dellapo Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ναι είναι λίγο πιο πολύπλοκο για σένα επειδή η rom σου είναι ήδη single csc... Έχεις CWM, ή mobile Odin? Στο csc selector επέλεξες το setting για root από το μενου; εχω CWM και είμαι rooted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 εχω CWM και είμαι rooted Ok, τότε θα σου φτιάξω ένα flashable csc να δοκιμάσουμε.. λίγες ώρες υπομονή όμως γιατί πρέπει να κατεβάσω ολόκληρη τη rom και να την ανοίξω κτλ, και δεν είμαι σπίτι ακόμα... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ok, τότε θα σου φτιάξω ένα flashable csc να δοκιμάσουμε.. λίγες ώρες υπομονή όμως γιατί πρέπει να κατεβάσω ολόκληρη τη rom και να την ανοίξω κτλ, και δεν είμαι σπίτι ακόμα... ok σε ευχαριστώ προκαταβολικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Ok, τότε θα σου φτιάξω ένα flashable csc να δοκιμάσουμε.. λίγες ώρες υπομονή όμως γιατί πρέπει να κατεβάσω ολόκληρη τη rom και να την ανοίξω κτλ, και δεν είμαι σπίτι ακόμα... καλησπερα ποιος μπορη να με βοηθησει παω να κατεβασω μια εφαρμογη απο την play google και μου βγαζη σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη [RPC:S-5:AEC-O] τι μπορη να συμβαινη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 (edited) Παρήγγειλα την προηγούμενη Κυριακή από play247 (titanium grey) στα €437. Παρέλαβε την Πέμπτη αν και τη στιγμή της παραγγελίας έγραφε άμεσα διαθέσιμο και αφού τηλεφώνησα πρώτα οπότε και ενημερώθηκα ότι είχαν ερθει μόνο μαύρα (saphirre black). Παρέλαβα το ιδιο βράδυ και επειδή είδα στο κουτί 4G αντί για LTE (αν και δεν έγραφε πουθενά 9305Ν) ρώτησα και μου είπαν ότι είναι από vodafone. Και το πίσω καπάι πάντως 4G γράφει αλλά είδα και στο site της vodafone έτσι το έχει. Η ταινία ασφαλείας έγραφε vodafone πάνω και μέσα είχε αγγλικό και ισπανικό manual. Βέβαια η μεμβράνη στην οθόνη είχε κάποιες δαχτυλιές στα άκρα αλλά μάλλον ήταν από το άνοιγμα για να βάλουν οδηγίες; Το κινητό ξεκίνησε με 4.1.1. και αμέσως έκανε 2 αναβαθμίσεις, την πρώτη σε ΧΧΒLL3 και στο καπάκι σε ΧΧBLL5 (τι καταγωγή δείχνει αυτό;). Δουλέυει όμως κανονικά με Cosmote. Από ταχύτητα δεν πάει πίσω από το Note 2 και το μέγεθος είναι πολύ βολικό. 4G δεν έχω ενεργοποιήσει ακόμα (είναι εταιρικό νούμερο και πρέπει να το ενεργοποιήσει άλλος) ενώ παρατηρώ ότι η πρώτη φόρτιση (που το έβαλα αφού έκανα τις βασικές εγκαταστάσεις) πηγαίνει σχετικά αργά (φαντάζομαι αυτό να είναι νορμάλ).... Για root κατέβασα το toolkit που μου είχε αρέσει στα nexus που είχα. Θα κάνω δουλειά με ασφάλεια; Bloatware έχει 3-4 προγραμματάκια τα οποία θα βγάλω μόλις το κάνω root γιατί κινητό χωρίς adway δεν λέει (θυμίζει iphone) Edited April 6, 2013 by iceman Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 ok σε ευχαριστώ προκαταβολικά.... αν σε πρόλαβα... μην μπεις στον κόπο! Ξαναπέρασα τη ρομ και μετά το συνέδεσα στο kies και το αναγνώρισε κανονικά!!!! τι να πώ????? μυστήρια.... thanks anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandersotos Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Παρήγγειλα την προηγούμενη Κυριακή από play247 (titanium grey) στα €437. Παρέλαβε την Πέμπτη αν και τη στιγμή της παραγγελίας έγραφε άμεσα διαθέσιμο και αφού τηλεφώνησα πρώτα οπότε και ενημερώθηκα ότι είχαν ερθει μόνο μαύρα (saphirre black). Παρέλαβα το ιδιο βράδυ και επειδή είδα στο κουτί 4G αντί για LTE (αν και δεν έγραφε πουθενά 9305Ν) ρώτησα και μου είπαν ότι είναι από vodafone. Και το πίσω καπάι πάντως 4G γράφει αλλά είδα και στο site της vodafone έτσι το έχει. Η ταινία ασφαλείας έγραφε vodafone πάνω και μέσα είχε αγγλικό και ισπανικό manual. Βέβαια η μεμβράνη στην οθόνη είχε κάποιες δαχτυλιές στα άκρα αλλά μάλλον ήταν από το άνοιγμα για να βάλουν οδηγίες; Το κινητό ξεκίνησε με 4.1.1. και αμέσως έκανε 2 αναβαθμίσεις, την πρώτη σε ΧΧΒLL3 και στο καπάκι σε ΧΧBLL5 (τι καταγωγή δείχνει αυτό;). Δουλέυει όμως κανονικά με Cosmote. Από ταχύτητα δεν πάει πίσω από το Note 2 και το μέγεθος είναι πολύ βολικό. 4G δεν έχω ενεργοποιήσει ακόμα (είναι εταιρικό νούμερο και πρέπει να το ενεργοποιήσει άλλος) ενώ παρατηρώ ότι η πρώτη φόρτιση (που το έβαλα αφού έκανα τις βασικές εγκαταστάσεις) πηγαίνει σχετικά αργά (φαντάζομαι αυτό να είναι νορμάλ).... Για root κατέβασα το toolkit που μου είχε αρέσει στα nexus που είχα. Θα κάνω δουλειά με ασφάλεια; Bloatware έχει 3-4 προγραμματάκια τα οποία θα βγάλω μόλις το κάνω root γιατί κινητό χωρίς adway δεν λέει (θυμίζει iphone) Περιμενω και γω ενα Titanium Grey απο το συγκεκριμενο καταστημα, η παραγγελια εγινε την Δευτερα 01 Απριλιου και μου ειπε 4-7 μερες, ελπιζω να μην εχω καθυστερησεις και αοριστιες και να το παραλαβω μεχρι την τριτη αν και δεν μου γεμισαν το ματι...:worry: Παράθεση Addicted to Technology :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Παρήγγειλα την προηγούμενη Κυριακή από play247 (titanium grey) στα €437. Παρέλαβε την Πέμπτη αν και τη στιγμή της παραγγελίας έγραφε άμεσα διαθέσιμο και αφού τηλεφώνησα πρώτα οπότε και ενημερώθηκα ότι είχαν ερθει μόνο μαύρα (saphirre black). Παρέλαβα το ιδιο βράδυ και επειδή είδα στο κουτί 4G αντί για LTE (αν και δεν έγραφε πουθενά 9305Ν) ρώτησα και μου είπαν ότι είναι από vodafone. Και το πίσω καπάι πάντως 4G γράφει αλλά είδα και στο site της vodafone έτσι το έχει. Η ταινία ασφαλείας έγραφε vodafone πάνω και μέσα είχε αγγλικό και ισπανικό manual. Βέβαια η μεμβράνη στην οθόνη είχε κάποιες δαχτυλιές στα άκρα αλλά μάλλον ήταν από το άνοιγμα για να βάλουν οδηγίες; Το κινητό ξεκίνησε με 4.1.1. και αμέσως έκανε 2 αναβαθμίσεις, την πρώτη σε ΧΧΒLL3 και στο καπάκι σε ΧΧBLL5 (τι καταγωγή δείχνει αυτό;). Δουλέυει όμως κανονικά με Cosmote. Από ταχύτητα δεν πάει πίσω από το Note 2 και το μέγεθος είναι πολύ βολικό. 4G δεν έχω ενεργοποιήσει ακόμα (είναι εταιρικό νούμερο και πρέπει να το ενεργοποιήσει άλλος) ενώ παρατηρώ ότι η πρώτη φόρτιση (που το έβαλα αφού έκανα τις βασικές εγκαταστάσεις) πηγαίνει σχετικά αργά (φαντάζομαι αυτό να είναι νορμάλ).... Για root κατέβασα το toolkit που μου είχε αρέσει στα nexus που είχα. Θα κάνω δουλειά με ασφάλεια; Bloatware έχει 3-4 προγραμματάκια τα οποία θα βγάλω μόλις το κάνω root γιατί κινητό χωρίς adway δεν λέει (θυμίζει iphone) Μεγειές :) Να πω την πάσα αλήθεια, ΔΕΝ ήξερα πως και η VF κάνει brand τις συσκευές σαν 4G. Ισως έτσι το κάνει στην Ισπανία. Βέβαια και στην Ελλάδα σαν 4G το πουλάνε, όπως δεν λέγανε και UMTS, WCDMA, HSDPA κλπ, αλλά απλά 3G & 3.5G! Αυτό είναι μαρκετίστικο πιο πολύ φαντάζομαι! Το bloatware νομίζω πως μπορείς να το βγάλεις και χωρίς root... Εγώ στο 9305Ν είχα πετάξει όλη τη σαβούρα της Σουηδίας μέσα από τις Εφαρμογές/Κατεβασμένες/Επιλογή και απεγκατάσταση. @dellapo: πολύ πιθανό να μη φλάσαρε σωστά το τελευταίο update που είχες περάσει, και να μην πέρασε όλες τις ρυθμίσεις του modem. Οποτε κατεβάζεις κάτι από Sammobile, να προτιμάς αυτά που έχουν και το Κ (από το KIES) ενεργοποιημένο από το πλάι! Τέλος καλό, όλα καλά! Και ναι, ισχύει πως αν στο KIES δεν τα γράψεις όλα κεφαλαία, έχεις θέμα! Επίσης να ξέρεις πως επιβάλλεται όταν φλασάρεις κάτι με odin να έχεις απενεργοποιήσει το KIES :) That's for your future reference ;) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 αν σε πρόλαβα... μην μπεις στον κόπο! Ξαναπέρασα τη ρομ και μετά το συνέδεσα στο kies και το αναγνώρισε κανονικά!!!! τι να πώ????? μυστήρια.... thanks anyway Οκ χαίρομαι, καλορίζικο :) Το Kies εγώ πάντως θα το βγάλω, μόνο προβλήματα και πονοκεφάλους μου δημιουργεί. Τόσα χρόνια εταιρεία κολοσσός, ένα software της προκοπής δε μπορούν να φτιάξουν... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenstick Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα ένα προβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όταν το βάζω αθόρυβο από τον πίνακα ειδοποιήσεων (δηλαδή δόνηση ή σίγαση) ενώ δείχνει ότι είναι στην δόνηση ή στην σίγαση, και με πάρει κάποιος τηλέφωνο ή στείλει μήνυμα το τηλεφωνο χτυπάει κανονικά. Όταν του κατεβάζω τον ήχο από τα πλαινά πλήκτρα τότε όντως είναι στο αθόρυβο. Καποιος που να έχει αυτό το πρόβλημα ή μήπως ξέρει κάποιος καποια ρύθμιση;. Edited April 9, 2013 by goldenstick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2qqn Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Οκ χαίρομαι, καλορίζικο :) Το Kies εγώ πάντως θα το βγάλω, μόνο προβλήματα και πονοκεφάλους μου δημιουργεί. Τόσα χρόνια εταιρεία κολοσσός, ένα software της προκοπής δε μπορούν να φτιάξουν... οχι μονο για 9305 αλλα γενικα για γαλαξια, μπορεις να προτινεις ενα δυο προγραμματα αξιολογα, ωστε να μπορουμε να κανουμε εργασιες αντιστοιχες με αυτες που κανουμε με το kies? Για να ειμαι ειλικρινης κι εμενα με ταλαιπωρει το kies. Αλεξη να σε ευχαριστησω δημοσια για τις βοηθειες που προσφερεις στα μελη του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Πέμπτη το παράγγειλα και Παρασκευη το είχα από alfa mobile.Titanium grey στα 420 λόγω κλειδώματος τιμής.Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος.Το κινητό γράφει LTE και είναι στα ελληνικά 4.1.2 cosmote.Πολύ ευχαριστημένος απο την μπαταρία που απο εχθες το πρωι και φούλ χρηση έχω ακόμα 30%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2qqn Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Πέμπτη το παράγγειλα και Παρασκευη το είχα από alfa mobile.Titanium grey στα 420 λόγω κλειδώματος τιμής.Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος.Το κινητό γράφει LTE και είναι στα ελληνικά 4.1.2 cosmote.Πολύ ευχαριστημένος απο την μπαταρία που απο εχθες το πρωι και φούλ χρηση έχω ακόμα 30%. σφραγισμενο η καμουφλαρισμενο; πανω εγραφε ο κωδικος 9305 χωρις Ν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 και εγώ με τη σειρά μου (αν και μπορεί να θεωρηθεί "offtopic") να ευχαριστήσω όλους και κυρίως τους "tyxerakias" και "aristeides latou" για την πολύτιμη βοήθειά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 σφραγισμενο η καμουφλαρισμενο; πανω εγραφε ο κωδικος 9305 χωρις Ν; Δέν καταλαβαίνω τί ενοείς καμουφλαρισμενο.Πάντως γράφει 9305 χωρίς Ν. Το κινητό ήρθε σφραγισμενο με αυτοκόλητα αλλά χωρίς εξωτερική ζελατίνα (π.χ. όπως το iphone).Μου στείλαν απόδειξη και εγγυηση με γραμένο το ιμει επάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Δέν καταλαβαίνω τί ενοείς καμουφλαρισμενο.Πάντως γράφει 9305 χωρίς Ν. Το κινητό ήρθε σφραγισμενο με αυτοκόλητα αλλά χωρίς εξωτερική ζελατίνα (π.χ. όπως το iphone).Μου στείλαν απόδειξη και εγγυηση με γραμένο το ιμει επάνω. Ναι, δεν το στέλνουν όλοι με την εξωτερική ζελατίνα. Εδώ το αγοράζεις από Cosmote/Vodafone, και έχει μόνο το αυτοκόλλητο ασφαλείας! Καλοτάξιδο λοιπόν και το δικό σου :) Εγώ σήμερα πήρα το 9300 πάλι, σε λευκό χρώμα, γιατί δεν έβρισκα σε καλή τιμή το 9305 (σε αυτό το χρώμα), οπότε το πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένο στα 350€ και το τηλεφωνάκι πετάει! Τώρα του κατεβάζω και τη rom της Vodafone, να το φλασάρω και να είμαι κομπλέ :) Ναι, είμαι από αυτούς που (κάποιες φορές!) τους αρέσει το ΕΝΤΕΛΩΣ stock, και όχι το unbranded stock!!! Από το να κατεβάζω όλες τις εφαρμογές που είναι απαραίτητες για τη δουλειά μου, επαναπαύομαι πως κάποιοι συνάδελφοί μου έχουν βγάλει το φίδι από την τρύπα, κι εμένα από την ταλαιπωρίς του να εγκαθιστώ μόνος ό,τι χρειάζομαι ;) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 παρελαβα χτες i9305 χωρις Ν-Τ με XXBLL5 στο καπακι γραφει LTE,το kies το αναγνωρισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) Καλημερα παιδια.Αντιμετωπιζω εδω και 3-4 μερες ενα προβληματακι εχω τρελο battery drain οταν αποσυνδεω τον φορτιστη αφου εχει φορτιση η συσκευη 100% μεσα σε 1ωρα μπορει να μου εχει πεσει στο 80% απο εκει και περα δουλευει σωστα δεν πεφτει γρηγορα η μπαταρια.Παω στις ρυθμισεις στην μπαταρια και βλεπω οτι στην αρχη τραβαει μεχρι και 70% η επιλογη ΜΕΣΑ.Τι παιζει;Ισως καποια εφαρμογη λετε να τραβαει μπαταρια; Edited April 8, 2013 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλημερα παιδια.Αντιμετωπιζω εδω και 3-4 μερες ενα προβληματακι εχω τρελο battery drain οταν αποσυνδεω τον φορτιστη αφου εχει φορτιση η συσκευη 100% μεσα σε 1ωρα μπορει να μου εχει πεσει στο 80% απο εκει και περα δουλευει σωστα δεν πεφτει γρηγορα η μπαταρια.Παω στις ρυθμισεις στην μπαταρια και βλεπω οτι στην αρχη τραβαει μεχρι και 70% η επιλογη ΜΕΣΑ.Τι παιζει;Ισως καποια εφαρμογη λετε να τραβαει μπαταρια; έχεις ενεργοποιημένο το LTE? Αν ναι, τότε μάλλον αυτό θα τη "στεγνώνει" την μπαταρία. Τουλάχιστον σε μένα αυτό συνέβαινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλημερα παιδια.Αντιμετωπιζω εδω και 3-4 μερες ενα προβληματακι εχω τρελο battery drain οταν αποσυνδεω τον φορτιστη αφου εχει φορτιση η συσκευη 100% μεσα σε 1ωρα μπορει να μου εχει πεσει στο 80% απο εκει και περα δουλευει σωστα δεν πεφτει γρηγορα η μπαταρια.Παω στις ρυθμισεις στην μπαταρια και βλεπω οτι στην αρχη τραβαει μεχρι και 70% η επιλογη ΜΕΣΑ.Τι παιζει;Ισως καποια εφαρμογη λετε να τραβαει μπαταρια; έχεις ενεργοποιημένο το LTE? Αν ναι, τότε μάλλον αυτό θα τη "στεγνώνει" την μπαταρία. Τουλάχιστον σε μένα αυτό συνέβαινε... http://www.galsnguys.gr/2013/03/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-samsung-galaxy-s3/ Διαβασα αυτο και μαλλον κατι παιζει με τα update που εδωσε η samsung οπως ενα update Samsung push service.Μπορει να κανω λαθος.Το LTE 4G δεν το εχω ενοργοποιημενο ειμαι 2G παντα.Την συσκευη την εχω σχεδον 2μιση μηνες και πρωτη φορα το κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε το καλύτερο - γθηνότερο μαγαζί για αγορά του i9305? Διάβασα σε προηγούμενα σχόλια αλλά δεν πολύ κατάλαβα... πέζει κάτι με ι9305 και ι9305Ν? Ευχαριστώ Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλησπέρα μπορείτε να μου προτείνετε το καλύτερο - γθηνότερο μαγαζί για αγορά του i9305? Διάβασα σε προηγούμενα σχόλια αλλά δεν πολύ κατάλαβα... πέζει κάτι με ι9305 και ι9305Ν? Ευχαριστώ Καλησπέρα φίλε, Αν θέλεις τα φθηνότερα μαγαζιά, δες στο bestprice.gr και στο skroutz.gr, i9305. Θα σου βγάλει τις πιο χαμηλές τιμές. Αυτή τη στιγμή παίζει στο Kaizershop και στο ebw (EasyBuyWorld). Οι διαφορές ανάμεσα στο 9305 και το 9305Ν είναι μηδενικές. Η μόνη διαφορά είναι πως το 9305 παίζει στα 800/1800/2600 MHz lte, και το 9305Ν παίζει στα 900/1800/2600 MHz. Αυτό ΔΕΝ σε επηρεάζει σε κάτι, καθώς στην Ελλάδα το lte παίζει στα 1800 MHz κι από τα 2 δίκτυα. Αν γίνει επέκταση, αυτή θα είναι αρκετά μελλοντικά στα 800, και ίσως μεταγενέστερα ακόμα στα 2100 MHz. Οπότε όποιο και να πάρεις, είσαι κομπλέ! Επίσης οι rom από το 9305 ΚΑΘΟΝΤΑΙ στο 9305Ν, όλες οι οδηγίες για rooting τρέχουν ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ και στα 2, και το μόνο που θα καταλάβεις σαν διαφορά είναι πως αν το "σκαλίσεις" και του βάλεις άλλη rom, θα δεις πως λέει ότι είναι Custom, ΧΩΡΙΣ να ανεβάζεις όμως το flash counter, όπως θα έκανες με root & custom rom :) Με το καλό να το αποκτήσεις κι εσύ λοιπόν :D Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) Οπότε καλύτερα το σκέτο ή το Ν? Δηλαδή η μόνη διαφορά έχει να κάνει με τις συχνότητες και τπτ άλλο? Αυτή τη στιγμή έχω το αμερικάνικο S3 και επειδή βρήκα μια καλή περίπτωση να το δώσω σκέφτομαι να δω ποιο είναι καλύτερο από τα 2. Η μόνη λαλακία με το αμερικάνικο S3 είναι οι αναβθμίσεις που μου την έχει δώσει καθώς επίσης και οι λαλάκες οι αμερικάνοι στο xda που μόνο να σε νευριάζουν καταφέρνουν... Τεσπα Τα 2 site που προτείνες είναι αξιόπιστα? Αν μπορείς πες μου την γνώμη σου. Ευχαριστώ και πάλι. Edited April 8, 2013 by Leoniums Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Οπότε καλύτερα το σκέτο ή το Ν? Δηλαδή η μόνη διαφορά έχει να κάνει με τις συχνότητες και τπτ άλλο? Αυτή τη στιγμή έχω το αμερικάνικο S3 και επειδή βρήκα μια καλή περίπτωση να το δώσω σκέφτομαι να δω ποιο είναι καλύτερο από τα 2. Η μόνη λαλακία με το αμερικάνικο S3 είναι οι αναβθμίσεις που μου την έχει δώσει καθώς επίσης και οι λαλάκες οι αμερικάνοι στο xda που μόνο να σε νευριάζουν καταφέρνουν... Τεσπα Τα 2 site που προτείνες είναι αξιόπιστα? Αν μπορείς πες μου την γνώμη σου. Ευχαριστώ και πάλι. Και τα 2 sites είναι αξιόπιστα! Οταν λες ότι το έχεις Αμερικάνικο, εννοείς κάποιο από τα i7xx μοντέλα, ή το i9300, απλά αγορασμένο από ΗΠΑ; Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leoniums Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Το t999 έχω. Παράθεση ~~~ Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts