Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον

εχω ενα παλιο laptop το οποιο δεν εχει wifi. θελω να συνδεω το usb με το κινητο μου και περνει wifi του σπιτιου κσι να το δινει στο laptop. δεν ξερω αν εγινα κατανοητος. οτι δοκιμασα σουλευει μονο με data(3G 4G κτλ)

Ξέρει κανείς ?

Στο τηλέφωνό σου στις ρυθμίσεις δικτύου, θα βρεις μια επιλογή USB tethering.

Συνδέεις το laptop με το usb καλώδιο, ενεργοποιείς το tethering και απολαμβάνεις internet :cool:

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω.

Εγώ λέω κάτι σαν το widget locker ένα πράγμα. Lockscreen.

Και να έχει πολλές οθόνες για widgets όπως του 4.2.2.

Για όσους χρησιμοποιούν Textra βγήκε αναβάθμιση και έχουν βάλει counter.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Για όσους χρησιμοποιούν Textra βγήκε αναβάθμιση και έχουν βάλει counter.

δεν εχω καταλαβει κατι στον μετρητη; μετραει 70 χαρακτηρες κι ας εχω ενεργοποιησει το compact sms, ή κανω λαθος;

Ποιο music player προτείνετε?

Εγώ τους έχω δοκιμάσει όλους κι έχω καταλήξει στον rocket...

δεν εχω καταλαβει κατι στον μετρητη; μετραει 70 χαρακτηρες κι ας εχω ενεργοποιησει το compact sms, ή κανω λαθος;

Δυστυχώς μόλις το διαπίστωσα...οπότε άκυρο από μένα...μένω με το 88 sms

μολις περασεις τα 70 τα μετραει μεχρι τα 160 νομιζω

οχι εχεις δικιο πριν τον μετρητη εκανε κεφαλαια τα γραμματα μετα τα 70 οποτε και μεχρι τα 160 μετρουσε σαν ενα μηνυμα.και τωρα βεβαια μετα τα 160 τα στελνει καφαλαια οποτε παει σαν ενα μηνυμα αλλα ο μετρητης μας μπερδευει!

Edited by fuorigioco1981

Δυστυχώς μόλις το διαπίστωσα...οπότε άκυρο από μένα...μένω με το 88 sms

στο 88 sms πως ενεργοποεις τους 160 χαρακτηρες και που βλεπεις τον μετρητη

σορρυ αν εχει απαντηθει αλλα δεν το βρισκω

:blink:

Εγώ τους έχω δοκιμάσει όλους κι έχω καταλήξει στον rocket...

Εγώ σε nexmusic καθαρά λόγω ui και transparent widget. Εντάξει, έχει και το equaliser, που είναι υποχρεωτικός για ένα player. Γενικά επικρατεί απλότητα.

Και είναι και free...

στο 88 sms πως ενεργοποεις τους 160 χαρακτηρες και που βλεπεις τον μετρητη

σορρυ αν εχει απαντηθει αλλα δεν το βρισκω

:blink:

Για τους 160 χαρακτήρες δες την φώτο.

Ο μετρητής αρχίζει να μετράει όταν σου μένουν 30 χαρακτήρες και μετά...Όπως στην στοκ εφαρμογή...

Για τους 160 χαρακτήρες δες την φώτο.

Ο μετρητής αρχίζει να μετράει όταν σου μένουν 30 χαρακτήρες και μετά...Όπως στην στοκ εφαρμογή...

Στην φωτο αυτή η ρύθμιση πρέπει να είναι η τελευταία νομίζω.όλων των χαρακτήρων....

Στο τηλέφωνό σου στις ρυθμίσεις δικτύου, θα βρεις μια επιλογή USB tethering.

Συνδέεις το laptop με το usb καλώδιο, ενεργοποιείς το tethering και απολαμβάνεις internet :cool:

StratosGR, αυτό γίνεται σίγουρα με δεδομένα κινητής. Γίνεται και με το wifi του σπιτιού ας πούμε;; Αν ναι, ζητάω συγγνωμη απ'τον φίλο για την άκυρη απάντηση μου!:ninja::X

StratosGR, αυτό γίνεται σίγουρα με δεδομένα κινητής. Γίνεται και με το wifi του σπιτιού ας πούμε;; Αν ναι, ζητάω συγγνωμη απ'τον φίλο για την άκυρη απάντηση μου!:ninja::X

Σε κάποια τηλέφωνα γίνεται και μέσω wifi.

Σε αυτά περιλαμβάνεται το δικό του (S4).

Ξέρετε κάποια sidebar που να είναι διακριτική και να βγαίνει με slide (όπως το appsi) και να δέχεται φακέλους; Δεν θέλω να μένουν μόνιμα τα εικονίδια στη μεριά όπως το sidebar pro.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι εφαρμογή. Εναλλακτικά μπορεί να είναι κάποιο UCCW theme για να έχω το sidebar μόνο στην homescreen. Aυτό που θέλω κυρίως να κάνω είναι να κρύψω τα εικονίδια της οθόνης μου! Δεν είναι απαραίτητο να μπορώ να βάλω widgets!

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να μας λέει ποιο κανάλι της TV έχει έναν αγώνα που μας ενδιαφέρει?

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να μας λέει ποιο κανάλι της TV έχει έναν αγώνα που μας ενδιαφέρει?

Λογικά αναφέρεσαι σε δορυφορικά κανάλια, γιατί αλλιώς μπαίνεις στο πρόγραμμα κάθε ελεύθερου καναλιού και το ελέγχεις.

Δες την Sport Live Sat.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Αναφέρομαι και σε κανονικά κανάλια. Το να τα ψάχνεις ένα ένα δεν είναι και ο πιο εύχρηστος τρόπος.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

SPORT24

Αριστερα στις επιλογές εχει προγραμμα tv

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.sport24

Παίδες όσοι χρησιμοποιείται το 88sms και το light flow ξέρετε αν μπορούμε χωρίς να ανοίξουμε το πρόγραμμα 88sms και αφού κλείσουμε το pop up window με το μύνημα να σβήσει το LED ειδοποίησεων;

Το hi app lock το είχα δοκιμάσει αλλά δεν μου άρεσε από εμφάνιση (αν και έχει κάποια θέματα) και έχει μικρά πλήκτρα. Αυτό που είχα προτείνει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twinone.locker

είναι απλό, χωρίς πολλά πολλά. Για το play store έχει επιλογή να το κλειδώσεις, ενώ εγώ κλειδώνω πάντα όλες τις ρυθμίσεις και όχι μόνο την απεγκατάσταση εφαρμογών.

Το automaton αν και στο gsam έδειχνε μικρή κατανάλωση, στη χρήση μπαταρίας, μέσα από τις ρυθμίσεις μου έβγαζε πιο μεγάλη. Δεν την κράτησα και πολύ γιατί κάποιες ελάχιστες πάντως φορές, δεν δούλευε με την πρώτη.

Είναι καλό το Secure Lock, αλλά εγώ επειδή δεν το έχω μόνιμα ενεργό δεν με βολεύει χωρίς widget. Το έχω βάλει σε watch list σε περίπτωση που βάλουν. Το AppLock, παρεμπιπτόντως, έβγαλε update σήμερα και δείχνει να έχει στρώσει το θέμα με τη μνήμη. Επίσης, δεν τρέχει βρέξει χιονίσει στο background όπως παλιά.

Θα σε γελάσω και δεν το θέλω. Απλώς είδα ότι έβαλαν μετρητή. Δεν χρησιμποποιώ 3rd party sms app αλλά το ανέφερα γιατί αρκετός κόσμος το ζητούσε. Πρέπει να δουλεύει λίγο περίεργα, βέβαια, αν κρίνω από τις απαντήσεις!

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Ξέρετε κάποια sidebar που να είναι διακριτική και να βγαίνει με slide (όπως το appsi) και να δέχεται φακέλους; Δεν θέλω να μένουν μόνιμα τα εικονίδια στη μεριά όπως το sidebar pro.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι εφαρμογή. Εναλλακτικά μπορεί να είναι κάποιο UCCW theme για να έχω το sidebar μόνο στην homescreen. Aυτό που θέλω κυρίως να κάνω είναι να κρύψω τα εικονίδια της οθόνης μου! Δεν είναι απαραίτητο να μπορώ να βάλω widgets!

Για δες το Sidebar plus το δουλεύω εδώ και 3ης μέρες.

Για δες το Sidebar plus το δουλεύω εδώ και 3ης μέρες.

είναι διακριτικό όπως ήθελα, αλλά δεν είδα πως μπορώ να βάλω φακέλους που είναι πολύ σημαντικό!

My History:

Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8

Now:

Samsung Galaxy S8

Θα σε γελάσω και δεν το θέλω. Απλώς είδα ότι έβαλαν μετρητή. Δεν χρησιμποποιώ 3rd party sms app αλλά το ανέφερα γιατί αρκετός κόσμος το ζητούσε. Πρέπει να δουλεύει λίγο περίεργα, βέβαια, αν κρίνω από τις απαντήσεις!

Ο μετρητής δουλεύει.απλώς αφού ενεργοποιήσουμε την επιλογή για 160 χαρακτήρες,ο μετρητής συνεχίζει να μετράει σαν να μην την έχουμε ενεργοποιήσει.Όταν πατάμε αποστολή όμως φτιάχνει το μήνυμα με 160 χαρακτήρες.Μόλις το τέσταρα.προχειροδουλειά πάντως το textra ακόμη...μένω με το τέλειο 88 sms...

Μόλις βρήκα μια εφαρμογή που λέγεται Cloudcube... Πραγματικά απίστευτη αφού μπορείς να συγχρονίσεις dropbox, 4shared, Google drive, Ubuntu one (αυτούς έχω συγχρονίσει εγώ τουλάχιστον) και άλλους πολλούς cloud παρόχους και όλους αυτούς ταυτόχρονα...

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II