Jump to content

[Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κανένας σας υπ όψιν κάποιο πρόγραμμα που να περικόπτει ένα MP3 για να το βάζουμε ως ήχο κλήσεις, αλλά να ξεκινάει από εκεί που θέλουμε εμείς;

Δες εδώ: Ringtone Editor Pro

•••

Έχει μείνει στο /data/data ο φάκελος των αποθηκευμένων ρυθμίσεων με μέγεθος -1. Την είχα πατήσει με το facebook αλλά έχοντας ρουτάρει την συσκευή μπόρεσα να τον σβήσω.

-edit-

Ψέμματα με το Skype την είχα πατήσει και όχι με το facebook που έγραψα. Έχοντας παραμείνει ο φάκελος που αναφέρθηκε με μέγεθος φακέλου -1 αδυνατεί η εγκατάσταση να γράψει στον φάκελο.

Tελικα εκανα hard reset και λυθηκε το θεμα. Παντως ειναι λιγο τραγικο... Υποθετω οτι αν εκανα εκκαθαριση δεδομενων πριν το βγαλω δεν θα υπηρχε θεμα μετα ετσι?

παιδια φοραω τον next launcher 3d στο κινητο μου αλλα θα ήθελα να βαλω σαν εφφε οταν σβηνω την οθονη του κινητου σε κατασταση αναμονης να σβηνει σαν τηλεοραση εφφε που το ειχα δει σε καποιο κινητο αλλα δεν θυμαμαι ποιου για να ρωτησω ποιον launcher φορουσε. θα μπορουσα στον δικο μου launcher ή στο κινητο γενικως να προσθεσω αυτο το εφφε?ή εστω καποιος να ξερει ποιος launcher το εχει αυτο?

παιδια φοραω τον next launcher 3d στο κινητο μου αλλα θα ήθελα να βαλω σαν εφφε οταν σβηνω την οθονη του κινητου σε κατασταση αναμονης να σβηνει σαν τηλεοραση εφφε που το ειχα δει σε καποιο κινητο αλλα δεν θυμαμαι ποιου για να ρωτησω ποιον launcher φορουσε. θα μπορουσα στον δικο μου launcher ή στο κινητο γενικως να προσθεσω αυτο το εφφε?ή εστω καποιος να ξερει ποιος launcher το εχει αυτο?

O go launcher νομιζω οτι τα εχει αυτα, αλλα μπορεις να βαλεις και το screen off.

δοκιμασα το screen off αλλα δεν ειχε το εφφε που ψαχνω εννοω για να δωσω να καταλαβετε το εφφε οταν σβηνει η τηλεοραση σαν ενας σταυρος απο φως που συρικκνωνεται προς το κεντρο μεσα σε δευτερολεπτο αφου το πατησεις

Έχει κανείς πρόβλημα με την εμφάνιση τοποθεσίας σε εφαρμογές καιρού που παίρνουν στοιχεία από το accuweather;

Μέχρι πριν 3 μέρες εμφάνιζε κανονικά την περιοχή και τώρα βγάζει απλά Αθήνα.

Tελικα εκανα hard reset και λυθηκε το θεμα. Παντως ειναι λιγο τραγικο... Υποθετω οτι αν εκανα εκκαθαριση δεδομενων πριν το βγαλω δεν θα υπηρχε θεμα μετα ετσι?

Φαντάζομαι δε θα υπήρχε θέμα αν είχες κάνει εκκαθάριση. Αλλά και πάλι κάνουμε εικασίες!Ίσως θα βοηθούσε και ενα wipe στην dalvik cache από τη recovery, αλλά αφού έγινε η δουλειά σου...

Τhe end of an era...

Έχει κανείς πρόβλημα με την εμφάνιση τοποθεσίας σε εφαρμογές καιρού που παίρνουν στοιχεία από το accuweather;

Το ιδιο θεμα εχω και εγω.

Εγώ έχω πάντως το world weather widget και είμαι αρκετά ευχαριστημένος...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Εάν έχεις επιλέξει να βρίσκει την τοποθεσία σου μέσω location services του κινητού τότε υπάρχει η πιθανότητα να στέλνει λάθος δεδομένα το κινητό στον server. Επίσης το πρόβλημα μπορεί να προκύψει εάν την ώρα που κάνει ανανέωση η εφαρμογή έχει μεγάλο load ο server του accuweather.

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Δεν πειραξες εσυ, πειραξαν αυτοι:p

Αν σε ενοχλει τοσο, βαλε καποιο αλλο. Τοσα και τοσα υπαρχουν.

Εγώ χρησιμοποιώ το eye on sky και το βρίσκω αρκετά καλό. Καλές προβλέψεις και πολύ ωραία εμφάνιση.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Απο το κινητο δεν παιζει τιποτα, το θεμα ειναι στον υπολογιστη. Δοκιμασε στην επιλογη read που εχει διπλα απο το everyone να την κανεις read/write μηπως και φταιει αυτο.

Δεν με ΑΦΗΝΕΙ μα μπω αν εχω απενεργοποιημενο τον κωδικο των windows.

Το ιδιο θεμα εχω και εγω.

κανονικα δουλευει εμενα. εχω βαλει νεα σμυρνη και μου δειχνει αυτης της περιοχης τον καιρο.

Το HD widget εχεις???

Εγω παντως αυτο ειχα και μου εκανε αυτο που λες....

Γιαυτο το λογο και το αλλαξα με το e weather...

Αυτό έχω. Αλλά και άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το accuweather αντιμετώπιζουν αυτό το πρόβλημα.

δοκιμασα το screen off αλλα δεν ειχε το εφφε που ψαχνω εννοω για να δωσω να καταλαβετε το εφφε οταν σβηνει η τηλεοραση σαν ενας σταυρος απο φως που συρικκνωνεται προς το κεντρο μεσα σε δευτερολεπτο αφου το πατησεις

Απ οτι γνωριζω,αυτο δεν ειναι θεμα launcher, αλλα προσθηκη στην RΟΜ που θα εχεις εγκαταστησει. Αν εισαι ροοτ, υπαρχει το crt off effect, σε zip για να το φλασαρεις απο recovery. Αλλα περισσοτερα θα ρωτησεις στο θεμα της συσκευης σου.

Σημερα μου κρασαρε το skype στο One X.

Οταν προσπαθησα να το ξανατρεξω δεν εκανε log in. Το απεγκατεστησα και προσπαθησα να το ξαναβαλω αλλα πλεον δεν γινεται καν η εγκατασταση. Μου βγαζει error "-24". Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι για το συγκεκριμενο σφαλμα. Μονο εναν τροπο που πρεπει να εισαι root (δεν ειμαι) για να σβησεις ενα αρχειο ο οποιος νομιζω δεν μου κανει διοτι δεν το εχω εγκατεστημενο πλεον. Eπισης στην σελιδα του play φαινεται σαν εγκατεστημενο.

Εχει ξανασυμβει σε καποιον?

ΥΓ. Προχτες αλλαξα κωδικο στον ms account μου αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα. Στο desktop παιζει κανονικα.

Προσπάθησες να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων (clear data)του Skype ? (πηγαίνοντας από τα προγράμματα, Επιλογή όλων, βρίσκεις το Skype και το πατάς)

Edit : sorry τώρα είδα ότι σου απάντησαν

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Μα δεν μπορεί να το κάνει καν εγκατάσταση πλέον, πώς θα σβήσει τα data?

Έχω δύο διαφορετικούς launcher. Nova Prime launcher με modded Fancy widget με animated flipclock και Μotorola launcher με circle widget, τον οποίο και έχω εδώ και μία βδομάδα ως primary. Και οι δύο παίρνουν δεδομένα από το accuweather και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.

Και στα δύο widget έχω ρύθμιση να βρίσκει την τοποθεσία μου αυτόματα, δεν την έχω ρυθμίσει χειροκίνητα.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Το HD widget εχεις???

Εγω παντως αυτο ειχα και μου εκανε αυτο που λες....

Γιαυτο το λογο και το αλλαξα με το e weather...

Μπορείς απλά στο HD widgets να αλλάξεις weather provider (πχ weatherbug)

Μπορείς απλά στο HD widgets να αλλάξεις weather provider (πχ weatherbug)

Σας δουλεύει το weatherbug σαν provider στο HD Widgets? :rolleyes:

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Γενικές εφαρμογές II