Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III LTE (I9305)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι αν αυξηθεί ο counter τί πειράζει; (Εμένα έχει πιάσει δεκάδα...) Υπάρχουν τρόποι να τόν μηδενίσεις ξανά, αλλά δεν μού χρειάστηκε και δεν τό έχω ψάξει πολύ... Αυτό που έψαξα, κι έφαγα μια μέρα ολόκληρη στην προηγούμενη αναβάθμιση σε 4.3, ήταν να ξηλώσω εντελώς το Knox διότι δεν μέ άφηνε να κάνω root μετά. Να δούμε τώρα με την 4.4 τι θα γίνει...

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι αν αυξηθεί ο counter τί πειράζει; (Εμένα έχει πιάσει δεκάδα...) Υπάρχουν τρόποι να τόν μηδενίσεις ξανά, αλλά δεν μού χρειάστηκε και δεν τό έχω ψάξει πολύ... Αυτό που έψαξα, κι έφαγα μια μέρα ολόκληρη στην προηγούμενη αναβάθμιση σε 4.3, ήταν να ξηλώσω εντελώς το Knox διότι δεν μέ άφηνε να κάνω root μετά. Να δούμε τώρα με την 4.4 τι θα γίνει...

to knox υπάρχει στην 4.4 ;

Καλησπέρα στην παρέα σκέφτομαι να πάρω το κινητό στην γυναικα μου. Ειχα παλιά το απλό s3. Θα ήθελα την γνώμη σας για το πως παει το κινητό ταχύτητα κολλήματα λαγκ αν έχει κλπ . Στο σκρουτζ το βρισκω γυρω στα 240 ευρω αλλα δεν ξερω τι χώρας ειναι. Εχετε να μου προτείνετε κανένα μαγαζί. Ποιας προέλευσης μου προτείνετε. Ευχαριστώ

η παρτιδα να ειναι για ευρωπαικη χωρα για να σε καλυπτει η εγγυηση,αν και τα σκρουτζομαγαζα τα περισσοτερα σε καλυπτουν σαυτο το θεμα.
:ninja:

Σε ευχαριστώ από θέματα ταχύτητας κολλήματα λαγκ πως παςι? Σε σχέση με το απλό

Φιλος μου εχει το απλο με custom stock based 4.3 και εγω το i9305 με stock 4.4.4.

To δικο μου ειναι εμφανως πιο γρηγορο και smooth.

Αν θελεις 4g και 2gb ram με την θυσια του να μην εχεις ραδιοφωνο προχωρα.

Εγω το πηρα απο funbazar (ηταν το μονο με μαυρο διαθεσιμο) και ειναι γαλλικο.

Λεφτέρι112 μια ερώτηση η 4.4.4 δεν είναι για nordic countries η δεν βαράει ρόλο εμένα απο OTA μου βγάζει 4.3 σε S3 LTE(GT-I9305Ν) ενώ στο sammobile εχει 4.4.4 μέσω KIES και πάλι εμένα μου βγάζει 4.3, εχεις κανα θέμα με την 4.4.4 ? Ρωτάω γιατί είμαι άπειρος σε θέμα flashing :(

Οχι κανενα προβλημα δεν εχω.

Την περασα με odin.

Θα χασεις την εγγυηση λογο του knox αν το κανεις με το odin.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θεματακι τους τελευταίους μηνες με το τηλεφωνακι. Όταν με καλούν η τους καλώ εγώ ακούω καλά το συνομιλητή αλλα εκείνος ακούει τον εαυτό του η γενικά δεν ακούει καθαρά. Το έχω παρατηρήσει αυτοι που το παθαινουν διάφορες συσκευές και από διαφορετικά δίκτυα. Έχετε κάποια ιδέα;

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θεματακι τους τελευταίους μηνες με το τηλεφωνακι. Όταν με καλούν η τους καλώ εγώ ακούω καλά το συνομιλητή αλλα εκείνος ακούει τον εαυτό του η γενικά δεν ακούει καθαρά. Το έχω παρατηρήσει αυτοι που το παθαινουν διάφορες συσκευές και από διαφορετικά δίκτυα. Έχετε κάποια ιδέα;

αν μιλαμε για "αντιλαλο" μαλλον θεμα δυκτιου ειναι.

lefteris112 Εκανα το update ειναι πολυ smooth. Αλλα κατι μου ξεφυγε δεν υποτίθεται οτι η kitkat θα ετρωγε λιγοτερη ram?? παταω να αδειάσει η ram και πεφτει στα 538-600 ενω με jb 398-418 XD :lol:

ΑΝ πατησω εκαθαριση τοση μενει και σε μενα αλλα δεν εχει κανενα προβλημα.

Τοσο εχει και ενας φιλος με nexus 5 οποτε ειμαστε πολυυυυ καλα. :p

Εγω εχω και παρα πολες εφαρμογες και καποιο κολλημα δν ειδα μεχρι στιγμης.

Καλησπέρα σε όλους.

Υπάρχει κάποιος με 9305 από Cosmote, που να έχει λάβει OTA την αναβάθμιση σε Kitkat;

Η Cosmote έχει την 4.3 και είναι άγνωστον εάν και πότε θα βγάλη την 4.4. Εγώ βάζω πάντα Germany DBT (DBT, επειδή είναι χωρίς πάροχο τηλεφωνίας - για να μην μού προσθέση δηλαδή τα brands και το bloatware του παρόχου). Αυτή την στιγμή έχει Germany DBT I9305XXUFNI3 (4.4.4, από 12 Σεπτ.)

lefteris112 Εκανα το update ειναι πολυ smooth. Αλλα κατι μου ξεφυγε δεν υποτίθεται οτι η kitkat θα ετρωγε λιγοτερη ram?? παταω να αδειάσει η ram και πεφτει στα 538-600 ενω με jb 398-418 XD :lol:

η κιτκατ χρειαζεται περισσοτερες εφαρμογες στο παρασκηνιο μαλλον,γιαυτο τρωει παρισσοτερη ραμ,αλλα και 700 να εγραφε νομιζω οτι δεν λαγκαρει γιατι μονο του το λειτουργικο σβηνει αυτα που δεν χρειαζεται.μην ανυσηχεις για το νουμερο των mb.επισης δεν υποτιθεται οτι θα ετρωγε λιγοτερη ραμ,απλως οτι ειναι ελαφρυ και μπορουν να το συκωνουν συσκευες με 512mb ραμ.προσαρμοσιμο λοιπον.

αν μιλαμε για "αντιλαλο" μαλλον θεμα δυκτιου ειναι.

Δικτύου ποιανου? Του δικού μου η των άλλων; Σε όλους το κάνει που με καλούν,είτε από κόσμοτε είτε από γουιντ είτε από σταθερό. Και δέν είναι μόνο ότι ακουνε τον εαυτό τους αλλά πολλές φορές δεν ακουνε καθαρά η με διακοπές

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

το ανεφερα γιατι αρκετες φορες ακουω οτι ακουν και αυτοι που σε καλουν,εκο,αντιλαλο,αλλα μονο μερικες φορες οποτε κλεινοντας και ξανακαλωντας διορθωνεται.τωρα αν συμβαινει μονιμα στην συσκευη σου,ισως ρωτουσες στο σερβις.

το ανεφερα γιατι αρκετες φορες ακουω οτι ακουν και αυτοι που σε καλουν,εκο,αντιλαλο,αλλα μονο μερικες φορες οποτε κλεινοντας και ξανακαλωντας διορθωνεται.τωρα αν συμβαινει μονιμα στην συσκευη σου,ισως ρωτουσες στο σερβις.

Μπα με όσους μιλάω ως επί το πλείστον μου λένε δε με ακουνε η γενικά πολύ κακή ποιότητα κλήσης.

Οχι κανενα προβλημα δεν εχω.

Την περασα με odin.

Θα χασεις την εγγυηση λογο του knox αν το κανεις με το odin.

Αν περασει μεσο odin επισημο firmware γραφει ο knox;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομιζω πως ναι...

Δεν το εψαξα πολυ γιατι ετσι κι αλλιως το ρουταρα το δικο μου.

οχι φιλε μου εαν περασουμε επισημο firmware δεν γραφει ο knox

[sIGPIC][/sIGPIC]