Rospy7 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Εκανα root με το toolkit και παρατηρησα οτι οταν ανοιγω το τηλεφωνο βγαζει ενα μικρο κοκκινο σαν θαυμαστικο πανω αριστερα. Αυτο μονο στην οθονη οταν ανοιγει και βγαίνει το λογοτυπο της samsung. Ειναι φυσιολογικο; Καλημερα.Ναι ειναι φυσιολογικο.Το βγαζει και σε εμενα οταν μπαινω σε clockworkmod recovery.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 CSC: I9305DBTBLL4 αυτο ειναι απο Αγγλια???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Γερμανία το TCL που έχω εγώ ειναι Πορτογαλίας Edited April 12, 2013 by iceman Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Εκανα root με το toolkit και παρατηρησα οτι οταν ανοιγω το τηλεφωνο βγαζει ενα μικρο κοκκινο σαν θαυμαστικο πανω αριστερα. Αυτο μονο στην οθονη οταν ανοιγει και βγαίνει το λογοτυπο της samsung. Ειναι φυσιολογικο; Καλημερα.Ναι ειναι φυσιολογικο.Το βγαζει και σε εμενα οταν μπαινω σε clockworkmod recovery.:) Aυτό το κάνει γιατί ο καινούριος bootloader καταλαβαίνει ότι έχει custom recovery. Φταίει ο τρόπος που έκανες root. Δε βλάπτει κάτι, απλά σου υπενθυμίζει (και στο service centre) ότι δεν έχεις πια εγγύηση. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Και πως πρέπει να κάνουμε root για να μην έχουμε τέτοια θαυμαστικά και πρόβλημα με την εγγύηση Μόνο να κάνουμε root δεν θέλω clockworkmod recovery Edited April 12, 2013 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Και πως πρέπει να κάνουμε root για να μην έχουμε τέτοια θαυμαστικά και πρόβλημα με την εγγύηση Μόνο να κάνουμε root δεν θέλω clockworkmod recovery Φλασάρεις αυτό με το Odin. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 (edited) Εμεις ειμαστε οι τυχερακηδες που εχουμε την βοηθεια σου και πολλων παιδιων ακομα Edited April 13, 2013 by gfilip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 PAIDIA POY MPORO NA VRO TO NAVIGON FREE H KAPOIO ALLO XARTH FREE EXEI KAPOIOS NA MOY PROTINI KAI POY NA TON VRW 1) δεν γράφουμε με gkeeklish, απαγορεύεται απο τους κανονισμούς 2) δεν γράφουμε με Κεφαλαία, απαγορεύεται απο τους κανονισμούς (είναι σαν να φωνάζεις) 3) Δεν επιτρέπεται να ζητάμε ή να προσφέρουμε (πχ μέσω link) κρακαρισμένο λογισμικό. Δωρεάν off line πλοήγηση με φωνητική καθοδήγηση δεν υπάρχει στο android. Σου προτείνω να δώσεις ακόμα 20-30 Ευρώ να αγοράσεις ένα τέτοιο πρόγραμμα, να δουλεύει αξιόπιστα και να παίρνει άμεσα όλες τις αναβαθμίσεις (αν μου πεις ότι δεν έχεις 20 Ευρώ, δεν θα σε πιστέψω, ειδικά στο θέμα του SIII) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Μετα το root που εκανα με το toolkit περα απο το μικρο κοκκινο θαυμαστικο μου εχει κανει και καποια κολληματα. Χθες σταματησε να κατεβαινει η πανω μπαρα και σήμερα μετα απο κληση το led εμεινε ανοικτο μπλε και η οθονη δεν αναβε. Το εκλεισα απο το κουμπι και επανηλθε αλλα στην πορεια μου ειχε χασει το ελληνικο πληκτρολογιο. Να φταει το root; . Μπορω απο πανω να περασω αλλο η πρεπει πρωτα να κανω unroot το πρωτο; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Μετα το root που εκανα με το toolkit περα απο το μικρο κοκκινο θαυμαστικο μου εχει κανει και καποια κολληματα. Χθες σταματησε να κατεβαινει η πανω μπαρα και σήμερα μετα απο κληση το led εμεινε ανοικτο μπλε και η οθονη δεν αναβε. Το εκλεισα απο το κουμπι και επανηλθε αλλα στην πορεια μου ειχε χασει το ελληνικο πληκτρολογιο. Να φταει το root; . Μπορω απο πανω να περασω αλλο η πρεπει πρωτα να κανω unroot το πρωτο; Πέρνα ενα official firmware με odin και μετά κανε πάλι root με CF-Root Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandersotos Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 παιδια εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οταν παταω το κουμπι να το ξεκλειδωσω ή οταν μιλαω και η οθονη εχει σβησει, καμιά φορα εμφανιζεται μια μπλε οθονη λιγοτερο απο 1 δευτερολεπτο και μετα κανονικα...ειναι κατι για το οποιο πρεπει να ανησυχω;;;;; και το αλλο οταν παταω το κπουμπι για να το ξεκλειδωσω μετα απο ωρα αργει 2-3 δευερολεπτα..... :worry::worry::worry: Παράθεση Addicted to Technology :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchrys Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Ρε παιδιά, του έχει τύχει κανενός άλλου να σταματήσει το Weather widget να κάνει updates???:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 παιδια εγω αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οταν παταω το κουμπι να το ξεκλειδωσω ή οταν μιλαω και η οθονη εχει σβησει, καμιά φορα εμφανιζεται μια μπλε οθονη λιγοτερο απο 1 δευτερολεπτο και μετα κανονικα...ειναι κατι για το οποιο πρεπει να ανησυχω;;;;; και το αλλο οταν παταω το κπουμπι για να το ξεκλειδωσω μετα απο ωρα αργει 2-3 δευερολεπτα..... :worry::worry::worry: Και μένα μου το κάνει αυτό οπότε είμαστε 2 με την απορία :worry::worry: Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Και μένα μου το κάνει αυτό οπότε είμαστε 2 με την απορία :worry::worry: Καλησπερα.Τρεις ειμαστε το κανει και εμενα καμια φορα.Να υπο8εσω εχετε Γερμανικη Συσκευη T-Mobile; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos2 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Και μένα μου το κάνει αυτό οπότε είμαστε 2 με την απορία :worry::worry: και μενα μου το ειχε κανει σε μια firmware δεν θυμαμε σε πια,τωρα φοραει την :I9305XXBMB4 δεν εχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 και μενα μου το ειχε κανει σε μια firmware δεν θυμαμε σε πια,τωρα φοραει την :I9305XXBMB4 δεν εχει προβλημα Αυτή έχω και εγώ :lol: Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandersotos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 (edited) Παιδια εμένα φοράει την Ι9305ΧΧΒLL5 και νομιζω ειναι απο vodafone-πορτογαλια...ακριβως το ίδιο έχει και ο iceman Τι λέτε να το προκαλεί;;;;;; ΑΑΑΑΑΑ και κατι αλλο ρε παιδια...μηπως μπορουμε να βαλουμε ραδιοφωνο χωρις να χρειάζεται ιντερνετ;;;;; Edited April 15, 2013 by commandersotos Παράθεση Addicted to Technology :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Δε νομιζω να γινεται να μπει μη ιντερνετικο ραδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandersotos Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Οχι ρε γ@μωτο.......:wacko: Παράθεση Addicted to Technology :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) Παιδιά καλημέραααα και πάλι. από χθες ανοίγει μόνο του το s voice σε απροσδιόριστο χρόνο και προς μεγάλη μου έκπληξη όλα ήταν στα γερμανικά και μιλούσε κιόλας!! χαχαχαχα μάλλον δαιμονισμένο είναι... ελληνικά ή αγγλικά δεν έχει αυτό να το δω τι είναι :confused::confused: edit: εύρηκα, ευτυχώς κάτι μου θύμιζε το sprache σα λέξη και το πάτησα... εξορκισμός done and done :P Edited April 16, 2013 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
commandersotos Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Αν δεν το θελεις απενεργοποιησε το απο τη διαχειρηση εφαρμογων....εγω αυτο εκανα.....!!!!:) Παράθεση Addicted to Technology :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Οχι ρε γ@μωτο.......:wacko: Μπορείς να αγοράσεις ακουστικά με ενσωματωμένο ραδιόφωνο οπότε λίγο το κακό! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civeng25 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μπορείς να αγοράσεις ακουστικά με ενσωματωμένο ραδιόφωνο οπότε λίγο το κακό! Φιλε Iceman μπορεις να δωσεις μερικες πληροφοριες για τα ακουστικα, εχεις καποιο link? Επισης ξαφνικα δεν μπορω να παρω τηλεφωνο.. βγαζει μηνυμα "μη εγγεγραμμενο στο δικτυο" , τι φταιει ρε παιδια??? (wind εχω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Φιλε Iceman μπορεις να δωσεις μερικες πληροφοριες για τα ακουστικα, εχεις καποιο link? Επισης ξαφνικα δεν μπορω να παρω τηλεφωνο.. βγαζει μηνυμα "μη εγγεγραμμενο στο δικτυο" , τι φταιει ρε παιδια??? (wind εχω) http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Turbo-X-Bluetooth-Clip-with-FM-function-PBL200-S201.htm http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/akoustika-handsfree-bluetooth/Sony-MW-1-Bluetooth-Clip-Fm-Radio-MP3-HD-1257-4559.htm http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=220002244 Για τις παοσυνδέσεις μάλλον κάρτα sim μου μοιάζει Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Θα προτεινα τα Sony γιατι κατι ηχεια τουρμπο ξ για υπολογιστη που εχω παρει,ο ηχος ειναι απαραδεκτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts