NickName98 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Αυτό γίνεται με αγορά άλλου πληκτρολογίου όπως το swype ή το swiftkey... Γίνεται και με SwiftKey; πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 εγω τωρα το εγκατεστησα και δουλευει μια χαρα.αν και δεν βρισκω πως απορρίπτεις μια κληση. ίδιο θέμα και σε εμένα, αποδοχή ναι, απόριψη δεν έχω βρει Reject calls (Paid version only) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παιδιά είναι ένας φίλος που έχει mobo player και οι υπότιτλοι εμφανιζονται στα κινέζικα.Ταινία υπότιτλοι ίδιο όνομα έχουν,τι άλλο μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Επειδή έχω βαρεθεί τα πολλά πολλά στην οθόνη μου, έχετε υπόψιν σας κάποιο widget με ώρα, ημερομηνία και ότι έχω στο ημερολόγιο; (ραντεβού κλπ) Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παιδιά είναι ένας φίλος που έχει mobo player και οι υπότιτλοι εμφανιζονται στα κινέζικα.Ταινία υπότιτλοι ίδιο όνομα έχουν,τι άλλο μπορεί να φταίει? Ναι βάλει MX player. Το ΜΌΝΟ πρόβλημα που έχω βρει με τους υπότιτλους είναι το κεφάλαιο «Α» όταν τονίζεται. Αλλά κατά τα άλλα έχει και συγχρονισμό υποτίτλων και διάφορα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Επειδή έχω βαρεθεί τα πολλά πολλά στην οθόνη μου, έχετε υπόψιν σας κάποιο widget με ώρα, ημερομηνία και ότι έχω στο ημερολόγιο; (ραντεβού κλπ) Δες αυτό φίλε μου, έχει αυτά που ζητάς.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather&hl=el Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Μπορουμε να εχουμε παραθυρα, οπως το note 2? Πχ στο πανω να βλεπω youtube και στο κατω να σερφαρω, παραλληλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παιδιά είναι ένας φίλος που έχει mobo player και οι υπότιτλοι εμφανιζονται στα κινέζικα.Ταινία υπότιτλοι ίδιο όνομα έχουν,τι άλλο μπορεί να φταίει? Να επιλέξει στις ρυθμίσεις: Subtitle Settings > Character Set > ISO-8859-7 Αυτή είναι η κωδικοποίηση των Ελληνικών, σε όλα τα προγράμματα. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Η να βάλει το vlc, σε καλό δρόμο βρίσκεται προς το mx player Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Εβαλα το 3.4 Greek WPA Finder και μου βγαζει κάθε φορά που το ανοίγω αυτό το μήνυμα. Είναι λογικό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Εβαλα το 3.4 Greek WPA Finder και μου βγαζει κάθε φορά που το ανοίγω αυτό το μήνυμα. Είναι λογικό;;; Έχεις κάποια εφαρμογή για μπλοκάρισμα διαφημίσεων γι'αυτό δεν σου εμφανίζει την διαφήμιση που λέει.Πρέπει να το κάνεις την πρώτη φορά για να ενεργοποιηθεί.Το θέμα είναι ότι η 3.4 είχε βγει με ημερομηνία λήξης!Η ημερομηνία (δεν θυμάμαι ποια ήταν) πέρασε και ποιά δεν λειτουργεί. Κάποιος φίλος από δω είχε αφαιρέσει αυτόν τον περιορισμό και την είχε ανεβάσει.Άν ψάξεις στο νήμα για αναφορές στην εφαρμογή ,θα την βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) Δες αυτό φίλε μου, έχει αυτά που ζητάς.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droid27.transparentclockweather&hl=el Ευχαριστώ... Φιλη είμαι.... Edited July 29, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 υπαρχει εφαρμογη για την καμερα που μπορεις να βαλεις να τραβαει φωτογραφιες πατωντας οπουδηπωτε στην οθονη? γιατι διαφορετικα δεν μπορω να τραβηξω φωτογραφια τη φατσα μου παραμονο αν ενεργοποιησω τη μπροστινη καμερα που δεν ειναι καλης ποιοτητας. ξερω πως ακουγεται καπως περιεργο να τραβηξω τη φατσα μου αλλα δεν ειχα πως αλλιως να το ρωτησω! κ αν υπαρχει καμια που να το κανει αυτο αλλα κ να σου δινει κ αλλες λειτουργιες που δεν σου προσφερει η κανονικη καμερα τοτε δεν εχω προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Μπορουμε να εχουμε παραθυρα, οπως το note 2? Πχ στο πανω να βλεπω youtube και στο κατω να σερφαρω, παραλληλα Υπαρχει αυτος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mkiisoft.popup&hl=el δεν τον εχω δοκιμασει. Επισης μπορεις να το κανεις με αυτον τον Browser https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appestry.split_browser_trial&hl=el και με αυτες της εφαρμογες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myboyfriendisageek.stickit&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.asbit.pvstar&hl=el Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) Εχει παρει το ματι σας καποια εφαρμογη της προκοπης για κοψιμο και ραψιμο mp3 χωρις να περιοριζει μονο στα 20 δευτερολεπτα του τραγουδιού που κανουν ολες??.Δεν την θελω για ringtones,για επεξεργασια audio την θελω και οσες εχω δοκιμασει απο το play ειναι....το μαυρο τους το χαλι. Edited July 29, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Εχει παρει το ματι σας καποια εφαρμογη της προκοπης για κοψιμο και ραψιμο mp3 χωρις να περιοριζει μονο στα 20 δευτερολεπτα του τραγουδιού που κανουν ολες??.Δεν την θελω για ringtones,για επεξεργασια audio την θελω και οσες εχω δοκιμασει απο το play ειναι....το μαυρο τους το χαλι. Αν θες εξήγησε λίγο καλύτερα τί θες να κάνεις. Αν θες απλά να το κόψεις κοίταξε το ringtone maker δεν έχει περιορισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Αν θες εξήγησε λίγο καλύτερα τί θες να κάνεις. Αν θες απλά να το κόψεις κοίταξε το ringtone maker δεν έχει περιορισμό Θελω κοψικο επιλεκτικο και μετα merge να μαζεψω καποια mp3 μαζι και να βγαλω μονοκόμματο αρχειο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Θελω κοψικο επιλεκτικο και μετα merge να μαζεψω καποια mp3 μαζι και να βγαλω μονοκόμματο αρχειο Νομίζω ότι ψάχνεις το ringtonium pro... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε κάποιο post, εγώ δεν μπόρεσα να βρω κάτι, υπάρχει κάποιος counter για δίκαρτο τηλέφωνο που να μπορεί να μετράει δεδομένα, κλήσεις και sms για την κάθε sim ξεχωριστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Reject calls (Paid version only) :) εβαλα την paid και εχει τις επιλογες answer all calls και reject all calls. δεν εχει με καποια χειρονομια να μην απαντας.κατα τα αλλα καλο ειναι απλα το αναφερω για ενημερωση Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Δες το Fast Burst Camera. Έχει και Lite έκδοση δωρεάν. μονο αυτο υπαρχει δηλαδη? αξιζει να το πληρωσω? εχω το xperia T και ισως παω στο Ζ σε κανα μηνα. ειναι οντως γρηγορες οι ληψεις? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 ΚΑΛΗΜΕΡΑ, Δεν ξέρω αν είμαι σε λάθος forum αλλά.... το γράφω. Υπάρχει εφαρμογή πυξίδας που να δουλεύει χωρίς magnetic sensor. Να δουλεύει ας πούμε μόνο με το gps? Αγόρασα ένα high κινέζικο STAR 920 που δεν έχει μαγνητόμετρο, και ολες οι εφαρμογές πυξίδα που κατέβασα δεν δουλευοθν καθώς δεν βρίσκουν μαγνητόμετρο. Ξέρει κάτι καποιος; :cry: Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Επειδή έχω βαρεθεί τα πολλά πολλά στην οθόνη μου, έχετε υπόψιν σας κάποιο widget με ώρα, ημερομηνία και ότι έχω στο ημερολόγιο; (ραντεβού κλπ) Πάρε ιδέες από εδώ Δείξτε τη homescreen/lockscreen σας! υπαρχει εφαρμογη για την καμερα που μπορεις να βαλεις να τραβαει φωτογραφιες πατωντας οπουδηπωτε στην οθονη? γιατι διαφορετικα δεν μπορω να τραβηξω φωτογραφια τη φατσα μου παραμονο αν ενεργοποιησω τη μπροστινη καμερα που δεν ειναι καλης ποιοτητας. ξερω πως ακουγεται καπως περιεργο να τραβηξω τη φατσα μου αλλα δεν ειχα πως αλλιως να το ρωτησω! κ αν υπαρχει καμια που να το κανει αυτο αλλα κ να σου δινει κ αλλες λειτουργιες που δεν σου προσφερει η κανονικη καμερα τοτε δεν εχω προβλημα! Ψάξε για εφαρμογές κάμερας στο Play Store αλλά δεν νομίζω ότι θα βρεις άκρη. Γενικά στις συσκευές Android, η καλύτερα κάμερα είναι αυτή που έρχεται από τον κατασκευαστή. Μάθε να την χρησιμοποιείς ;) Εχει βαλει κανεις το android lost(androidlost.com)? Εντυπωσεις? Ειναι καλο? Εγώ έχω το Cerberus που τραβάει και φωτογραφίες τον κλέφτη :) Παιδια μετα το σημερινο skype update ενω παλιοτερα με το sing out απλα εβγενες απο το skype και οταν το ξαναοιγες σου εκανε αυτοματα log in στο profile που ειχες βαλει πλεον αν πατησεις sing out σε κανει και πραγματικα sing out απο το profile που ειχες συνδεθει. Τωρα πλεον ΠΩΣ μπορεις να κλεισεις εντελως το προγραμμα γιατι με συνεχομενα back βγαινεις απο το προγραμμα αλλα παραμενει ανοιχτο στο παρασκηνιο. Εμένα με sign out κλείνει η εφαρμογή. Όταν την ξανανοίγω, κάνει sign in μόνο του. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Έχεις κάποια εφαρμογή για μπλοκάρισμα διαφημίσεων γι'αυτό δεν σου εμφανίζει την διαφήμιση που λέει.Πρέπει να το κάνεις την πρώτη φορά για να ενεργοποιηθεί.Το θέμα είναι ότι η 3.4 είχε βγει με ημερομηνία λήξης!Η ημερομηνία (δεν θυμάμαι ποια ήταν) πέρασε και ποιά δεν λειτουργεί. Κάποιος φίλος από δω είχε αφαιρέσει αυτόν τον περιορισμό και την είχε ανεβάσει.Άν ψάξεις στο νήμα για αναφορές στην εφαρμογή ,θα την βρεις. Άστο καλύτερα τότε. Θα μείνω με την 3.2... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Εγώ έχω το Cerberus που τραβάει και φωτογραφίες τον κλέφτη :) Το έβαλα και εγω αυτο. Το σεταρα με κωδικούς κλπ. Το θέμα είναι δεν ξέρω πως να το δουλέψω. :p Δηλαδή πρέπει να μπω απο το site για να ελέγξω την συσκευή; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Το έβαλα και εγω αυτο. Το σεταρα με κωδικούς κλπ. Το θέμα είναι δεν ξέρω πως να το δουλέψω. :p Δηλαδή πρέπει να μπω απο το site για να ελέγξω την συσκευή; Αφού το σέταρες, πας https://www.cerberusapp.com/ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts