manolis_33 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Φυσικά και υπάρχει. Μπες από το κινητό στη σελίδα beta.swype.com και κατέβασε τη νέα beta έκδοση του Swype η οποία υποστηρίζει και Ελληνική φωνητική πληκτρολόγηση. :) το περιμενα πως και πως κατι τετιο!!!!!!!!!! ειναι τελειο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Οντως πολυ καλο αλλα δυστυχως πρεπει να εχεις συνδεση στο ιντερνετ για να λειτουργησει! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Παιδιά, η καλύτερη εφαρμογή για διαχείρηση επαφών, κατά τη γνώμη σας, ποιά είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Eχει κανεις θεμα με το haxsync? Εδω και καποιο διαστημα μου βγαζει force close οταν κανει update επαφων με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρηισμοποιησω. Εχω κανει install/uninstall πολλες φορες, clear data, clear cache. Φυσικα εχω κατεβασει και το JB Workthrough και εχω κανει τα ιδια και εκει. Ιδεες? :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Eχει κανεις θεμα με το haxsync? Εδω και καποιο διαστημα μου βγαζει force close οταν κανει update επαφων με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρηισμοποιησω. Εχω κανει install/uninstall πολλες φορες, clear data, clear cache. Φυσικα εχω κατεβασει και το JB Workthrough και εχω κανει τα ιδια και εκει. Ιδεες? :) Επικοινώνησε με τον developer και ανέφερε του αναλυτικά το πρόβλημα σου μαζί με τα στοιχεία της συσκευής. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Eχει κανεις θεμα με το haxsync? Εδω και καποιο διαστημα μου βγαζει force close οταν κανει update επαφων με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρηισμοποιησω. Εχω κανει install/uninstall πολλες φορες, clear data, clear cache. Φυσικα εχω κατεβασει και το JB Workthrough και εχω κανει τα ιδια και εκει. Ιδεες? :) Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Κάνει update τις επαφές μου κανονικά. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Επικοινώνησε με τον developer και ανέφερε του αναλυτικά το πρόβλημα σου μαζί με τα στοιχεία της συσκευής. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Κάνει update τις επαφές μου κανονικά. Εστειλα report οταν εκανε fc παλι. Για να δουμε. Δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα. Υποψιαζομαι πως εχει να κανει με το οτι δε μου ζηταει να βαλω παλι κωδικο fb οταν κανω εκ νεου εγκατασταση παρολο που εχω κανει clear cache, αλλα εχω κολλησει εκει :) Ποσταρω feedback για μελλοντικη χρηση αν βγαλω ακρη.. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ο file manager και ο es εχει να ζηλέψει κάποια άλλη εφαρμογή σε ότι αφορά την μεταφορα αρχειων με wifi; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Εστειλα report οταν εκανε fc παλι. Για να δουμε. Δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα. Υποψιαζομαι πως εχει να κανει με το οτι δε μου ζηταει να βαλω παλι κωδικο fb οταν κανω εκ νεου εγκατασταση παρολο που εχω κανει clear cache, αλλα εχω κολλησει εκει :) Ποσταρω feedback για μελλοντικη χρηση αν βγαλω ακρη.. Ναι, το ότι δε σου ζητάει κωδικό είναι περίεργο!! Να υποθέσω ότι έχεις περάσει και το HaxSync Jelly Bean Workaround, έτσι; Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά αφού υπάρχει.. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ναι, το ότι δε σου ζητάει κωδικό είναι περίεργο!! Να υποθέσω ότι έχεις περάσει και το HaxSync Jelly Bean Workaround, έτσι; Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά αφού υπάρχει.. Nαι το εχω κι αυτο περασμενο. Τι να πω, ισως παει κατι στραβα με τις ρυθμισεις μου ή τη rom :ninja: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 φλάσαρα μια ρομ, που εχει ένα θέμα και ο δείκτης της μπαταρίας δεν είναι πάντα σωστός. μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό battery indicator για να ξέρω τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 φλάσαρα μια ρομ, που εχει ένα θέμα και ο δείκτης της μπαταρίας δεν είναι πάντα σωστός. μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό battery indicator για να ξέρω τι γίνεται? Δοκίμασε το BatteryLife. Είναι widget και σου δείχνει επίσης και τη θερμοκρασία της μπαταρίας. ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 φλάσαρα μια ρομ, που εχει ένα θέμα και ο δείκτης της μπαταρίας δεν είναι πάντα σωστός. μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλό battery indicator για να ξέρω τι γίνεται? Εγώ χρησιμοποιώ αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.larryvgs.battery&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sYXJyeXZncy5iYXR0ZXJ5Il0. Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nadware Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Φυσικά και υπάρχει. Μπες από το κινητό στη σελίδα beta.swype.com και κατέβασε τη νέα beta έκδοση του Swype η οποία υποστηρίζει και Ελληνική φωνητική πληκτρολόγηση. :) AΠΙΣΤΕΥΤΑ σωστή φωνητική πληκτρολόγηση! Σταμάτησα να γράφω οτιδήποτε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 AΠΙΣΤΕΥΤΑ σωστή φωνητική πληκτρολόγηση! Σταμάτησα να γράφω οτιδήποτε!!! χειαζεται να ενεργοποιησουμε τιποτα svox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ξέρετε κάποια εφαρμογή όπως το cpunotify που να δείχνει την ram στην notification bar? Επίσης ξέρετε κάποια εφαρμογή με widget (ή να το δείχνει στην notification) για να δείχνει την ταχύτητα της cpu Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 AΠΙΣΤΕΥΤΑ σωστή φωνητική πληκτρολόγηση! Σταμάτησα να γράφω οτιδήποτε!!! χειαζεται να ενεργοποιησουμε τιποτα svox? Όταν έχεις ενεργό το swipe beta στα μυνήματα μετά πως γυρνας. Πάλι στο κλασικό όσο γράφεις το μύνημα; όχι να πας πάλι στο μενού ρυθμησεις κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 χειαζεται να ενεργοποιησουμε τιποτα svox? Το μόνο που θέλει είναι internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Το μόνο που θέλει είναι internet Ελληνικά ΄΄ακούει΄΄ και γράφει άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα !! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Δείτε το kii keyboard Καλή φάση Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι, έχω ένα tablet Xperia s.προσπαθώ να κατεβάσω με διάφορα προγράμματα διαμοιρασμού torrent να κατεβάσω ταινίες, αλλά δε μου τα ξεκινάει με τίποτα, να σημειώσω ότι είναι ενεργά torrent με seeders, και ότι προσπαθώ να κατεβάσω με 3g. Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει. Edited January 12, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 AΠΙΣΤΕΥΤΑ σωστή φωνητική πληκτρολόγηση! Σταμάτησα να γράφω οτιδήποτε!!! Σοβαρά μιλάς; Εγώ που το δοκίμασα στο s3 ήταν αυτό που λένε άλλα λέει η θεια μου άλλα ακούν τα αυτιά μου Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagratios Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι, έχω ένα tablet Xperia s.προσπαθώ να κατεβάσω με διάφορα προγράμματα διαμοιρασμού torrent να κατεβάσω ταινίες, αλλά δε μου τα ξεκινάει με τίποτα, να σημειώσω ότι είναι ενεργά torrent με seeders, και ότι προσπαθώ να κατεβάσω με 3B.C. Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει. Δοκίμασες το μtorrent? Παράθεση Phone: Nexus 5 ROM: SlimKat Kernel: ElementalX Recovery: TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) Δοκίμασες το μtorrent? Έχω δοκιμάσει με όλα τα προγράμματα που υπάρχουν, κανένα δεν ξεκινάει να κάνει download.Μήπως πρέπει να κάνω καμιά αλλαγή θύρας στις ρυθμίσεις, και αν ναι τι να βάλω; Edited January 12, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) AΠΙΣΤΕΥΤΑ σωστή φωνητική πληκτρολόγηση! Σταμάτησα να γράφω οτιδήποτε!!! Όντως, εντυπωσιακό! Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι, έχω ένα tablet Xperia s.προσπαθώ να κατεβάσω με διάφορα προγράμματα διαμοιρασμού torrent να κατεβάσω ταινίες, αλλά δε μου τα ξεκινάει με τίποτα, να σημειώσω ότι είναι ενεργά torrent με seeders, και ότι προσπαθώ να κατεβάσω με 3g. Όποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει. Αν δε δουλεύει το tTorrent (καλύτερο από το utorrent), κοίτα τις ρυθμίσεις του router σου. Μάλλον χρειάζεται να κάνεις κάποιο forwarding στα ports. Edit: Άκυρο, τώρα συνειδητοποίησα για το 3G.. Edited January 12, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts