kaluas Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Εντάξει,πλέον είναι από τα πιο αδύναμα κινητά,όμως δεν είναι κι άσχημο. Καλά ας μην κατηφορίσουμε αυτόν τον δρόμο τώρα, γιατί πρώτον δεν χάλασα εγώ τα λεφτά και δεύτερον είναι κάτι τελείως υποκειμενικό ... Εγώ απλά χαβαλέ έκανα :) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Πως να μην σου λείπει η ευχρηστία, αφού πήγες σε Sense UI με 512RAM ... Ήθελα να μάθω και τι ερωτεύτηκες από την λούμπα που κάνει κάτω, αλλά τεσπα, υποκειμενικά είναι αυτά ... :Ρ Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες... μια χαρά τρέχει! Κολλάει μόνο αν του φορτώνω τίποτα live wallpapers και όχι όλα. Έχω περάσει και μερικά παιχνιδάκια που τρέχουν κομπλέ. Η οθόνη είναι υπέροχη!! Η ICS αρκετά βελτιωμένη. Το browsing καλύτερο απ΄το N8! Όταν λέω "ευχρηστία" εννοώ σε σύγκριση του ενός λειτουργικού με το άλλο, όχι σε θέμα ταχύτητας! Εξακολουθώ να θεωρώ το Symbian πιο εύχρηστο για καθημερινή χρήση, και το λέω έχοντας δοκιμάσει και άλλα ανδροειδή όπως το S3. Ήθελα ένα κινητό που να μην είναι πλαστικούρα και να μην το έχουν όλοι...δεν ήθελα ένα τούμπανο κινητό-pc! Εγώ απλά χαβαλέ έκανα :) Δεν παρεξηγήθηκα... κουβέντα κάνουμε, απόψεις μοιραζόμαστε! ;) Edited January 19, 2013 by Conception Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες... μια χαρά τρέχει! Κολλάει μόνο αν του φορτώνω τίποτα live wallpapers και όχι όλα. Έχω περάσει και μερικά παιχνιδάκια που τρέχουν κομπλέ. Η οθόνη είναι υπέροχη!! Η ICS αρκετά βελτιωμένη. Το browsing καλύτερο απ΄το N8! Όταν λέω "ευχρηστία" εννοώ σε σύγκριση του ενός λειτουργικού με το άλλο, όχι σε θέμα ταχύτητας! Εξακολουθώ να θεωρώ το Symbian πιο εύχρηστο για καθημερινή χρήση, και το λέω έχοντας δοκιμάσει και άλλα ανδροειδή όπως το S3. Ήθελα ένα κινητό που να μην είναι πλαστικούρα και να μην το έχουν όλοι...δεν ήθελα ένα τούμπανο κινητό-pc! Δεν παρεξηγήθηκα... κουβέντα κάνουμε, απόψεις μοιραζόμαστε! ;) Προσπαθείς να εξηγήσεις την έννοια της ευχρηστίας σε χρήστη MeeGo ???? :p Είχα και εγώ ένα φεγγάρι το Sensation, αλλά δεν άντεξα πολύ με το Sense UI, όσο και αν είχα ερωτευτεί την συσκευή ... Μακάρι να σου αρέσει και να κάνεις μια ομαλή μετάβαση :) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Προσπαθείς να εξηγήσεις την έννοια της ευχρηστίας σε χρήστη MeeGo ???? :p Είχα και εγώ ένα φεγγάρι το Sensation, αλλά δεν άντεξα πολύ με το Sense UI, όσο και αν είχα ερωτευτεί την συσκευή ... Μακάρι να σου αρέσει και να κάνεις μια ομαλή μετάβαση :) Δυστυχώς, το meego ήλθε και απήλθε... θα ήθελα κι εγώ να το δοκίμαζα! Κοίτα, τα μόνα αρνητικά που βλέπω εγώ, χωρίς να έχω πολλές απαιτήσεις, είναι η κάμερα και η μπαταρία. Σε σύγκριση πάντα με το N8! Κατά τα άλλα δεν έχω παράπονο, μου αρέσει πολύ σαν συσκευή! Και το android μια συνήθεια είναι...ήδη έχω φέρει το κινητό στα μέτρα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Αυτά τα δύο όμως που λες είναι τόσο σημαντικά... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 Αυτά τα δύο όμως που λες είναι τόσο σημαντικά... Είναι, δε λέω...αλλά έχω δει και πολύ χειρότερα! Η κάμερα είναι πολύ καλή την ημέρα και η μπαταρία μπορεί να βγάλει ένα διήμερο με νορμάλ χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες... μια χαρά τρέχει! Κολλάει μόνο αν του φορτώνω τίποτα live wallpapers και όχι όλα. Έχω περάσει και μερικά παιχνιδάκια που τρέχουν κομπλέ. Η οθόνη είναι υπέροχη!! Η ICS αρκετά βελτιωμένη. Το browsing καλύτερο απ΄το N8! Όταν λέω "ευχρηστία" εννοώ σε σύγκριση του ενός λειτουργικού με το άλλο, όχι σε θέμα ταχύτητας! Εξακολουθώ να θεωρώ το Symbian πιο εύχρηστο για καθημερινή χρήση, και το λέω έχοντας δοκιμάσει και άλλα ανδροειδή όπως το S3. Ήθελα ένα κινητό που να μην είναι πλαστικούρα και να μην το έχουν όλοι...δεν ήθελα ένα τούμπανο κινητό-pc! Δεν παρεξηγήθηκα... κουβέντα κάνουμε, απόψεις μοιραζόμαστε! ;) καταρχάς καλά σου λέει..sense ui σε Qualcomm MSM8255 με 512ΜΒ RAM, πώς το αντέχεις; Βάλε άλλο launcher (πχ adw, apex, nemus) επειγόντως, να πετάει το κινητό;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Eδώ και κανένα μήνα, το E71 έχει μετατραπεί σε micro tablet και χρησιμοποιώ καθημερινά το K800i. Yπάρχουν πολλές διαφορές, όπως: - Πολύ καλύτερη κάμερα, του 71 πραγματικά δεν αντέχετε. Eπαγγελματικό μεν, αλλά πολύ χάλι. - Στη μουσική θα ήθελα μια μίξη τους. Δυνατή αναπαραγωγή το K800i και αλλάζει μουσική από τα πλάγια, ενώ στο 71 πρέπει να το βγάλω από την τσέπη. Mου λείπει όμως η άμεση μετάβαση στη λίστα αναπαραγωγής, που το 800άρι ως μη-Walkman δεν έχει. - Multitasking. Κι όμως, το 800άρι έχει το κάτι παραπάνω από το τυπικό. Δεν το βάζω δίπλα στου Symbian, αλλά ερχόμενος από αυτό με ικανοποίησε πάρα πολύ. - Aναμονή. Tα ίδια, 2 μέρες περίπου, ανάλογα πάντα τη χρήση. Tα έχω μοιράσει άλλωστε, νετ κι εφαρμογές στο 71, μουσική-κάμερα-τηλέφωνα στο 800. - Mεταφορά. Tα κουβαλάω μαζί συνήθως, δεν υπάρχει διαφορά. Σχεδόν ίδια όλα... - Ποιότητα. Δεν έχω πολλά να πω, Nokia Rulezzz... Aν λοιπόν υπήρχε το πάντρεμα αυτό, προσωπικά δεν θα ήθελα άλλο κινητό. Oύτε θα κουβαλούσα 2. Και υπόψην, το 800 με το 71 έχουν 3 χρόνια περίπου διαφορά... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Και υπόψην, το 800 με το 71 έχουν 3 χρόνια περίπου διαφορά... Θα σου κάνω καταγγελία !!!!!! Αρχαιοκάπηλε !!!! :p Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 καταρχάς καλά σου λέει..sense ui σε Qualcomm MSM8255 με 512ΜΒ RAM, πώς το αντέχεις; Βάλε άλλο launcher (πχ adw, apex, nemus) επειγόντως, να πετάει το κινητό;) Βρε λύσσα κακιά όλοι σας...:p Δεν έχω πρόβλημα με την ταχύτητα/απόδοση του κινητού και μου αρέσει το Sense UI ! plankton69 τι μου θύμισες τώρα με το K800i... δεν είναι και τόσο παλιό βέβαια, αλλά μου λείπει εκείνη η εποχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Eδώ και κανένα μήνα, το E71 έχει μετατραπεί σε micro tablet και χρησιμοποιώ καθημερινά το K800i. Yπάρχουν πολλές διαφορές, όπως: - Πολύ καλύτερη κάμερα, του 71 πραγματικά δεν αντέχετε. Eπαγγελματικό μεν, αλλά πολύ χάλι. - Στη μουσική θα ήθελα μια μίξη τους. Δυνατή αναπαραγωγή το K800i και αλλάζει μουσική από τα πλάγια, ενώ στο 71 πρέπει να το βγάλω από την τσέπη. Mου λείπει όμως η άμεση μετάβαση στη λίστα αναπαραγωγής, που το 800άρι ως μη-Walkman δεν έχει. - Multitasking. Κι όμως, το 800άρι έχει το κάτι παραπάνω από το τυπικό. Δεν το βάζω δίπλα στου Symbian, αλλά ερχόμενος από αυτό με ικανοποίησε πάρα πολύ. - Aναμονή. Tα ίδια, 2 μέρες περίπου, ανάλογα πάντα τη χρήση. Tα έχω μοιράσει άλλωστε, νετ κι εφαρμογές στο 71, μουσική-κάμερα-τηλέφωνα στο 800. - Mεταφορά. Tα κουβαλάω μαζί συνήθως, δεν υπάρχει διαφορά. Σχεδόν ίδια όλα... - Ποιότητα. Δεν έχω πολλά να πω, Nokia Rulezzz... Aν λοιπόν υπήρχε το πάντρεμα αυτό, προσωπικά δεν θα ήθελα άλλο κινητό. Oύτε θα κουβαλούσα 2. Και υπόψην, το 800 με το 71 έχουν 3 χρόνια περίπου διαφορά... Με το που διαβασα αυτο το vs, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τρέξω να δω την ημερομηνία. Νόμισα πως ταξίδεψα στο χωρόχρονο. Ευτυχώς (ή δυστυχως) ειμαι ακομα στο 2013 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Με το που διαβασα αυτο το vs, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τρέξω να δω την ημερομηνία. Νόμισα πως ταξίδεψα στο χωρόχρονο. Ευτυχώς (ή δυστυχως) ειμαι ακομα στο 2013 Το ότι έκανα το E71 micro tablet δεν πρέπει να είδες... :p Χωρίς πλάκα ρε παιδιά, ένα E71 με στοιχεία και E και N σειράς, ακόμα και με το Symbian όπως είναι θα με τουμπάριζε και πάλι... Πχ N8. Πριν λίγες μέρες έπαιζα με το QuickOffice του και μου άρεσε... Όλα όσα θέλω σε ένα! ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Το ότι έκανα το E71 micro tablet δεν πρέπει να είδες... :p Χωρίς πλάκα ρε παιδιά, ένα E71 με στοιχεία και E και N σειράς, ακόμα και με το Symbian όπως είναι θα με τουμπάριζε και πάλι... Πχ N8. Πριν λίγες μέρες έπαιζα με το QuickOffice του και μου άρεσε... Όλα όσα θέλω σε ένα! ;) απ τη μια σε νιώθω, αλλά απ την άλλη δοκίμασε μια σύχγρονη συσκευή, και δεν θα ξανααντέξεις το Ε71 και το Κ800 ούτε λεπτό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 απ τη μια σε νιώθω, αλλά απ την άλλη δοκίμασε μια σύχγρονη συσκευή, και δεν θα ξανααντέξεις το Ε71 και το Κ800 ούτε λεπτό Δεν διαφωνώ καθόλου. Σίγουρα κάτι πιο σύγχρονο είναι κλάσεις ανώτερο, αλλά αυτή τη στιγμή κρατάνε όρθιο ένα blog, κείμενα για εδώ, κάθε μου λογαριασμό παντού, τις media ανάγκες μου, αλλά και την επικοινωνία μου. Tο E71 πρέπει να μου κάνουν εγχείρηση αφαίρεσης από τα χέρια για να το αφήσω... (μοντόγια το βλέπω υπογραφή αυτό!) Bάλε ο,τι θες δίπλα, πάλι με 2 θα είμαι. 71 και το καινούριο! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Δεν διαφωνώ καθόλου. Σίγουρα κάτι πιο σύγχρονο είναι κλάσεις ανώτερο, αλλά αυτή τη στιγμή κρατάνε όρθιο ένα blog, κείμενα για εδώ, κάθε μου λογαριασμό παντού, τις media ανάγκες μου, αλλά και την επικοινωνία μου. Tο E71 πρέπει να μου κάνουν εγχείρηση αφαίρεσης από τα χέρια για να το αφήσω... (μοντόγια το βλέπω υπογραφή αυτό!) Bάλε ο,τι θες δίπλα, πάλι με 2 θα είμαι. 71 και το καινούριο! κανεις την ζωη σου δύσκολη:p κι εγώ τα ίδια έκανα. αλλά παρόλο που το symbian μου καλυπτε τις ανάγκες εν μέρει, το εξαιρετικά αργό hardware της nokia μου κανε τη ζωή δύσκολη, μέχρι που πήγα σε android με σύγχρονο hardware, και πλέον το nokia c6-01 το χω μόνο για φωτογραφίες (ειναι καλύτερο σε σκοταδι και φλας, κ μακρινες αποστασεις σε σχέση με το κινέζικό μου, παρόλο που το κινέζικο έχει ευτυχώς αυτόματη εστίαση και με σώζει σε κείμενα κλπ:p) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Εγώ παιδιά είμαι απ την ανάποδη, δηλαδή έχω android απ τους πρώτους και wp(ios πηγα είδα και απ ήλθα) και τώρα που όλοι φεύγετε απ το symbian εγώ ήρθα χα χα! Η αλήθεια είναι ότι πάντα είχα τοπ symbian συσκευή αλλά ποτέ δε το έλεγα ότι θα μείνω απ τους τελευταίους στο λειτουργικό και πιθανόν να κλείσω και τη πόρτα:) Χάρη και στο φίλο Moralas που με επεισε με το τρόπο του και με επιχειρήματα να μείνω στο 808 και βεβαίως χάρη στη rom του lagoskon που επιτέλους έκανε το symbian τηρουμένων των αναλογιών να πετάει :) Λοιπόν για να βοηθήσω και εγώ αν μπορώ με το τρόπο μου και μίας και διάβασα τα προηγούμενα σχόλια να πω ότι το Android είναι το πλησιέστερο στη φιλοσοφία ανοικτού πνευματος του symbian και όσοι πλέον θέλετε να αλλάξετε ριχτε του 1 ματιά. Όχι όμως σε συσκευές του κατω πατώματος καθώς δε θα δείτε το μεγαλείο του Android αλλά αν μπορείτε σε πιο ψηλή κατηγορία. Είχα ξεχάσει πόσο lag και σπάσιμο νεύρων μπορείς να έχεις από 1 συσκευή και μου το θύμησε αυτές τις μέρες 1 galaxy s duos δικαρτο που πήρα για αυτό ακριβώς το λογο για τις 2 κάρτες. Έχω καλομάθει βλέπετε με καλές συσκευές και μου γύρισε το χρόνο πίσω. Γιαυτό για να μην απογοητευτητε κάποιοι με το Android προσέξτε τι συσκευή θα επιλέξετε. Το Android θελει RAM τελεία και παύλα! Συσκευές που θέλουν καλά χωρίς 1 giga ram είναι το se sole π.χ. ενω όσοι θέλετε να βάζετε χέρι στο κινητό σας και να έχετε τα update στο πιάτο παρτε το galaxy nexus που αν ξέρεις να το στήσεις είναι απίστευτο κινητό. Από εκεί και πάνω οποιο ακριβό και να πάρετε θα έχετε πολύ καλή εμπειρία χρήσης αν και δε θα γλιτώσετε πολλές φορές και τα μικρο lag που λόγο των επεξεργαστών τους σχεδόν δε θα τα καταλάβετε εκτός αν έχετε εμπειρία. Ο λόγος είναι η πολύ σαβούρα που τρέχει από πίσω (bloatware) από όλες τις εταιρίες πλην nexus που τρέχει pure Android που κάνουν τη ram του 1 giga να φαίνεται λίγη. Με το note2 π.χ. που έχω τα πράγματα είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με το S3 που ειχα μαζι για καιρό και τα συγκρινα και ο λόγος είναι κυρίως η διπλή ram του note των 2 giga αλλά και βεβαίως η πιο προσεγμένη rom του. Γιαυτό όλες οι νέες συσκευές βγαίνουν με 2 πλέον giga ram. Εγω με τη συγκεκριμένη συσκευή εχω κατάργηση το tablet και εν μέρη το pc. Αλλά επειδή είναι ειδική περίπτωση όσοι πάτε σε android το νου σας να εχει ram και μόλις το πάρετε αν χε θέλετε να κάνετε root και να πετάξετε τη σαβούρα τοτε κάντε απ ενεργοποίηση τις άχρηστες εφαρμογές που τρέχουν στι παρασκήνιο και τρώνε πολύτιμη ram. Θα έχετε αλλη εμπειρία χρήσης. Πέρα από Android τα wp είναι μια εναλλακτική αλλά εγω δε τη προτείνω σε όσους έχουν ανησυχο πνεύμα, ίσως στο μέλλον και αν υπάρχει και η nokia σε αυτά. Εγώ πάντως προσωπικά για κανονικό τηλέφωνο θα κρατήσω το 808 έχοντας και το noteli φυσικά για ολα τα άλλα και κάποια στιγμή θα το αλλάξω με τη νεα φουρνιά κάποιο εκ των Sony Z, Samsung S4 και ισως το LG nexus 4 αν εισαχθεί επίσημα. Αν θέλετε κάτι και μπορώ να βοηθήσω ρωτάτε. Και να μη ξεχασω... Αν μαθετε να στήνεται 1 καλο Android με αλλο Louncher(nova, ,holo κ.α.) δουλεύοντας με gestures τότε θα τα ξεχάσετε ολα πιστέψτε με. :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 [...] Και να μη ξεχασω... Αν μαθετε να στήνεται 1 καλο Android με αλλο Louncher(nova, ,holo κ.α.) δουλεύοντας με gestures τότε θα τα ξεχάσετε ολα πιστέψτε με. :) ακριβώς. Αν στήσεις καλά ένα android, ούτε lagάρει, ούτε κολλάει, κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα, και ξεχνάς οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 manan69t ενδιαφέροντα όλα αυτά που λες! Android δοκιμάζω από την εποχή του X10 mini...η 1,4 ήταν τότε νομίζω! Η αλήθεια είναι ότι έχει εξελιχθεί πολύ από τότε! Για τη ram συμφωνώ εν μέρει, αλλά εξαρτάται και τι τρέχεις στο κινητό σου. Εγώ ούτως η άλλως δεν έχω τη μανία να κατεβάζω συνέχεια εφαρμογές και ό,τι να΄ναι... έχω μερικές που θεωρώ για μένα βασικές και κάποια παιχνιδάκια τύπου puzzle bobble η angry birds για να περνάει η ώρα! Το έχω ξαναπεί και θα το λέω συνέχεια, δεν μ΄ενδιαφέρει να έχω ένα κινητό-pc τούμπανο! Από περιέργεια μια φορά έκανα root και πέρασα άλλη rom σ' ένα σχετικά φτηνό Huawei που είχα πέρισυ σαν 2η συσκευή...αλλά γενικά είμαι της άποψης ότι αν το κινητό σου σε ικανοποιεί όπως είναι, δεν το πειράζεις! Δεν θα΄θελα να δημιουργήσω πρόβλημα σε καινούργια συσκευή των 250 ευρώ και να χάσω την εγγύηση! Κατά τα άλλα, θα το΄θελα κι εγώ πολύ να μείνω στο Symbian κανα δυο χρόνια ακόμα... το 808 το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή...αλλά δυστυχώς στην οικονομική κατάσταση που βρίσκομαι (και θα συνεχίσω να είμαι) ακόμα και τα 250 που έδωσα ήταν πολλά! Δεν το έχω μετανιώσει, αλλά σίγουρα αν μπορούσα να πάρω το 808 σε αυτά τα χρήματα θα ήταν η 1η και μοναδική μου επιλογή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 απ τη μια σε νιώθω, αλλά απ την άλλη δοκίμασε μια σύχγρονη συσκευή, και δεν θα ξανααντέξεις το Ε71 και το Κ800 ούτε λεπτό δεν εχω θεμα να γυρισω Ν78 ακομα και με 1.5 χρονο συμβιωσης με το Ν8 :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 δεν εχω θεμα να γυρισω Ν78 ακομα και με 1.5 χρονο συμβιωσης με το Ν8 :p Eίπα... Eγχείρηση από τα χέρια. Πέτρο το είδες με τα μάτια σου... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 . Tο E71 πρέπει να μου κάνουν εγχείρηση αφαίρεσης από τα χέρια για να το αφήσω... (μοντόγια το βλέπω υπογραφή αυτό!) Bάλε ο,τι θες δίπλα, πάλι με 2 θα είμαι. 71 και το καινούριο! Κάτι πρέπει να γινει με τις υπογραφές. ΔΕΝ με αφηνουν οι περιορισμοί του φόρουμ να μεγαλουργήσω......:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μαύρη μέρα σήμερα... Πολύ μαύρη... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4510807#post4510807 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μαύρη μέρα σήμερα... Πολύ μαύρη... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4510807#post4510807 Δεν το περίμενα κι όμως,στεναχωρήθηκα,έχω υπέροχες αναμνήσεις με το λειτουργικό αυτό Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μαύρη μέρα σήμερα... Πολύ μαύρη... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4510807#post4510807 Κάτι σαν 23/5/1453....... Αν και η ύπαρξη αυτού του νήματος φανερώνει πως μόνο αιφνιδιαστικό δεν ήταν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Κάτι σαν 23/5/1453....... Αν και η ύπαρξη αυτού του νήματος φανερώνει πως μόνο αιφνιδιαστικό δεν ήταν. Είναι χειρότερο όμως να το ξέρεις και να μην θες να το πιστέψεις. Εμένα μου ήρθε ταμπλάς όταν το είδα... Παρότι το περίμενα κάπου εδώ χρονικά. Nokia E71 till its death λοιπόν. Και μετά βλέπουμε... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts