Haris1977 Δημοσιεύτηκε June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 26, 2004 Αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος : Θέλω να γράψω *.avi αρχείο (ή και mpeg) σε δισκάκι dvd. Πως μπορεί να γίνει αυτό? Τι διαδικασία χρειάζεται ? Pls help... :( Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 εννοείς να το γράψεις σαν αρχείο στο δισκάκι; ε, με το nero :D εκτός αν εννοείς να το μετατρέψεις σε dvd-video (ώστε να παίζει σε φέτα dvd)... Παράθεση sakis for the masses, θου for the few Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. June 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sakis (26 Ιούν. 2004 , 10:38) εκτός αν εννοείς να το μετατρέψεις σε dvd-video (ώστε να παίζει σε φέτα dvd)... Αυτό ακριβώς εννοώ...Προσπάθησα να βάλω ένα αρχείο avi στον nero (βγάζει 2 υπο-φακέλους audio_ts και video_ts και έριξα το αρχείο μέσα εκεί χύμα, κάτω απ αυτά τα 2 αρχεία), αλλά δεν μπορούσα να κάνω burn (ήταν γκρίζο το εικονίδιο). Τι κάνω λάθος? :wacko: Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Γιατί δεν χρησιμοποιείς κάποιο ειδικό προγραμματάκι DVD authoring? Δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι πώς καίει το nero τα DVDακια, αλλά πάντως, τα αρχεία πρέπει να είναι μέσα στο φάκελο video_ts. Νομίζω πως το nero 6 έχει επιλογή για δημιουργία DVD από sources (πχ. avi), αλλά δεν ορκίζομαι κι όλας. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. June 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo (26 Ιούν. 2004 , 12:03) αλλά πάντως, τα αρχεία πρέπει να είναι μέσα στο φάκελο video_ts. Πάω να το ρίξω εκεί το avi αλλά μου γράφει πως δέχεται μόνο αρχεία vob, ifo κ.λ.π . και ότι αν θέλω να χρησιμοποιήσω avi αρχεία, να βάλω το ΝeroVision Express. Το έκανα αλλά δεν έχει επιλογή για dvd burn, μόνο cd έχει... Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Haris1977 (26 Ιούν. 2004 , 10:23) Αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος : Θέλω να γράψω *.avi αρχείο (ή και mpeg) σε δισκάκι dvd. Πως μπορεί να γίνει αυτό? Τι διαδικασία χρειάζεται ? Pls help... :( Για δες λιγακι εδω Αν και εγω που το προσπαθησα πιστευω οτι δεν αξιζει τον κοπο... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 ston fakelo video_ts mpainoun arxeia meta apo dvd authoring. den mporeis na metafereis apla arxeia data. Synepos an thes na grapseis video-dvd tha prepei prota na kaneis dvd authoring. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Πρέπει πρώτα να μετατρέψεις το αρχείο σου σε MPEG2 format. Υπάρχει ένας οδηγός για το πως θα το κάνεις εδώ (η διαδικασία ίσως σου φανεί περίπλοκη): http://www.afterdawn.com/guides/archive/convert_avi_to_dvd.cfm Ενα video DVD πρέπει να περιέχει μόνο .VOB, .BUP και .IFO αρχεία μέσα στο κατάλογο VIDEO_TS. Τα .AVI δεν αναγνωρίζονται. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts