arish Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ναι κανονικά, γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Εγώ για καιρό κατέβασα το eweather hd κ το foreca.Καλά τα πάνε κ τα δύο! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Tελικα εκανα hard reset και λυθηκε το θεμα. Παντως ειναι λιγο τραγικο... Υποθετω οτι αν εκανα εκκαθαριση δεδομενων πριν το βγαλω δεν θα υπηρχε θεμα μετα ετσι? Δεν είναι απαραίτητο. Εμένα περισσότερο για πρόβλημα της συγκεκριμένης έκδοσης του Skype μου κάνει... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Δεν με ΑΦΗΝΕΙ μα μπω αν εχω απενεργοποιημενο τον κωδικο των windows. Δεν ξέρω τότε φίλε μου, δεν το έχω δοκιμάσει για να σου πω σίγουρα. Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ποιος provider καιρού είναι ο πιο αξιόπιστος για την Ελλάδα, και ποια δωρεάν εφαρμογη προτείνετε με όμορφο και όσο γίνεται παραμετροποιησιμο widget; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 (edited) Μπορείς απλά στο HD widgets να αλλάξεις weather provider (πχ weatherbug) Τα άλλα δύο είναι χάλια σε προβλέψεις. Ποιος provider καιρού είναι ο πιο αξιόπιστος για την Ελλάδα, και ποια δωρεάν εφαρμογη προτείνετε με όμορφο και όσο γίνεται παραμετροποιησιμο widget; Fancy Widgets το καλύτερο δωρεάν. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 4, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 δοκιμασα το screen off αλλα δεν ειχε το εφφε που ψαχνω εννοω για να δωσω να καταλαβετε το εφφε οταν σβηνει η τηλεοραση σαν ενας σταυρος απο φως που συρικκνωνεται προς το κεντρο μεσα σε δευτερολεπτο αφου το πατησεις Εχω το screen off and lock και το χει και αυτο και αλλα εφε. Αν δεις τις λειτουργιες επιλεγεις τι θες. Και πρεπει να πατησεις το εικονιδιο για να κανει το εφε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Για δυνατότητα χειρισμού android συσκευής remotely (μέσω SMS) ποιά εφαρμογή προτείνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Υπάρχει κάποιο remote control για αποκωδικοποιητη τηλεορασης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Για δυνατότητα χειρισμού android συσκευής remotely (μέσω SMS) ποιά εφαρμογή προτείνεται; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus&hl=el ή πιο γενικά, https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dinglisch.android.taskerm&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5kaW5nbGlzY2guYW5kcm9pZC50YXNrZXJtIl0. Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Ποιος provider καιρού είναι ο πιο αξιόπιστος για την Ελλάδα, και ποια δωρεάν εφαρμογη προτείνετε με όμορφο και όσο γίνεται παραμετροποιησιμο widget; Για μένα έχω το accuweather γιατί μου αρέσει αλλά για σίγουρη πρόβλεψη σε θέμα βροχής χρησιμοποιώ το ilmeteo. Εχω όλο το χωριό να με ρωτάει για βροχή για να προγραμματίσουν τις γεωργικές δουλειές τους και μόνο αυτό εχει πανω από 90% πρόβλεψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Μόλις έβαλα το carbon for twitter Ωραίο φαίνεται. Ελπίζω να μην επηρεάζει το τηλέφωνο αρνητικά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Καμία εφαρμογή να παρακολουθώ/καταχωρώ μηνιαίες πληρωμές; Να προσθέσω δηλαδή πελάτες/ημερομηνίες/πληρωμές και να με υπενθιμίζει κλπ.. υπάρχει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Υπάρχει το expense manager αλλά στην δωρεάν έκδοσή του δεν νομίζω να σε καλύψει πλήρως... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Για μένα έχω το accuweather γιατί μου αρέσει αλλά για σίγουρη πρόβλεψη σε θέμα βροχής χρησιμοποιώ το ilmeteo. Εχω όλο το χωριό να με ρωτάει για βροχή για να προγραμματίσουν τις γεωργικές δουλειές τους και μόνο αυτό εχει πανω από 90% πρόβλεψη εγώ πάλι έχω το AndroidWeather https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devexpert.weather&hl=en το οποίο θεωρώ αρκετά αξιόπιστο. θα δοκιμάσω και το ilmeteo όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Καμία εφαρμογή να παρακολουθώ/καταχωρώ μηνιαίες πληρωμές; Να προσθέσω δηλαδή πελάτες/ημερομηνίες/πληρωμές και να με υπενθιμίζει κλπ.. υπάρχει κάτι τέτοιο; Προσωπικά για διαχείριση οικονομικών χρησιμοποιώ το easymoney. Το δοκίμασα στη free έκδοση και αποφάσισα ότι για αυτό που θέλω να κάνω άξιζε να πληρώσω τα 8 ευρώ και το αγόρασα. Το έχω περισσότερο από ένα χρόνο και είμαι πλήρως ευχαριστημένος από τις δυνατότητές του. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handyapps.easymoney10&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYW5keWFwcHMuZWFzeW1vbmV5MTAiXQ.. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με την εμφάνιση τοποθεσίας σε εφαρμογές καιρού που παίρνουν στοιχεία από το accuweather; Μέχρι πριν 3 μέρες εμφάνιζε κανονικά την περιοχή και τώρα βγάζει απλά Αθήνα. Σήμερα, στο circle widget της Motorola, μου βρίσκει την τοποθεσία μου αλλά δεν κάνει ανανέωση την θερμοκρασία και δεν αλλάζει από βράδυ σε μέρα... Εσείς που είχατε πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες, συνεχίζετε να έχετε; Ps. Δεν μπορώ να μπω ούτε στο site του AccuWeather και όταν μπαίνει, στο location search βγάζει error. Ίσως εκεί να βρίσκεται το πρόβλημα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Εύρεση geolocation μέσω 3g Παιδιά η εύρεση της περιοχής στο Beautiful Widgets δεν δουλεύει μέσω 3g; Από τότε που έβαλα στο ταμπλετ 3g είναι κολλημένο στην περιοχή του σπιτιού μου και δεν αλλάζει σε άλλες περιοχές. Sta settings /location είναι όλα τικαρισμενα, αλλά δεν βλέπω αλλαγή. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Προσωπικά για διαχείριση οικονομικών χρησιμοποιώ το easymoney. Το δοκίμασα στη free έκδοση και αποφάσισα ότι για αυτό που θέλω να κάνω άξιζε να πληρώσω τα 8 ευρώ και το αγόρασα. Το έχω περισσότερο από ένα χρόνο και είμαι πλήρως ευχαριστημένος από τις δυνατότητές του. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handyapps.easymoney10&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYW5keWFwcHMuZWFzeW1vbmV5MTAiXQ.. Φίλε ιδομενέα, αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει συγχρονισμό μεταξύ διαφορετικών συσκευών; Αν ναι, με ένα license; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Παιδια εχουμε καποιο widget ημερολογιου που να εχει τα παρακατω? 1) Dark Theme 2) Nα ειναι scrollable, δηλαδη να εχω τον μηνα Φεβρουαριο και να κατεβαινει στον Μαρτιο με swipe, οχι με κλικ 3) Να δειχνει με καποιο μικρο εικονιδιο στην ημερα που εχω ραντεβου ουτως ωστε να παταω τις 15 Φλεβαρη λ.χ και να βλεπω τι παιζει Στην ουσια ψαχνω αντικαταστατη του Wizz Widget γιατι εχει πολλα εξτρα features που αποφασισα να μη χρησιμοποιω πια (Βλ. FB, Contacts κλπ) Ευχαριστω. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Simple Calendar Widget νομίζω κάνει αυτά που ζητάς και ίσως παραπάνω...είναι πολύ όμορφο πάντως και πιο παραμετροποιήσιμο πεθαίνεις...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Φίλε ιδομενέα, αυτή η εφαρμογή υποστηρίζει συγχρονισμό μεταξύ διαφορετικών συσκευών; Αν ναι, με ένα license; Δυστυχώς δε νομίζω ότι υποστηρίζει κάτι τέτοιο φίλε μου. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να παίρνεις το αρχείο από το export που θα κάνεις και να το στέλνεις στην άλλη συσκευή. Είναι κάπως πρόχειρο αυτό ομολογώ. Εγώ στην αρχή την είχα στο κινητό αλλά εδώ και καιρό την πέρασα στο tablet. Με ένα license όμως μπορείς να την έχεις σε όσες συσκευές έχουν το ίδιο email account. Έτσι θα μπορείς να διατηρείς διαφορετικούς λογαριασμούς σε κάθε συσκευή ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες σου. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Δυστυχώς δε νομίζω ότι υποστηρίζει κάτι τέτοιο φίλε μου. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να παίρνεις το αρχείο από το export που θα κάνεις και να το στέλνεις στην άλλη συσκευή. Είναι κάπως πρόχειρο αυτό ομολογώ. Εγώ στην αρχή την είχα στο κινητό αλλά εδώ και καιρό την πέρασα στο tablet. Με ένα license όμως μπορείς να την έχεις σε όσες συσκευές έχουν το ίδιο email account. Έτσι θα μπορείς να διατηρείς διαφορετικούς λογαριασμούς σε κάθε συσκευή ανάλογα με τη χρήση και τις ανάγκες σου. Money manager ex. Ειναι και δωρεαν. Το χρησιμοποιω εδω και χρονια στο desktop και ενθουσιαστηκα οταν ειδα οτι βγαλανε και εκδοση android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Simple Calendar Widget νομίζω κάνει αυτά που ζητάς και ίσως παραπάνω...είναι πολύ όμορφο πάντως και πιο παραμετροποιήσιμο πεθαίνεις...:p Oντως πολυ καλο και παραμετροποιησιμο! Ομως δεν ειδα επιλογη για να ειναι το widget σε μηνιαιο view :( Aν το κανει και δεν το ειδα, ειναι keeper :D Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 ειλικρινά είναι η μοναδική εφαρμογή που μου πήρε 1 ώρα να την στήσω! ..και δεν θυμάμαι που είναι αυτό που θέλεις..:O εννοείται έχω 2-3 backup των ρυθμίσεων για παν ενδεχόμενο...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts