parsifal Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) Καλημέρα παιδιά. Ούτε μια βδομάδα και (μάλλον) μου χάλασε η οθόνη! :( Κάνει boot, ακουγέται ο ρομποτικός ήχος "NE-XUS!" που παίζει μαζί με το Nexus logo (Bruno ROM γαρ) και λογικά πρέπει να φτάνει στο σημείο που ζητάει το PIN της SIM. Αλλά πουθενά εικόνα! Το backlight φαίνεται να δουλεύει, αν κρίνω από τη διαφορά στον φωτισμό πατώντας στιγμιαία το power button. Υπάρχει κάτι που με συμβουλεύετε να τσεκάρω/δοκιμάσω πριν να ξεκινήσω επικοινωνία με το minideal.net για επιστροφή; Ευχαριστώ! Edited July 17, 2013 by parsifal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Το κινητο για τις λιγες ωρες που το εχω ειναι φανταστικο (αναλογικα με το κοστος)!Αν το ασημι περιβλημα ηταν και μαυρο θα ηταν ακομα πιο τελειο.Απεγκατεστησα κανα δυο κινεζικες εφαρμογες που ειχε μεσα.Μια εφαρμογη που εχει εικονιδιο ενα αλεπουδακι τι ειναι?Ξερει κανεις?Και κατι ακομα.Οταν κατεβαζω μια εφαρμογη απο το Google Play και παω να πατησω Αποδοχη κατω δεξια δυσκολευομαι.Θελει τροπο για να πατηθει.Φταιει το κινητο μου ή το οτι ακριβως απο κατω υπαρχει το εικονιδιο Search? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Mόλις παρέλαβα!!!!! :shifty:Το επεξεργάστηκα λίγο... και το έβαλα για φόρτιση. Ετοιμάζω και τα υπόλοιπα για τη νέα ROM και μόλις φορτίσει ξεκινάω! :D Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 δεν ισχυει. Μόνο reboot πρεπει να κάνεις. Ναι... αλλά ΤΙ κάνει αυτό? Τι είναι? Στο δια ταύτα... έκανα όλα όσα έλεγε ο Α-ΝΑ-ΛΥ-ΤΙ-ΚΟ-ΤΑ-ΤΟΣ οδηγός και πέρασα μέσα την JB. Το κινητάκι πραγματικά σε καμία περίπτωση δεν δείχνει να είναι των 100€ Ούτε καν των 200 θα έλεγα. Δείχνει κινητό κοντά στα 300€! Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Όλα πήγαν μια χαρά. Δουλεύοντάς το, θα δω αν υπάρχει κάτι μεμπτό, αλλά ως τώρα που το γαργαλάω δεν είδα κάτι. Τα πάντα λειτουργούν υπέροχα. Πάω να φτιάξω και τον ήχο τώρα που θέλει ανέβασμα όπως ειπώθηκε σε κάποια ποστ. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Καλημέρα. Λόγω της βλάβης στην οθόνη LCD του κινητού μου που ανέφερα και πιο πάνω, θα χρειαστεί μάλλον να το επιστρέψω στο minideal.net. Μπορεί μήπως κάποιος φίλος που «φοράει» ClockWorkMod recovery να μου δώσει οδηγίες με τα ακριβή «πατήματα» (σειρά και αριθμός τους) που χρειάζονται, ώστε να κατορθώσω να κάνω «στα τυφλά» ένα "wipe data/factory reset" για να μη μείνουν στο κινητό επαφές, logins μου κλπ; Κατανοώ ότι δεν είναι τόσο απλό και θέλει αρκετή ωρίτσα για να κάτσει κανείς να τα μετρήσει και να τα καταγράψει, όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) To μάτιασα μου φαίνεται. Σήμερα δεν μου λειτουργεί το wifi :( To ενεργοποιώ αλλά τίποτα. Κάποια στιγμή έκανε ένα ήχο και μου έγραψε "Υπάρχει διαθέσιμο wifi" αλλά στη συνέχεια, εκεί που βγάζει το εικονίδιο του wifi ότι είναι ενεργό, μου έβγαζε πάνω του ένα ερωτηματικό (?) και μετά από λίγο χάθηκε όλο το εικονίδιο. Τι παίζει? Επίσης, το κεντρικό εικονίδιο (ένας κύκλος) που έχει εκεί που ενεργοποιείς wifi αλλάζεις φωτεινότητα επιλέγεις για περιστροφή οθόνης κτλ, τι είναι? Το gps? Αν ναι ούτε αυτό ενεργοποιείται. Τι κάνω ρε παίδες? Σας έχει τύχει? ΕDIT Έκανα search για δίκτυο wifi και βρήκα κάποιου που ήταν ξεκλείδωτο και συνδέθηκε κανονικά. Έβγαλε και εικονίδιο. Αυτό με παρεξένεψε και έκανα restart το router μου και τώρα το εικονίδιο ανάβει κανονικά κι έχω σήμα! Παίζει ρόλο το ότι δεν ανάβει το εικονίδιο όταν δεν λαμβάνει σήμα wifi? Αλλά και πάλι, ένα σωρό router βρήκε όταν έκανα search. Κάτι γίνεται μάλλον με το wifi. Καμιά ιδέα επ' αυτού? EDIT 2 Απ'΄οσο το ψάχνω το τηλέφωνο, παρατηρώ ότι το ημερολόγιο (αν και ανοίγει) όταν πάω να βάλω ένα καινούριο συμβάν, με πετάει έξω γράφοντας "Δυστυχώς η εφαρμογή έχει σταματήσει να λειτουργεί) Edited July 18, 2013 by ALXGS Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 To μάτιασα μου φαίνεται.ποια ρομ έχεις; Καλημέρα. Λόγω της βλάβης στην οθόνη LCD του κινητού μου που ανέφερα και πιο πάνω, θα χρειαστεί μάλλον να το επιστρέψω στο minideal.net. Μπορεί μήπως κάποιος φίλος που «φοράει» ClockWorkMod recovery να μου δώσει οδηγίες με τα ακριβή «πατήματα» (σειρά και αριθμός τους) που χρειάζονται, ώστε να κατορθώσω να κάνω «στα τυφλά» ένα "wipe data/factory reset" για να μη μείνουν στο κινητό επαφές, logins μου κλπ; Κατανοώ ότι δεν είναι τόσο απλό και θέλει αρκετή ωρίτσα για να κάτσει κανείς να τα μετρήσει και να τα καταγράψει, όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι υπόχρεος! Ευχαριστώ.Βγάλε μπαταρία και ξαναβάλτη, πάτα volume up και power μαζι για να bootάρει στο recovery. 2 βήματα κάτω ειν το factory reset και 7 βήματα κάτω μετά το yes Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Απαντάω μόνος μου :lol: Το GPS δουλεύει. Με το maps του google λόκαρε δορυφόρους. Το wifi όταν θυμάται χαίρεται. Κάνω μερικές προσπάθειες και δεν ανοίγει (ανοίγει και κλείνει αμέσως) όταν πιάσει όμως... πάει ρολόι...μέχρι να το ξανακλείσω που ξαναρχίζει τα ίδια. Το ημερολόγιο το απενεργοποίησα και κατέβασα αυτό του google που τρέχει η JB και δουλεύει κανονικά. Βγάζετε καμιά άκρη για το wifi μου? Hardware? Software? Σταύρο την τελευταία JB του Bruno έβαλα. (4.1.1 1.1R2 την έλεγε νομίζω) Edited July 18, 2013 by ALXGS Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Βγάλε μπαταρία και ξαναβάλτη, πάτα volume up και power μαζι για να bootάρει στο recovery. 2 βήματα κάτω ειν το factory reset και 7 βήματα κάτω μετά το yes Χίλια ευχαριστώ gerstavros2, θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Απαντάω μόνος μου :lol: Το GPS δουλεύει. Με το maps του google λόκαρε δορυφόρους. Το wifi όταν θυμάται χαίρεται. Κάνω μερικές προσπάθειες και δεν ανοίγει (ανοίγει και κλείνει αμέσως) όταν πιάσει όμως... πάει ρολόι...μέχρι να το ξανακλείσω που ξαναρχίζει τα ίδια. Το ημερολόγιο το απενεργοποίησα και κατέβασα αυτό του google που τρέχει η JB και δουλεύει κανονικά. Βγάζετε καμιά άκρη για το wifi μου? Hardware? Software? Σταύρο την τελευταία JB του Bruno έβαλα. (4.1.1 1.1R2 την έλεγε νομίζω) ξαναεγκατέστησέ την με wipe data Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) wipe data σημαίνει ότι δεν θα πειραχτούν τα δεδομένα μου, επαφές, εφαρμογές κτλ στον αποθηκευτικό χώρο του τηλ και της microsd ή ακριβώς το αντίθετο (δεν αφήνει τίποτα μέσα?) Edited July 18, 2013 by ALXGS Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 wipe data σημαίνει ότι δεν θα πειραχτούν τα δεδομένα μου, επαφές, εφαρμογές κτλ στον αποθηκευτικό χώρο του τηλ και της microsd ή ακριβώς το αντίθετο (δεν αφήνει τίποτα μέσα?) σημαίνει ότι θα σβηστούν όλα τα δεδομένα σου και εφαρμογές από την εσωτερική μνήμη. Η κάρτα μνήμης δεν αγγίζεται Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketsan Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Εχει και ελληνικά η τελευταια JellyBean του Bruno V1.1R2MOD ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Nαι... κανονικά. Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inpap Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Αποφάσισα να πάρω το συγκεκριμένο κινητό μετά απο πολλούς μήνες αναμονής. Κατέληξα η αγορά να γίνει απο το Aliexpress ύστερα απο την παρακολούθηση της ενότητας και τα θετικά πόστ τα οποία έχω διαβάσει. Επείδη είμαι καινούριος στις αγορές μέσω διαδικτύου παρατήρησα οτι κάποιοι χρήστες του φόρουμ δίνουν 2 λίνκ απο την συγκεκριμένη σελίδα με διαφορετικές τιμές στο κινητό : http://www.aliexpress.com/store/product/Original-ZTE-V970-4-3-IPS-touch-screen-Android4-0-CPU-MTK6577-1024GHz-RAM-1GB-ROM/210310_633327263.html 102,82 € και αυτή : http://www.aliexpress.com/item/Dolphin-7-A70-Tablet-PC-w-Built-in-WiFi-unlocked-3G-GPS-TV-Bluetooth/552965056.html στα 94,43 € Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό; πως γίνεται στο ίδιο κατάστημα να εμφανίζεται το προϊόν με 2 τιμές; ποιό απο τα 2 λινκ να επιλέξω για την αγορά του προϊόντος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Tι διάρκεια φόρτισης κάνει από πλήρη αποφόρτιση μέχρι το 100%? Εμένα πέρασε τις 3 ώρες (και πάει για 3½) κι είναι στο 98% :confused: Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Αποφάσισα να πάρω το συγκεκριμένο κινητό μετά απο πολλούς μήνες αναμονής. Κατέληξα η αγορά να γίνει απο το Aliexpress ύστερα απο την παρακολούθηση της ενότητας και τα θετικά πόστ τα οποία έχω διαβάσει. Επείδη είμαι καινούριος στις αγορές μέσω διαδικτύου παρατήρησα οτι κάποιοι χρήστες του φόρουμ δίνουν 2 λίνκ απο την συγκεκριμένη σελίδα με διαφορετικές τιμές στο κινητό : http://www.aliexpress.com/store/product/Original-ZTE-V970-4-3-IPS-touch-screen-Android4-0-CPU-MTK6577-1024GHz-RAM-1GB-ROM/210310_633327263.html 102,82 € και αυτή : http://www.aliexpress.com/item/Dolphin-7-A70-Tablet-PC-w-Built-in-WiFi-unlocked-3G-GPS-TV-Bluetooth/552965056.html στα 94,43 € Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό; πως γίνεται στο ίδιο κατάστημα να εμφανίζεται το προϊόν με 2 τιμές; ποιό απο τα 2 λινκ να επιλέξω για την αγορά του προϊόντος; Είναι 2 διαφορετικοί έμποροι και για αυτό έχουν διαφορετικές τιμές. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inpap Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Εκτός της τιμής υπάρχει κάποια άλλη διαφορά που πρέπει να λάβω υπόψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Εκτός της τιμής υπάρχει κάποια άλλη διαφορά που πρέπει να λάβω υπόψη; Παρτο απο minideal.net.Σε 15 μερες (11 εργασιμες) μου ηρθε στα 100 ευρω με δωρεαν μεταφορικα με Singapore Post! Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Eμένα από κει μου έκανε 21 ημερολογιακές + 1 της απεργίας των ΕΛΤΑ μας :( Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 ξαναεγκατέστησέ την με wipe data Σταύρο... σαν να έστρωσε νομίζω χωρίς να ξαναπεράσω τη ROM. Θα το αφήσω έτσι κι αν τυχόν ξαναρχίσει τα κόλπα, το κάνω τότε κι ενημερώνω. Να 'σαι καλά! Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Ας γράψω κι εγώ τις δικές μου εντυπώσεις. Τα θετικά: Το κινητό είναι value for money! Έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά κ μεγάλη οθόνη. Πολύ μεγάλη!!!! Βγάζει καθαρές φωτογραφίες , hd βίντεο κ με την 1gb ram δεν κολλάει ποτέ. Σας το δίνουν με root που σημαίνει οτι μπορείτε να βάλετε τις Rom που θέλετε και κυρίως να "σπάσετε" επί πληρωμή εφαρμογές (όπως τα gps) κ να τις έχετε δωρεάν. Τα αρνητικά : Με την μπαταρία όντως έχει θέμα αν το χρησιμοποιείς όλη μέρα. Και στην φόρτιση αργεί να φτάσει στο 100%. Επίσης το ηχείο δεν είναι δυνατό. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό ; Το κουμπί home είναι σε άβολο σημείο. Πολλές φορές το πατάω κατά λάθος κ με βγάζει στην αρχική οθόνη. Ερωτήσεις : Έχοντας πατημένο το κουμπί home βγάζει παράθυρα με τις εφαρμογές που τρέχουν. Πως διαγράφονται αυτά;; Κλείνω τις εφαρμογές με task killer αλλά τα παράθυρα παραμένουν. Το google search πως βγαίνει από την αρχική; Πως βγάζω το 3g για να εξοικονομήσω μπαταρία; Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Ας γράψω κι εγώ τις δικές μου εντυπώσεις. Τα θετικά: Το κινητό είναι value for money! Έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά κ μεγάλη οθόνη. Πολύ μεγάλη!!!! Βγάζει καθαρές φωτογραφίες , hd βίντεο κ με την 1gb ram δεν κολλάει ποτέ. Σας το δίνουν με root που σημαίνει οτι μπορείτε να βάλετε τις Rom που θέλετε και κυρίως να "σπάσετε" επί πληρωμή εφαρμογές (όπως τα gps) κ να τις έχετε δωρεάν. Τα αρνητικά : Με την μπαταρία όντως έχει θέμα αν το χρησιμοποιείς όλη μέρα. Και στην φόρτιση αργεί να φτάσει στο 100%. Επίσης το ηχείο δεν είναι δυνατό. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό ; Το κουμπί home είναι σε άβολο σημείο. Πολλές φορές το πατάω κατά λάθος κ με βγάζει στην αρχική οθόνη. Ερωτήσεις : Έχοντας πατημένο το κουμπί home βγάζει παράθυρα με τις εφαρμογές που τρέχουν. Πως διαγράφονται αυτά;; Κλείνω τις εφαρμογές με task killer αλλά τα παράθυρα παραμένουν. Το google search πως βγαίνει από την αρχική; Πως βγάζω το 3g για να εξοικονομήσω μπαταρία; Εγω θα ελεγα οτι η μπαταρια ειναι στα συν του τηλεφωνου.Με ανοιχτο το 3G/Wifi 24 ωρες τη μερα και λιγες κλησεις,λιγο internet surfing,και χωρις αλλο "πειραγμα" (παιχνιδια κλπ) βγαζω στανταρ >1,5 μερα.Την ποιοτητα των φωτογραφιων θα την εβαζα στα μειον (ειδικα τις νυχτερινες ληψεις) αλλα βεβαια καλη ειναι για τα λεφτα που κοστιζει το τηλ. Την ενταση του ηχειου μπορεις να την ρυθμισεις αναλογα με τη ROM που εχεις (π.χ στην 3.1 απο το mobileuncle,στην 4.1 το εχει στις επιλογες της ROM,η διαδικασια εχει περιγραφει σε προηγουμενα post) Το google search για να το απενεργοποιησεις μενου-διαχειρηση εφαρμογων-αναζητηση google-απενεργοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Παιδες παρελαβα σημερα το κινητο απο minideal για λογαριασμο φιλου μου.... Οντας πρωην κατοχος του συγκεκριμενου κινητου θυμαμαι οτι η τελευταια ρομ που ειχα περασει και δουλευε απροβληματιστα ηταν η jb 4.1 του Bruno... Επειδη παει καιρος απο τοτε και δεν μπορω να διαβασω παλι ολες τις σελιδες του ποστ μπορει να με ενημερωσει καποιος αν εχει βγει κατι ποιο καινουριο? Επισης τιποτα λινκ υπαρχουν για το recovery και για την Rom?? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Εγω θα ελεγα οτι η μπαταρια ειναι στα συν του τηλεφωνου.Με ανοιχτο το 3G/Wifi 24 ωρες τη μερα και λιγες κλησεις,λιγο internet surfing,και χωρις αλλο "πειραγμα" (παιχνιδια κλπ) βγαζω στανταρ >1,5 μερα.Την ποιοτητα των φωτογραφιων θα την εβαζα στα μειον (ειδικα τις νυχτερινες ληψεις) αλλα βεβαια καλη ειναι για τα λεφτα που κοστιζει το τηλ. Την ενταση του ηχειου μπορεις να την ρυθμισεις αναλογα με τη ROM που εχεις (π.χ στην 3.1 απο το mobileuncle,στην 4.1 το εχει στις επιλογες της ROM,η διαδικασια εχει περιγραφει σε προηγουμενα post) Το google search για να το απενεργοποιησεις μενου-διαχειρηση εφαρμογων-αναζητηση google-απενεργοποιηση. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Έχεις δίκιο για την νυχτερινή ληψη , αλλά μόνο το μακρινό τοπίο δεν βγαίνει φωτεινό. Αν αυτός που φωτογραφίζεις είναι σχετικά κοντά στο φλας το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό . Έχω την 4.1.1 κ το ηχείο είναι πολύ αδύναμο. Φταιει η συγκεκριμένη έκδοση; Επίσης, τα παράθυρα με τις εφαρμογες που τρέχουν, γνωρίζεις πως διαγράφονται;; κ πάλι ευχαριστώ!! Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts