venoos Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Εχω το 2.4.13 και ειναι αψογο. Δεν το αλλαζω χωρις λογο. Και γω αυτο εχω και παει φουλαριστο.και οχι μονο στο myphone.gr αλλα και σε αλλο φορουμ Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Το Tapatalk 2 έχει ειδοποιήσεις στο myphone; Ρωτάω επειδή ποτέ δεν το είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Το Tapatalk 2 έχει ειδοποιήσεις στο myphone; Ρωτάω επειδή ποτέ δεν το είχα. Όχι. Γενικά η υποστήριξη του Tapatalk είναι μικρή στο forum. Από ότι είχα καταλάβει, οι devs ασχολούνται κυρίως με τη Mobile έκδοση. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Είναι αρκετά νωρίς για να αλλάξει κανείς.Μέχρι να ανανεώσουν όλα τα φόρουμ το plugin τους,θα πάρει αρκετό χρόνο.. Στο myphone δεν νομίζω να αλλάξει κάτι γιατί δεν το υποστηρίζουν οπότε δεν νομίζω πως θα ανανεώσουν plugin. Σε άλλα forums δεν έχω θέμα. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Στην εφαρμογή hootsuite που ειναι για Twitter κι Facebook στο Facebook που πατάμε να δούμε το προφίλ κάποιου φίλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_ath Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει κάποια εφαρμογή Call Recorder που να δουλεύει απροβλημάτιστη στο Google Nexus S? Σε μερικές που έχω δει ή δεν είναι συμβατές με την συσκευή ή δεν δουλεύουν καθόλου ή δεν ακούς τον συνομιλητή. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 υπαρχει κατι αντιστοιχο του zephyr απο cydia στο android? γιατι τωρα που αλλαξα λογισμικο δυσκολευομαι να προσαρμοστω. μη με βρισετε που κανω συνεχεια τετοιες ερωτησεις. για να καταλαβαιτε θελω καπως με swiping να βγαινω τελειως απτη τρεχουσα εφαρμογη κ να πηγαινω στη homescreen γιατι με το κουμπι για πισω παει στο προηγουμενο πραγμα που ειχα κανει με την εφαρμογη κ δεν κλεινει την εφαρμογη για να σε παει στην αρχικη οθονη. μπορω να τη κλεισω με το βασικο κουμπι αλλα θα προτιμουσα να μην το χρισημοποιησω. γινεται? διαβασα οτι γινοταν με τον lmt launcher αλλα ελεγα αν γινοταν χωρις να αλλαξω launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 υπαρχει κατι αντιστοιχο του zephyr απο cydia στο android? γιατι τωρα που αλλαξα λογισμικο δυσκολευομαι να προσαρμοστω. μη με βρισετε που κανω συνεχεια τετοιες ερωτησεις. για να καταλαβαιτε θελω καπως με swiping να βγαινω τελειως απτη τρεχουσα εφαρμογη κ να πηγαινω στη homescreen γιατι με το κουμπι για πισω παει στο προηγουμενο πραγμα που ειχα κανει με την εφαρμογη κ δεν κλεινει την εφαρμογη για να σε παει στην αρχικη οθονη. μπορω να τη κλεισω με το βασικο κουμπι αλλα θα προτιμουσα να μην το χρισημοποιησω. γινεται? διαβασα οτι γινοταν με τον lmt launcher αλλα ελεγα αν γινοταν χωρις να αλλαξω launcher. Αν είσαι ή έχεις σκοπό να γίνεις root δοκίμασε το GMD GestureControl Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 ειμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 ειμαι root Τότε δοκίμασε το είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα σε καλύψει σε αυτά που θελεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 το δοκιμαζω αλλα αποτι βλεπω λεει για 4 δαχτυλα η 3, γινεται να το κανω με λιγοτερα δαχτυλα? αν αγορασω την ολοκληρη εκδοση(τωρα εχω τη lite) θα γινονται περισσοτερα πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Ανάμεσα σε imdb, series guide ποιό να βάλω; Θέλω να έχει widget Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Ανάμεσα σε imdb, series guide ποιό να βάλω; Θέλω να έχει widget Και τα 2. :p Το imdb είναι πιο καλό για ταινίες ενώ το άλλο (όπως λέει και το όνομα) για σειρές. Αν είναι αναγκαστικά να επιλέξεις καλύτερα το series guide. Το imdb είναι σαν το κανονικό site. Είναι μεν λίγο πιο πρακτικό αλλά δεν έχει τίποτα παραπάνω. Ενώ το series guide έχει και αναλυτικά κάθε επεισόδιο υπόθεση, βαθμολογία και στατιστικά. Εχει και widget και ένα search για ταινίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Τότε δοκίμασε το είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα σε καλύψει σε αυτά που θελεις . το αγορασα για να μπορεσω να ορισω εγω gestures αλλα καταφερα να δουλεψει μονο στη συγκεκριμενη εφαρμαγη ενω στις υπολοιπες δεν κανει τιποτα. ισως δεν το εχω ρυθμισει καλα δεν ξερω. την εχει κανεις την εφαρμογη? θελω με swipe απο κατω προς τα πανω να κλεινει η εφαρμογη που τρεχει, τι πρεπει να ρυθμισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 κατι εκανα κ το καταφερα αλλα δεν δουλευε στην καμερα κ σε καποιες αλλες εφαρμογες κ ηταν αργο κ εγραφε οτι κλεινω την εφαρμογη. κατι ομως εκανα μετα κ τωρα μου γραφει οτι την κλεινω αλλα δεν την κλεινει, δεν ξερω τι εγινε. αλλη λυση υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Όσοι έχετε την εφαρμογή APP Lock, έχετε ενεργοποιήσει απο τις ρυθμίσεις της εφαρμογής το Advance Protection ; Τι παραπάνω προσφέρει αυτό; τι κάνει με λίγα λόγια; γιατι δεν το πολυκατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ανάμεσα σε imdb, series guide ποιό να βάλω; Θέλω να έχει widget Ποιος ο λόγος να μην τα βάλεις και τα δύο. Εγώ για κάθε πράγμα βάζω 10 διαφορικές εφαρμογές μέχρι να καταλήξω ποια με βολεύει. Για σειρές πάντως πολύ καλή είναι το TV show favs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ποιος ο λόγος να μην τα βάλεις και τα δύο. Εγώ για κάθε πράγμα βάζω 10 διαφορικές εφαρμογές μέχρι να καταλήξω ποια με βολεύει. Για σειρές πάντως πολύ καλή είναι το TV show favs TV show favs για σειρές αρκετά ποιοτικότερη εφαρμογή από όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Για σειρές χρησιμοποιούσα το Twee. Μετά την προτροπή των παιδιών εδώ έβαλα το TVShowFavs κι απλά δεν υπάρχει κάτι ποιοτικότερο! Αυτό που βολεύει υπερβολικά είναι με μονό κλικ πάνω σ'ένα επεισόδιο μέσα στο widget το κάνεις "Mark as read". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Παιδιά το helium backup αξίζει; κάνει δουλειά; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Παιδιά το helium backup αξίζει; κάνει δουλειά; Το είχα δοκιμάσει, αλλά μου φάνηκε πολύ πιο αργό σε σχέση με Titanium Backup, και σαφώς πολύ λιγότερες επιλογές. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 ειναι δυνατον να πουμε σε καποιον developer να κανει μερικα παιχνιδια που ειναι για το ios να τα κανει κ για android? ειναι δυνατον? απορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 ειναι δυνατον να πουμε σε καποιον developer να κανει μερικα παιχνιδια που ειναι για το ios να τα κανει κ για android? ειναι δυνατον? απορια. Εγω που ειχα ρωτησει για ενα εληνικο παιχνιδι με ερωτησεις μου ειπαν πει πως θα βγει τον Φλεβαρη και ακομα δεν εκαναν κατι. χαχα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irenek_1990 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Εγω που ειχα ρωτησει για ενα εληνικο παιχνιδι με ερωτησεις μου ειπαν πει πως θα βγει τον Φλεβαρη και ακομα δεν εκαναν κατι. χαχα ποιον μπορω να ρωτησω αν μπορει να το κανει? δεν υπαρχει στο φορουμ κανενας? κ που θα ξερω αν θα βγει σιγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 ποιον μπορω να ρωτησω αν μπορει να το κανει? δεν υπαρχει στο φορουμ κανενας? κ που θα ξερω αν θα βγει σιγουρα? Λογικά μόνο ο ίδιος ο developer της εφαρμογής για iOS θα μπορεί να τη μεταφέρει και στο Android. Αν δεν έχει σκοπό να το κάνει όμως για οποιονδήποτε λόγο, δε θα το κάνει, όσο και να τον παρακαλέσεις γιατί θέλει όρεξη και χρόνο. Εκτός αν τον πληρώσεις βέβαια. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts