andreas730 Δημοσιεύτηκε June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2004 εχω την εκδοση του movie maker που ειχαν μεσα τα xp home οταν τα αγορασα.δυστυχως η εκδοση αυτη δεν εχει απο εφε σχεδον τιποτα.ενας φιλος μου μου εδειξε ενα βιντεακι που ειχε κανει σε νεοτερη εκδοση και ηταν πολυ καλο.ξερετε αν μπορω να κανω update to movie maker η απο που μπορω να κατεβασω μια νεοτερη εκδοση?λογικα δεν πρεπει να το εχει η microsoft? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αν κανεις online update των windows σου θα βρεις και τη νεα εκδοση του movie maker...Αλλα δεν νομιζω να συγκρινεται με κανενα αλλο προγραμμα του ειδους οπως pinnacle..Ειναι πολυ απλο και δεν εχει πολλες επιλογες προσωπικα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε...ειναι σαν να μου λες κανω επεξεργασια εικονας με τη Ζωγραφικη των windows ενω υπαρχει το Fotoshop Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αν πας να κανεις update τα windows xp εχει τη νεα εκδοση του movie maker,δηλ. την 2.0 Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Υπαρχει διαθεσιμη η εκδοση Windows MovieMaker 2 , 8,2 MB ειναι. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefanos_79 (29 Ιούν. 2004 , 01:54) Αν κανεις online update των windows σου θα βρεις και τη νεα εκδοση του movie maker...Αλλα δεν νομιζω να συγκρινεται με κανενα αλλο προγραμμα του ειδους οπως pinnacle..Ειναι πολυ απλο και δεν εχει πολλες επιλογες προσωπικα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε...ειναι σαν να μου λες κανω επεξεργασια εικονας με τη Ζωγραφικη των windows ενω υπαρχει το Fotoshop Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Κι εγώ χρησιμοποιώ το studio 9 αλλα και το moviemaker 2 δεν είναι τόσο άσχημο. Είναι αρκετά εντυπωσιακό θα έλεγα και δεν είναι τόσο βαρύ όσο το studio. Βέβαια θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο. Ομως μην ξεχνάμε οτι είναι μια δωρεάν εφαρμογή και απευθείνεται στους αρχάριους που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην επεξεργασία video. Πάντως εγώ θεωρώ κορυφαίο το premiere με διαφορά, αν και αρκετά δύσκολο να το μάθει κανείς. Είναι Οπως το photoshop. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει όλες τις δυνατότητες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Βεβαια για αρχαριους το Movie Maker 2 ειναι πολυ καλο. Εμενα με βολευει παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikem4600 Δημ. July 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2004 Ορίστε και το link για το Movie Maker 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoss_ Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Απορία: την πρώτη και τελευταία φορά που φόρτωσα βίντεο στο movie maker, μού το έσπασε σε πολλά κομμάτια των 2 λεπτών το καθένα (βίντεο διάρκειας 40 λεπτών). Υπάρχει κάποια επιλογή ώστε να το σπάει σε λιγότερα κομμάτια;;; Και κάτι άλλο Εφόσον κόψω και ράψω αυτά που θέλω, μετά πώς το μετατρέπω στη μορφή που ήταν ώστε να το ανεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Και κάτι άλλο Εφόσον κόψω και ράψω αυτά που θέλω, μετά πώς το μετατρέπω στη μορφή που ήταν ώστε να το ανεβάσω; Το Windows Movie Maker αποθηκεύει το βίντεο που έχεις φτιάξει μόνο με τη μορφή .avi.Αν θες να του αλλάξεις μορφή θα πρέπει να το αποθηκεύσεις ως .avi και στη συνέχεια να του αλλάξεις τύπο με κάποιον "μετατροπέα" (converter).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoss_ Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Το Windows Movie Maker αποθηκεύει το βίντεο που έχεις φτιάξει μόνο με τη μορφή .avi.Αν θες να του αλλάξεις μορφή θα πρέπει να το αποθηκεύσεις ως .avi και στη συνέχεια να του αλλάξεις τύπο με κάποιον "μετατροπέα" (converter).:) Ωραία. Στο πρώτο ερώτημα κάποια απάντηση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Το Windows Movie Maker αποθηκεύει το βίντεο που έχεις φτιάξει μόνο με τη μορφή .avi.Αν θες να του αλλάξεις μορφή θα πρέπει να το αποθηκεύσεις ως .avi και στη συνέχεια να του αλλάξεις τύπο με κάποιον "μετατροπέα" (converter).:) παράξενο.. νόμιζα ότι τα κάνει μονο σε WMV αφού είναι της Microsoft Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 παράξενο.. νόμιζα ότι τα κάνει μονο σε WMV αφού είναι της Microsoft Και σε .wmv μου μετατρέπει τα βίντεο που φτιάχνω μερικές φορές.Για παράδειγμα,ένα βίντεο κλιπ μου το αποθήκευσε ως .avi και ένα βίντεο με τα καλύτερα μιας σειράς μου το αποθήκευσε ως .wmv.Υπάρχει κάποια ρύθμιση που αλλάζει τους κωδικούς;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts