Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κυρίως το Sygic και το N-Drive.

Έχω δοκιμάσει και Navigon και CoPilot Live EU.

.

Σου δουλευει το NAVIGON;Ειχα διαβασει εδω οτι το Navigon εχει θεμα με τα δικαρτα,δεν ανοιγει,κατι τετοιο.Και εγω ειχα προσπαθησει να το εγκαταστησω και μου εβγαζε μυνημα σφαλματος στο ανοιγμα του προγραμματος.Δεν ξερω μηπως εχει βγει καμια νεοτερη εκδοση με patch για δικαρτα..Εγω εχω και το TOMTOM και το Don't Panic της Mireo και το N-Drive...Και τα 3 καλα ειναι,αν και δεν τα πολυχρησιμοποιω γιατι εχω ενσωματωμενο στο αυτοκινητο.. :)

Edited by drberto1

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σου δουλευει το NAVIGON;Ειχα διαβασει εδω οτι το Navigon εχει θεμα με τα δικαρτα,δεν ανοιγει,κατι τετοιο.Και εγω ειχα προσπαθησει να το εγκαταστησω και μου εβγαζε μυνημα σφαλματος στο ανοιγμα του προγραμματος.Δεν ξερω μηπως εχει βγει καμια νεοτερη εκδοση με patch για δικαρτα..Εγω εχω και το TOMTOM και το Don't Panic της Mireo και το N-Drive...Και τα 3 καλα ειναι,αν και δεν τα πολυχρησιμοποιω γιατι εχω ενσωματωμενο στο αυτοκινητο.. :)

Η εταιρία δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα των δίκαρτων. Στο θέμα του newman n1 αν θυμάμαι καλά έχει αναφερθεί για ένα πατσάρισμα που κάνει την εφαρμογή να λειτουργεί

Μήπως είναι καλύτερα οι συζητήσεις περί gps προγραμμάτων να πάνε στο αντίστοιχο thread και να μην "ξεχειλώνουν" το συγκεκριμένο νήμα ?
αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

Μόλις παρέλαβα και εγώ , από aliexpress antion store, με δώρο θήκη και screen protector.

Ήρθε έτοιμο γυρισμένο στα ελληνικά με bruno V1.1R2MOD

Μόλις φορτίσει θα τσεκάρω και την miui

Ναι τι; Την ακριβότερη τιμή έψαχνες; :lol:

Μόλις παρέλαβα και εγώ , από aliexpress antion store, με δώρο θήκη και screen protector.

Ήρθε έτοιμο γυρισμένο στα ελληνικά με bruno V1.1R2MOD

Μόλις φορτίσει θα τσεκάρω και την miui

Μόλις βάλεις την miui περιμένω εντυπώσεις...σκέφτομαι σοβαρά να την περάσω...

Με μια γρήγορη ματιά νομίζω έχει περισσότερες ρυθμίσεις , και tweeks.

Σαν επιδόσεις είναι ακριβώς ίδια. 2920 quadrant

Στη διαχείριση των sim πάσχει λίγο . (chekaro με twin sim cosmote / Q telecom)

Θα την αφήσω μερικές μέρες για δοκιμή.

Με μια γρήγορη ματιά νομίζω έχει περισσότερες ρυθμίσεις , και tweeks.

Σαν επιδόσεις είναι ακριβώς ίδια. 2920 quadrant

Στη διαχείριση των sim πάσχει λίγο . (chekaro με twin sim cosmote / Q telecom)

Θα την αφήσω μερικές μέρες για δοκιμή.

Ποιά Rom έβαλες και πως; Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες; με ενδιαφέρει πολύ...

Πέρασα τη miui v1.4

Έχει αναλυτικές οδηγίες.

Όσο τη σκαλίζω τόσο πιο πολύ μου αρέσει , είναι περισσότερο παραμετροποιήσιμη

Τελικά επιστρέφω στη bruno v1.2r , συνάντησα αρκετά προβλήματα στη miui

Μπορείς να αναφέρεις μερικά;

Μπορείς να αναφέρεις μερικά;

To κυριότερο , πέρασα nova launcher και δεν δεχόταν widgets , σε μερικές ρυθμίσεις του miui έβγαζε error , σε κάποιες επιλογές δεν ήταν ορατό το κείμενο, είχε εφαρμογές που δεν ήθελα και δεν μπορούσα να αφαιρέσω , ή να μην τις κάνω εγκατάσταση μέσω aroma.

Πιστεύω ότι θέλει αρκετή δουλειά για να στρώσει.

Γεια σας παιδιά.

Παρήγγειλα κι εγώ ένα V970 από minideal.net στις 23/6, με τρόπο αποστολής Singapore Post. Από τις 26/6 και μέχρι σήμερα, στο tracking μου εμφανίζει ως τελευταία ενημέρωση αυτό:

[ATTACH]33904[/ATTACH]

ενώ στο σύστημα tracking των ΕΛΤΑ δεν έχει εμφανιστεί ακόμη («Ο κωδικός αντικειμένου δεν είναι έγκυρος» κλπκλπ). Τί στο καλό; Ακόμη εν πτήσει είναι...; :lol:

Edited by parsifal

Ναί , η πτήση δεν είναι Σινγκαπούρη - Ελλάδα.

Υπομονή μερικές ημέρες ακόμα.

Είπα κι εγώ, τόσο κ...φαρδος είμαι που πέτυχα εκείνες τις ημέρες απευθείας πτήση προς Ελλάδα;

Αφού έκανα σαν μικρό παιδί, πιστεύοντας πως θα το έχω σε 7-10 ημερολογιακές ημέρες στα χέρια μου! :D

Τελικά μετά από σκέψη γύρισα σε Jelly Bean. Καλή χρυσή η ICS αλλά στο scroλάρισμα η JB είναι έτη φωτός μπροστά. Μαζί με την εφαρμογή Volume+ για τον ήχο όλα οκ. Το GPS θέλω να σιγουρέψω ότι παίζει και μια χαρά.

Πάντως ακόμα και μέσα στον Boat η διαφορά από ICS σε JB είναι χαοτική. Μόνο άμα τις δουλέψεις και τις δύο το καταλαβαίνεις...

Τώρα είναι να το πάρω απόφαση να βάλω miui.

Επίσης για dialer επέλεξα το ExDialer. Πολύ καλύτερος από τον stock. απλά μερικές φορές πρώτα βγαίνει ο dialer της rom και μετά από ελάχιστο χρόνο ο ex. Παρόλο που έχω επιλέξει να μένει στην μνήμη... Καμιά ιδέα πως ξηλώνουμε τον stock?

Καλησπέρα,

Σε v970 φίλου όπου ακολουθήθηκε η διαδικασία για ενοποίηση της μνήμης και πέρασμα JB του μπρούνο, παρουσιάστηκε στα καλά καθούμενα το error: "Encryption unsuccessful" και το τηλέφωνο δε μπουτάρει. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος με το συγκεκριμένο τηλέφωνο και αυτή τη διαδικασία;

Τελικά μετά από σκέψη γύρισα σε Jelly Bean. Καλή χρυσή η ICS αλλά στο scroλάρισμα η JB είναι έτη φωτός μπροστά. Μαζί με την εφαρμογή Volume+ για τον ήχο όλα οκ. Το GPS θέλω να σιγουρέψω ότι παίζει και μια χαρά.
βγάλε το volume+, δε χρειάζεται. Πήγαινε στο mtk engineer menu, hardware test, sound, loundspeaker, και σε media και ring διόρθωσε τις τιμές σε κάθε Level, ώστε να είναι το level 6 στο 255 και τα υπόλοιπα να μειώνονται αναλογικά. και το Max στο 150 (160 είναι υπερβολικά δυνατά και τρίζει το ηχείο)

Καλησπέρα,

Σε v970 φίλου όπου ακολουθήθηκε η διαδικασία για ενοποίηση της μνήμης και πέρασμα JB του μπρούνο, παρουσιάστηκε στα καλά καθούμενα το error: "Encryption unsuccessful" και το τηλέφωνο δε μπουτάρει. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος με το συγκεκριμένο τηλέφωνο και αυτή τη διαδικασία;

ξαναφλάσαρε τη ρομ ξετικάροντας τo wipe data

Γεια σας παιδια, σκεφτομαι να το παρω και εγω το ZTE V970. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το κινητο. Ειμουνα αναμεσα στο V970 - V987, αλλα το V987 ξεφεύγει λιγο η τιμη του! Το minideal το εχει 130$. Να το παρω απο εκει? Εως τωρα εχω παρει πραγματα απο το geekbuying και ειμαι ευχαριστημένος, αλλα το εχει 140$. Εσεις τι λετε?

Γεια σας παιδια, σκεφτομαι να το παρω και εγω το ZTE V970. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το κινητο. Ειμουνα αναμεσα στο V970 - V987, αλλα το V987 ξεφεύγει λιγο η τιμη του! Το minideal το εχει 130$. Να το παρω απο εκει? Εως τωρα εχω παρει πραγματα απο το geekbuying και ειμαι ευχαριστημένος, αλλα το εχει 140$. Εσεις τι λετε?

Εγω πηρα 2 αυτη την εβδομαδα απο το minideal.Ενα για μενα και ενα για την αδερφη μου.Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το σαιτ και περιμενω.Kαι τα 2 μετα απο μια μερα τα στειλανε ταχυδρομειο (Singapore Post)

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

επίσης ρίξε μια ματιά στο 967. είναι το "μικρό" v987. Aν έπαιρνα τώρα κινητό, αυτό θα προτιμούσα προσωπικά.

Ωραιο φενετε kallair το zte v967, αλλα καμια custom roms εχει? Θα ηθελα το κινητο που θα παρω να εχει μια custom rom και υποστηριξη οπως το zte v970 ,zte v987!

To έχω δύο μήνες. Οπως είχα γράψει-εταιρεία Chinatronic- στή παράδοση ήταν ακριβείς. Τα προβλήματα άρχισαν μετά απο λίγες μέρες οταν κατάλαβα οτι δεν είχε μπροστινή κάμερα σε αντίθεση με τα γραφόμενα. . μετά απο λίγο κατάλαβα οτι δεν λειτουργεί το δορυφόροι GPS. Απο προχθές δεν μπορώ να τηλεφωνήσω απο τις επαφές!!!Το πήγα σήμερα στην procordia-εξυπηρετικότατη εταιρεία- μου είπαν χάλασε η πλακέτα 93 ΕΥΡΩ δεν αξίζει να τα δώσεις. Και τώρα τί κάνω???Μόνο τα έξοδα να σκεφτείς του πήγαινε έλα...Ελπίζω να είμαι ο μόνος άτυχος. Edited by nikvas_52

τι λες;; 1ον. Που ακριβώς ειχες δει ότι το v970 έχει μπροστά κάμερα;; 2ον. Έχεις κοιτάξει πόσα είναι τα έξοδα για να το στείλεις να στο επισκευάσουν ή πετάς αερολογίες; Μέσα στην εγγυηση είσαι εκτός και αν χαλασε το κινητό από δικό σου λάθος. Edited by kallair

• The title was changed to ZTE V970