DrMobile Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Για το airDroid τι εχετε να πειτε? Βαρια εφαρμγη? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid Απλά κορυφαία! Απορώ πώς την έχουν δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις... Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Έχω εγκαταστήσει 3G Watchdog αλλά παρατήρησα ότι μαζί με τα δεδομένα του Internet της κινητής τηλεφωνίας μετράει και το Internet από wi-fi. Υπάρχει τρόπος να μη λαμβάνει υπόψη το wi-fi; Δοκίμασε το Mobile Counter. Μετράει ξεχωριστά wifi και 3g, έχει ειδοποιήσεις στη μπάρα και widget αν σε βολεύει. Έχει και μια μικρή απόκλιση γύρω στο 1 με 2% βέβαια, αλλά νομίζω ότι όλα την έχουν αυτή. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Απλά κορυφαία! Απορώ πώς την έχουν δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις... Την προτείνω ανεπιφύλακτα. ευχαριστω πολυ να εισαι καλα.Απλα προσπαθω να ρωταω γιατι ειμαι νεος στο android και δεν θελω να βαλω σαβουρες. Να ρωτησω επειδη εχω ρωτησει σε ολα τα τοπικ και απαντηση δεν παιρνω τα προεγκατεστημενα που εχει το κινητο μεσα οπως το google chrome ας πουμε μπορουμε να τα απεγκαταστησουμε ή θα υπαρχει προβλημα μετα στη λειτουργια?:O Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 ευχαριστω πολυ να εισαι καλα.Απλα προσπαθω να ρωταω γιατι ειμαι νεος στο android και δεν θελω να βαλω σαβουρες. Να ρωτησω επειδη εχω ρωτησει σε ολα τα τοπικ και απαντηση δεν παιρνω τα προεγκατεστημενα που εχει το κινητο μεσα οπως το google chrome ας πουμε μπορουμε να τα απεγκαταστησουμε ή θα υπαρχει προβλημα μετα στη λειτουργια?:O Άμα σβήσεις τον Chrome συγκεκριμένα δεν θα έχεις πρόβλημα, όμως δεν καθυστερεί το κινητό να ξέρεις. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Άμα σβήσεις τον Chrome συγκεκριμένα δεν θα έχεις πρόβλημα, όμως δεν καθυστερεί το κινητό να ξέρεις. Μάλλον θα καθυστερεί το κινητό ήθελες να γράψεις. Για πιο λόγο όμως? το airdroid μολις το έβαλα.Απλά φοβερό Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Μάλλον θα καθυστερεί το κινητό ήθελες να γράψεις. Για πιο λόγο όμως? το airdroid μολις το έβαλα.Απλά φοβερό Σωστά πιστεύω σου απάντησε ο φίλος. Δεν έχει αντίκτυπο στην ταχύτητα. Δεν είναι υπηρεσία που τρέχει στο παρασκήνιο για να καθυστερεί το κινητό. Όταν το τρέχεις τότε το χρησιμοποιεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Σωστά πιστεύω σου απάντησε ο φίλος. Δεν έχει αντίκτυπο στην ταχύτητα. Δεν είναι υπηρεσία που τρέχει στο παρασκήνιο για να καθυστερεί το κινητό. Όταν το τρέχεις τότε το χρησιμοποιεί. τα μπερδεψα τοτε εγω.Σας ευχαριστω παντως :) Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Μια καινούργια εφαρμογη για backup και συγχρονισμό εφαρμογών παρουσίασε ο δημιουργός του ClockworkMod Recovery (Koushik Dutta). Είναι ακόμα σε beta στάδιο και προς το παρόν θέλει root ,ενώ σύμφωνα με τον dev όταν η τελική εκδοσή βγει δεν θα χρειαζεται να είναι καποιος root για να δουλέψει . Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα και να κατεβάσει την εφαρμογη μπορεί να πάει εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Ψαχνω για ενα καλο music downloader που να δουλευει σωστα και να εχει artworks αν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 2-3 δοκιμες εκανα με κλασσικες εκφρασεις αλλα θελει καθαρα να τα λες. τοτε ειναι οκ. αν τα πεις πολυ γρηγορα με λιγο προφορα δεν τα γραφει σωστα. Η απάντηση που γράφω αυτή τη στιγμή, είναι με ηχογράφηση, όπως και κάθε άλλο κείμενο ή μήνυμα, από τη στιγμή που έβαλα την εφαρμογή ... Από όλες αυτές τις λέξεις έχει κάνει λάθος μόνο σε τρείς. Οπότε για εμένα είναι πολύ λογικό και αποδεκτό. Όσον αφορά τον τρόπο ομιλίας, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να προφέρεις τις λέξεις αργά και καθαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nommos Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Καλημέρα !! Χρησιμοποιεί κανείς την υπηρεσία Syncbox ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 οι εφαρμογες που κανουν screen off ποια ειναι η καλυτερη?και μετα αναβουμε το κινητο απο το πληκτρο on/off?υπαρχει εφαρμογη να αναβει και την οθονη χωρις το πατημα του πληκτρου?γιατι αρχισε να κανει νερα το πληκτρο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 οι εφαρμογες που κανουν screen off ποια ειναι η καλυτερη?και μετα αναβουμε το κινητο απο το πληκτρο on/off?υπαρχει εφαρμογη να αναβει και την οθονη χωρις το πατημα του πληκτρου?γιατι αρχισε να κανει νερα το πληκτρο..... Screen off Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 οι εφαρμογες που κανουν screen off ποια ειναι η καλυτερη?και μετα αναβουμε το κινητο απο το πληκτρο on/off?υπαρχει εφαρμογη να αναβει και την οθονη χωρις το πατημα του πληκτρου?γιατι αρχισε να κανει νερα το πληκτρο..... Σε τι τηλεφωνο αδερφε? Εχω ασχημες εμπειρειες με τα πληκτρα απο iphone 4 και θα με ενδιεφερε πολυ μια τετοια εφραμογη. Ή καπως να μπορουμε να εχουμε κινησεις για να ανοιξουμε πχ το multitasking Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 οι εφαρμογες που κανουν screen off ποια ειναι η καλυτερη?και μετα αναβουμε το κινητο απο το πληκτρο on/off?υπαρχει εφαρμογη να αναβει και την οθονη χωρις το πατημα του πληκτρου?γιατι αρχισε να κανει νερα το πληκτρο..... Στο play market Auto Screen On, αλλά πρέπει να έχει αισθητήρα όπως το Neo V που έχω εγώ. Περνώντας το δαχτυλό σου από επάνω ενεργοποιείται και ανοίγει η οθόνη. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Στο play market Auto Screen On, αλλά πρέπει να έχει αισθητήρα όπως το Neo V που έχω εγώ. Περνώντας το δαχτυλό σου από επάνω ενεργοποιείται και ανοίγει η οθόνη. και αν ειναι στην τσεπη? υπαρχει καμια εφαρμογη που να κανει και τα δυο?και ανοιγμα οθονης και κλεισιμο? desire s εχω εχει σενσορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 υπάρχει καμιά εφαρμογή gps που να μετρά την απόσταση που είτε τρέχω είτε περπατώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 υπάρχει καμιά εφαρμογή gps που να μετρά την απόσταση που είτε τρέχω είτε περπατώ? Sports tracker απλά τρομερή. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 και αν ειναι στην τσεπη? υπαρχει καμια εφαρμογη που να κανει και τα δυο?και ανοιγμα οθονης και κλεισιμο? desire s εχω εχει σενσορες Το galaxy s2 i9100 δεν εχει αισθητηρες? Αφου οταν με παιρνουν τηλεφωνο αριστερα απο το ακουστηκο αναβει ενα λαμπακι αισθητηρας και αν περασω το χερι μου απο πανω του σβηνει η οθονη και αν το βγαλω ξανα-αναβει η οθονη παντα κατα τι διαρκεια της κλησεις. Αυτο δεν εννοεις? Αν δεν εννοεις αυτο τετοιου ειδους αισθητηρα δεν εχει το samsung galaxy s2 i9100? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Το galaxy s2 i9100 δεν εχει αισθητηρες? Αφου οταν με παιρνουν τηλεφωνο αριστερα απο το ακουστηκο αναβει ενα λαμπακι αισθητηρας και αν περασω το χερι μου απο πανω του σβηνει η οθονη και αν το βγαλω ξανα-αναβει η οθονη παντα κατα τι διαρκεια της κλησεις. Αυτο δεν εννοεις? Αν δεν εννοεις αυτο τετοιου ειδους αισθητηρα δεν εχει το samsung galaxy s2 i9100? Δεν ξέρω αν σου απαντήσω γιατι δεν έχουμε το ίδιο τηλ,μια δοκιμή όμως που είναι και τσάμπα θα σου έλυνε όλες τις απορίες, και εγώ δοκιμαστικά το έβαλα και δούλεψε.Πλέον δεν πατάω το κουμπί για να "ξυπνήσει" η οθόνη. Οσο για την τσέπη, πιστεψέ με μένει κλειστή με κάποιο τρόπο........ Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ψάχνω ένα widget που να μου δείχνει τον όγκο κάθε partition και το ποσοστό χρήσης του και να είναι σχετικά καλαίσθητο. Κάτι σαν το freespace το οποίο είχα αλλά στο νέο μου κινητό δεν μου βγάζει σωστά τα partitions (δεν δείχνει την εξωτερική sd και το πέταξα) Έχω ψάξει όλο το google play αλλά δεν βρίσκω αυτό το τόσο στοιχειώδες πράμα.Καμιά πρόταση? Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Ψάχνω ένα widget που να μου δείχνει τον όγκο κάθε partition και το ποσοστό χρήσης του και να είναι σχετικά καλαίσθητο. Κάτι σαν το freespace το οποίο είχα αλλά στο νέο μου κινητό δεν μου βγάζει σωστά τα partitions (δεν δείχνει την εξωτερική sd και το πέταξα) Έχω ψάξει όλο το google play αλλά δεν βρίσκω αυτό το τόσο στοιχειώδες πράμα.Καμιά πρόταση? Δοκίμασες το DiskUsage; Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Δεν ξέρω αν σου απαντήσω γιατι δεν έχουμε το ίδιο τηλ,μια δοκιμή όμως που είναι και τσάμπα θα σου έλυνε όλες τις απορίες, και εγώ δοκιμαστικά το έβαλα και δούλεψε.Πλέον δεν πατάω το κουμπί για να "ξυπνήσει" η οθόνη. Οσο για την τσέπη, πιστεψέ με μένει κλειστή με κάποιο τρόπο........ ποια ειπες εβαλες?δεν υπαρχει εφαρμογη να κανει και τα δυο?και αναμμα και σβησιμο οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgoslalos Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 υπαρχει καμια εφαρμογη να σου βγαζει το 'κομπι' της ηχογραφησεις την ωρα την κλησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2013 Η απάντηση που γράφω αυτή τη στιγμή, είναι με ηχογράφηση, όπως και κάθε άλλο κείμενο ή μήνυμα, από τη στιγμή που έβαλα την εφαρμογή ... Από όλες αυτές τις λέξεις έχει κάνει λάθος μόνο σε τρείς. Οπότε για εμένα είναι πολύ λογικό και αποδεκτό. Όσον αφορά τον τρόπο ομιλίας, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να προφέρεις τις λέξεις αργά και καθαρά. Πάντως σήμερα που το χρησιμοποίησα δύο φορές δούλεψε καλά. Απλώς πρέπει να μιλάς σαν τον Forest Gump Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts