Jump to content

myphone VERSUS: LG Optimus VU vs Samsung Galaxy Note 2

plankton69
 Κοινοποίηση

Ποιό phablet προτιμάτε  

356 members have voted

1. 1. Ποιό phablet προτιμάτε

• LG Optimus Vu
      30
    • Samsung Galaxy Note 2
      326

Recommended Posts

και με galaxy note 1 παλι ταπα θα ετρωγε το VU....

Η LG δεν βγαζει κινητα αλλα σακους του μποξ... βαρατε ανελέητα! Δεν καταλαβαινουν τιποτα ( η LG πολλα χρονια τωρα κοιμάται)

• Απαντήσεις 95
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και με galaxy note 1 παλι ταπα θα ετρωγε το VU....

Η LG δεν βγαζει κινητα αλλα σακους του μποξ... βαρατε ανελέητα! Δεν καταλαβαινουν τιποτα ( η LG πολλα χρονια τωρα κοιμάται)

Φοβάμαι, κυρίως λόγω σχεδίου, ότι και μόνο του να ήταν στο vs πάλι το ίδιο ποσοστό θα έπαιρνε :lol:

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

Εχει και μερικές πραγματικά epic απαντήσεις, ειμαι στη δουλειά και με κοιτάγαν όταν γέλαγα.:lol:

Όντως!

Εν το μεταξύ, το μόνο που μένει να δούμε πλέον είναι αν το το lg θα καταφέρει να πιάσει διψήφιο ποσοστό:cool:

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Χωρίς να θέλω να γίνω ερριστικός και να χαλάσω το ευχάριστο κλίμα, απορώ πόσοι απ όσους ψήφισαν έχουν δει τα δύο κινητά από κοντά. Δε λέω καν δουλέψει..

Χωρίς να θέλω να γίνω ερριστικός και να χαλάσω το ευχάριστο κλίμα, απορώ πόσοι απ όσους ψήφισαν έχουν δει τα δύο κινητά από κοντά. Δε λέω καν δουλέψει..

Δεν χρειάζεται να το δεις το LG. Τα specs, η σχεδίαση του και το παρελθόν της LG στις κορυφαίες συσκευές της είναι αρκετά.

Μην πούμε για αναβαθμίσεις όταν παρουσιάζει νέες συσκευές σε παλαιότερες εκδόσεις και μέχρι να τα αναβαθμίσει έχουν βγει δυο ακόμα.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το Optimus 7 είναι η μοναδική WP συσκευή που δεν θα πάρει το update στην 7.8

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν χρειάζεται να το δεις το LG. Τα specs, η σχεδίαση του και το παρελθόν της LG στις κορυφαίες συσκευές της είναι αρκετά.

Μην πούμε για αναβαθμίσεις όταν παρουσιάζει νέες συσκευές σε παλαιότερες εκδόσεις και μέχρι να τα αναβαθμίσει έχουν βγει δυο ακόμα.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το Optimus 7 είναι η μοναδική WP συσκευή που δεν θα πάρει το update στην 7.8

Μου αναφέρεις στο από πάνω μήνυμα σου τη σχεδίαση που είναι κάτι καθαρά προσωπικό, το παρελθόν της LG που δεν είναι κριτήριο σύγκρισης δύο συσκευών και τα specs που είναι το μόνο αν και όχι απόλυτο χαρακτηριστικό που μπορεί να βοηθήσει στη σύγκριση.

Και για να μην παρεξηγηθώ και γω το Note 2 ψήφισα και είμαι και υποψήφιος αγοραστής, απλά αναρωτιέμαι πόσοι απ όσους ψήφισαν έχουν δει από κοντά και τα δύο κινητά. Ξαναλέω όχι να τα δουλέψουν (που δε θα ναι ούτε το 20%), απλά να τα χουν δει.

Για να καταλαβεις την διαφορα..αν συγκριναμε ενα porche cayenne με ενα grand cherokee θα επρεπε να τα οδηγησεις για να ψηφισεις?
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Για να καταλαβεις την διαφορα..αν συγκριναμε ενα porche cayenne με ενα grand cherokee θα επρεπε να τα οδηγησεις για να ψηφισεις?

Εγώ τη διαφορά την καταλαβαίνω μια χαρά, μάλλον εσύ δεν κατάλαβες αυτό που είπα φίλε μου.

Και το να συγκρίνεις 2 αμάξια δεν έχει καμία σχέση με το να συγκρίνεις 2 κινητά.

Εγώ τη διαφορά την καταλαβαίνω μια χαρά, μάλλον εσύ δεν κατάλαβες αυτό που είπα φίλε μου.

Και το να συγκρίνεις 2 αμάξια δεν έχει καμία σχέση με το να συγκρίνεις 2 κινητά.

Φιλε QQTilt θα συμφωνησω με Te_Salat. Η προϊστορια μιας εταιριας παιζει το ρολο της (οχι πως δεν αλλαζει καποια στιγμη).

Με το Vu ειναι σχεδον βεβαιο οτι δε παιχτουν και πολλες αναβαθμισεις αργοτερα. Να το πρωτο μειονεκτιημα.

Στα specs παλι μειονεκτει το Vu.

Στο software το ιδιο.

Μπαταρια δεν ξερω, αλλα του Νοτε 2 ειναι απο τις καλυτερες.

Το σχημα/σχεδιο ειναι υποκειμενικο και αν δεν το δεις απο κοντα δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Φιλε QQTilt θα συμφωνησω με Te_Salat. Η προϊστορια μιας εταιριας παιζει το ρολο της (οχι πως δεν αλλαζει καποια στιγμη).

Με το Vu ειναι σχεδον βεβαιο οτι δε παιχτουν και πολλες αναβαθμισεις αργοτερα. Να το πρωτο μειονεκτιημα.

Στα specs παλι μειονεκτει το Vu.

Στο software το ιδιο.

Μπαταρια δεν ξερω, αλλα του Νοτε 2 ειναι απο τις καλυτερες.

Το σχημα/σχεδιο ειναι υποκειμενικο και αν δεν το δεις απο κοντα δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος.

Ρε παιδιά δεκτό για την προιστορία, αλλά τώρα κάνουμε σύγκριση δύο συσκευών, δε μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον και να πούμε "η LG στο παρελθόν δεν ήταν συνεπής στις αναβαθμίσεις της, ΑΡΑ δε θα ναι και με το Vu άρα +1 στον τομέα αυτό στο Note".

Τέλος και για να το κλείσουμε το θέμα και εγώ το Note 2 ψήφισα ξαναλέω, απλά ένιωσα κάπως με το τόσο κράξιμο, από κάποιους που είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν δει κανένα απ τα δύο από κοντα.

Τέλος πάντων είμαι πονοψυχιάρης, έληξε :p

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

Ένα από τα 3 τηλέφωνα της συγκριτικής φωτογραφίας αν έχεις πιάσει στα χέρια σου , καταλαβαίνεις πως δεν είναι τηλέφωνο το Vu , απλά παίρνει και κλήσεις

http://img18.imageshack.us/img18/2955/24567055.png

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Ένα από τα 3 τηλέφωνα της συγκριτικής φωτογραφίας αν έχεις πιάσει στα χέρια σου , καταλαβαίνεις πως δεν είναι τηλέφωνο το Vu , απλά παίρνει και κλήσεις

http://img18.imageshack.us/img18/2955/24567055.png

Γνωρίζεις πιστεύω ότι το ίδιο λένε εκατομμύρια άνθρωποι και για το Note έτσι? :)

Γνωρίζεις πιστεύω ότι το ίδιο λένε εκατομμύρια άνθρωποι και για το Note έτσι? :)

Καταλαβαίνω πως αυτά τα εκατομμύρια ΔΕΝ είναι δυνητικοί αγοραστές αυτών των συσκευών και το πιο πιθανό είναι να μην χρειαστεί να μπουν σε αυτή την σύγκριση ;)

Παρακολουθώ το Note2 εδώ και στο xda , δεν νομίζω να συνάντησα κάπου ποστ που να το ήθελε πιο φαρδύ.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Εγώ το Note2(και το 1)όποτε πάω και το χαζεύω στα μαγαζιά(πόσες φορές έχω σκεφτεί να αγοράσω ένα εκθεσιακό Note2 αν το δώσουν κανα 300ρι)απλά τρελένομαι.Όχι μόνο με το smoothness(οκ και με αυτό)αλλά και με το τί προσφέρει αυτό το μικρό tablet το οποίο έχει και ικανότητα για τηλέφωνα.

Αψεγάδιαστο.Αν το S3 είχε αυτές τις δυνατότητες(με τη σημερινή τιμή περίπου 440)με αυτά τα specs όλος ο κόσμος θα το είχε.

Φίλε QQTilt νομίζω είναι λογικό να πει κανείς πως αν ψήφιζαν σε τέτοιου είδους poll μόνο όσοι έχουν εμπειρία και απο τις 2 συσκευές (και σε μερικές περιπτώσεις έστω και απο την μια) η συμμετοχή θα ήταν σχεδόν μηδενική.

Σε αλλα poll λογικά έχει παίξει αρκετά ρόλο ο fanboy-σμος ...στο συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι αντιπροσωπευτικό την πραγματικότητας. Δεν νομίζω ότι το LG είναι για πέταμα αλλά σίγουρα δεν μπορεί να σταθεί δίπλα στο Note με τίποτα.

αλλο lg αλλο samsung προσωπικα μετα απο συμβιωση με αρκετα τηλ και τον δυο εταιριων (samsung s sii sii note ) (lg optimus 2x 3d l3 l5 l7 4x) τα samsung ηταν παντα ενα κλικ ποιο πανω και σε desing και σε update και καλυτερη υποστηρηξη εχουν απο τα lg.

• 1 month later...

εγω απο νοτε 1 πηγα vu,ικανοποιημενος:)

αν ηθελα να δωσω 600 ευρω αντι για 369 που εδωσα στο πλαισιο,για ελληνικο νοτε 2?ΟΧΙιιι:p

α και τα περισσοτερα που λετε και υποθετετε πως θα εχει το vu σαν προβληματα,εχει μεριμνησει η lg:)

το 4 προς 3 βολευει,ποτε δεν γυρναω πλαι το κινητο,που με νοτε 1 διαρκως το κανα..

εφαρμογες ολες νο προμπλεμ ως τωρα,και με ενα κουμπι παρολα αυτα γρηγορα η lg μου επιτρεπει να αλλαζω το μεγεθος της

4 προς 3 οθονης σε αλλη διασταση αν χρειαστει..

και μιας και σε μηκος ειναι ανετο σαν το 4χ ,ανετα στην τσεπη μπαινει..

smooth και ανετο φωτεινο κινητακι..

jb θα παρει ή θα παρω την jb που δινουν στο κορεατικο..

αυτααα,τι λετε λοιπον για την νεα τιμη??νομιζω πια στα ισα κοιτα το νοτε 2..

αλλωστε αν δεν το κοιτουσε..θα χα νοτε 2:lol:

edit επιτελους λαβετε υποψιν πως το κινητο ειναι αντιπαλος του νοτε 1...

απλα αργησε τοσο να ερθει,που του βαλαν τετραπυρηνο κ οχι 2πυρινο,για την ευρωπη,σε αντιθεση με ασια,αμερικη..

οποτε vu vs ΝΟΤΕ 1 ειναι..

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Επειδή τα πάντα κρίνονται (και) με βάση την τιμή και δεδομένο τα 200 ευρώ σκρουτζοδιαφορά, ε δεν είναι και τόση χαοτική η διαφορά ανάμεσα στα δύο. Και μένα το note μ΄αρέσει και το ψήφισα.

• 3 weeks later...