karx Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Αυτό δεν νομίζω πως διορθώνεται κάπως σωστά? Δυστυχώς κι εμένα έτσι τα έδειχνε. Δοκίμασες να αλλάξεις γραμματοσειρά μήπως διορθωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παιδια για ροοτ τι προτεινετε? Greenify? Η seeder? greenify. το seeder το ειχα πολυ λιγο και δεν καταλαβα καμια διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 greenify. το seeder το ειχα πολυ λιγο και δεν καταλαβα καμια διαφορα. Οκ ευχαριστω για την συμβουλη! Ειδες διαφορα στη ραμ και στην αποδοση γενικοτερα του κινητου σε ταχυτητα κτλπ με το greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Οκ ευχαριστω για την συμβουλη! Ειδες διαφορα στη ραμ και στην αποδοση γενικοτερα του κινητου σε ταχυτητα κτλπ με το greenify? κυριως στην ram και λιγοτερο στην μπαταρια αλλα γενικα υπαρχει τεραστια διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παιδια για ροοτ τι προτεινετε? Greenify? Η seeder? Greenify στεγνά!!! ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 κυριως στην ram και λιγοτερο στην μπαταρια αλλα γενικα υπαρχει τεραστια διαφορα. Greenify στεγνά!!! ;) Να στε καλα παιδια :-) ! Αμα δεν κανω apps hybernate λειτουργει αυτοματα ετσι και αλλιως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Δυστυχώς κι εμένα έτσι τα έδειχνε. Δοκίμασες να αλλάξεις γραμματοσειρά μήπως διορθωθεί; Ναι τις δοκίμασα όλες δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Δεν πειράζει, θα επιβιώσω ;-) Ευχαριστώ πάντως. Edit : Μπήκα μέσω greader και άλλαξα τα ονόματα των φακέλων, έβγαλα τους τόνους και φαίνεται κανονικά τώρα. Edited September 4, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παιδιά ψάχνω εφαρμογή που να κάνει το εξής : να μπορώ κλήσεις και μηνύματα από ένα συγκεκριμένο αριθμό να έρχονται μεν στο κινητό, αλλά να μην εμφανίζεται πουθενά ειδοποίηση... Υπάρχει κάτι τέτοιο στο store;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maden123456 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παιδιά ψάχνω εφαρμογή που να κάνει το εξής : να μπορώ κλήσεις και μηνύματα από ένα συγκεκριμένο αριθμό να έρχονται μεν στο κινητό, αλλά να μην εμφανίζεται πουθενά ειδοποίηση... Υπάρχει κάτι τέτοιο στο store;; γκομενοδουλειά ε? Παράθεση Close your eyes, look into the dream Winds of change, will winds of fortune bring... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παιδιά ψάχνω εφαρμογή που να κάνει το εξής : να μπορώ κλήσεις και μηνύματα από ένα συγκεκριμένο αριθμό να έρχονται μεν στο κινητό, αλλά να μην εμφανίζεται πουθενά ειδοποίηση... Υπάρχει κάτι τέτοιο στο store;; mr number call blocker ειναι μια πολυ καλη εφαρμογη δες την δεν ξερω αν κανει ακριβως αυτο που θες αλλα μπλοκαρει γενικα! γκομενοδουλειά ε? Like Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vladlee.easyblacklist Η καλύτερη εφαρμογή παίδες... Δεν φαίνεται τίποτα... :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Textra!! Που ηταν κρυμμενο αυτο ρε παιδια απλα απιθανο app! Επιτελους !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Textra!! Που ηταν κρυμμενο αυτο ρε παιδια απλα απιθανο app! Επιτελους !! Τρομερό με ένα ελάττωμα όμως, ότι δεν έχει μετρητή όταν γράφεις. Το πρόσθεσαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Τρομερό με ένα ελάττωμα όμως, ότι δεν έχει μετρητή όταν γράφεις. Το πρόσθεσαν; Απο οτι βλεπω οχι αλλα θα το ψαξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.psyrus.packagebuddy&hl=en δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε μου αλλα εχω ακουσει ειναι καλη. δες και αυτην https://play.google.com/store/apps/details?id=br.com.tribotech.trackpack τη χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Μπορει κανένας να μου πει αν μπορώ να κάνω restore δεδομένων εφαρμογών με το helium ΧΩΡΊΣ root; ή μόνο backup; Edited September 5, 2013 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 καλημερα,μαλλον θα εχει απαντηθει αλλα αν θελει κ ξερει καποιος ας μου πει...υπαρχει καποια εφαρμογη(ειμαι ρουτ)που οταν παιζουμε καποιο game h βλεπουμε youtube κ ερχεται μνμ η ειδοποιηση να εμφανιζεται σαν popup κ να μπορω ν απαντησω χωρις να αφησω αυτο που κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Μπορει κανένας να μου πει αν μπορώ να κάνω restore δεδομένων εφαρμογών με το helium ΧΩΡΊΣ root; ή μόνο backup; Και βέβαια μπορείς. Απλά πρέπει να έχεις έναν υπολογιστή, να κατεβάσεις το πρόγραμμα helium για pc, να το συνδέσεις και μετά είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Τρομερό με ένα ελάττωμα όμως, ότι δεν έχει μετρητή όταν γράφεις. Το πρόσθεσαν; Απο οτι βλεπω οχι αλλα θα το ψαξωδεν εχουν βαλει ακομα αλλα θα βαλουν το ξερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 καλημερα,μαλλον θα εχει απαντηθει αλλα αν θελει κ ξερει καποιος ας μου πει...υπαρχει καποια εφαρμογη(ειμαι ρουτ)που οταν παιζουμε καποιο game h βλεπουμε youtube κ ερχεται μνμ η ειδοποιηση να εμφανιζεται σαν popup κ να μπορω ν απαντησω χωρις να αφησω αυτο που κανω? Ninja SMS Ενα διαστημα που τη χρησιμοποιουσα, εκανε καλα τη δουλεια της! Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ninja SMS Ενα διαστημα που τη χρησιμοποιουσα, εκανε καλα τη δουλεια της! θα το δοκιμασω.ευχαριστω-ειναι μονο για σμς απ οτι καταλαβαινω ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ninja SMS Ενα διαστημα που τη χρησιμοποιουσα, εκανε καλα τη δουλεια της! δεν στελνει ομως 160 χαρακτηρες ελληνικα η κανω λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 δεν στελνει ομως 160 χαρακτηρες ελληνικα η κανω λαθος? Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και το sliding messaging, έχει ένα ωραίο pop up που πετάγεται όταν έρχεται μήνυμα και δεν κλείνει η εφαρμογή από πίσω και μπορείς να απαντήσεις. Για τους 160 χαρακτήρες στο sliding messaging επέλεξε να σου δείξει όλες τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Θα μπορούσες να δοκιμάσεις και το sliding messaging, έχει ένα ωραίο pop up που πετάγεται όταν έρχεται μήνυμα και δεν κλείνει η εφαρμογή από πίσω και μπορείς να απαντήσεις. Για τους 160 χαρακτήρες στο sliding messaging επέλεξε να σου δείξει όλες τις ρυθμίσεις. Το textra εχει 160? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Το textra εχει 160? Έχει. Τικαρεις την επιλογή στις ρυθμίσεις που λέει compact sms. Δουλεύει λίγο διαφορετικά όμως. Αν στείλεις μήνυμα με λιγότερους από 70 χαρακτήρες το στέλνει με μικρά. Μόλις τους ξεπεράσεις τότε τα κάνει κεφάλαια και φτάνει τους 160 ανά μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts