Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III LTE (I9305)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κάποια άποψη βρε παιδιά??? Θέλω να βάλω κάτι καλό πάνω και θέλω γνώμη από κάποιον που γνωρίζει ή έχει δοκιμάσει...!

Ψάξε λίγο παραπίσω για να δεις τι είχα γράψει για official roms :)

Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!!

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

Υπάρχει περίπτωση να έχουν διαφορές, γιατί κάποια φτιάχνονται Βιετνάμ, και κάποια Κορέα. Οι διαφορές στο S3 LTE, S3 4G, είναι πως το μεν 1ο (Ι9305) βγαίνει για ΟΛΕΣ τις αγορές του κόσμου, ενώ το 2ο (Ι9305Ν) για τη Σουηδία, και συγκεκριμένα για την COV και τη Vodafone (Tele2 & Telenor αντίστοιχα).

Και τους 2 τους εμπιστεύομαι. Σου έχω όμως νέα! το play247 έχει πλέον doa 14 μέρες :) Υπόψιν όμως, πως η κάθε αντιπροσωπεία έχει κάποιους περιορισμούς στα DOA. ΑΝ σου βγει ένα Nokia DOA, η αντιπροσωπεία αναγνωρίζει 7 ημέρες, ή 30 ΛΕΠΤΑ ΧΡΗΣΗΣ (κλήσεων, εισερχόμενες/εξερχόμενες) μέσα στις 7 ημέρες. Ο,τι από τα 2 προκύψει 1ο!

Ναι μπορείς. Στο barcode το γράφει το μοντέλο. Επίσης το κλασσικό 9305 γράφει Samsung Galaxy S3 lte στο επάνω καπάκι, ενώ το 9305Ν γράφει Samsung Galaxy S3 4G! Τέλος, 9305Τ δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις στην Ελλάδα... Ποιον συμφέρει να φέρει ένα τηλέφωνο από την Αυστραλία;;;;;;

Δες το παραπάνω! Και google it! "Differences between i9305 i9305N and i9305T" για να καταλάβεις! Η μόνες διαφορές είναι στις συχνότητες του lte ουσιαστικά. Σε όλα τα άλλα παραμένουν ίδια, κι αν σε ενδιαφέρει να πάρεις ένα τηλ για τα 2 γίγα μνήμης και τους 4 πυρήνες, και δε σκοπεύεις να μπαίνεις σε δίκτυα lte, πάρε όποιο θέλεις! Αν θέλεις να μπαίνεις και σε lte δίκτυα, πάλι μπορείς να πάρεις όποιο από τα 9305 και 9305Ν θέλεις! Τα 4ης γενιάς δίκτυα στην Ελλάδα παίζουν αυτή τη στιγμή στα 1800 MHz, και αυτή τη συχνότητα την υποστηρίζουν και τα 2 μοντέλα.

Α κι ένα δωράκι που ίσως σας βοηθήσει με αρκετά δίκτυα... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_mobile_network_operators_of_Europe

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση και εμπεριστατωμένη απάντηση!

Θεωρώντας ευατόν κάπως ως εκ των συνιδρυτών του site (από εποχής unwired) μου είχε λήψει τόση καλή και άμεση απόκριση.

Με την ευκαιρία θεωρεις καλύτερο να περάσω απευθείας την ελληνική rom (με αντίστοιχη αλλαγή csc) ή να αφήσω αυτή που θα βρω;

Η εμπειρία μου ως τώρα έχει δείξει ότι οι ξένοι πέρνουν πρώτοι τυχόν updates ....

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση και εμπεριστατωμένη απάντηση!

Θεωρώντας ευατόν κάπως ως εκ των συνιδρυτών του site (από εποχής unwired) μου είχε λήψει τόση καλή και άμεση απόκριση.

Με την ευκαιρία θεωρεις καλύτερο να περάσω απευθείας την ελληνική rom (με αντίστοιχη αλλαγή csc) ή να αφήσω αυτή που θα βρω;

Η εμπειρία μου ως τώρα έχει δείξει ότι οι ξένοι πέρνουν πρώτοι τυχόν updates ....

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

Οσον αφορά το csc, δεν πιστεύω πως έχεις λίγες επιλογές! Η πιο τελευταία ελληνική της Cosmote, στην 4.1.2, έχει PDA version I9305XXBLL5 και CSC version I9305COSBLL4. Βγήκε τον Ιανουάριο. Η αντίστοιχη της Vodafone (Vodafone UK που έρχεται και στην Ελλάδα), έχει I9305XXBMA3 και I9305VODBMA1... Επίσης τον Ιανουάριο! Η διαφορά είναι πως η μία είχε βγει το Δεκέμβρη και δημοσιεύτηκε τον ιανουάριο (Cosmote), ενώ η άλλη βγήκε τον Ιανουάριο και δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο (Voda). Και οι 2 εκδόσεις αυτές υποστηρίζονται για ΟΤΑ update και μέσω KIES.

Απλά επειδή ΙΣΩΣ άκουσες για το security hole με τους 4πύρηνους exynos, εγώ θα προτιμούσα σε κάθε περίπτωση την πιο τελευταία τελευταία έκδοση που κυκλοφορεί! Και γι αυτό υπάρχει το sammobile.com, από το οποίο μπορείς να κατεβάσεις όποια rom θέλεις, για όποιον πάροχο θέλεις, από όποιο μέρος του κόσμου θέλεις, και να τη φλασάρεις με το odin στο τηλέφωνό σου! Αρα το CSC δεν είναι πλέον περιοριστικό, αφού μπορείς να φλασάρεις το πιο νέο πάντα. Κι εννοείται χωρίς να χάνεις ό,τι είχες εγκατεστημένο από πριν στο τηλέφωνο :)

Οσο για τη γλώσσα, τα ελληνικά υπάρχουν σε ΚΑΘΕ pda που αρχίζει από ΧΧ για τα μενού, και για τα μηνύματα τα κατεβάζεις από τις γλώσσες εισαγωγής, όπως κάνεις κι αναβάθμιση στα αγγλικά :)

Edited by Aristeides Latou

Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!!

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Ευχαριστω πολυ Aristeides Latou για τις αμεσες απαντησεις σου...το εχω κανει προπαραγγελεια απο το play247 και μου ειπε οτι θα ειναι εω σε 7 εργασιμες.....ελπιζω ολα να εξεληχθουν ομαλα και να το εχω στα χερια μου οπως το φανταζομαι και χωρις δυσαρεστες εκπληξεις.....:worry:
Addicted to Technology :wink:

Και τους 2 τους εμπιστεύομαι. Σου έχω όμως νέα! το play247 έχει πλέον doa 14 μέρες :) Υπόψιν όμως, πως η κάθε αντιπροσωπεία έχει κάποιους περιορισμούς στα DOA. ΑΝ σου βγει ένα Nokia DOA, η αντιπροσωπεία αναγνωρίζει 7 ημέρες, ή 30 ΛΕΠΤΑ ΧΡΗΣΗΣ (κλήσεων, εισερχόμενες/εξερχόμενες) μέσα στις 7 ημέρες. Ο,τι από τα 2 προκύψει 1ο!

Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω, όταν όμως στα τέλη του 2012 είχα επικοινωνήσει με play για να ρωτήσω για doa μου είχαν πει μόνο για τα ελληνικής αντιπροσωπείας. Για τις άλλες εισαγωγές είχα να κάνω κατευθείαν με την Samsung. Γι' αυτό το λόγο προτίμησα το birdphone που δεν είχε αυτόν τον περιορισμό.

Πάντως πολύ καλή η τιμή του Play. Πιο κάτω και από το i9300!

Μόλις παράγγειλα το s3LTE απο το ALFA MOBILE αλλα έχω τις επιφυλάξεις μου με όσα έχω ακούσει.ΠΧ ανοιγμένες συσκευασίες και ξανακολημένες με άλλα αυτοκόλητα....Το έχει πάρει κανένας απο το συγκεκριμένο κατάστημα?Πόσο αξιόπιστο είναι?

Σημερα αγορασα κι εγω απο σκρουτζομαγαζο κ συγκεκριμενα απο to kaizer .434 ευρω !πολυ ωραιο κινητο κ δεν ειχε μεσα εγκαταστημενο τιποτα απο vodafon η t-mobile οπως λενε μερικοι

Σημερα αγορασα κι εγω απο σκρουτζομαγαζο κ συγκεκριμενα απο to kaizer .434 ευρω !πολυ ωραιο κινητο κ δεν ειχε μεσα εγκαταστημενο τιποτα απο vodafon η t-mobile οπως λενε μερικοι

Ναι βρε, δεν είπε κανένας πως είναι απαραίτητο να έχει ΠΑΝΤΑ μέσα bloatware!

Να φανταστώ πως το πήρες σε μαύρο χρώμα;!

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Τελικά στο Alfa είναι το i9305N (μετά από τηλέφωνο). Το σκέφτηκα, το ζύγισα και τελικά λύγισα :p

Τσιμπάω το Ν σε γκρι (έχει σε μάυρο και γκρι τώρα).

Θα σας πω εντυπώσεις όταν το πιάσω στα χέρια μου (από άποψη μαγαζιού).[/quote

Φίλε τελικά το πήρες το κινητό?Επειδή παράγγειλα και εγώ από το alfa mobile μπορεις να μου πέις εντυπώσεις από το κινητό?Στην απόδειξη γράφει το ΙΜΕΙ?Και κάτι συμαντικό.Η συσκευασία του ήταν σφραγισμένη ή είχε άλλο αυτοκόλητο από επάνω όπως σε μερικούς?

Ευχαριστώ

Φίλε τελικά το πήρες το κινητό?Επειδή παράγγειλα και εγώ από το alfa mobile μπορεις να μου πέις εντυπώσεις από το κινητό?Στην απόδειξη γράφει το ΙΜΕΙ?Και κάτι συμαντικό.Η συσκευασία του ήταν σφραγισμένη ή είχε άλλο αυτοκόλητο από επάνω όπως σε μερικούς?

Ευχαριστώ

Φίλε μου έπεσα - όπως με ενημερώνουν από το κατάστημα - σε ατυχία. Λόγω του καθολικού Πάσχα άργησαν οι αποστολές από Γερμανία και θα παραλάβουν αύριο - όπως λένε.

Ελπίζω μεθαύριο να το έχω (είμαι Θεσσαλονίκη) και να σας πω εντυπώσεις...

βρε παιδιά, εχω το i9305 εδω και καμιά βδομάδα και βλέπω μεγάλη κατανάλωση μπαταριάς. Έχει πάνω την official γερμανική rom και φοράει 4.1.2. Πριν είχα το απλό i9300 και έχει μεγάλη διαφορά στην μπαταρία. Από εφαρμογές έχω περάσει τις ίδιες ακριβώς που είχα και πριν (και λιγότερες μπορώ να πω!) Επίσης δεν έχω ενεργοποιημένο το 4g. Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Καμιά ιδέα?????

πάντως, από χτες φοράω την UK VF (3η rom μετά από την Γερμάνική αλλά και την σλοβένικη που δοκίμασα - πάντα με foul wipe data)και εξακολουθώ να βλέπω μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας σε σχεση με την 4.1.1. σε i9300 που είχα. Έχει παρατηρήσει κανείς παρόμοιο θέμα με την μπαταρία του i9305???

πάντως, από χτες φοράω την UK VF (3η rom μετά από την Γερμάνική αλλά και την σλοβένικη που δοκίμασα - πάντα με foul wipe data)και εξακολουθώ να βλέπω μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας σε σχεση με την 4.1.1. σε i9300 που είχα. Έχει παρατηρήσει κανείς παρόμοιο θέμα με την μπαταρία του i9305???

Μη συγκρίνεις ποτέ τη μπαταρία ανάμεσα σε 2 διαφορετικά μοντέλα, και ανάμεσα σε 2 διαφορετικές εκδόσεις της rom!

Η 4.1.1 του 9300 δεν έχει κάποια σχέση με την 4.1.1 του 9305, και το ίδιο και η 4.1.2!

Επίσης, σκέψου πως με διπλάσια ram σημαίνει και διπλή κατανάλωση ενέργειας στο τηλέφωνο (διπλό hardware!)... Και βέβαια, το lte modem του τηλεφώνου καταναλώνει περισσότερη ενέργεια σε σχέση με το 9300 που δεν έχει! Αρα όλα αυτά είναι παράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση, εκτός από τη rom :)

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

Παιδια καλησπερα....τι παιζει με το play247;;;

πηγα προχθες και εκανα την παραγγελεια στο καταστημα...ενω ειχε διαθεσημοτητα εντος 4-7 ημερων και η τιμη του στα 434....κοιταω σημερα στο skroutz και το βλεπω σε αποθεμα και η τιμη του 494 τους παιρνω τηλεφωνο και μου λεει οτι αν το παραγγειλω τωρα, αυριο θα το εχω...και του λεω οτι εχω κανει παραγγελεια πριν 3 μερες τοτε η διαθεσημοτητα μου λεει ειναι 4-7 ημερες....:confused:

Παιδια καλησπερα....τι παιζει με το play247;;;

πηγα προχθες και εκανα την παραγγελεια στο καταστημα...ενω ειχε διαθεσημοτητα εντος 4-7 ημερων και η τιμη του στα 434....κοιταω σημερα στο skroutz και το βλεπω σε αποθεμα και η τιμη του 494 τους παιρνω τηλεφωνο και μου λεει οτι αν το παραγγειλω τωρα, αυριο θα το εχω...και του λεω οτι εχω κανει παραγγελεια πριν 3 μερες τοτε η διαθεσημοτητα μου λεει ειναι 4-7 ημερες....:confused:

ΜΗΝ αλλάξεις την παραγγελία σου.

Κατά καιρούς, όταν τελειώνει η διαθεσιμότητα από τον 1 πάροχό τους, παραγγέλνουν από άλλο. ΑΝ εσένα το δικό σου είναι να έρθει πχ από Γερμανία και είχαν έλλειψη, θα είναι στα χέρια σου όπως σου είπαν σε 4-7 ημέρες. Αν τώρα βρήκαν από Ιταλία πχ, και τα έχουν αύριο, όμως τα αγόρασαν πιο ακριβά απ'ότι τα αγοράζουν από Γερμανία, θα αναπροσαρμόσουν την τιμή! Είναι κοινή τακτική πολλών καταστημάτων, και μην ανησυχείς! ΑΝ το πήρες στα 434, τόσα θα πληρώσεις! Αν ακρίβυνε μετά, σημασία έχει η τιμή στην οποία το παρήγγειλες, κι όχι η τρέχουσα τιμή :) Εγώ έτσι την πάτησα με το birdphone, όταν παρήγγειλα το 1ο μου στα 586€, και ΤΟ ΙΔΙΟ μεσημέρι, το τηλέφωνο κόστιζε 577€!!!!

Οπότε λοιπόν, προχωράς κανονικά με την παραγγελία σου. Περιμένεις 3-4 μέρες ακόμα, και το παίρνεις στα 434! Αλλιώς την ακυρώνεις, και το πληρώνεις 490€ για να το έχεις 2 μέρες νωρίτερα! Εγώ θα περίμενα και τα κέρδη θα τα έβαζα βενζίνες :)

Α, και περιττό να πω ότι σε γενικές γραμμές το πιο οικονομικό από 434€ που ήταν προχτές, σήμερα είναι στα 450€ στο σκρουτζ και στα 438€ στο bestprice... Το περίμενα, και περιμένω πως ΙΣΩΣ να ανέβουν γενικά οι τιμές της Samsung, σε όλα τα μοντέλα και όλα τα καταναλωτικά προϊόντα της, ειδικά μετά το πανηγύρι που τρέχει τις τελευταίες ημέρες στην Κορέα, με τις πολεμικές απειλές της Βόρειας Κορέας... Μπορεί να προκληθεί σοβαρή αναταραχή στην αγορά με τέτοια γεγονότα.

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

1000 ευχαριστω aristeides latou για τις πληροφοριες....60€ πανω στην τιμη δεν ειναι μονο οι βενζινες αλλα και καποια επιπλεον αξεσουαρ του κινητου....οποτε δεν χαλασε ο κοσμος για λιγες μερες παραπανω... :)

1000 ευχαριστω aristeides latou για τις πληροφοριες....60€ πανω στην τιμη δεν ειναι μονο οι βενζινες αλλα και καποια επιπλεον αξεσουαρ του κινητου....οποτε δεν χαλασε ο κοσμος για λιγες μερες παραπανω... :)

Το κορυφαίο είναι που το είχε βγάλει πριν 1 εβδομάδα την περασμένη Παρασκευή, το i-buy.gr στα 398€ για 1 ημέρα. Και δεν το πρόλαβα να πάρω 3-4 και να τα πουλήσω από 430€ μετά :)

Knowledge is power.

Immitation is immaturity

έψαξα να βρω την απάντηση αλλά δεν βρήκα και ετσι πήρα το θάρρος να ρωτήσω

Όταν φλασάρουμε νέο κερνελ κάνουμε τα 3 wipe ή δεν είναι απαραίτητο?. επίσης μετά την εγκατάσταση είναι απαραίτητο να κάνουμε επαναφορά σε εργοστασιακες ρυθμίσεις ή όχι.?

Θα mini ή θα μου mini ? (στα χέρια)

Φίλε μου έπεσα - όπως με ενημερώνουν από το κατάστημα - σε ατυχία. Λόγω του καθολικού Πάσχα άργησαν οι αποστολές από Γερμανία και θα παραλάβουν αύριο - όπως λένε.

Ελπίζω μεθαύριο να το έχω (είμαι Θεσσαλονίκη) και να σας πω εντυπώσεις...

Αδερφέ ελπίζω να το πήρες και περιμένω εντυπώσεις !!!!

Περιμενω να μου στειλουν ενα S3 LTE απο γερμανια χρωμα Titanium Grey.Ειναι σφραγισμενο με την ταινια ασφαλειας.Σκεφτομαι να το δωσω 440 ευρω.Εγυηση 2 χρονια.

http://img593.imageshack.us/img593/8021/12167850.jpg

http://img197.imageshack.us/img197/4474/t2ec16vzue9s38ccebrubse.jpg

Edited by secabox

Το κορυφαίο είναι που το είχε βγάλει πριν 1 εβδομάδα την περασμένη Παρασκευή, το i-buy.gr στα 398€ για 1 ημέρα. Και δεν το πρόλαβα να πάρω 3-4 και να τα πουλήσω από 430€ μετά :)

δεν ειχα αποφασισει τοτε να παρω κινητο πριν 3 μερες μου τη βαρεσε και αρχισα να ψαχνομαι....αλλα παλι καλα που το προλαβα και 434 απ' οτι εχω δει στο skroutz ανεβαινει συνεχως η τιμη του.....:cool:

λοιπόν και μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο εξής συμπέρασμα σχετικά με την "αχόρταγια" του i9305 στο θέμα της μπαταρίας: όλη η "ζημιά" γίνεται από το 4G και την αδυναμία του firmware να μπορέσεις να επιλέξεις μεταξύ 3g και 4g. Ουσιαστικά η επιλογή που σου δίνει είναι είτε 4G/3G είτε 2G που δεν αξίζει για ευνόητους λόγους. Αυτό που λείπει είναι μια εφαρμογή που να δίνει την δυνατότητα να επιλέγεις μεταξύ 3G και 4G. Προς το παρόν δεν εχω δει κάτι αξιόλογο στο playstore και πιο συγκεκριμένα αγόρασα την 3G/4G toggle switch αλλά τελικά μούφα, δεν έπαιξε ποτέ.

Θα ήθελα πάντως να ακούσω και άλλες γνώμες για το θέμα....

λοιπόν και μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο εξής συμπέρασμα σχετικά με την "αχόρταγια" του i9305 στο θέμα της μπαταρίας: όλη η "ζημιά" γίνεται από το 4G και την αδυναμία του firmware να μπορέσεις να επιλέξεις μεταξύ 3g και 4g. Ουσιαστικά η επιλογή που σου δίνει είναι είτε 4G/3G είτε 2G που δεν αξίζει για ευνόητους λόγους. Αυτό που λείπει είναι μια εφαρμογή που να δίνει την δυνατότητα να επιλέγεις μεταξύ 3G και 4G. Προς το παρόν δεν εχω δει κάτι αξιόλογο στο playstore και πιο συγκεκριμένα αγόρασα την 3G/4G toggle switch αλλά τελικά μούφα, δεν έπαιξε ποτέ.

Θα ήθελα πάντως να ακούσω και άλλες γνώμες για το θέμα....

ποσο δηλαδη κραταει η μπαταρια με με ανε μετριο χειρισμο;;;;;

ποσο δηλαδη κραταει η μπαταρια με με ανε μετριο χειρισμο;;;;;

λιγο σερφάρισμα, τσεκάρισμα τα mail και ομιλια 1μιση ώρα το πολύ κανα 15ωρο!!!

Αλλαξε το τσεκάρισμα στα μαιλ, και βάλτο στο 4ωρο. Θα δεις διαφορά στη μπαταρία. Κι όποτε θέλεις να κατεβάσεις τα μαιλ σου, άνοιγε το mail client, και κάνε χειροκίνητο συγχρονισμό :)

Knowledge is power.

Immitation is immaturity