Kopoylos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Έχετε κάποιο πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του AdAway; Τώρα τελευταία κάθε φορά που υπάρχει ανανέωση στα αρχεία του, κολλάει, κλείνει με fc και άλλα διάφορα. Την 2.7 έχω. Νομίζω είναι η τελευταία κ δουλευει πολύ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 (edited) κανενα προβλημα απολυτως εγω δοκιμασε να κανεις εκκαθαριση cache της εφαρμογης το πολυ πολυ κανε uninstall->install παλι edit:βασικα εχω την 2,3 δεν ξερω αν ειναι η τελευταια Όχι δεν είναι, αλλά με αυτήν δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Την 2.7 έχω. Νομίζω είναι η τελευταία κ δουλευει πολύ καλα Το ίδιο είχα και με την 2.6, αλλά τώρα με την 2.7 το πρόβλημα είναι πολύ πιο έντονο. Αυτήν την στιγμή, η εφαρμογή δεν ανοίγει. Δοκίμασα τα πάντα αλλά συνεχίζει να μην θέλει να δουλέψει. Αν μπορεί ο φίλος από πάνω να στείλει την 2. 3 θα ήμουν υπόχρεος. Edit:βρήκα την 2.3 οπότε είμαι εντάξει Νομίζω όμως πως αλλού είναι το πρόβλημα. Κάτι με το busybox. Edited September 15, 2013 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Φοβερή εφαρμογή για όσους ξεχνούν το κινητό στο αθόρυβο και χάνουν κλήσεις... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publicobject.shush Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Γεια σας. Θελω να ελευθερωσω ραμ διαγραφωντας/απενεργοποιωντας εφαρμογες που ανοιγουν απο μονες τους και δε κανουν τιποτα οπως το google+ αλλα και αλλες εφαρμογες του συστηματος. Πως θα το κανω αυτο; Ειμαι ροοτ. Greenify το best of the best για αυτή τη δουλειά Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Φοβερή εφαρμογή για όσους ξεχνούν το κινητό στο αθόρυβο και χάνουν κλήσεις... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publicobject.shush Προτιμώ το Silent! (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hw.silentfree) Μπορείς να προγραμματίσεις ώρες (για κάποιον που έχει standard πρόγραμμα), να έχεις εξαιρέσεις, να προγραμματίσεις για ένα event και μέσω widget να το βάλεις αθόρυβο για όση ώρα θες. Όλα σε ένα, μου έχει λύσει τα χέρια! :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Προτιμώ το Silent! (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hw.silentfree) Μπορείς να προγραμματίσεις ώρες (για κάποιον που έχει standard πρόγραμμα), να έχεις εξαιρέσεις, να προγραμματίσεις για ένα event και μέσω widget να το βάλεις αθόρυβο για όση ώρα θες. Όλα σε ένα, μου έχει λύσει τα χέρια! :) Ελένη θα συμφωνήσεις ελπίζω πως την απλότητα του shush! Δεν την έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Όχι δεν είναι, αλλά με αυτήν δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Το ίδιο είχα και με την 2.6, αλλά τώρα με την 2.7 το πρόβλημα είναι πολύ πιο έντονο. Αυτήν την στιγμή, η εφαρμογή δεν ανοίγει. Δοκίμασα τα πάντα αλλά συνεχίζει να μην θέλει να δουλέψει. Αν μπορεί ο φίλος από πάνω να στείλει την 2. 3 θα ήμουν υπόχρεος. Edit:βρήκα την 2.3 οπότε είμαι εντάξει Νομίζω όμως πως αλλού είναι το πρόβλημα. Κάτι με το busybox. μολις εβαλα την 2,7 και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Ελένη θα συμφωνήσεις ελπίζω πως την απλότητα του shush! Δεν την έχει... Κοίταξε, όταν θέλω να κάνω μη προγραμματισμένη σίγαση (να του πω δηλαδή να μπει τώρα στο αθόρυβο και να βγει μετά από χ ώρα) χρησιμοποιώ το widget που είναι πάρα πολύ απλό και με καλύπτει. Είχα το Auto Ring πιο παλιά που είναι στη λογική το slush! αλλά μερικές φορές δεν βόλευε το pop-up παρότι σαφώς ήταν εύχρηστο. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) καλημερα!!:p αν εισαι ροοτ με stock ρομ σε android και εχεισ πεταξει πολλες μαμησιες εφαρμογες.....αν κανεις απλα απο το menu/settings/backup and reset/factory data reset θα ερθει στην αρχικη του κατασταση??δηλαδη και με τα factory apps??:yawn: Edited September 16, 2013 by msound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Προτιμώ το Silent! (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hw.silentfree) Μπορείς να προγραμματίσεις ώρες (για κάποιον που έχει standard πρόγραμμα), να έχεις εξαιρέσεις, να προγραμματίσεις για ένα event και μέσω widget να το βάλεις αθόρυβο για όση ώρα θες. Όλα σε ένα, μου έχει λύσει τα χέρια! :) Έψαχνα κάτι τέτοιο αλλά, δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου, λέει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Προτιμώ το Silent! (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hw.silentfree) Μπορείς να προγραμματίσεις ώρες (για κάποιον που έχει standard πρόγραμμα), να έχεις εξαιρέσεις, να προγραμματίσεις για ένα event και μέσω widget να το βάλεις αθόρυβο για όση ώρα θες. Όλα σε ένα, μου έχει λύσει τα χέρια! :) Για τέτοιες δουλειές το καλύτερο είναι το Myprofiles που εκτός από ρύθμιση σιγασης κλπ, επιλέγεις ανάλογα το προφίλ και αν θα ενεργοποιηθεί το Wi-Fi, το 3g , φωτεινότητα κλπ. Και αυτό αλλαζει όχι μόνο με βάση την ώρα αλλά και ανάλογα το πού είσαι (διαβάζει τις κυψέλες). Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Φοβερή εφαρμογή για όσους ξεχνούν το κινητό στο αθόρυβο και χάνουν κλήσεις... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publicobject.shush Πολύ καλή εφαρμογή. Και η silentfree απ' ότι είδα είναι καλή, απλώς κατα τη γνώμη μου είναι για πιο επαγγελματίες. Μου θύμισε την επεξεργασία προφίλ που είχαν οι Symbian-Nokia συσκευές, όπου μπορούσες να ρυθμίσεις το προφίλ για πόσο καιρό το ήθελες σιωπηλό ή και το αντίθετο. Ειδικά εμένα με βολεύει πολύ αυτή και όχι η άλλη, γιατί το ωράριο εργασίας μου δεν είναι σταθερό. Κάνω βάρδιες και δεν μπορώ π.χ. να ρυθμίσω τη συσκευή σε εβδομαδιαία ας πούμε βάση, όπως κάποιος που μπορεί να δουλεύει πενθήμερο και πρωί. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) καλημερα!!:p αν εισαι ροοτ με stock ρομ σε android και εχεισ πεταξει πολλες μαμησιες εφαρμογες.....αν κανεις απλα απο το menu/settings/backup and reset/factory data reset θα ερθει στην αρχικη του κατασταση??δηλαδη και με τα factory apps??:yawn: θα ερθει στην αρχικη του κατασταση νομιζω και με τις μαμησιες εφαρμογες γιατι δεν κανεις ενα backup απο το recovery να εισαι σιγουρος? χρησιμοποιει κανεις αυτη την εφαρμογη? https://play.google.com/store/apps/details?id=fema.serietv2&hl=el μολις την ειδα και απο οτι καταλαβαινω ειναι κατι παρομοιο με την εφαρμογη του IMDB η κανω λαθος? Edited September 16, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) Δεν την γνωρίζω την εφαρμογή. Απλως μου θύμισες να σας πως για αυτή την πανέμορφη εφαρμογή που βρήκα. Είναι για ταινίες και σειρές. Στην ουσία βασικά είναι το imdb σε μια πολύ όμορφη έκδοση του. http://goo.gl/AcJ87L Edited September 16, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) τι εννοεις??δεν ειχα κανει backup οταν το πηρα οποτε τι backup να κανω?? Edited September 16, 2013 by msound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 backup αν δεν ειχα κανει πως κανω?? απο το recovery μπορεις να κανεις backup αλλα κανει backup τα παντα οπως ειναι το κινητο αυτη τη στιγμη με ολα τα τελευταια δεδομενα,τις εφαρμογες κτλ edit:απο οτι καταλαβα θες να γυρισεις το κινητο τελειως σε stock κατασταση η κανω λαθος? αν ναι δεν υπαρχει λογος για backup απο το recovery Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Backup απο recovery είναι αυτο το αρχείο clockworkmod που αποθηκεύεται μετά; καο το επαναφέρουμε παλι απο recovery; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 απο το recovery μπορεις να κανεις backup αλλα κανει backup τα παντα οπως ειναι το κινητο αυτη τη στιγμη με ολα τα τελευταια δεδομενα,τις εφαρμογες κτλ edit:απο οτι καταλαβα θες να γυρισεις το κινητο τελειως σε stock κατασταση η κανω λαθος? αν ναι δεν υπαρχει λογος για backup απο το recovery ναι αυτο θελω αλλα ειμαι stock rom οποτε factory reset και να απαλαγω απο τα root apps για να ρθω στην αρχικη κατασταση σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 ναι αυτο θελω αλλα ειμαι stock rom οποτε factory reset και να απαλαγω απο τα root apps για να ρθω στην αρχικη κατασταση σωστα? Επειδή δεν ακολουθούσα την συζήτηση απ την αρχή, θες να κάνεις backup εφαρμογών (μαζί με τα δεδομένα τους) για να τις επαναφέρεις μετά το unroot; Γιατί για αυτό υπάρχει το helium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 οχι θελω να το φερω στην factory κατασταση αλλα αποτι φενεται πρεπει να κανω υπομονη νανεβει καπου η stock rom.εχω ψαξει παντου ακομα δεν ειναι καινουργιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδιά μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει...Υπάρχει εφαρμογή πέραν του BT MONO που να στέλνει τον ήχο στο Bluetooth headset όταν ακούμε μουσική ή στριμάρουμε Ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 (edited) Backup απο recovery είναι αυτο το αρχείο clockworkmod που αποθηκεύεται μετά; καο το επαναφέρουμε παλι απο recovery; ναι το επαναφερεις παλι απο recovery οχι θελω να το φερω στην factory κατασταση αλλα αποτι φενεται πρεπει να κανω υπομονη νανεβει καπου η stock rom.εχω ψαξει παντου ακομα δεν ειναι καινουργιο.... στο xda κοιταξες για τη stock rom? Edited September 16, 2013 by kollatos Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 δεν εχω accοunt αλλα νομιζω εχω ψαξει καλα σαν stock rom vodafone smart 3 δεν βγαζω ακρη......:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Υπάρχει καμιά εφαρμογή που ν'ανοίγει η οθόνη με double tap αντί για το power button; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Υπάρχει καμιά εφαρμογή που ν'ανοίγει η οθόνη με double tap αντί για το power button; αν εχεις root δεν θες καν εφαρμογη. ψαξτο λιγο στο xda. συνηθως απαιτει custom kernel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts