Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εντυπωσιακά απλή και λειτουργική εφαρμογή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακολουθουμε τη πορεία της εφαρμογής; έχει κάποιο thread;

Ναι έχει και βρίσκεται εδώ

Οντως πολυ καλη και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο φιλο που την εφτιαξε.

Δυστυχως ομως για μενα ΔΕΝ υποστηριζει δικαρτες συσκευες και δεν δινει τη δυνατοτητα επιλογης απο ποια καρτα να στειλει Μηνυμα, οποτε δεν μου λυνει το προβλημα. :(

Και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ :D

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

παιδια ποιο νομιζετε ειναι καλυτερο 1) android assistant ή 2) Clean master ???

επισης υπαρχει καμια εφαρμογη για να αλλαζει τα transitions?? εχω το go launcher και θα ηθελα να εχει option οπως εχει ο ADW(slide,fade,zoom)

Τπτ κανενας? :eek:

παιδια νομιζω οτι πιο παλια το Clean master ειχε επιλογη για καθαρισμο ιστορικο κλησεων τωρα δεν το βλεπω την εχουν αφαιρεσει η εχω κανει καμια βλακεια εγω???

Παιδιά ποια εφαρμογή είναι η καλύτερη για μπλοκάρισμα των διαφημίσεων;

Εχω ροοτ..

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά ποια εφαρμογή είναι η καλύτερη για μπλοκάρισμα των διαφημίσεων;

Εχω ροοτ..

Δυο ξέρω οτι κυκλοφορούν το AdAway και το Adfree. Εγώ το πρώτο δοκίμασα και είμαι ευχαριστημένος καθώς κάνει άψογα την δουλειά του.

Καλησπέρα. Έχω sim με 2 νούμερα cosmote, γραμμή 1 και γραμμή 2 ονομασίες. Για να δω ποια έχω ενεργή κάθε φορά πρέπει να μπω στην εφαρμογή της sim, υπάρχει εφαρμογή που να το δείχνει σε widget ή μόνιμα πάνω στην μπάρα;

Καλησπέρα. Έχω sim με 2 νούμερα cosmote, γραμμή 1 και γραμμή 2 ονομασίες. Για να δω ποια έχω ενεργή κάθε φορά πρέπει να μπω στην εφαρμογή της sim, υπάρχει εφαρμογή που να το δείχνει σε widget ή μόνιμα πάνω στην μπάρα;

Για δες το Phono (free στο play).

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

παιδια νομιζω οτι πιο παλια το Clean master ειχε επιλογη για καθαρισμο ιστορικο κλησεων τωρα δεν το βλεπω την εχουν αφαιρεσει η εχω κανει καμια βλακεια εγω???

Εχει ειναι στην ιδιωτικοτητα!

Στο seesmic στον λογαριασμό Facebook πως κάνουμε αποσύνδεση log out?

Επίσης πως βλέπουμε ποιοι φίλοι ειναι online στη συνομιλία;

Edited by fuorigioco1981

Δοκίμασε την εφαρμογή που έχει δημιουργήσει ο συμφορουμίτης μας.

Ενώ έχω ξετσεκάρει την επιλογή stock messaging μου έρχονται διπλά τα μηνύματα. Τι να κάνω;

Φιλικά, Κατερίνα

Ενώ έχω ξετσεκάρει την επιλογή stock messaging μου έρχονται διπλά τα μηνύματα. Τι να κάνω;

Έχεις απενεργοποιησει τις ειδοποιήσεις της στοκ εφαρμογής;

Αυτήν την ρημαδοεφαρμογη του Facebook θα την κάνουν ποτέ να μεταφέρεται στην sd?μιλάω χωρίς root

Φαντάζομαι πως όχι. Γενικώς τις εφαρμογές που τρέχουν στο backgound μόνιμα με services, push notifications, έχουν widgets κλπ αν τις βάλεις στην SD δεν θα δουλέψουν σωστά. Από τις μονάστερες βαθμολογίες που έχω συναντήσει σε εφαρμογές επειδή ο άλλος δεν εννοεί να καταλάβει ότι δεν θα έχει widgets αν βάλει την εφαρμογή στην SD παρότι ο developer το γράφει με Disclaimer στην περιγραφή, κόκκινα γράμματα στο Popup στο άνοιγμα της εφαρμογής, αστεράκια, λαμπάκια και ειδική ευχή σε κάθε whats new υποθέτω πως το Facebook με τα 100.000.000+ downloads δεν θα ρισκάρει την γκρίνια του καθενός γιατί δεν πήρε στο σωστό χρόνο το σχόλιο για τη φωτογραφία με τα μπούτια του στην παραλία. :p:D

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Έχεις απενεργοποιησει τις ειδοποιήσεις της στοκ εφαρμογής;

Όχι δεν το είχα κάνει. Σε ευχαριστώ.

Φιλικά, Κατερίνα

Τπτ κανενας? :eek:

Δοκίμασε και τα δύο και δες ποιό σού αρέσει.Ο κάθε ένας θα σού πει τί αρέσει σε εκείνον.Αλλά το θέμα είναι τί αρέσει σε σένα.Εγώ έχω κρατήσει το ZDbox (εχει app lock και με βολεύει) και go task manager Ex.

Εχει ειναι στην ιδιωτικοτητα!

οχι φιλε ανοιγω την ιδιωτικοτητα αλλα μου βγαζει μονο για τα sms και για ιντερνετ αλλα θυμαμαι πιο παλια οτι υπηρχε.

Κάποια καλή εφαρμογή για live stream ελληνικής τηλεόρασης υπάρχει; όσο έψαξα δεν βρήκα κάποια να δουλεύει

Στο nexmusic, όταν δυναμώνω/χαμηλώνω τον ήχο (με τα κουμπιά) μου το αναγνωρίζει σαν να το πατάω 2 φορές.

Πατάω για παράδειγμα volume up και μου ανεβάζει 2 και όχι 1.

Δεν είναι πρόβλημα των κουμπιών ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Ξέρετε τι μπορω να κανω;

Κάποια καλή εφαρμογή για live stream ελληνικής τηλεόρασης υπάρχει; όσο έψαξα δεν βρήκα κάποια να δουλεύει

Εγώ χρησιμοποιώ το xbmc και με αυτόν τον οδηγό θα μπορέσεις να προσθέσεις και τα ελληνικά κανάλια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλησπέρα σε όλους! Χρησιμοποιώ την εφαρμογή sports tracker και χθες χρειάστηκε να κάνω ένα format στο κινητό μου (note 2). Πριν κάνω το format, αντέγραψα όλες τις προπονήσεις που είχα κάνει και που βρίσκονταν στον φάκελο workouts. Μετά το format ξανά έβαλα στον φάκελο τα αρχεία αυτά (.dat) αλλά η εφαρμογή πλέον δεν μου τα αναγνωρίζει. Παιδεύομαι εδώ και ώρα και δεν μπορώ να βρω άκρη. Any idea γιατί έχω ψιλό φρικάρει? Να διευκρινίσω ότι δεν έχω λογαριασμό με τον οποίο έχω κάνει συγχρονισμό.

Εγώ χρησιμοποιώ το xbmc και με αυτόν τον οδηγό θα μπορέσεις να προσθέσεις και τα ελληνικά κανάλια..

Πραγματικα παρα πολυ καλο!!Ευχαριστω πολυ!

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II