xsol Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Έχει κανένας σας υπ όψιν κάποιο πρόγραμμα που να περικόπτει ένα MP3 για να το βάζουμε ως ήχο κλήσεις, αλλά να ξεκινάει από εκεί που θέλουμε εμείς; Δες εδώ: Ringtone Editor Pro Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Έχει μείνει στο /data/data ο φάκελος των αποθηκευμένων ρυθμίσεων με μέγεθος -1. Την είχα πατήσει με το facebook αλλά έχοντας ρουτάρει την συσκευή μπόρεσα να τον σβήσω. -edit- Ψέμματα με το Skype την είχα πατήσει και όχι με το facebook που έγραψα. Έχοντας παραμείνει ο φάκελος που αναφέρθηκε με μέγεθος φακέλου -1 αδυνατεί η εγκατάσταση να γράψει στον φάκελο. Tελικα εκανα hard reset και λυθηκε το θεμα. Παντως ειναι λιγο τραγικο... Υποθετω οτι αν εκανα εκκαθαριση δεδομενων πριν το βγαλω δεν θα υπηρχε θεμα μετα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 παιδια φοραω τον next launcher 3d στο κινητο μου αλλα θα ήθελα να βαλω σαν εφφε οταν σβηνω την οθονη του κινητου σε κατασταση αναμονης να σβηνει σαν τηλεοραση εφφε που το ειχα δει σε καποιο κινητο αλλα δεν θυμαμαι ποιου για να ρωτησω ποιον launcher φορουσε. θα μπορουσα στον δικο μου launcher ή στο κινητο γενικως να προσθεσω αυτο το εφφε?ή εστω καποιος να ξερει ποιος launcher το εχει αυτο? Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 παιδια φοραω τον next launcher 3d στο κινητο μου αλλα θα ήθελα να βαλω σαν εφφε οταν σβηνω την οθονη του κινητου σε κατασταση αναμονης να σβηνει σαν τηλεοραση εφφε που το ειχα δει σε καποιο κινητο αλλα δεν θυμαμαι ποιου για να ρωτησω ποιον launcher φορουσε. θα μπορουσα στον δικο μου launcher ή στο κινητο γενικως να προσθεσω αυτο το εφφε?ή εστω καποιος να ξερει ποιος launcher το εχει αυτο? O go launcher νομιζω οτι τα εχει αυτα, αλλα μπορεις να βαλεις και το screen off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 δοκιμασα το screen off αλλα δεν ειχε το εφφε που ψαχνω εννοω για να δωσω να καταλαβετε το εφφε οταν σβηνει η τηλεοραση σαν ενας σταυρος απο φως που συρικκνωνεται προς το κεντρο μεσα σε δευτερολεπτο αφου το πατησεις Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με την εμφάνιση τοποθεσίας σε εφαρμογές καιρού που παίρνουν στοιχεία από το accuweather; Μέχρι πριν 3 μέρες εμφάνιζε κανονικά την περιοχή και τώρα βγάζει απλά Αθήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Tελικα εκανα hard reset και λυθηκε το θεμα. Παντως ειναι λιγο τραγικο... Υποθετω οτι αν εκανα εκκαθαριση δεδομενων πριν το βγαλω δεν θα υπηρχε θεμα μετα ετσι? Φαντάζομαι δε θα υπήρχε θέμα αν είχες κάνει εκκαθάριση. Αλλά και πάλι κάνουμε εικασίες!Ίσως θα βοηθούσε και ενα wipe στην dalvik cache από τη recovery, αλλά αφού έγινε η δουλειά σου... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με την εμφάνιση τοποθεσίας σε εφαρμογές καιρού που παίρνουν στοιχεία από το accuweather; Μέχρι πριν 3 μέρες εμφάνιζε κανονικά την περιοχή και τώρα βγάζει απλά Αθήνα. Το ιδιο θεμα εχω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Είναι χάλια πλέον. Πολύ γενικό και δεν έχει ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Εγώ έχω πάντως το world weather widget και είμαι αρκετά ευχαριστημένος... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Μα το θέμα είναι ότι μέχρι πριν 3 μέρες ήταν άψογο. Τι πείραξαν τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Εάν έχεις επιλέξει να βρίσκει την τοποθεσία σου μέσω location services του κινητού τότε υπάρχει η πιθανότητα να στέλνει λάθος δεδομένα το κινητό στον server. Επίσης το πρόβλημα μπορεί να προκύψει εάν την ώρα που κάνει ανανέωση η εφαρμογή έχει μεγάλο load ο server του accuweather. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Δεν πείραξα κάτι. Αυτό είναι το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Δεν πειραξες εσυ, πειραξαν αυτοι:p Αν σε ενοχλει τοσο, βαλε καποιο αλλο. Τοσα και τοσα υπαρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το eye on sky και το βρίσκω αρκετά καλό. Καλές προβλέψεις και πολύ ωραία εμφάνιση. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Απο το κινητο δεν παιζει τιποτα, το θεμα ειναι στον υπολογιστη. Δοκιμασε στην επιλογη read που εχει διπλα απο το everyone να την κανεις read/write μηπως και φταιει αυτο. Δεν με ΑΦΗΝΕΙ μα μπω αν εχω απενεργοποιημενο τον κωδικο των windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Το ιδιο θεμα εχω και εγω. κανονικα δουλευει εμενα. εχω βαλει νεα σμυρνη και μου δειχνει αυτης της περιοχης τον καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με την εμφάνιση τοποθεσίας σε εφαρμογές καιρού που παίρνουν στοιχεία από το accuweather; Μέχρι πριν 3 μέρες εμφάνιζε κανονικά την περιοχή και τώρα βγάζει απλά Αθήνα. Το HD widget εχεις??? Εγω παντως αυτο ειχα και μου εκανε αυτο που λες.... Γιαυτο το λογο και το αλλαξα με το e weather... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Αυτό έχω. Αλλά και άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το accuweather αντιμετώπιζουν αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 δοκιμασα το screen off αλλα δεν ειχε το εφφε που ψαχνω εννοω για να δωσω να καταλαβετε το εφφε οταν σβηνει η τηλεοραση σαν ενας σταυρος απο φως που συρικκνωνεται προς το κεντρο μεσα σε δευτερολεπτο αφου το πατησεις Απ οτι γνωριζω,αυτο δεν ειναι θεμα launcher, αλλα προσθηκη στην RΟΜ που θα εχεις εγκαταστησει. Αν εισαι ροοτ, υπαρχει το crt off effect, σε zip για να το φλασαρεις απο recovery. Αλλα περισσοτερα θα ρωτησεις στο θεμα της συσκευης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Σημερα μου κρασαρε το skype στο One X. Οταν προσπαθησα να το ξανατρεξω δεν εκανε log in. Το απεγκατεστησα και προσπαθησα να το ξαναβαλω αλλα πλεον δεν γινεται καν η εγκατασταση. Μου βγαζει error "-24". Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι για το συγκεκριμενο σφαλμα. Μονο εναν τροπο που πρεπει να εισαι root (δεν ειμαι) για να σβησεις ενα αρχειο ο οποιος νομιζω δεν μου κανει διοτι δεν το εχω εγκατεστημενο πλεον. Eπισης στην σελιδα του play φαινεται σαν εγκατεστημενο. Εχει ξανασυμβει σε καποιον? ΥΓ. Προχτες αλλαξα κωδικο στον ms account μου αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα. Στο desktop παιζει κανονικα. Προσπάθησες να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων (clear data)του Skype ? (πηγαίνοντας από τα προγράμματα, Επιλογή όλων, βρίσκεις το Skype και το πατάς) Edit : sorry τώρα είδα ότι σου απάντησαν Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Μα δεν μπορεί να το κάνει καν εγκατάσταση πλέον, πώς θα σβήσει τα data? Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με την εμφάνιση τοποθεσίας σε εφαρμογές καιρού που παίρνουν στοιχεία από το accuweather; Μέχρι πριν 3 μέρες εμφάνιζε κανονικά την περιοχή και τώρα βγάζει απλά Αθήνα. Έχω δύο διαφορετικούς launcher. Nova Prime launcher με modded Fancy widget με animated flipclock και Μotorola launcher με circle widget, τον οποίο και έχω εδώ και μία βδομάδα ως primary. Και οι δύο παίρνουν δεδομένα από το accuweather και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Και στα δύο widget έχω ρύθμιση να βρίσκει την τοποθεσία μου αυτόματα, δεν την έχω ρυθμίσει χειροκίνητα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Το HD widget εχεις??? Εγω παντως αυτο ειχα και μου εκανε αυτο που λες.... Γιαυτο το λογο και το αλλαξα με το e weather... Μπορείς απλά στο HD widgets να αλλάξεις weather provider (πχ weatherbug) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Μπορείς απλά στο HD widgets να αλλάξεις weather provider (πχ weatherbug) Σας δουλεύει το weatherbug σαν provider στο HD Widgets? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts