Jump to content

dchrys

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dchrys

  1. Ρε παιδιά, του έχει τύχει κανενός άλλου να σταματήσει το Weather widget να κάνει updates???:blink:
  2. @Tsaglis @argyk Ευχαριστώ ρε παιδιά! Αυτό ήταν... :O
  3. Ρε παιδιά, έχει/είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα;;;; Όταν έχω το πληκτρολόγιο στα αγγλικά, τότε όλα ΟΚ με πεζά και κεφαλαία. Όταν το αλλάζω σε ελληνικά, μένει μόνιμα πατημένο δεξιά το Caps key και μπορώ να γράψω μόνο κεφαλαία ό,τι κι αν κάνω! Έχω release 4.1.2 της Cosmote.
  4. Ο χρόνος παράδοσης - αν διάβασες και τα προηγούμενα posts μου - ήταν λίγο περίεργος και "τραβηγμένος" λόγω του Καθολικού Πάσχα και τις αργίες στη Γερμανία. Συγκεκριμένα έκανε 10 μέρες από την παραγγελία. Το μαγαζί είναι το Alfa mobiles.
  5. LOL! Πάντως εμένα και τα 2 sites στα οποία έβαλα το IMEI δεν βρήκαν τη συσκευή... Το πρώτο μ έδειξε ένα Sharp :S και το δεύτερο δεν έβγαλε τίποτα
  6. Τελικά το πήρα! Ναι, μετά από μεγάλη αναμονή (και καθόλου υπομονή ;) ) το έχω στα χέρια μου. Είχα "κρατημένη" την τιμή στα 420€ οπότε νιώθω κ τυχερός ;) Το κουτάκι σφραγισμένο. Το κινητό παντού γράφει i9305 χωρίς έξτρα γραμματάκι (N ή T) οπότε υποθέτω πως είναι όντως το non-regional (αν κ τηλεφωνικά μου είχαν πει πως θα είναι το Ν). Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο και να μην κοιτάω στο σωστό σημείο;;; Ήρθε στα χέρια μου με περασμένη την 4.1.2 της Cosmote. Πώς έγινε αυτό δεν μπορώ να ξέρω. Πάντως είναι κάπως περίεργο έχοντας Vodafone να βλέπεις Cosmote στο άνοιγμα και στο κλείσιμο της συσκευής... (αλήθεια αυτά πώς φεύγουν; Πρέπει να κάνω root τη συσκευή πρώτα;) Η συσκευή ως τώρα άψογη αν και δε βρήκα τι χρειάζεται να κάνω για να παίζουν όλα τα motions: πχ. Το γύρισμα ανάποδα για να σταματάει το media player και για να κάνει Mute το Ringer. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει. Αντίθετα, το σήκωμα στο αυτί για να πάρει αυτόματα τηλ την επαφή που κοιτάς παίζει.... Αυτά ως τώρα. Φορτώνω αβέρτα εφαρμογές από GPlay και κάνω δοκιμές ;) edit: Για το φίλο Dellapo που έχει το θέμα με το LTE: Φίλε μου εμένα μου βγάζει τις εξής επιλογές πάντως: 1.Μονο GSM 2.Μονο WCDMΑ 3.LTE/GSM/WCDMA (Αυτοματη Λειτουργια)
  7. Φίλε μου έπεσα - όπως με ενημερώνουν από το κατάστημα - σε ατυχία. Λόγω του καθολικού Πάσχα άργησαν οι αποστολές από Γερμανία και θα παραλάβουν αύριο - όπως λένε. Ελπίζω μεθαύριο να το έχω (είμαι Θεσσαλονίκη) και να σας πω εντυπώσεις...
  8. Τελικά στο Alfa είναι το i9305N (μετά από τηλέφωνο). Το σκέφτηκα, το ζύγισα και τελικά λύγισα :p Τσιμπάω το Ν σε γκρι (έχει σε μάυρο και γκρι τώρα). Θα σας πω εντυπώσεις όταν το πιάσω στα χέρια μου (από άποψη μαγαζιού).
  9. Και εγώ είδα κ μου φάνηκε ενδιαφέρον. Έστειλα ένα μήνυμα ρωτώντας κάποια πραγματάκια και περιμένω απάντηση. Απλά, διαβάζοντας τα posts εδώ μου μπήκαν ψύλλοι για την έκδοση του S3 (αν θα είναι Ν ή Τ κλπ) και δε γράφει στο site τους κάτι σχετικά. Αν είχε κάποιος πάρε-δώσε με το συγκεκριμένο μαγαζί ας μοιραστεί μαζί μας εντυπώσεις.
×
×
  • Create New...