Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας !!! Εχω βαλει στο κινητο την εφαρμογη droid stats https://play.google.com/store/apps/details?id=nitro.phonestats&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5pdHJvLnBob25lc3RhdHMiXQ..

για να παρακολουθω τα δωρεαν λεπτα κλπ κλπ εχει και ωραια widget !! To uema einai oti 1ον: εχω το widget 1x1 και καθε φορα που κανω καποια κληση πχ 2 λεπτων δεν μου αλλαζει το νουμερο στο widget παρα μονο αν μπω μεσα!! Γιατι το κανει αυτο υπαρχει καποια λυση-πυθμιση??? 2ερον και ποιο σημαντικο για μενα εχω βαλει στους δωρεαν προορισμους τους φιλους μου αλλα οταν κανω καποιο υηλεφωνο με το viber παρολλο που ειναι ε wifi δωρεαν αυτο το μετραει σαν κανονικη εξερχομενη χρεωσιμη κληση με αποτελεσμα να μετραει και της κλησεις του viber σαν κανονικες και να δειχμει σαν υπολοιπο χρονο δωρεαν λεπτων οτι ναναι... :wacko: :wacko: Αυτο φτιαχνει με καποιο τροπο?? Αν οχι εχετε να μου πειτε αν υπαρχει καποιος μετρητης δωρεαν χρονου ομιλιας με widget που να μετραει της κλησεις με wifi viber skype κλπ σωστα - ξεχωριστα και να μην της μπερδευει με τα κανονικα τηλεφωνα?? :ninja: :cry: :confused:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Για πείτε γρήγορο Twitter client .ας ειναι και με πληρωμή.θέλω με ενσωματωμένο browser .δοκίμασα falcon pro αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά στον ενσωματωμένο browser στο άνοιγμα των σελίδων

εγω παιζω με το tweetcaster..

Μεγάλε κάνε το λόγο πιο κατανοητό γιατί δεν σε κατάλαβα.

Εγώ την πήρα με 2 ευρώ νομίζω κάπου εκεί και συνδέομαι κανονικά. Τώρα τι παίζει;

Όταν πρωτοσυνδεθείς στο twitter με κάποιο client που δεν είναι ο official του twitter, σε πάει πρώτα στο twitter για να δώσεις τα στοιχεία σου. Αν πας στο twitter από το PC-> ρυθμίσεις ->εφαρμογές, θα δεις πως έχεις το falcon εκει. Αυτό είναι ένα token. Αν βγάλεις την εφαρμογή και δεν το αφαιρέσεις από το Pc το κρατάς αυτό το token.

Οι κύριοι στο twitter ,καλοκαίρι νομίζω, αποφάσισαν πως εκτός του official client , όλοι οι 3d party clients θα έχουν δικαίωμα για 100000 tokens ανα εφαρμογή ή τα διπλά από αυτά που είχαν ως εκείνη την στιγμή. Το falcon σαν νέα εφαρμογή πήρε τα 100000. Τα μισά από αυτά τα χρησιμοποίησαν αυτοί που αγοράσαμε την εφαρμογή και τα άλλα μισά όσοι την κατέβασαν από "μαγαζάκια".

Το αποτέλεσμα είναι να έχουν τελειώσει και αν πας και αγοράσεις την εφαρμογή ,το twitter δεν σου επιτρέπει να κάνεις login μέσω falcon.

Σε περίπτωση που κάνεις uninstal μόνο την εφαρμογή και μετά την ξαναβάλεις(σε αλλαγή rom πχ), χωρις να βγάλεις το token από το PC λογικά θα μπορείς να ξανασυνδεθείς αν και αυτό δεν ρισκάρω να το δοκιμάσω να δω αν είναι σίγουρο.

Μακάρι να αλλάξει πολιτική το twitter ή να βρεθεί κάποια λύση. Ο developer θα συνεχίσει τις αναβαθμίσεις απότι κατάλαβα. Πόση όρεξη θα έχει δεν ξέρω.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

καλησπέρα ψάχνω εφαρμογή για να μπλοκαρω κυριως τις αποκρυψεις. εχω δοκιμασει το call blocker invisible το οποιο δουλευει μεν αλλα θα ηθελα να βρω κτ που να λεει πως το τηλ ειναι απενεργοποιημενο και οχι απλα να το απορριπτει η τουλαχιστον να το απορριπτει αλλα το τηλ μου να μην χτυπαει καθολου. δοκιμασα επισης το root call blocker pro αλλα δε μου δουλευει. xperia x8 gingerdx30

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

καλησπερα σας γνωριζετε κανενα πληκτρολογιο οπως αυτο που εχει το note? δηλδη να εχει και τα νουμερα μαζι με τα γραμματα?

Επειδή όλο και περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί το uccw και το βλέπω και στο thread με τα screenshots από τις homescreens, θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση.

Έχει βγάλει κάποιος skin (έτσι νομίζω ότι λέγεται η εφαρμογή του) επί πληρωμή με το clock widget του Sense 5 για το uccw και επειδή μου άρεσε αρκετά και είπα να κάνω μία αλλαγή στη main homescreen μου, θέλω να μου πείτε αν υπάρχει κάποιο workaround για επιλογή πρόγνωσης καιρού από το AccuWeather;

Δυστυχώς στα μέρη όπου κυρίως κινούμαι (Κεντρική Μακεδονία) δεν υπάρχει καλύτερη πρόγνωση καιρού.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Πες τε μου μια free εφαρμογή, για να δω ποιες εφαρμογές μου καταναλώνουν μπαταρία, γιατί τελευταία έχω θέμα.

betterbatterystats.

Το κατεβάζεις από το XDA δωρεάν.

Στο Playstore το πληρώνεις.

betterbatterystats.

Δώσε link αν μπορείς :)

Θοδωρής

Έκανα αναζήτηση στο xda και δεν το έβρισκα γιαυτό το ζήτησα.

Θοδωρής

betterbatterystats.

Πρεπει να εισαι root για να την τρεξει η οχι?

Βλέποντας εφαρμογές για μπαταρία πέτυχα και το GSam Battery Monitor που έχει πάρα πολύ καλά σχόλια. Έχει free κ paid version.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Οχι μόλις την έτρεξα

Είσαι σίγουρος;

Είτε έχει μέσα κάποιες διεργασίες οι οποίες χρειάζονται ΣΙΓΟΥΡΑ root ενώ την ίδια ώρα κάποιες δεν χρειάζονται ή χωρίς root δεν τρέχει στα σίγουρα. Και το λέω αυτό γιατί σ' εμένα (την έχω αγορασμένη από τα Χριστούγεννα που άλλαξα κινητό), μου ζητάει root access ΚΑΘΕ φορά που αλλάζω rom και εγκαθιστώ την εφαρμογή.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Είσαι σίγουρος;

Είτε έχει μέσα κάποιες διεργασίες οι οποίες χρειάζονται ΣΙΓΟΥΡΑ root ενώ την ίδια ώρα κάποιες δεν χρειάζονται ή χωρίς root δεν τρέχει στα σίγουρα. Και το λέω αυτό γιατί σ' εμένα (την έχω αγορασμένη από τα Χριστούγεννα που άλλαξα κινητό), μου ζητάει root access ΚΑΘΕ φορά που αλλάζω rom και εγκαθιστώ την εφαρμογή.

Ναι φίλε μου. Λες να μην κατάλαβα καλά; Δεν ξέρω ανοίγει κανονικά και μου δείχνει κάποια ποσοστά.

Βέβαια δεν μου έκανε αίσθηση ακόμα γιατί θέλω να κάνω μια πλήρη φόρτιση να δω πως θα πάει.

Εγώ άλλη ερώτηση θέλω να κάνω. Αυτός ο τρόπος εγκατάστασης και πόσο μάλλον επι πληρωμή εφαρμογής, δημιουργεί προβλήματα;

Θοδωρής

Ναι φίλε μου. Λες να μην κατάλαβα καλά; Δεν ξέρω ανοίγει κανονικά και μου δείχνει κάποια ποσοστά.

Βέβαια δεν μου έκανε αίσθηση ακόμα γιατί θέλω να κάνω μια πλήρη φόρτιση να δω πως θα πάει.

Εγώ άλλη ερώτηση θέλω να κάνω. Αυτός ο τρόπος εγκατάστασης και πόσο μάλλον επι πληρωμή εφαρμογής, δημιουργεί προβλήματα;

H συγκεκριμενη εφαρμογη (απ'ο,τι θυμαμαι γιατι δεν την εχω βαλει προσφατα) εχει καποια συγκεκριμενα features που οντως χρειαζονται root access. Φυσικα τα υπολοιπα λειτουργουν και χωρις.

Ο τροπος εγκαταστασης δεν εχει καποιο catch, ειναι απλα μια εφαρμογης της οποιας ο δημιουργος εχει αποφασισει πως θα τη δινει δωρεαν στους επισκεπτες των Xda, τιποτα περιεργο :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παιδια υπαρχει καποιοα εφαρμογη ωστε να μου εμφανιζει στην αρχικη οθονη την ημερομηνια,τον καιρο και το μερος που βρισκομαι?

Παιδια υπαρχει καποιοα εφαρμογη ωστε να μου εμφανιζει στην αρχικη οθονη την ημερομηνια,τον καιρο και το μερος που βρισκομαι?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.accuweather.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hY2N1d2VhdGhlci5hbmRyb2lkIl0.

Eυχαριστω φιλε μου...

Αλλα ψαχνοντας ειδα αυτην την εφαρμογη(εικονα απο εφαρμογη εορτολογιου ειναι αλλα εχει και ενα widget απο καιρο...)

Γνωριζει καποιος φιλος ποια ειναι?

Eυχαριστω φιλε μου...

Αλλα ψαχνοντας ειδα αυτην την εφαρμογη(εικονα απο εφαρμογη εορτολογιου ειναι αλλα εχει και ενα widget απο καιρο...)

Γνωριζει καποιος φιλος ποια ειναι?

Για βάλε ένα screenshot να σου πούμε..

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II