Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πας να γραψεις μηνυμα και εχει ενα μικρο βελακι διπλα(οχι αυτο που στελνει το μηνυμα,το αλλο) το κανεις κλικ και απενεργοποιει τη θεση σου

Ωραίος ρε φίλε. Έψαχνα στις γενικές ρυθμίσεις εγώ για αυτό δεν το έβρισκα με τίποτα να σαι καλά

Ξέρετε καμιά αξιόλογη εφαρμογή σαν το Tapatalk; Λέω να δω αν αξίζει η αλλαγή σε κάποια άλλη.

Μετά το τελευταίο update του Viber μου ενεργοποίησε να φαίνεται η τοποθεσία μου και δεν βρίσκω πουθενά στις ρυθμίσεις επιλογή για απενεργοποίηση. Τί παρατήρησε κάνεις άλλος;

Εμένα δυστυχώς άλλο είναι το πρόβλημα με το Viber. Ενώ πέρασα rom με Android 4.3 στο κινητό μου και επανέφερα με Titanium Backup την εφαρμογή μαζί με τα data της, για να έχω και τα μηνύματα που είχα στείλει και είχα δεχτεί, μόλις ανοίγω την εφαρμογή μού τα εμφανίζει για 1-2'' και μετά μού ζητάει να κάνω activation, οπότε και χάνονται.

Έχω κάνει και ερώτηση στο support team της εφαρμογής και μ' έχουν 'γράψει' κανονικά. Δεν έχει απαντήσει κανείς!!!!

Για αυτήν την εβδομάδα σε προσφορά το Tapatalk 4 που πέρασε σε σταθερή έκδοση στα 0,75€. Το χρησιμοποίησα για λίγο σήμερα και δείχνει ανώτερο από τις προηγούμενες beta κυκλοφορίες. Δεν ξέρω αν είναι σε θέση να συναγωνιστεί την έκδοση 2 αλλά το βάρος της μελλοντικής ανάπτυξης της εφαρμογής θα πέσει στην τελευταία έκδοση.

Tϊ σόι update με πληρωμή είναι αυτό; :wacko::mad:

Mέχρι τώρα ήξερα ότι τις εφαρμογές τις αγοράζεις ΜΙΑ ΜΟΝΟ φορά..

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Το tapatalk 4 είναι κορυφή απλά

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Η έκδοση για tablet είναι πλέον η έκδοση 4, οπότε όσοι είχαμε αγοράσει έκδοση της εφαρμογής για tablet, το έχουμε το 4. Διαφορετικά κάποιος πρέπει να ξαναπληρώσει
Τhe end of an era...

Tϊ σόι update με πληρωμή είναι αυτό; :wacko::mad:

Mέχρι τώρα ήξερα ότι τις εφαρμογές τις αγοράζεις ΜΙΑ ΜΟΝΟ φορά..

Αυτό είναι update του Tapatalk HD. Όσοι είχαν το HD δεν πληρώνουν για το update. Όσοι είχαν το 2 και θέλουν το 4 τότε πρέπει να πληρώσουν. Και γι' αυτό το έβγαλαν σε sale για να μην πέσει κράξιμο από τους χρήστες του 2. ;)

Edit: Με πρόλαβε ο Villis. :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Έχω πάρει backup τις εφαρμογές μου (user apps) με το tb και θέλω να τις επαναφέρω στη νέα rom που θα περάσω.

Τα βήματα που ακολουθώ είναι εγκατάσταση του tb στη νέα rom και επαναφορά των αντιγράφων. Σωστά;

Δεν χρειάζεται να μεταφέρω το backup από την εσωτερική μνήμη SD στον υπολογιστή μιας και αυτός ο αποθηκευτικός χώρος δεν επηρεάζεται αν δεν του κάνω κάτι εγώ πχ format. Right?

Το αγόρασα και αυτό να υπάρχει. Έχει αρκετά έξτρα features που σου λύνουν τα χέρια..

Το αγόρασα κι εγώ και παρατηρώ αρκετές διαφορές απ'το 2, άντε να το μάθω τώρα κι αυτό..:p

Συγνώμη για το συνεχόμενο ποστ αλλά αν έκανα επιδιόρθωση δεν θα με άφηνε να βάλω φωτό.. ερώτηση λοιπόν. Στο τάμπλετ δεν έχω πρόβλημα με το 4 αλλά στο S2 όποτε μπαίνω στο myphone μου πετάει μια ειδοποίηση ότι "Απέτυχε η σύνδεση με το φόρουμ κλπ.." όμως στο τέλος μπαίνει κανονικά. Στο xda δεν βγάζει την ειδοποίηση αυτή, το κάνει και σε εσάς;

http://img.tapatalk.com/d/13/08/14/aja9uba8.jpg

Edited by kollatos

Η έκδοση για tablet είναι πλέον η έκδοση 4, οπότε όσοι είχαμε αγοράσει έκδοση της εφαρμογής για tablet, το έχουμε το 4. Διαφορετικά κάποιος πρέπει να ξαναπληρώσει

Σορρυ αλλά δεν καταλαβαίνω τι παίζει με όλο αυτό το μπέρδεμα .

Δηλαδή άλλη εφαρμογή πρέπει να έχω για το κινητό και άλλη για το ταμπλετ;

Και την καθεμία πρέπει να την πληρώνω σε κάθε αναβάθμιση;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

@makis206

Το myphone δεν υποστηρίζει Tapatalk.

Βλέπω το έχεις με θέμα, την paid έχεις??? γιατί στην beta δεν βλέπω να έχει επιλογή για θέμα, είμαι στην beta 4.0.25

@makis206

Το myphone δεν υποστηρίζει Tapatalk.

Βλέπω το έχεις με θέμα, την paid έχεις??? γιατί στην beta δεν βλέπω να έχει επιλογή για θέμα, είμαι στην beta 4.0.25

Περίεργο πάντως γιατί δεν το βγάζει στο τάμπλετ.. λέγοντας "θέμα" μάλλον εννοείς το "σκοτεινό" σωστά; Μόλις χτες αγόρασα το 4, μέχρι τότε χρησιμοποιούσα το 2.:)

Στο SwiftKey πώς γίνεται μετά από την επιλογή μιας λέξης να ΜΗΝ βαζει κενό αυτόματα αλλά να το βάζω εγώ;

Η πιο χρήσιμη λειτουργία που έχουν αυτά τα πληκτρολόγια δεν σου αρέσει;

Δε το βρισκω

WTF?

Αυτό είναι update του Tapatalk HD. Όσοι είχαν το HD δεν πληρώνουν για το update. Όσοι είχαν το 2 και θέλουν το 4 τότε πρέπει να πληρώσουν. Και γι' αυτό το έβγαλαν σε sale για να μην πέσει κράξιμο από τους χρήστες του 2. ;)

Edit: Με πρόλαβε ο Villis. :)

Δεν γνώριζα ότι είναι ουσιαστικά update της HD έκδοσης!! Έτσι μου ακούγεται λογικό.

Ευτυχώς είχα στην προπληρωμένη € 0.79 και μπόρεσα και την αγόρασα, γιατί είμαι εκτός Θεσσαλονίκης και μάλλον θα έχανα την προσφορά...

Ευχαριστώ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Η πιο χρήσιμη λειτουργία που έχουν αυτά τα πληκτρολόγια δεν σου αρέσει;

ναι αλλά πάω να γράψω πχ navimania. Gr όπως βλέπεις και μετά την τελεία βάζει και κενό και κεφαλαιοποιει το g

Σορρυ αλλά δεν καταλαβαίνω τι παίζει με όλο αυτό το μπέρδεμα .

Δηλαδή άλλη εφαρμογή πρέπει να έχω για το κινητό και άλλη για το ταμπλετ;

Και την καθεμία πρέπει να την πληρώνω σε κάθε αναβάθμιση;

Mέχρι πρόσφατα, υπήρχε η έκδοση για tablet και η ξεχωριστή έκδοση για κινητά. Τώρα το ενοποίησαν όλο αυτό στην έκδοση για tablet, όπου σε tablet έχει άλλο interface σε σχέση με την ίδια εφαρμογή σε κινητά. Ελπίζω ότι οι επόμενες ενημερώσεις θα αφορούν πλέον τη μόνη αυτή έκδοση και δε θα δημιουργηθούν πάλι τέτοια θέματα...

Τhe end of an era...

Mέχρι πρόσφατα, υπήρχε η έκδοση για tablet και η ξεχωριστή έκδοση για κινητά. Τώρα το ενοποίησαν όλο αυτό στην έκδοση για tablet, όπου σε tablet έχει άλλο interface σε σχέση με την ίδια εφαρμογή σε κινητά. Ελπίζω ότι οι επόμενες ενημερώσεις θα αφορούν πλέον τη μόνη αυτή έκδοση και δε θα δημιουργηθούν πάλι τέτοια θέματα...

Ωραία, οπότε έχουμε 1 κοινή εφαρμογή πλέον.

Με τις αναβαθμίσεις της τι γίνεται;

Πρέπει να πληρώσουμε την επόμενη;

Amazon Fire stick 4k max

Θεωρητικά (γιατί δεν έχω καμία σχέση με την εφαρμογή και την ομάδα ανάπτυξης :p ) δε θα πρέπει να πληρώνουμε. Όπως γινόταν δηλαδή και στα updates της έκδοσης 2.x. Τώρα αν κάποια στιγμή τους καπνίσει και κάνουν κάποιο trick για να ξαναπληρώσουμε, δεν το γνωρίζω!
Τhe end of an era...

Θεωρητικά (γιατί δεν έχω καμία σχέση με την εφαρμογή και την ομάδα ανάπτυξης :p ) δε θα πρέπει να πληρώνουμε. Όπως γινόταν δηλαδή και στα updates της έκδοσης 2.x. Τώρα αν κάποια στιγμή τους καπνίσει και κάνουν κάποιο trick για να ξαναπληρώσουμε, δεν το γνωρίζω!

Χμμ δεν το βγάζει συμβατό με ένα ταμπλετ που έχω με Android 2.3.7

Υποστηρίζει μόνο ICS και JB;

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II