stefan_city Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Το έκανα αλλά πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω γιατί κάνουν έτσι οι χάρτες... :-( Δεν έχω root. Τι μπορώ να κάνω; Έγινε και μια ενημέρωση των χαρτών σήμερα, την έκανες; Από την έκδοση 7+, δεν τρέχουν καν στο παρασκήνιο οι χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 τιποτα μαν δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει....!!:( εισαι σιγουρος οτι παει στο custpack/JRD_custres/media? για προσπαθησε να το βαλεις στο system/customize/resource Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Έγινε και μια ενημέρωση των χαρτών σήμερα, την έκανες; Από την έκδοση 7+, δεν τρέχουν καν στο παρασκήνιο οι χάρτες. την εκανα πριν απο λιγη ωρα. αντε να δουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsjim Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 κανε εκκαθαριση cache της εφαρμογης google play store και προσπαθησε παλι διαφορετικα κανε sign out απο το playstore επανεκκινηση και μετα παλι sign in και ξαναεγκατεστησε την Τώρα το είδα και δεν ξέρω αν θα δούλευε, και έτσι του έβαλα άλλη custom, και συγκεκριμένα τη cm-10.2-20130913-crDroid-build10-i9300. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει καμιά κομπλα. Τώρα όσο για το αντι virus, ξέρω ότι το λειτουργικό είναι ευάλωτο σε σχέση με του ios, γι'αυτο και αγόρασα, τώρα αν είναι για εμπορικούς σκοπούς ο λόγος και καλά για προστασία των δεδομένων σου, τι να πω έπεσα και εγώ θύμα της αγοράς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epag Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 H τις σβήνεις μέσω του titanium backup, ή πας στο φάκελο system/app και σβήνεις τα apk που δε θες. Αμα σβησω τα αρκ θα εχω θεμα με την εγγυηση; Απλα να κανω ενα μπακαπ του αρχειου για να το επαναφερω σε περιπτωση που το στειλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Αμα σβησω τα αρκ θα εχω θεμα με την εγγυηση; Απλα να κανω ενα μπακαπ του αρχειου για να το επαναφερω σε περιπτωση που το στειλω; Αφού μπορείς να σβήσεις τα apk σημαίνει ότι είσαι root.... Αυτό είναι και το πρόβλημα σου για την εγγύηση.... Αν ποτέ πας στο service....ξεrootαρεις περνάς από πάνω τη ρομ σου (που μαζί θα περάσουν και όλα τα διαγραμενα) και είσαι οκ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 εισαι σιγουρος οτι παει στο custpack/JRD_custres/media? για προσπαθησε να το βαλεις στο system/customize/resource σιγουρα εκει ειναι αφου το bootanimation.zip ειναι εκει system/customize/resource δεν υπαρχει τετοια διαδρομη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 (edited) να ρωτησω και κατι αλλο....ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ root εiχa εξαγει boot,recovery k android image με βαση το tutorial το εκανα με MtkDroidTools και SP_Flash_Tool_v3.1248.0.96 σε περιπτωση που θελω να το επαναφερω...ξερει κανεις πως η αν χρισημοποιει το MtkDroidTools η SP_Flash_Tool_v3.1248.0.96 να μου πει ευχαριστω!! Edited September 14, 2013 by msound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 να ρωτησω και κατι αλλο....ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ root εiχa εξαγει boot,recovery k android image με βαση το tutorial το εκανα με MtkDroidTools και SP_Flash_Tool_v3.1248.0.96 σε περιπτωση που θελω να το επαναφερω...ξερει κανεις πως η αν χρισημοποιει το MtkDroidTools η SP_Flash_Tool_v3.1248.0.96 να μου πει ευχαριστω!! Καλύτερα συνέχισε την συζήτηση στο θέμα του κινητού σου. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Καλύτερα συνέχισε την συζήτηση στο θέμα του κινητού σου. ;-) το κινητο μου ροοταρετε με εναν τροπο τον οποιο ροοταρει ολες τις συσκευες που εχουν partition layout mt65xx οποτε οποιαδηποτε αλλη συσκευη που βασιζεται σε mt65xx partition χρισημοποιει αυτο τον τροπο και αυτα τα tools οποτε μπορω να παρω καποια βοηθεια απο καποιον και απο εδω το εχω αναφερει ηδη και στο θεμα του κινητου μου!δεν ειναι κακο..συζητηση κανουμε και θελω καποια βοηθεια....ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 σιγουρα εκει ειναι αφου το bootanimation.zip ειναι εκει system/customize/resource δεν υπαρχει τετοια διαδρομη.... τοτε ακυρο για αυτη τη διαδρομη δεν γνωριζω πως αλλιως να σε βοηθησω:( ουτε και για το αλλο που ανεφερες:( Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msound Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 δεν πειραζει μαν ευχαριστω παντως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Αν θελω να δω κατι που ειναι στις προηγουμενες 180 σελιδες τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Αν θελω να δω κατι που ειναι στις προηγουμενες 180 σελιδες τι πρεπει να κανω? Πρώτα πας στη σελίδα 179 και τη διαβάζεις όλη, αν δεν είναι εκεί αυτό που ζητάς τότε πηγαίνεις στην 178. Τη διαβάζεις κι αυτή κι αν δεν το βρεις πας καρφί στην 177 και πάει λέγοντας. Με τη μέθοδο της αντίστροφης μέτρησης δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα το βρείς (αν δεν έχει σβηστεί ή μεταφερθεί σε κάποιο άλλο νημα το ποστ που ζητάς) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Αν θελω να δω κατι που ειναι στις προηγουμενες 180 σελιδες τι πρεπει να κανω? Μπορείς να κάνεις αναζήτηση στο θέμα( πάνω δεξιά.Κάτω από τους αριθμούς των σελίδων) με μία λέξη κλειδί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Πρώτα πας στη σελίδα 179 και τη διαβάζεις όλη, αν δεν είναι εκεί αυτό που ζητάς τότε πηγαίνεις στην 178. Τη διαβάζεις κι αυτή κι αν δεν το βρεις πας καρφί στην 177 και πάει λέγοντας. Με τη μέθοδο της αντίστροφης μέτρησης δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα το βρείς (αν δεν έχει σβηστεί ή μεταφερθεί σε κάποιο άλλο νημα το ποστ που ζητάς) :p Εμ, ΄θελε να τ' ακούσει.... :lol: και συνεχίζω: Ή εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το "Αναζήτηση στο θέμα" που βρίσκεται επάνω δεξιά (μην ρωτήσεις που είναι το δεξιά σε παρακαλώ) πατάς το κουμπάκι λοιπόν, γράφεις αυτό που ψάχνεις και πατάς το κουμπάκι "αναζήτηση" Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Τελικα προγραμμα που να αλλαζει τη φωνη σου οσο μιλας με καποιον αλλα να ειναι ΔΩΡΕΑΝ δεν παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Εφαρμογή που όταν απαντώ ή κλείνω την κλήση να παράγει ήχο το πάτημα του αντίστοιχου πλήκτρου υπάρχει; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Ξέρετε καμία καλή εφαρμογή θερμιδομετρητη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Ξέρετε καμία καλή εφαρμογή θερμιδομετρητη; Δοκίμασε αυτήν εδώ. Λίγο καιρό που τη δοκίμασα έπαιζε πολύ καλά κι έβρισκε τα πάντα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokerman54 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Χρησιμοποιούσα το touchpal αλλά πλέον η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται στην περιοχή μας (μου το επιβεβαίωσαν και με mail). Πλέον η μισή εφαρμογή είναι στα κινέζικα και επίσης αν ένα νούμερο δεν το έχω αποθηκεύσει με +30 δεν μου βγάζει στην call list το όνομα της επαφής. Ξέρετε κάποιον άλλο dialer με παρόμοια αναζήτηση επαφών ή έχει κάποιος την τελευταία "αγγλική" έκδοση που δούλευε καλά να μου τη στείλει;;; Παράθεση My History: Nokia 3330, Panasonic GD67, Nokia 7650, Sony Ericsson Z800i, Sony Ericsson W850i, Alcatel OT-E101A, HTC Magic, Sony Ericsson T650i, Sony XPERIA S, LG G3, Chuwi Hi8 Now: Samsung Galaxy S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Χρησιμοποιούσα το touchpal αλλά πλέον η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται στην περιοχή μας (μου το επιβεβαίωσαν και με mail). Πλέον η μισή εφαρμογή είναι στα κινέζικα και επίσης αν ένα νούμερο δεν το έχω αποθηκεύσει με +30 δεν μου βγάζει στην call list το όνομα της επαφής. Ξέρετε κάποιον άλλο dialer με παρόμοια αναζήτηση επαφών ή έχει κάποιος την τελευταία "αγγλική" έκδοση που δούλευε καλά να μου τη στείλει;;; Ex dialer. Τέλος. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Ξέρετε καμία καλή εφαρμογή θερμιδομετρητη; Δες και αυτό: http://dadisppc.blogspot.gr/2011/07/calories-freeware.html Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Έχετε κάποιο πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του AdAway; Τώρα τελευταία κάθε φορά που υπάρχει ανανέωση στα αρχεία του, κολλάει, κλείνει με fc και άλλα διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Έχετε κάποιο πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του AdAway; Τώρα τελευταία κάθε φορά που υπάρχει ανανέωση στα αρχεία του, κολλάει, κλείνει με fc και άλλα διάφορα. κανενα προβλημα απολυτως εγω δοκιμασε να κανεις εκκαθαριση cache της εφαρμογης το πολυ πολυ κανε uninstall->install παλι edit:βασικα εχω την 2,3 δεν ξερω αν ειναι η τελευταια Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts