three_brothers1 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Έχει βγει Tapatalk hd beta στο play store... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Έχει βγει Tapatalk hd beta στο play store... Δεν το βλεπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Δεν το βλεπω Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι για ταμπλετ... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 καλησπερα!! η εφαρμογη eortologio σας δουλευει τις τελευταιες μερες?εμενα εχει προβλημα το widget δεν δουλευει.. Και εμένα δουλεύει κανονικά! Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι για ταμπλετ... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkHDBeta Ναι είναι μόνο για tablet. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Χρησιμοποιω το Contacts widget για να εχω γρηγορη κληση σε αγαπημενες επαφες ( μου αρέσει επισης που αλλαζω το μεγεθος των φώτο). Το προβλημα ειναι πως πατωντας τα εικονιδια των επαφων ανοιγει ο dialer του s3 που ως γνωστον δεν φημίζεται για την σπιρτάδα του. Εγω χρησιμοποιω των ex dialer και δεν θελω να τον αλλαξω. Υπαρχει εφαρμογη που να μου δινει την δυνατοτητα να εχω widgets επαφων αλλα χωρίς να αλλαξω dialer; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Χρησιμοποιω το Contacts widget για να εχω γρηγορη κληση σε αγαπημενες επαφες ( μου αρέσει επισης που αλλαζω το μεγεθος των φώτο). Το προβλημα ειναι πως πατωντας τα εικονιδια των επαφων ανοιγει ο dialer του s3 που ως γνωστον δεν φημίζεται για την σπιρτάδα του. Εγω χρησιμοποιω των ex dialer και δεν θελω να τον αλλαξω. Υπαρχει εφαρμογη που να μου δινει την δυνατοτητα να εχω widgets επαφων αλλα χωρίς να αλλαξω dialer; δοκίμασε με τιτανιουμ ή κατι αλλο να κάνεις freeze τον στοκ αλλά μπορεί και μεσω windget να σουδίνει επιλογή Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Από ότι κατάλαβα πρέπει να είναι για ταμπλετ... Για ταμπλετ και ισως για συσκευες με hd αναλυση,καθως με αφησε να την βαλω στο note αλλα τρεχω μια ρομ που αλλαζει το density.ευτυχως πηγαινει καπως καλυτερα απο τις απαραδεκτες 2.x εκδοσεις του κανονικου tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Για ταμπλετ και ισως για συσκευες με hd αναλυση,καθως με αφησε να την βαλω στο note αλλα τρεχω μια ρομ που αλλαζει το density.ευτυχως πηγαινει καπως καλυτερα απο τις απαραδεκτες 2.x εκδοσεις του κανονικου tapatalk Ίσως φταίει το density.. Αλλά μέσα λέει από 7" και πάνω... Η λαλακια είναι ότι θα χρειαστεί να το ξανά πληρώσουμε αντί να γίνει απλά αναβάθμιση.... Με ξενέρωσαν είναι η αλήθεια.. Βέβαια το Tapatalk το χα πάρει σε προσφορά... Αν θυμάμαι καλά η 0.49 η 0.99.. Αλλά από την μύγα θέλουν να βγάλουν ξιγγι Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εχω γεμισει με αυτες τις ενοχλητικες διαφημισεις,πιθανοτατα αποτελεσμα καποιας απο τις εφαρμογες που περασα στο nexus... Υπαρχει τροπος να απαλαγω απο αυτο το πραγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εισαι σε jellybean υποθέτω και εννοείς τις διαφημίσεις στην μπάρα.Πατώντας και κρατώντας πάνω στην διαφήμιση-ειδοποίηση,λέει πληροφορίες εφαρμογής.Το πατάς και σε πηγαίνει στην "ένοχη" εφαρμογή.Αλλη λύση ειναι κάποιο πρόγραμμα όπως το air push detector Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εχω γεμισει με αυτες τις ενοχλητικες διαφημισεις,πιθανοτατα αποτελεσμα καποιας απο τις εφαρμογες που περασα στο nexus... Υπαρχει τροπος να απαλαγω απο αυτο το πραγμα? Υπάρχουν διάφορα προγράμματα για αυτόν τον σκοπό, εγώ χρησιμοποιώ το Lookout Ad Network Detector. Κάνε ένα scan και δες ποιες εφαρμογές θα σε βγάλει στις πρώτες κατηγορίες, λογικά αυτές θα είναι υπεύθυνες για τις διαφημίσεις. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 ερώτηση: θέλω να βάλω μια custom rom, που δεν εχει ραδιο-το κινητο υποστηρίζει κανονικά στην επίσημη ρομ. μπορώ να κάνω καμιά μόντα για να βάλω (πχ να περάσω την εφαρμογή μεσω titanium?) ή θα πρέπει να κάνει αλλαγές στην rom ο developer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 ερώτηση: θέλω να βάλω μια custom rom, που δεν εχει ραδιο-το κινητο υποστηρίζει κανονικά στην επίσημη ρομ. μπορώ να κάνω καμιά μόντα για να βάλω (πχ να περάσω την εφαρμογή μεσω titanium?) ή θα πρέπει να κάνει αλλαγές στην rom ο developer? μπορείς να χρησιμοποιήσεις το spirit fm για να κάνεις την δουλειά σου Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εχω κατι αρχεια .xml απο καποιες msn συνομιλιες. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να τα ανοιγει σωστα? Καποιες (τυχαιες) που βρηκα τα βγαζουν με το κειμενο χωρις την αρχικη του μορφοποιηση. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) δοκιμασα και το SMS Backup & Restore (AD free) κανει καλη δουλεια ειδικα αν σε ενδιαφερει να κρατας το backup των ΣΜΣ στο κινητο σου. Δημιουργει αρχεια .db τα οποια ειναι File Type: Mobile Device Database File οπως μπορειτε να δειτε και εδω http://www.fileinfo.com/extension/db στην τριτη επεξηγηση. Υπαρχει τροπος να τα ανοιξω στο PC και να τα δω.. δεν καταφερα να βρω κατι... sms backup + βολικότατο και άριστο γιατι μου τα εμφανιζει ανα 100 SMS ανα συνομιλια και οχι ολη τη συνομιλια μαζι; Edited December 28, 2012 by MASTERX Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Παιδιά μια πάρα πολύ καλή εφαρμογή για όσους διαβάζουν RSS από Greader είναι το Press εκπληκτικά όμορφο με κάποιες ατέλειες προς το παρών αλλά τα αξίζει τα λεφτά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) μπορείς να χρησιμοποιήσεις το spirit fm για να κάνεις την δουλειά σου Στο Neo V δουλεύει???? Την δοκίμασα έπαιξα με της ρυθμίσεις, αλλά τίποτα. Edited December 28, 2012 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Στο Neo V δουλεύει???? Την δοκίμασα έπαιξα με της ρυθμίσεις, αλλά τίποτα. To Spirit FM είναι για custom rom AOSP/AOKP. Καθαρό Android δηλαδή, όπου δεν περιέχεται το stock ραδιόφωνο. Εάν είσαι σε κάποια αντίστοιχη, τότε ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Παιδιά μια πάρα πολύ καλή εφαρμογή για όσους διαβάζουν RSS από Greader είναι το Press εκπληκτικά όμορφο με κάποιες ατέλειες προς το παρών αλλά τα αξίζει τα λεφτά του widget έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 παιδια μια ερωτηση υπαρχει στο play καμια εναλλακτικη για το Droidmote??? οσο και να εψαξα φαινεται να ειναι το μοναδικο (με ενδιαφερει μονο η συνδεση μεταξυ android συσκευων) Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μία ερώτηση για μία πολυσυζητημένη εφαρμογή. Στο Handcent Sms πως ενεργοποιείς την αναφορά μυνήματος; Συγκεκριμένα είναι ένα πράσινο ''τικ'' δίπλα στο μύνημα που έχεις στείλει και έχει παραληφθεί. Σε μένα δεν το έχει και δεν ξέρω πως το βάζουμε να εμφανίζεται. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μία ερώτηση για μία πολυσυζητημένη εφαρμογή. Στο Handcent Sms πως ενεργοποιείς την αναφορά μυνήματος; Συγκεκριμένα είναι ένα πράσινο ''τικ'' δίπλα στο μύνημα που έχεις στείλει και έχει παραληφθεί. Σε μένα δεν το έχει και δεν ξέρω πως το βάζουμε να εμφανίζεται. Ευχαριστώ. Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις λήψης μυνημάτων-> αναφορές παράδοσης (από τον πάροχο). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Ρε παιδια κανενα προγραμμα που να μπορω να διαλεγω ποιο προγραμμα θα χειριζεται το handsfree. Εγω βασικα θελω δυο πραγματα να μπορω να επιλεξω αν θα αλλαζω σταθμους ραδιοφωνου ή mp3 απο το handsfree τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Wallbase παιδια οτι καλυτερο για wallpapers!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts