Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχετε κάποιο πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του AdAway;

Τώρα τελευταία κάθε φορά που υπάρχει ανανέωση στα αρχεία του, κολλάει, κλείνει με fc και άλλα διάφορα.

Την 2.7 έχω. Νομίζω είναι η τελευταία κ δουλευει πολύ καλα

κανενα προβλημα απολυτως εγω

δοκιμασε να κανεις εκκαθαριση cache της εφαρμογης

το πολυ πολυ κανε uninstall->install παλι

edit:βασικα εχω την 2,3 δεν ξερω αν ειναι η τελευταια

Όχι δεν είναι, αλλά με αυτήν δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Την 2.7 έχω. Νομίζω είναι η τελευταία κ δουλευει πολύ καλα

Το ίδιο είχα και με την 2.6, αλλά τώρα με την 2.7 το πρόβλημα είναι πολύ πιο έντονο. Αυτήν την στιγμή, η εφαρμογή δεν ανοίγει. Δοκίμασα τα πάντα αλλά συνεχίζει να μην θέλει να δουλέψει.

Αν μπορεί ο φίλος από πάνω να στείλει την 2. 3 θα ήμουν υπόχρεος.

Edit:βρήκα την 2.3 οπότε είμαι εντάξει

Νομίζω όμως πως αλλού είναι το πρόβλημα. Κάτι με το busybox.

Edited by cb600f

Φοβερή εφαρμογή για όσους ξεχνούν το κινητό στο αθόρυβο και χάνουν κλήσεις... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publicobject.shush

Γεια σας. Θελω να ελευθερωσω ραμ διαγραφωντας/απενεργοποιωντας εφαρμογες που ανοιγουν απο μονες τους και δε κανουν τιποτα οπως το google+ αλλα και αλλες εφαρμογες του συστηματος. Πως θα το κανω αυτο; Ειμαι ροοτ.

Greenify το best of the best για αυτή τη δουλειά

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Φοβερή εφαρμογή για όσους ξεχνούν το κινητό στο αθόρυβο και χάνουν κλήσεις... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publicobject.shush

Προτιμώ το Silent! (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hw.silentfree)

Μπορείς να προγραμματίσεις ώρες (για κάποιον που έχει standard πρόγραμμα), να έχεις εξαιρέσεις, να προγραμματίσεις για ένα event και μέσω widget να το βάλεις αθόρυβο για όση ώρα θες. Όλα σε ένα, μου έχει λύσει τα χέρια! :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Προτιμώ το Silent! (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hw.silentfree)

Μπορείς να προγραμματίσεις ώρες (για κάποιον που έχει standard πρόγραμμα), να έχεις εξαιρέσεις, να προγραμματίσεις για ένα event και μέσω widget να το βάλεις αθόρυβο για όση ώρα θες. Όλα σε ένα, μου έχει λύσει τα χέρια! :)

Ελένη θα συμφωνήσεις ελπίζω πως την απλότητα του shush! Δεν την έχει...

Όχι δεν είναι, αλλά με αυτήν δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Το ίδιο είχα και με την 2.6, αλλά τώρα με την 2.7 το πρόβλημα είναι πολύ πιο έντονο. Αυτήν την στιγμή, η εφαρμογή δεν ανοίγει. Δοκίμασα τα πάντα αλλά συνεχίζει να μην θέλει να δουλέψει.

Αν μπορεί ο φίλος από πάνω να στείλει την 2. 3 θα ήμουν υπόχρεος.

Edit:βρήκα την 2.3 οπότε είμαι εντάξει

Νομίζω όμως πως αλλού είναι το πρόβλημα. Κάτι με το busybox.

μολις εβαλα την 2,7 και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Ελένη θα συμφωνήσεις ελπίζω πως την απλότητα του shush! Δεν την έχει...

Κοίταξε, όταν θέλω να κάνω μη προγραμματισμένη σίγαση (να του πω δηλαδή να μπει τώρα στο αθόρυβο και να βγει μετά από χ ώρα) χρησιμοποιώ το widget που είναι πάρα πολύ απλό και με καλύπτει.

Είχα το Auto Ring πιο παλιά που είναι στη λογική το slush! αλλά μερικές φορές δεν βόλευε το pop-up παρότι σαφώς ήταν εύχρηστο.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

καλημερα!!:p

αν εισαι ροοτ με stock ρομ σε android και εχεισ πεταξει πολλες μαμησιες εφαρμογες.....αν κανεις απλα απο το menu/settings/backup and reset/factory data reset θα ερθει στην αρχικη του κατασταση??δηλαδη και με τα factory apps??:yawn:

Edited by msound

Έψαχνα κάτι τέτοιο αλλά, δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου, λέει!!!

Για τέτοιες δουλειές το καλύτερο είναι το Myprofiles που εκτός από ρύθμιση σιγασης κλπ, επιλέγεις ανάλογα το προφίλ και αν θα ενεργοποιηθεί το Wi-Fi, το 3g , φωτεινότητα κλπ.

Και αυτό αλλαζει όχι μόνο με βάση την ώρα αλλά και ανάλογα το πού είσαι (διαβάζει τις κυψέλες).

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Πολύ καλή εφαρμογή. Και η silentfree απ' ότι είδα είναι καλή, απλώς κατα τη γνώμη μου είναι για πιο επαγγελματίες. Μου θύμισε την επεξεργασία προφίλ που είχαν οι Symbian-Nokia συσκευές, όπου μπορούσες να ρυθμίσεις το προφίλ για πόσο καιρό το ήθελες σιωπηλό ή και το αντίθετο. Ειδικά εμένα με βολεύει πολύ αυτή και όχι η άλλη, γιατί το ωράριο εργασίας μου δεν είναι σταθερό. Κάνω βάρδιες και δεν μπορώ π.χ. να ρυθμίσω τη συσκευή σε εβδομαδιαία ας πούμε βάση, όπως κάποιος που μπορεί να δουλεύει πενθήμερο και πρωί.

καλημερα!!:p

αν εισαι ροοτ με stock ρομ σε android και εχεισ πεταξει πολλες μαμησιες εφαρμογες.....αν κανεις απλα απο το menu/settings/backup and reset/factory data reset θα ερθει στην αρχικη του κατασταση??δηλαδη και με τα factory apps??:yawn:

θα ερθει στην αρχικη του κατασταση

νομιζω και με τις μαμησιες εφαρμογες

γιατι δεν κανεις ενα backup απο το recovery να εισαι σιγουρος?

χρησιμοποιει κανεις αυτη την εφαρμογη?

https://play.google.com/store/apps/details?id=fema.serietv2&hl=el

μολις την ειδα και απο οτι καταλαβαινω ειναι κατι παρομοιο με την εφαρμογη του IMDB η κανω λαθος?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Δεν την γνωρίζω την εφαρμογή. Απλως μου θύμισες να σας πως για αυτή την πανέμορφη εφαρμογή που βρήκα. Είναι για ταινίες και σειρές.

Στην ουσία βασικά είναι το imdb σε μια πολύ όμορφη έκδοση του.

http://goo.gl/AcJ87L

Edited by NickName98

backup αν δεν ειχα κανει πως κανω??

απο το recovery μπορεις να κανεις backup

αλλα κανει backup τα παντα οπως ειναι το κινητο αυτη τη στιγμη

με ολα τα τελευταια δεδομενα,τις εφαρμογες κτλ

edit:απο οτι καταλαβα θες να γυρισεις το κινητο τελειως σε stock κατασταση η κανω λαθος?

αν ναι δεν υπαρχει λογος για backup απο το recovery

Backup απο recovery είναι αυτο το αρχείο clockworkmod που αποθηκεύεται μετά; καο το επαναφέρουμε παλι απο recovery;
Θοδωρής

απο το recovery μπορεις να κανεις backup

αλλα κανει backup τα παντα οπως ειναι το κινητο αυτη τη στιγμη

με ολα τα τελευταια δεδομενα,τις εφαρμογες κτλ

edit:απο οτι καταλαβα θες να γυρισεις το κινητο τελειως σε stock κατασταση η κανω λαθος?

αν ναι δεν υπαρχει λογος για backup απο το recovery

ναι αυτο θελω αλλα ειμαι stock rom οποτε factory reset και να απαλαγω απο τα root apps για να ρθω στην αρχικη κατασταση σωστα?

ναι αυτο θελω αλλα ειμαι stock rom οποτε factory reset και να απαλαγω απο τα root apps για να ρθω στην αρχικη κατασταση σωστα?

Επειδή δεν ακολουθούσα την συζήτηση απ την αρχή, θες να κάνεις backup εφαρμογών (μαζί με τα δεδομένα τους) για να τις επαναφέρεις μετά το unroot; Γιατί για αυτό υπάρχει το helium.

οχι θελω να το φερω στην factory κατασταση αλλα αποτι φενεται πρεπει να κανω υπομονη νανεβει καπου η stock rom.εχω ψαξει παντου ακομα δεν ειναι καινουργιο....

Παιδιά μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει...Υπάρχει εφαρμογή πέραν του BT MONO που να στέλνει τον ήχο στο Bluetooth headset όταν ακούμε μουσική ή στριμάρουμε Ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ;;;

Backup απο recovery είναι αυτο το αρχείο clockworkmod που αποθηκεύεται μετά; καο το επαναφέρουμε παλι απο recovery;

ναι το επαναφερεις παλι απο recovery

οχι θελω να το φερω στην factory κατασταση αλλα αποτι φενεται πρεπει να κανω υπομονη νανεβει καπου η stock rom.εχω ψαξει παντου ακομα δεν ειναι καινουργιο....

στο xda κοιταξες για τη stock rom?

Edited by kollatos

Υπάρχει καμιά εφαρμογή που ν'ανοίγει η οθόνη με double tap αντί για το power button;

129026.png?1640591734

Υπάρχει καμιά εφαρμογή που ν'ανοίγει η οθόνη με double tap αντί για το power button;

αν εχεις root δεν θες καν εφαρμογη. ψαξτο λιγο στο xda. συνηθως απαιτει custom kernel

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II