπία πια?! Πάντως δεν έδωσα σημασία ότι θες κάτι free γιατί το Cerberus δεν είναι! ΥΓ: Πάντως τώρα που είμαι στον υπολογιστή, ένα έχω να πω: Το καλύτερο πληκτρολόγιο από όλα είναι του desktop..:p:lol: Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Παιδιά, Android lost έχετε δοκιμάσει?? Έχω ακούσει τα καλύτερα, αν και δεν έχω πολύ ασχοληθεί για να πω κάτι παραπάνω.. Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Χαχαχα! Λέω κι εγώ, το έγραφε και δεν το είδα?! Τόση μυωπία πια?! Πάντως δεν έδωσα σημασία ότι θες κάτι free γιατί το Cerberus δεν είναι! ΥΓ: Πάντως τώρα που είμαι στον υπολογιστή, ένα έχω να πω: Το καλύτερο πληκτρολόγιο από όλα είναι του desktop..:p:lol: Καλά αυτό εννοείται... Τυφλό σύστημα και άγιος ο Θεός:lol::lol: Πάντως με το Swype έχω αρχίσει να πιάνω τον εαυτό μου να γράφει επίσης με τυφλό σύστημα...Όλα μια συνήθεια είναι Ελένη...Κάποτε ήταν το Τ9, τώρα το swipe και η πρόβλεψη τύπου SwiftKey, αύριο ποιος ξέρει τι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Ρε παιδια τι γινεται τελικα με την εφαρμογη youtube φτιαχνει το ενα χαλαει το αλλο.... Ενω εφτιαξε για μερικα κινητα το θεμα που στην οριζοντια θεση δεν ειχε τη μπαρα πλοηγησης τωρα χαλασε το οτι ειχα συνδεθει στο λογαριασμο(Μειλ που ειχα και στο κινητο) για να εχω καποια καναλια κ.τ.λ. και τωρα απλα δεν μπορει να συνδεθει και μου βγαζει αν παταω πανω αριστερα συνεχεια την επιλογη "επαναληψη" με αποτελεσμα να ΜΗΝ κανει κατι οσες φορες και να το πατησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 απο οτι καταλαβαινω ναι γιατι δεν κανεις απο το recovery να εχεις και το καφαλι σου ησυχο? Δεν το εχω δοκιμάσει και φοβάμαι μην κανω καμιά πατάτα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Καλημέρα σας! Ερώτηση για tasker λοιπόν: Μπορούμε να κάνουμε ένα profile που να είναι της μορφής: Condition OR Condition -> task παράδειγμα (if) Netstate Net WifiConnected OR Netstate MobileNetwork 3G Run NetWork EnabledTask έχω καταφέρει το Α (AND) Β αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που αλλάζεις το AND σε OR EDIT: Το AutomateIt έχει AND + OR, άρα όποιος το χρειάζεται ας του δώσει μια ευκαιρία... Απαντάω λίγο καθυστερημένα στο ερώτημα σου. Λοιπόν έψαχνα στο παρελθόν και γω κάτι αντίστοιχο ώστε να έχω or σε ένα προφίλ που θα ενεργοποιεί μία task αλλά δεν κατάφερα να το πετύχω. Αλλά δεν το πάλεψα και πολύ γιατί απλά έκανα 2 προφίλ τα οποία ενεργοποιούνται απο τις συνθήκες που θέλω και κάνουν ακριβώς την ίδια task. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θες να ναι ένα το προφίλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jul79 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 υπαρχει παιδια καμια εφαρμογη να μετατρεψω το tablet μου σε ψηφιακη κορνιζα και να αναπαραγει της φωτο ή τα βιντεο που θα του ορισω εγω απο καποιο folder? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Παιδιά, Android lost έχετε δοκιμάσει?? Έχω ακούσει τα καλύτερα, αν και δεν έχω πολύ ασχοληθεί για να πω κάτι παραπάνω.. Τοχω δοκιμασει εγω.οταν το εγκατεστησα δουλευε μια χαρα.οταν,την επομενη μερα,ηθελα να το τσεκαρω,ενω το κινητο ηταν στο ιντερνετ δε δουλεψε.ουτε τοβρισκε ουτε αλαρμ ουτε τιποτα.ανοιγοντας την εφαρμογη απο το κινητο(!!!) το βρηκε :wacko: Το κρατησα 2 μηνες να το διπλοτσεκαρω και πηρε ποδι. Μια δουλευει μια δε δουλευει (τσεκαρισμενο σε 3 συσκευες) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Απαντάω λίγο καθυστερημένα στο ερώτημα σου. Λοιπόν έψαχνα στο παρελθόν και γω κάτι αντίστοιχο ώστε να έχω or σε ένα προφίλ που θα ενεργοποιεί μία task αλλά δεν κατάφερα να το πετύχω. Αλλά δεν το πάλεψα και πολύ γιατί απλά έκανα 2 προφίλ τα οποία ενεργοποιούνται απο τις συνθήκες που θέλω και κάνουν ακριβώς την ίδια task. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που θες να ναι ένα το προφίλ? Καλά, αν και τα παράτησα και το κάνω χειροκίνητα πλέον, θα στο εξηγήσω: Όταν ανοίγει το WiFi OR το Data Connection ενεργοποίησε τον συγχρονισμό κτλ κτλ (αυτό γίνεται με 2 profile) Όταν είναι κλειστό το WiFi AND το Data Connection απενεργοποίησε τον συγχρονισμό κτλ κτλ (αυτό γίνεται με ένα profile) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 υπαρχει παιδια καμια εφαρμογη να μετατρεψω το tablet μου σε ψηφιακη κορνιζα και να αναπαραγει της φωτο ή τα βιντεο που θα του ορισω εγω απο καποιο folder? απλο, χρειαζεσαι μια εφαρμογη slideshow! https://play.google.com/store/search?q=slideshow&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Καποια καλη εφαρμογη για μπλοκαρισμα κλησεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Καποια καλη εφαρμογη για μπλοκαρισμα κλησεων? βλεπω απο το εικονιδιο σου εχεις samsung. αυτα εχουν στα settings μια τετοια λειτουργια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Καποια καλη εφαρμογη για μπλοκαρισμα κλησεων? BLCK LIST PRO 3.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Καποια καλη εφαρμογη για μπλοκαρισμα κλησεων? Την stock της samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Ρε παιδια τι γινεται τελικα με την εφαρμογη youtube φτιαχνει το ενα χαλαει το αλλο.... Ενω εφτιαξε για μερικα κινητα το θεμα που στην οριζοντια θεση δεν ειχε τη μπαρα πλοηγησης τωρα χαλασε το οτι ειχα συνδεθει στο λογαριασμο(Μειλ που ειχα και στο κινητο) για να εχω καποια καναλια κ.τ.λ. και τωρα απλα δεν μπορει να συνδεθει και μου βγαζει αν παταω πανω αριστερα συνεχεια την επιλογη "επαναληψη" με αποτελεσμα να ΜΗΝ κανει κατι οσες φορες και να το πατησεις. Τα ίδια και εδώ Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Οπως ειπα κατι φτιαχνουν κατι χαλανε.... Τι στο καλο ποια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 τελικα τι απεγινε με εκεινη την εφαρμογη blackberry messenger?βγηκε τελικα?που ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Αυτη η εφαρμογη της ZTE η MiPOP υπαρχει στο store η τεσπα παραπλησια; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts