Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν κατεβάζει το SwiftKey έχει και δωρεάν έκδοση για δοκιμή και λεξικό που θες.

To έχω υπόψη μου αλλά δε με βολεύει σαν πληκτρολόγιο.

Παιδια τι πρεπει να επιλεξω στο titanium pro για να κανω backup ολους τους κωδικους wifi που εχω βαλει στο κινητο μου γενικως ωστε αν τους σβησω να μπορω να τους επαναφερω.

Titanium>κύριο μενού>αντιγραφή δεδομένων σε xml>σημεία πρόσβασης wifi .

Samsung galaxy s21+

Αν δεν επιλέξω αυτό το xml δεν θα κάνω δουλειά...

Από τις εφαρμογές που σου δείχνει να επιλέξεις όταν κάνεις πλήρες backup του κινητού ποια είναι για τους αποθηκευμένο κωδικούς wifi

Έχει δύο προγράμματα που περιγράφεται σαν "σημεία προσβασης wifi"

Edited by fits13

Αν δεν επιλέξω αυτό το xml δεν θα κάνω δουλειά...

Από τις εφαρμογές που σου δείχνει να επιλέξεις όταν κάνεις πλήρες backup του κινητού ποια είναι για τους αποθηκευμένο κωδικούς wifi

Είναι στα συστήματος και το γράφει.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Είναι στα συστήματος και το γράφει.

Τελικα ειναι η ΚΙΤΡΙΝΗ επιλογη "σημεία προσβασης wifi" γιατι εχει δυο μια κιτρινη και μια πρασινη.

Το δοκιμασα σβηνωντας ενα αποθηκευμενο κωδικο wifi και μετα εκανα επαναφορα με την κιτρινη επιλογη και ολα καλα τους επαναφερε ολους.

Υπάρχει εφαρμογή για screenshot που να μην χρειάζεται root ??? Μέχρι τώρα οσες δοκίμασα ή ήθελαν root ή απλά δεν λειτουργούσαν ...

Οπα - οπα...

Για εξηγησε τι ακριβως εννοεις φιλος.

Τι ακριβως κανει αυτη η δυνατοτηα και με ποιο προγραμμα την κανεις?

Και ειναι μονο για τους κωδικους wifi ή για ολες τις εφαρμογες?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

ρε παιδια μολις μου ηρθε update απο google talk σε hangout...!

τι ειναι αυτο το χαλι ρε παιδες?

καηκαμε πραγματικα!

εμενα το gtalk ηταν εργαλειο στην δουλεια μου!

εδω πλεον δεν βλεπεις καν αν ειναι καποιος ονλαιν η οφλαιν!

τι πατατα τωρα ειναι αυτη μου λετε?

ρε παιδια μολις μου ηρθε update απο google talk σε hangout...!

τι ειναι αυτο το χαλι ρε παιδες?

καηκαμε πραγματικα!

εμενα το gtalk ηταν εργαλειο στην δουλεια μου!

εδω πλεον δεν βλεπεις καν αν ειναι καποιος ονλαιν η οφλαιν!

τι πατατα τωρα ειναι αυτη μου λετε?

Το γράφουν στη περιγραφή ότι το feature online/offline δεν υπάρχει πλέον..

Άσε, ούτε status, ούτε σκέτη κλήση παρά μόνο βίντεο κλήση και γενικά προσωπικά το βρίσκω μη πρακτικό.

Όμορφο μα μη πρακτικό.

Να'ναι καλά το titanium, το σουταρα και επανεφερα το παλιό talk, το έχω και black themed, δεν το αλλάζω :-P

Άσε, ούτε status, ούτε σκέτη κλήση παρά μόνο βίντεο κλήση και γενικά προσωπικά το βρίσκω μη πρακτικό.

Όμορφο μα μη πρακτικό.

Να'ναι καλά το titanium, το σουταρα και επανεφερα το παλιό talk, το έχω και black themed, δεν το αλλάζω :-P

Μιλάμε το χάλι το μαύρο..

Έπαθα σοκ..

Και πέρα από τη πλάκα τώρα το gtalk είναι εργαλείο για μερικούς. (εμενα στην δουλειά μου είναι απαραίτητο )

Πραγματικά ώρες ώρες με αυτά που κάνει η google με κουφαίνει τελείως.

Ευτυχώς είχα κρατήσει και εγώ back up.. πάω να το επαναφέρω γιατί αυτό το τερατούργημα δεν παλεύεται.

Sent from my note2

Όμορφο μα μη πρακτικό.

Eγώ για να πω την αλήθεια κι ενώ δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ το talk (μόνο για να βγαίνω "εκτός σύνδεσης" το άνοιγα σε κάθε εγκατάσταση ενός νέου firmware) βρήκα το hangout αρκετά πρακτικό αν και συμφωνώ ότι είναι σημαντική παράλειψη η "κατάσταση" των φίλων. Μέχρι και το viber (το οποίο με έχει υπερκαλύψει τόσο καιρό στις συνομιλίες με την παρέα μου) πρόσθεσε αυτό το feature πρόσφατα..

Να ρωτήσω όμως, το talk είχε και κλήσεις αλλά και βιντεοκλήσεις πέρα απ'το κλασσικό chat;

Πάντως εμένα προσωπικά ο συνδιασμός viber-hangout δείχνει να με καλύπτει πάρα μα πάρα πολύ καλά, ξαναλέω όμως, δεν είχα "δουλέψει" ποτέ με το talk..;)

παιδια αν διαβασετε αναλυτικα reviews για τοπρογραμμα θα δειτε τι λεει για το θεμα online κλπ.

Οποιες επαφες ειναι αχνες εναι offline και οποιες φαινονται καονικα online

Hangouts doesn't use the green or grey dots that Google Talk used to identify if someone is online or offline. Instead, you can tell if a contact is online if their profile picture is faded or clear. A faded profile picture means your contact is unavailable, and a clear picture means they're online. One downside is that Hangouts doesn't support the “invisible” status like Google Talk did.

Πηγη : http://www.androidauthority.com/hangouts-full-android-app-review-211510/

Edited by tpal
Θοδωρής

Καλημέρα, υπάρχει αλλη εφαρμογή για να κατεβαζω ringtones εκτός απο το zedge..?

Γιατί εχουνε καταντήσει αηδία..

1+7 Pro

Eγώ για να πω την αλήθεια κι ενώ δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ το talk (μόνο για να βγαίνω "εκτός σύνδεσης" το άνοιγα σε κάθε εγκατάσταση ενός νέου firmware) βρήκα το hangout αρκετά πρακτικό αν και συμφωνώ ότι είναι σημαντική παράλειψη η "κατάσταση" των φίλων. Μέχρι και το viber (το οποίο με έχει υπερκαλύψει τόσο καιρό στις συνομιλίες με την παρέα μου) πρόσθεσε αυτό το feature πρόσφατα..

Να ρωτήσω όμως, το talk είχε και κλήσεις αλλά και βιντεοκλήσεις πέρα απ'το κλασσικό chat;

Πάντως εμένα προσωπικά ο συνδιασμός viber-hangout δείχνει να με καλύπτει πάρα μα πάρα πολύ καλά, ξαναλέω όμως, δεν είχα "δουλέψει" ποτέ με το talk..;)

Είναι αναλόγως πως έχεις συνηθίσει με ένα πρόγραμμα βασικά, ίσως και εγώ εάν το έβλεπα πρώτη φορά να είχα άλλη άποψη..

Μου άρεσαν αρκετά στοιχεία δεν λέω απλά μου κακοφανηκε

η μετάβαση :-)

παιδια αν διαβασετε αναλυτικα reviews για τοπρογραμμα θα δειτε τι λεει για το θεμα online κλπ.

Οποιες επαφες ειναι αχνες εναι offline και οποιες φαινονται καονικα online

Hangouts doesn't use the green or grey dots that Google Talk used to identify if someone is online or offline. Instead, you can tell if a contact is online if their profile picture is faded or clear. A faded profile picture means your contact is unavailable, and a clear picture means they're online. One downside is that Hangouts doesn't support the “invisible” status like Google Talk did.

Πηγη : http://www.androidauthority.com/hangouts-full-android-app-review-211510/

Το παρατήρησα σήμερα να σου πω την αλήθεια αλλά ενώ βγήκα offline η εικόνα άλλαξε μετά από κανένα μισάωρο.

Πιστεύω θα βελτιωθεί κιόλας, πρώτες εκδόσεις είναι.

Παιδιά κάνανε μεγάλη πατάτα πραγματικά.

Δεν ξέρω μερικά πράγματα "κλασσικά " πλέον μην τα πειράζεις έτσι.

Η τουλάχιστον μην τα αλλάζεις έτσι απότομα.

Το έγραψα και πιο πάνω. Το google calendar και το google talk είναι πολύ σημαντικά για την δουλειά μου.

Έχω πάνω από τριάντα επαφές που πρέπει να είμαι σε επαφή καθημερινά και το Android με είχε βολέψει σε αυτό το πράγμα.

Από χθες επικρατεί ένα χάος με την αναβάθμιση.

Οκ εγώ κατάλαβα τι παίζει. Ένας που το είχε απλά για να ανταλλάσσει μηνύματα και να κάνει την δουλειά του στα βασικά έχει χαοθει.

Πιστέψτε με το ζω σήμερα.

Δεν ειναι όλοι παιδάκια που απλά ανταλλάζουν εικόνες η κάνουν βιντεοκλησεις..

Μεγάλο φάουλ της google εδώ..

Ελπίζω να την διορθώσουν αυτήν την πατάτα στις επόμενες εκδόσεις.

Sent from my note2

Και εγω αυτό πιστεύω ότι θα βελτιωθεί και θα μας άρεσε ακομα περισσότερο απο πριν. Εμενα με χαλάει που δεν μπορω να είμαι αόρατος!
Θοδωρής

Δεν το πείραξα καν. Πρώτη φορά δεν πέρασα κάτι αμέσως και ευτυχώς δεν έχασα. Είναι εργαλείο και το κάνανε άχρηστο.

Δεν το πείραξα καν. Πρώτη φορά δεν πέρασα κάτι αμέσως και ευτυχώς δεν έχασα. Είναι εργαλείο και το κάνανε άχρηστο.

Άστο φίλε από χθες άνοιξα πάλι hotmail και yahoo messenger.. μετά από πολύ καιρό.

Όπως το είπες πήραν ένα εργαλείο για πολλούς και το κάνανε παιδική χαρά..

Sent from my note2

Άστο φίλε από χθες άνοιξα πάλι hotmail και yahoo messenger.. μετά από πολύ καιρό.

Όπως το είπες πήραν ένα εργαλείο για πολλούς και το κάνανε παιδική χαρά..

Sent from my note2

Ολα αυτα τα εκανε το talk; Κοιτα να δεις τι εχανα τοσο καιρο.. ας φτιαξουν το hangout συντομα τουλαχιστον να του αφιερωσω λιγο χρονο, αν φτασει ποτε στο σημειο να αξιζει οπως το talk συμφωνα παντα με τις αναφορες οσων το δουλεψατε..:)

Κάπου διάβασα ότι αν κάνεις απεγκατάσταση επανέρχεται το talk πάλι.

Και ναι όντως έτσι είναι...

Αν το να το καταργήσεις από το μάρκετ επανέρχεται το talk..

Thank god..

Ολα αυτα τα εκανε το talk; Κοιτα να δεις τι εχανα τοσο καιρο.. ας φτιαξουν το hangout συντομα τουλαχιστον να του αφιερωσω λιγο χρονο, αν φτασει ποτε στο σημειο να αξιζει οπως το talk συμφωνα παντα με τις αναφορες οσων το δουλεψατε..:)

Φίλε όπως είπα και πιο πάνω εμένα ήταν εργαλείο στη δουλειά μού.

Και δεν είναι όλοι εξπέρ ούτε ψάχνονται πολύ.

Το βάλανε στο κινητό η στο ταμπλετ τους και τέλος..

Άντε τώρα να εξηγήσεις όλους αυτούς που πήγε το talk ότι άμα είμαι διαφανος είμαι offline και όλα τα σχετικά :rolleyes:

Sent from my note2

Edited by freddaras

Και ναι όντως έτσι είναι...

Αν το να το καταργήσεις από το μάρκετ επανέρχεται το talk..

Thank god..

Φίλε όπως είπα και πιο πάνω εμένα ήταν εργαλείο στη δουλειά μού.

Και δεν είναι όλοι εξπέρ ούτε ψάχνονται πολύ.

Το βάλανε στο κινητό η στο ταμπλετ τους και τέλος..

Άντε τώρα να εξηγήσεις όλους αυτούς που πήγε το talk ότι άμα είμαι διαφανος είμαι offline και όλα τα σχετικά :rolleyes:

Sent from my note2

Έχω μια υποψία όμως, και δεν θα χαρείς καθόλου γι αυτό ότι το talk δεν βλέπει το hangout και αντίστροφα

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μπορεί να δώσει κανείς ποιες είναι οι ασφαλείς εφαρμογές συστήματος να απεγκαταστησουμε χωρίς να επηρεάσουν το κινητό.

Για την έκδοση Android 4.0.3 κι το κινητό Samsung galaxy s2

Μπορεί να δώσει κανείς ποιες είναι οι ασφαλείς εφαρμογές συστήματος να απεγκαταστησουμε χωρίς να επηρεάσουν το κινητό.

Για την έκδοση Android 4.0.3 κι το κινητό Samsung galaxy s2

Δεν είναι συγκεκριμένη λίστα. Ανάλογα με τη συσκευή υπάρχουν διαφορικές εφαρμογές που τις έχουν κάνει συστήματος και είναι ασφαλές να βγουν.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II