Jump to content

[Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς από πωλητή να το πάρεις στο Amazon, αλλά για να έχεις την «ασφάλεια» του Amazon, κοίτα να γράφει "sold by tade and fulfilled by Amazon", ώστε να διαχειριστεί την παραγγελία το Amazon.
"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παραγγειλα το κινητό τη δευτερα και ακόμα μου το βγάζει ως preordered. Στο wallet μου βγαζει ακομη

Google Commerce Ltd is responsible for charging and shipping your order. Have questions? Contact Google Commerce Ltd.

18 Mar

You placed an order with Google Commerce Ltd on 18 Mar

Από τότε δεν έχει αλλάξει κάτι. Είναι 3 έως 5 εργάσιμες ( οπότε τελευταία προθεσμία είναι η Δευτέρα στις 25 να την επεξεργαστούν ή αργούν περισσότερο ; )

Ευχαριστώ.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

με tunnelbear εδω κ δυο μερες δε μπορω να μπω στο play..τι παιζει?

Μια χαρα μπαινω

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Γενικα μια μεση τιμη που θα μπορουσα να το παρω μαζι με μεταφορικα απο Αγγλια ποσο ειναι ??

Γενικα μια μεση τιμη που θα μπορουσα να το παρω μαζι με μεταφορικα απο Αγγλια ποσο ειναι ??

Γυρω στα 370 θα στοιχισει μεχρι το σπιτι σου αμα δεν εχεις δικο σου ανθρωπο

Δημήτρης

Γυρω στα 370 θα στοιχισει μεχρι το σπιτι σου αμα δεν εχεις δικο σου ανθρωπο

Απο αμερικη τι παιζει με το τελωνειο ???

το βρισκω 330Ε

edit : εγω μιλαω για τα 8gb , εσυ ?

Edited by georgekok97

Απο αμερικη τι παιζει με το τελωνειο ???

το βρισκω 330Ε

Δεν ξερω,εγω απο play store Αγγλιας το εφερα.Κανε μια αναζητηση εδω,κατι εχει ειπωθει απο Αμερικη :)

Δημήτρης

Δεν ξερω,εγω απο play store Αγγλιας το εφερα.Κανε μια αναζητηση εδω,κατι εχει ειπωθει απο Αμερικη :)

Μπορεις να περιγραψεις πως ακριβως το παραγκειλες ???

Μπορεις να περιγραψεις πως ακριβως το παραγκειλες ???

Φιλος μου που μενει εκει το αγορασε και μου το εστειλε(ξερω τυχερος και γλυτωσα ολη την διαδικασια)!Αλλιως μπορεις να ανατρεξεις πισω στις σελιδες για το πως μπορεις να αγορασεις μεσω playstore Αγγλιας απο τον υπολογιστη σου

Δημήτρης

περιεργο..εγω απο υπολογιστη προσπαθω,αλλα δεν!

Δοκιμασε να κανεις log off απο το gmail σου στο browser και δοκιμασε παλι.Και εγω οταν ειμαι logged in με το κανονικο gmail δεν μπαινει.Χρησιμοποιω ενα gmail που εφτιαξα ενω το tunnelbear ηταν συνδεδεμενο σε UK.Το εχω ποσταρει καποιες σελιδες πιο πισω

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εμενα μου ακυρωσαν την παραγγελια μετα απο 8 εργάσιμες λέγοντας :

This order was likely canceled for one of the following reasons:

Details provided for your credit card do not match those on-file with your financial institution.

The address information provided was incomplete and could not be verified.

To block an attempt to purchase more than the maximum allowable devices.

Ο λογαριασμος ειχε φτιαχτει για αυτο το σκοπο και είχε αλλο ονομα απο τη διευθυνση και αλλο ονομα απο την καρτα. Πρεπει καρτα και στοιχεια gmail να ειναι ιδια ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχει παραγκειλει κανεις ποτε απο το http://www.simplyelectronics.net ??

δειτε : http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=21729&sd=specs

Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος έχω τη εντύπωση ότι τα προϊόντα που εμπορεύεται δεν προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά. Σε φόρουμ τεχνολογίας ελληνικό είχε αναρτηθεί θέμα με αγορά φωτογραφικής μηχανής την οποία δεν καλύπτει η ευρωπαϊκή εγγύηση.

Επαναλαμβάνω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να θυμηθώ που ακριβώς το είχα διαβάσει.

Τωρα που επεστρεψα σπιτι εψαξα λιγο δυστηχως δεν βρηκα την ελληνικη πηγη αλλα υπαρχει ολοκληρο κατεβατο στο http://www.avforums.com/forums/gadgets-toys/1224798-simply-electronics-warning.html .

Συνοπτικα το καταστημα ειναι στο hong kong και εχει ενα γραφειο-τηλεφωνικο κεντρο στην Αγγλια,εγγυησεις -επιστροφες -doa αναλαμβανουν μονο αυτοι με αμφιβολα αποτελεσματα και το χειροτερο δεσμευουν το ποσο κατα την παραγγελια ενω τα stock τους δεν ανταποκρινονται συνηθως στη πραγματικοτητα (γραφουν 20 left αλλα τις περισσοτερες φορες "τυχαινει" να εχουν μολις εξαντληθει οταν καποιος παραγγελνει).

Αρχες Σεπτεμβριου ειχα βρει το nexus 7 σε αυτους σε πολυ καλη τιμη αλλα διαβαζοντας τα παραπανω αλλαξα γνωμη.Απο εκει και περα ο καθενας βαζει κατω τις προταιρεοτητες και παιρνει τα ρισκα του.

Edited by geomos

Ξερει καποιος αν περναει τελωνειο εαν το παρω απο simplyelectronics και γενικοτερα για πραγματα απο κινα και hong-kong ??

Ξερει καποιος αν περναει τελωνειο εαν το παρω απο simplyelectronics και γενικοτερα για πραγματα απο κινα και hong-kong ??

Δεν πιστεύω ότι αξίζει να πάρεις το ρίσκο για κάτι τέτοιο. Δες τον τρόπο από αγγλικό play store.

Δημήτρης

θα το παραγγειλω μεσω του forward2me , και μηπως ξερει κανειw ποσο ειναι τα μεταφορικα του google play για Αγγλια(στην διευθυνση που θα μου δωσουν απο το forward2me ??) Edited by georgekok97

Δεν σου προτείνω αυτό το site. Είναι ιδιαίτερα αναξιόπιστοι σχετικά με θέματα αποθέματος άλλα και με εγγύηση δεν ξέρω τι παίζει.

Δεν σου προτείνω αυτό το site. Είναι ιδιαίτερα αναξιόπιστοι σχετικά με θέματα αποθέματος άλλα και με εγγύηση δεν ξέρω τι παίζει.

Εσυ πως το πηρες ? Google play ?

παιδια το eshop το δινει για μελη το 16αρι στα 419 επειδη ειμαι δωδεκανησα μειον 6% φπα βγαινει 393,86 με τζαμπα μεταφορικα, τι λετε? να το τσακισω? οσο και να μου αρεσουν τα ρημαδια τα πλαστικα τα σαμσουνγκ λογω αντοχης, στις πτωσεις (ισως εχω παρκινσον με αυτα που μου αρεσουν) το βλεπω καλη τιμη το τουμπανακι. τι λετε? μου αρεσει και το ρημαδι το νοτελι δεν ξερω τι να κανω Edited by Manossef

Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος έχω τη εντύπωση ότι τα προϊόντα που εμπορεύεται δεν προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά. Σε φόρουμ τεχνολογίας ελληνικό είχε αναρτηθεί θέμα με αγορά φωτογραφικής μηχανής την οποία δεν καλύπτει η ευρωπαϊκή εγγύηση.

Επαναλαμβάνω με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να θυμηθώ που ακριβώς το είχα διαβάσει.

Τωρα που επεστρεψα σπιτι εψαξα λιγο δυστηχως δεν βρηκα την ελληνικη πηγη αλλα υπαρχει ολοκληρο κατεβατο στο http://www.avforums.com/forums/gadgets-toys/1224798-simply-electronics-warning.html .

Συνοπτικα το καταστημα ειναι στο hong kong και εχει ενα γραφειο-τηλεφωνικο κεντρο στην Αγγλια,εγγυησεις -επιστροφες -doa αναλαμβανουν μονο αυτοι με αμφιβολα αποτελεσματα και το χειροτερο δεσμευουν το ποσο κατα την παραγγελια ενω τα stock τους δεν ανταποκρινονται συνηθως στη πραγματικοτητα (γραφουν 20 left αλλα τις περισσοτερες φορες "τυχαινει" να εχουν μολις εξαντληθει οταν καποιος παραγγελνει).

Αρχες Σεπτεμβριου ειχα βρει το nexus 7 σε αυτους σε πολυ καλη τιμη αλλα διαβαζοντας τα παραπανω αλλαξα γνωμη.Απο εκει και περα ο καθενας βαζει κατω τις προταιρεοτητες και παιρνει τα ρισκα του.

Μακρια, με εχουν ταλαιπωρησει παρα πολυ

• The title was changed to [Nexus 4] Διαθεσιμότητα και αγορά